icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
4. apr 2013

@typa Ahoj!No veď hej uvidíš,ja som mala malého menšiehopodľa lekára ale proste mala som pred ms ovu takže podľa mňa bol malý na termín,keďže sa o týždeň pozdejšie narodil a mal priemernú veľkosť 🙂3500g

zora256
4. apr 2013

@renitri Tak to sú tie prvé 🙂pohyby🙂

typa
4. apr 2013

@zora256 ved to bola super vaha. Aj ja by som brala taku. Nechcem velmi obrika. Ale aky bude,taky bude. Tesim sa na neho 😉

zora256
4. apr 2013

@typa Ahoj!Ja zas by som moc malinké nechcela,bol akurát,väčší by sa asi ani nezmestil do môjho brucha 😀Môj brat mal až 3950g a muž mi mal len 2900g,to by bolo primalé,ale zas na 4kg by som si netrúfla...

anuska3107
4. apr 2013

baby odkial si kupujete tie testy?

renitri
4. apr 2013

@zora256 hej ??? no pockame teda ci sa to bude opakovat a stupnovat 🙂

zora256
4. apr 2013

@renitri Myslíš Bt?Alebo čo stupňovať?Tak tá by mala ísť hore,a pred ms aj počas dátumu ms by mala sa držať hore.

zora256
4. apr 2013

@anuska3107 Napíš "lauritka" -ke Ip ona predáva kvalitné ovu testy ale ju stihli z bazárou tak len cez ip,sa dá sňou dohodnúť kus/ 0,40centov viď také aké som tu dala moje,predáva.

anuska3107
4. apr 2013

@zora256 dakujem velmi pekne uz som jej napisala.

renitri
4. apr 2013

@zora256 myslim kopanceky 🙂

zora256
4. apr 2013

@anuska3107 Ahoj!Som rada,že som mohla poradiť 🙂
@renitri Tak tie hej ku koncu budú až boľavé,ale tak vydržíš neboj a po pôrode Ti budú chýbať 😀

renitri
4. apr 2013

@zora256 ja som uz vydrzala kadeco, takze verim ze to bude v pohode 🙂 no hej, tehotenstvo mi asi bude chybat.. ktovie ci ho este zazijem...

zora256
4. apr 2013

@renitri Ahoj!To závisí od teba ako budeš zvládať dve detičky či by si vydržala ešte ďalšie 1 alebo taktiež dvojičky ešte pri dvojičkách 🙂Veď uvidíš,ja prvý deň po pôrode som vyhlásila,že nikdy viac a na ďalší deň som hlásala že o 3roky pôjdem zas 😀 ale už keď mal malý sotva 8mesiacov sme sa začali snažiť práve preto že sa nám dlho nedaril malý...a vidíš už je tomu 1rok a 2mesiace čo sa snažíme,takže je len otázne ako dlho bdue ešte trvať kým sa podarí,koľko krát sme sa snažili počas ovu,aj rped ňou aj po testoch ako aj teraz a nič...tak som moc zvedavá ale beriam aj teraz z rezervou...či sa podarilo.

renitri
4. apr 2013

@zora256 no ved hej...uvidime ako na tom budeme financne, a kde budeme byvat a tak... Ja som chcela mat dve deti parik.. a mm len jedno, kedze je jedinacik.. Takze dve budu isto a hadam to vyjde aj na parik.. a tretie uvidime..mozno po 10 rokoch ked svojky odrastu..nikdy nehovorim nikdy, takze uvidime co zivot prinesie... Ale asi mi stacia aj dve 🙂

anuska3107
5. apr 2013

@renitri
@zora256 no baby ja by som bola rada keby sa nam podari aspon jedno babo.

renitri
5. apr 2013

@anuska3107 neboj coskoro budes aj ty tehu ;)

anuska3107
5. apr 2013

@renitri no bodajby. obcas uz prestavam verit, ze este budem mat babo. to su strasne nervy cakat kazdy mesiac ci pride, ci nepride

zora256
5. apr 2013

@renitri Ahoj!Veru,ako píšeš vidíš časom,aj ja by som bola rada,keby sme mali aspoň dve hoc sa predstave nebránim mať aj tretie časom,ale budem rada ak budeme mať aspoň dve.
@anuska3107 Ahoj!Viem ako Ti je ja som roky preplakala po nociach kým sa malý podaril,a som rada,že mám aspoň jedno,hoc rada by som malému dala súrodenca aby mal ským vyrastať a hrať sa.A aj to mi je jedno či bude aj druhé chlapec,či dievča,len nak je,a moc Ti prajem tú radosť čo som prežívala keď som zistila,po rokoch že čakám bábo 😉 niet krajšieho zážitku.

renitri
5. apr 2013

@anuska3107 neprestavaj verit..pozri si mladsia ako ja a zdrava, takze neboj, pride to 🙂 viem co prezivas, tiez som to zazivala, a uz ked som bola zmierena ze ideme do CARu sme to nechali tak a vtedy sa podarilo 🙂
@zora256 nechajme sa prekvapit co zivot prinesie 🙂 bude bude nie nie...

zora256
5. apr 2013

@renitri Presne tak,nechajme to tak a osud vyrieši za nás...ako aj vyriešil po 3,5roku snaženia ekď nám priniesol synčeka do života 😉

renitri
5. apr 2013

@zora256 tak tak 🙂

fidka21
5. apr 2013

@renitri tak tak zazraky sa deju a ty si jeden z prikladov komu sa taky udial ja verim, ze nam Panbozko pomoze a coskoro sa budem aj ja tesit 😉 no ja to uz tiez tak beriem, ze keby bolo po mojom kupaci ani nemusia chodit vobec by som sa nehnevala 😀 my sme aj tak doma neboli lebo babka oslavovala 80 tak sme si fajne pooslavovali aj ked vecer predsa len par kupacov prislo ale prezila som 😉

fidka21
5. apr 2013

@tusinka no tak drzim palce aby neprisla to by bolo super kebyze ti to vyjde 😉 a ten hormon je progesteron ak ti chyba tak ti dr. nasadi duphaston alebo nejake ine lieky, ktore upravuju cyklus ale ty s nim problem nemas tak by si to mala mat v poriadku...kvapky uzivam 3x denne pred jedlom 20 minut a je to na cinnost vajecnikov a mam aj taky pocit, ze asi zaberaju lebo ma uz brucho pobolieva a aj prsia takze mi mozno nastartuju mrchu no uvidime este je do nej daleko dnes som len 18dc...a ty ako uzivas ten inofolic, robi to daco s tebou ci ani nie?

tusinka
5. apr 2013

@fidka21 neviem,ten Inofolic beriem druhy tyzden tak uvidime...ale dnes ma uz v kuse pobolieva bruchu tak sa mi zda,ze mrcha hnusna do rana dojde ☹ ☹ ☹ vcera sme sa s mm bavili,ze po mrche pojdem k dr.a on sa ma pyta,ze preco sa vlastne tej laparky tak bojim,ked ako vravim ze viacerym babam pomohla...nuz tak som mu zase vysvetlila moje obavy z narkozy- tak skonstatoval,ze rozhodnutie necha na mna...fakt neviem co spravit-tuzba po babatku je silna,ale ten strach...som slaboch, viem... 😉 😉 😉 no bodaj by Ti tie kvapky zabrali- ako som citala,maju celkom dobru odozvu u zien...

fidka21
5. apr 2013

@tusinka aha ja, ze to uz dlhsie beries..ved uvidis ono nic nezaberie hned ako si my predstavujeme iba vyvolenym babam mam taky pocit ja tiez nejaky zazraky necakam 😀 ale nie si slaboch kazda z nas sa boji len ked piseme sme take hrdinky 🙂 ale ak nieco chces mat musis ten strach prekonat inac si to budes vycitat....a ked ho prekonas vies aka budes rada, ze si to zvladla , a ze vlastne ani nic hrozne to nebolo a zbytocne si sa bala 😉 a ty mas strach z coho, sa bojis, ze sa nepreberies?vies ja ked som bola prvykrat v narkoze, tak som sa nemala ani kedy bat lebo som ani nemala potuchy, ze ma vten den uspia 😀 takze tak je to asi najlepsie kebyze si nemala ani cas nad tym rozmyslat ale rovno by ta uspali 😀 a poviem ti nic to nie je 😉

renitri
5. apr 2013

@fidka21 ano ano deju, ja som dokaz 🙂 a verim, ze coskoro sa budes z tehu tesit aj ty 🙂

tusinka
6. apr 2013

@fidka21 no,ako som predpokladala- mrcha do rana dorazila ☹ ☹ ☹ ja sa bojim tej narkozy celkom =-O ale uz mi viaceri vraveli to co aj ty,ze v pohode...a teba operovali,ze ta museli uspat??

tusinka
6. apr 2013

@zora256 pekne Ta poprosim,mozes opravit tabulku- hnusoba dorazila,takze dalsi termin bude 5.5. dakujeem 😉

zora256
6. apr 2013

@tusinka Ahoj!To ma mrzí,že Ti prišla,ale neboj,určite sa zadarí,keď budeš nabudúce ms čakať,namiesto // na testíkoch,aspoň nebudeš taká sklamaná,niekde som čítala,že ak žena nemá rada svoje telo,preto ju neposlúcha skús mať rada aj mrchu,ako súčasť normálneho chodu svojho tela,a ono bude viac poslúchať tvoje podvedomie 😉 Vieš zákon scvhávnosti🙂

Aktualizujem snažilkovskú tabuľku:

@slinka3 9.4. snaž. 4mes. Kozorožec
@jeackynka 10.4. snaž. 10mes. Baran
@dorekapa 12.4. snaž.1rok a 2mes. Vodnár
@luciana789 13.4. snaž. 2mes Lev
@radka1303 13.4. snaž. 11mes. Ryby
@ponozkazt 14.4. snaž. 1rok a 1mes. Blíženci
@fidka21 18.-30.4. snaž.1rok a 1mes. Váhy
@sam1234 22.4. snaž. 4roky a 11mes. Strelec
@anuska3107 23.4.snaž. 1rok a 9mes. Lev
@zora256 27-28.4. snaž. 1rok a 2mes. Baran
@tusinka 5.5. snaž 1rok a 9mes. Lev

Oddychujúca
@leonetka snaž.3mes Baran

ostatné som vyradila lebo sa nám nehlásia.... @linda555 a @petronelka

anuska3107
6. apr 2013

@zora256 ha ha ja cakam na buduci tyzden, ze mojho draheho zderem a bude utekat predmonou. zrejme budu plodne dni :D