Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ponozkazt AHoj!Muž bude hotový a ja z malého isto,a on mi chodí na 23h keďže aj z okolitých dedín,nosia pracujúcich domov taxíkom.O 22h len končí v práci.Ale tak zajtra ak malý zaspí vas na obed tak bude aj sexík ale ak nezaspí do pol 1poobede tak už nestihneme.Hoc ja som mužovi povedala,že nebudeme sa snažiť,,lebo mám odsť z malým,ale tak ja ovu raz mám raz nie,a Bohvie už toľko krát sme sa aj cez ovu snažili a nič :-/...Tak ten Inofolic sa berie denne 2x denne,takže netreba čakať na Ms tak mi lekár vravel,ale ja ho brať nebudem potrebujeme koberec do detskej je mnoho vecí potrebnejších pre nás ako druhé dieťa.A malý mi má teraz precilivenné obdobie keďže mi mal črevnú chrípku až týždeň a teraz mi má soplíky a pokašiava :-/tak mám dosť.
@ponozkazt Ďakujem že ma chápeš 🙂Presne tak by som chcela,najskôr zjedným a potom keď už bude prvý väčší aby som mala dosť času aj na druhého,lebo by som sa asi zbláznila,o obe naraz ak by boli oba hladný a aj plienky,nuž neviem,neviem akoby sme peniazmi uniesli...ale tak ako sa vraví tam hore vedia najlepšie ekdy treba ďalšie bábo,do rodinky 🙂
@zora256 Ahoj...Citam ze nechavate snazenie tak ? Robte ako to citite...kto vie, mozno ak to nebudete riesit sa casom zadari 🙂 a tie lieky no je to dost penazi mesacne, a ked ich potrebujete inam, tak neni o com... Verim, ze sa vam coskoro zadari zazrak ako nam 🙂 moc drzim palcea dufam, ze sem neprestanes chodit...
@renitri Ahoj!Neboj chodím sem,skúšam muža nejako dostať na sex stým,že od zajtra už nemôžeme lebo budú plodné dni,ale len preto lebo dnes mám ovu testy pozitívne,tak snáď sa zadarí,ale ak nie tak sa nič nedeje,lebo veľa krát sa stalo už že aj keď sme mali vtedy sex nič sa neuskutočnilo,tak preto odkladám snaženie ako snaženie,a počúvam radšej svoje telo,hoc teraz by som moc chcela mať muža tam kde patrí,ale išiel na poobednú a ak ho počkám dovečera tak mi sľúbil,lenže je otázne či nezaspím z malým do 23h :-/ od únavy...Viem testy ukazujú skôr o 24-48h pred ovu,ale tak ak nemáme moc kvalitné vajíčka a spermie,tak je lepšie skúšať skôr,a najmä vraj keď má žena chuť najviac na sex vtedy je plodný deň vraj.Tak uvidíme,hoc aj včerajší test bol plodný,tak snáď vajíčko bude presne prichystané na večer...Nechcem sa namotať a sklamať zas....
@renitri a to ti da na poziadanie injekciu lebo mne len vtedy ked to ona uzna za vhodne 🙂 tak to si mala super to potom bola len otazka casu kedy vam to vyjde ... ja mam s cyklom problemy skoro stale len ten rok co sa mi podarilo otehotniet tak ten rok som mala vynimocne pravidelny no a potom po potrate to slo dole vodou len s hormonmi som mala a teraz mi robi ten profil takze neuzivam lieky len som si sama femi kvapky nasadila tak uvidim co sa bude diat..a inac ako si sviatkovala?polievacov si mala dost? 😀
@zora256 no jasne, treba skusat kedy je chut...ved nerataj s tym a ak sa podari budes prekvapena a rada 🙂
@fidka21 no ja som si vypytala injekciu 😀 on ze no dobre... hehe.. Ale zas nebolo to az take lahke...ja som mala tiez co to za sebou, takze gyn sance nedavala.. Bol to fakt zazrak 🙂 No uvidis ake budu kompelt vyssledky.. snad femi pomozu.. Sviatky? pohoda.. nieee, uz som neni mala.. vtedy to bolo take ze cakam kto kedy dojde, ale uz ma to nebavi.. MM ma akurat vysibal, ale vonavky som odmietala.. A Velka noc je o niecom inom ako o polievani a sibani... takze moc nemusim tieto tradicie...
@renitri Presne ako píšeš ak sa nám pošťastí aj druhý zázrak budeme len radi 🙂Hoc už dnešný test je slabší oproti včerajšiemu,tak sme asi prepásli...:-/.Včerajší bol pozitívny,ba LH čiarka bola silnejšia než kontrolná.Ale je asi ešte šanca po 24h od testovania či už nie?Uvidíme ak nepríde ms,ale radšej rátam z tým,že sa nepodarí,než podarí,nechcems a sklamať....A ešte je otázne akou náladou muž dorazí na 23h domov,ja som už teraz unavená jak kôň,tak uvidím...
A ty sa ako máš?A drobčiatka?Už o 3-4týždne aj kopaknia budeš cítiť🙂
@tusinka Ahopj Na www.najmama.sk a na www.mamaaja.sk nájdeš počítanie termínu pôrodu a týždne tehu podľa poslednej ms.A veru aj váha veľa robí aj som mala až 72kg keď sa mi podarilo toehotnieť a dovtedy sa mi nedarilo,a teraz mám zas len 62kg ale nechcem pribrať,iba ak počas tehu.Tak neviem čis a podarí...
Aktualizácia snažilkovskej tabuľky:
@tusinka 6.4. snaž. 1rok a 8mes.Lev
@slinka3 9.4. snaž.4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž. 10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž.1rok a 2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. snaž. 2mes. Lev
@radka1303 13.4. snaž.11mes. Ryby
@ponozkazt 14.4. snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 18-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž.4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4. snaž.1rok a 9mes. Lev
@zora256 27-28.4. snaž. 1rok a 2mes. Baran
Oddychujúca snažilka:
@leonetka snaž. 2mes. Baran
A neozývajúce sa snažilky:
@linda555 a @petronelka

@ellis21 Ahoj!Ja sa už nesnažím...mám dosť starostí z malým :-/,tak odkladáme snaženie na 2roky aspoň.A i beztak nemám na 50eu lieky mesačne podľa lekára len tie alebo umelé oplodnenie,nám pomôžu,nevidí šancu aby sme mohli mať bábo,a ani ja,keďže z mužom mávame sex len 1x týždenne.Tak tonechávame tak,malý mi mal črevnú chrípku aj týždeň a teraz pokašliava ☹Tak mám stresu vyše hlavy lepšie bude keď bude starší buď do škôlky alebo do škloly keď bude chodiť budelepšie nechcem mať od stresu ťažkosti z tehotenstvom,keďže aj sním som mala rizikové ...Iste chápeš čo prežívam,ako mama.