icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

werusss
27. mar 2013

...ahojte dievcata....veeeeeeeeeeeelmi dlho som tu nebola a ako pozeram je tu plno novych snaziliek a tie starsie snazilky uz su vsetky tehulky alebo maminky....no ja bohuzial stale partim medzi snazilky...sice len rekreacne ale predsa...chcela som len zagratulovat vsetkym mamickam, priviedli na svet kraaaaaaaaasne deticky...🙂...a samozrejme aj tym ktorym sa podarilo otehotniet...dufam ze aj ja raz budem medzi vas patrit....tak len tolko..pekny dnik...🙂

fidka21
27. mar 2013

@renitri ja si tiez myslim treba zit tu a teraz nikdy nevies co ta zajtra caka 🙂 no ved u zubara to nikdy nie je take hrozne len ta hlava si vzdy cosi strasne namysla a potom sa bojime...ja vzdy ked mam take strpnute usta tak sa citim ako postihnuta a este ked musis nieco hovorit 😀 jeej tak to super ja sa cely zivot tesim ako pojdem take vecicky nakupovat vzdy si ich tak nenapadne obzeram v obchodoch ked som a len snivam ale pevne verim, ze uz coskoro to vyjde ako sa vravi viera robi zazraky takze nic ine ako verit mi neostava 😉 tak potom hod foto drobcekov ako rastu aspon sa vytesim dneska sa mi snivalo akurat, ze som mala male babo a tak som ho mala privinute pri sebe a take teplucke bolo ako keby taky zivy sen 🙂 no tak pomaly ti tie spotrebice pribudaju len aj s nimi robota 😀 ale v dnesnej dobe je tazko bez nich ulahcuju nam toho teda dost 🙂

fidka21
27. mar 2013

inac uz som volala dr. a ze vsetko mam v poriadku teda hormony v prvej faze cyklu a mam prist znova na krv lebo sa robi aj druha faza, ze ci tie hormony hlavne progesteron pribuda, on vlastne spusta mrchu...tak som rada, ze to tak dopadlo 🙂

hana2626
27. mar 2013

@zora256 Takze po dnesnej kontrole u lekara sa hlasim s dobrymi spravami. Drobcek v brusku krasne rastie, ma 9 mm, srdiecko bije ako zvon 🙂) Vyfasovala som aj tehu knizku a starovaci tehu balicek, tak vecer budem mat co studovat 😎

tusinka
27. mar 2013

@fidka21 tak fajn, teším sa, že výsledky máš OK...ano, ja som uz na hormonálnom profile bola- bol OK...som sa rozhodla, že ak mi mrcha v apríli dojde tak po nej pojdem k dr. a poradíme sa čo ďalej..ale tuším, že mi navrhne laparku 😒 uvidíme 😕

fidka21
27. mar 2013

@tusinka dakujem 😉 ale este jeden odber ma caka tak uvidim ale asi to dopadne tak, ze mam malo progesteronu kedze mi mrcha nechodi alebo ak to bude v poriadku tak asi ani mna laparka neminie...a ty si bola na odberoch len raz? ale ty zasa problem s mrchou nemas takze laparka ti mozno pomoze 😉

zora256
27. mar 2013

@sam1234 Ahoj!To mi je ľúto,tak tabuľku ak budem mať čas zajtra nahodím,poznačila som si.Keďže mi malý dnes šiel priskoro vstať ja musím tiež,lebo dnes cez deň nespal len v kočíku 30min. :-/
@fidka21 To som rada,že sa máš lepšie,tak zminica je tiež teplota...Vtedy zvakne lomcovať zimnica,keď je teplota ak dobre viem 38stupňová...
@renitri Ahoj!Tak vpondelok hej,ja že si to písala v utorok,lebo môj syn mal v utorok Emanuel 😀

zora256
27. mar 2013

@hana2626 Ahoj!No to je krásna správička 🙂Gratulujem,len sa pekne držakajte 😉 @ataner81 tak Ti posúvam @hana2626 keďže patrí od dnes do tvojej tabuľky 😉

hana2626
27. mar 2013

@zora256 ďakujem 🙂 takze som už v tehu tabuľke? Krásny pocit ;)

renitri
27. mar 2013

@fidka21 hej, nvm co bude zajtra.. no presne, ale tak s injekciou som sa nebala...noo aj ja sa uz tesim, ze konecne mozem oficialne nakupovat 🙂 ano treba verit...dam fotecky dam...zajtra, lebo uz je neskoro..doteraz som tu nebola..no tak to je dobre znamenie, take sny 🙂 tak verim ze coskoro 🙂 hej hej, uz sa tesim na pracku 🙂
Hej ? vsetko mas ok ??? no super 🙂 moc sa tesim 🙂
@hana2626 jeeej, gratulujem, skvele spravicky 🙂
@zora256 hehe, no hej pondelok 🙂

zora256
28. mar 2013

@hana2626 Ahoj!Tak veď si tehu,no nie tak tam patríš 😉 Už nak len reni odpíše @ataner81 ,že?

zora256
28. mar 2013

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:
@tusinka 6.4. snaž.1rok a 8mes. Lev
@slinka3 9.4. snaž. 4 mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž. 10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž.1rok a2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. snaž.2mes.Lev
@radka1303 13.4. snaž.11mes. Ryby
@ponozkazt 14.4. snaž.1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 18.-30.4. snaž. 1rok a 1mes. váhy
@sam1234 22.4. snaž.4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž. 1rok a 9mes. Lev
Oddychujúca snažilka:
@leonetka snaž. 2mes Baran

neozývajúce sa snažilky:
@linda555 a @petronelka

anuska3107
28. mar 2013

@zora256 to oddychujuca si vystihla :D

ponozkazt
28. mar 2013

uz som dufala, ze tu dlho nebudem .. a zas zbytocne .. ale zas dufam, ze clostil zaberie a nebudem tu dlho 🙂 ale nechapem, ako mozem mat podla BT aj ovu testov ovulku a podla dokiho nie .. asi mi to navzdy zostane zahadou :(

tusinka
28. mar 2013

@fidka21 ja som bola na dvoch odberoch, v novembri a decembri...vtedy vyšlo všetko OK...veľmi Ti prajem, aby aj Tebe vyšli ďalšie výsledky dobre...a na folikulometrii si už bola niekedy???

zora256
30. mar 2013

@ponozkazt Ahoj!Tak,že testy ovu ukazujú 24 až 48h dopredu,takže tak 🙂Prajem vám úspech 😉

typa
30. mar 2013

Ahojte dievcata,
krasnu Velku noc vam prajem 🙂
A aby sa nezabudlo: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ponozkazt
30. mar 2013

@zora256 vsak ano, len jeden den som mala pozitivny ovu test a na druhy foliky len 10 mm, o ovulke nemoze byt ani rec .. a tak stane sa 🙂 nadopujem sa clostylom a infolicom a bude babo jak hrom, verim tomu 🙂

lumiva
30. mar 2013

Ahojte babenky, potrebovala by som poradit. Ak ste tu uz nieco podobne preberali vopred sa ospravedlnujem. Dnes boli u Nas na navsteve muzovi znami, a ta pani ma okolo 30 rokov, maju 5 rocneho chlapca, ktory sa narodil v 30tt. Problem je v tom, ze chcu mat druhe, ale ona nema vobec menzes. Robia jej stale kyret. Robili jej raz pred otehotnenim a po porode jej robili uz tri krat, zatial neotehotnela a menzes samovolne vobec nepride. Poradte, co by mala absolvovat, ake vysetrenia a podobne. Zoberiem ju k svojmu lekarovi, ale chcela by som byt vopred trosku v obraze. Dakujeme za vsetky rady a odporucania. Ingrid a Angelie.

zora256
31. mar 2013

@ponozkazt Ahoj!
Tak možno len hormóny mali zábavu zteba,keď si mala len 10mm folíky a ovu test pozitívny.A to si mala koľký dc?

radka1303
1. apr 2013

v tehotenskej kalkulacke na jednej stranke mi vypocitali toto * Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bude okolo 26.4.2013 Ak bude dátum poslednej menštruácie 13.4.2013* 😀 super.... 😀

ponozkazt
1. apr 2013

@zora256 foliky boli na 11DC .. tak urcite, hormony su nevyspytatelne 🙂

zora256
1. apr 2013

@ponozkazt A dnes má škoľký dc?Ja 12dc a zatiaľ ovu testy neukazujú rovnaké paličky ale tak podľa kalendára až na 17dc by mala byť ovu,tak uvidím budem testovať hoc nie je pravdepodobné že by sa nám zadarilo,keďže muž mi bude tento týždeň chodiť na poobednú a nemyslím,že stihne malý zaspať skôr než muž pôjde do práce :-/.

ellis21
2. apr 2013

@zora256 no ako moja? Dlho som tu nebola, nemam moc casu, esge niesi tehu? Ako jw to mozne? Zori posielam ti tehu virusiky TTTTTTTTTTTTTTTTTŤTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

ellis21
2. apr 2013

@renitri no ze 16 tt, ja odpadnem 🙂 kedy ti prvy krat objavili pipika? Ja si to uz nepametam. 😉

ellis21
2. apr 2013

@renitri no ze 16 tt, ja odpadnem 🙂 kedy ti prvy krat objavili pipika? Ja si to uz nepametam. 😉
@radka1303 no ale mne to vyslo presne podla tej kalkulacky ale to musis mat mrchu jak hodinky.

fidka21
2. apr 2013

@tusinka dakujem 😉 dufam, ze to dopadne dobre aj ked si myslim, ze asi budem mat malo progesteronu ked sa mi mrcha nechce spustat...iba raz mi robila folikulometriu a len mi povedala, ze mam po ovu vacsinou vzdy ked som tam prisla tak mi toto povedala alebo, ze este nebola...teraz uzivam tie femi kvapky tak som zvedava ci k niecomu budu dobre 😀 a ty ako uz sa ti mrcha blizi ze?

fidka21
2. apr 2013

@renitri tak to je fajn hlavne, ze to mas za sebou ta injekcia to ti je taka dobra vec este, ze take nieco vymysleli lebo to by sme si u toho zubara riadne vytrpeli uz duplom by sa tam kazdy bal chodit 😀 no uvidime uz len dufat mi ostava raz to musi vyjst a pride to vtedy ked ma 🙂 no vysledky su v poriadku len este druhy odber ma caka, ze ci tie hormony pribuduja a hlavne ten progesteron ty si to ako mala s cyklom mala si ho pravidelny?

ponozkazt
2. apr 2013

@zora256 no dnes mam uz 16 DC, teplota klesa uz treti den, tak to bude asi fakt anovulak .. ale objednavam dnes inofolic a rozmyslam, ze ho nasadim hned ako dorazi, nebudem cakat do MS ani na clostyl a uvidim, co to spravi .. a na manzela nemozes pockat? vsak o 22 by mal byt doma a to nie je tak neskoro, ci? budete unaveny obaja asi ..

renitri
2. apr 2013

@ellis21 no veru, leti to... ale ved uz aj ty mas krasne cislo 11 🙂 no prvykrat daco videla v 13tt a potom v 15tt, tak uvidime v 19tt ci sa to potvrdi..a druhe malo stalo nozky spolu, je hanblive tak dufam, ze je to baba 🙂
@fidka21 no veru, toto som dostala druhu injekciu do ust v zivote... idem este koncom mesiaca tak aj vtedy chcem... MS som mavala pravidelnu, parkrat dosla o 2 dni skor, inokedy meskala tusim 5 dni max... ale vacsinou take 28-29dnove.. od 26 do 32 som mavala... cize norma... a ty ?