Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tusinka och to je svinucha 😠 takze hlavu hore a ide sa dalej raz to predsa musi vyjst nestracaj nadej 😉 no ja som bola na cisteni ked som potratila, tak vtedy ma uspali ..ani som nemala cas nad tym rozmyslat...ono to bolo asi tak, ze ti pichnu do zily nieco na uspanie neviem konkretne ako sa to vola a ty zaspis a ani nevies ako zrazu sa prebudis na izbe a mas take okno..., ze ako som sa tu vlastne dostala 😀
@fidka21 neratala som s tym ze mozem byt tehu, kedze som to uz neriesila a bola objednana do CARu... ale nieco mi vravelo aby som si spravila test..i ked neviem co som od toho cakala..asi len zazrak... tak som robila a bol slabulilinky duch ze som ho len ja videla, a na druhy den uz silnejsi a tak... A potom spatne som rozmyslala ze vlastne uz moje telo vedelo ze som v tom, ale ja som to tak nebrala.. 2-3 dni pred testami som zjedla celu pizzu sama a este by som jedla aj dalej.. a robila som potom dalsi den na veceru toasty mm zjedol 3 a ja 5 a este by som zvladla... ale nic som si neuvedomovala.. a az potom spatne hovorim, ze no hej, uz vtedy som viac jedla 🙂 to bolo tak vcasne nieco.... a jasne ze bolesti ako na mrchu som mala uz dlhsie pred testami, takze som sa cudovala ze nejak skoro..ze asi dojde skor..som ju cakala a ona nic.. a bolesti boli este nejaky cas asi do 8tt..
dievčatá podarilo sa mi to :D :D :D zmenila som partnera a na prvý šup po roku som v tom, vypustila som to z hlavy a bum!
Tak držkám palčeky nech sa zadarí 😉
@magnolie123 Gratulujem 🙂Držkajte sa 🙂
ja som neverila , ze uz ostanem tehotna, som bola s priatelom rok , potom som skusala s inym, normalne som mala v hlave vsugerovane, ze dieta chcem za kazdu cenu, bum teraz na prvy sup, skoro som padla na zadok, ked mi vysiel test, takze vsetko je mozne, len to treba naozaj vypustit z hlavy.....drzim palce
@magnolie123 Presne ako píšeš,aj my keď sme vypustili zhlavy,že vôbec budeme mať vlastné bábo,vtedy som just otehotnela,z malým hoc po 3,5roku ale oto bola radosť väčšia🙂
@renitri na to si pamätam ako si pisala, ze sa chystate do CAR-u a zrazu bum a potom si tu pisala, ze si tehu 😉 to muselo byt riadne prekvapko 🙂 ale vobec nerozumiem tomu, ze prave vtedy ked to clovek najmenej ocakava tak to pride nemohlo by niekedy urobit vynimku a prist nieco aj vtedy ked to ocakavame.... asi by som moc chcela 😀 a aj teraz ti chuti tak vela jest ci uz to preslo?a sa ti aj zmenili chute ci vsetko jes ako predtym?
@tusinka tak tak ako vravis skor ci neskor sa to podari a potom si budeme tehu skusenosti preberat 😀 no to aj ja mam take fazy, len keby mi este aj ta mrcha chodila som zvedava tento mesiac co bude..bola som u dr. dnes na tu krv v piatok budu vysledky..a uz mi vravela, ze aj mm by uz mal ist na vysetrenie tak ho asi vyzeniem asi ho objednam a postavim pred hotovu vec len keby nemal taku robotu, ze na tyzdnovky musi chodit a tazko mu je ist niekedy cez tyzden neviem ako to poriesime..a ako si sa rozhodla s tou laparkou ides do toho? 😝
@zora256 ja som dnes bola na sono , som v 6 tyzdni, neskutocny pocit, myslela som si, ze babatko hadam nikdy nebude.....a bum :D
@fidka21 no veru, uz sme boli objednany do CARu takze sme to prestali riesit a vlastne ani nebol cas, lebo boli sviatky a boli tu kamoski zo zahranicia a s nimi sme boli, a novy rok a tak.. a bolo po plodnych dnoch... Ja nechapem, preco to tak funguje...ale je to pravda... Ale zas podla mna je dobre, ak nieco velmi chces, si za tym ides a robis preto vsetko... Teraz jem uz menej, ale zato chutove chvilky mam, ale nie tak sialene ze kysle uhorky so slahackou abo tak, tak to neee.. ale takze ze ma chyti chut na sladke tak si musim dat... napr... 🙂 A jem vsetko ako predtym..nie je zatial nic co by mi zacalo chutit az teraz, alebo naopak co by som nemohla ani citit... Vsetko je rovnake...
@magnolie123 gratulka 🙂 krasny pocit ze ? 🙂 prajem veeela zdravicka a bezproblemove tehu 🙂
@renitri nemozem tomu uverit, kedze som tak moc chcela vyse roka, az som neverila, ze raz otehotniem.....este si to neuvedomujem, viem to 3 dni :D, neviem sa z toho spamatat.......
@magnolie123 hehe, viem ako sa citis 🙂 ja som tomu tiez nemohla uverit a brala som to len tak, ze dobre...kym nevidim srdiecko neverim 🙂
@magnolie123 Gratulujem to je veru krásny pocit keď človek po dlhšom čase keď už ani nedúfa,otehotnie a vidí na sone ten zázračik drobučký 🙂držkajte sa🙂
@renitri a Vam sa to podarilo mimo plodnych dni ci si ich ani neriesila? 🙂 vies my zasa nemame tolko moznosti ako pary co su spolu kazdy den my mame nato len vikend takze asi aj preto to tak lahko nejde a vlastne ktovi ci prave tie plodne dni nas neobchadzaju 😀 ale tak nahoda je svinka tak hadam raz to trafime 😀 tak to je fajn, ze mas vsetky chute ako predtym inak ako tak citam tak teba viac menej tie nevolnosti aj vsetko to horsie v tehotenstve obislo to radost byt tehotna 😉 a som sa chcela spytat ty si uzivala femi kvapky?
@fidka21 kukni v mojom albume grafik..mali sme jediny sexik za cely cyklus 😀 a bolo to cca v okoli plodnych dni, ale graf ukazal ovulku neskor....v ten den som bola na folikulometrii a uz bolo po nej, takze grafik sa zmylil a pomylili ho ine casy merania... Ale nevadi... Aha, tak ked sme spolu len cez vikend tak je to tazke trafit... No veru, vsetko ako doteraz... Presne tak, vsetky tie zle a neprijemne veci okolo tehu ma obisli a som stastna... Fakt si tehu uzivam 🙂 Hej brala som aj femi, ale tusim iba jeden abo dva cykly...
No ocakavam ze mrcha sa dostavi na den presne 😀 svinucha 😀
Holky,co su to tie femi kvapky co tu spominate?? 🙂
@renitri no tak to ste potom mali riadne stastie ste presne trafili spravny den 🙂 takze ono to vyzera tak, ze sa nestaci spolieht na plodne dni ale skusat vzdy ked je chut 😀 ved uvidime zasa ak je niekde problem treba to riesit a nespoliehat sa len na nahodu v piatok budem zasa o kusok mudrejsia som zvedava ako to dopadne..horsie je to ze mm moc nechce na ten spermiogram...a chcela som sa spytat ked si tie kvapky brala, ze ci si aj pocitovala ci mas ovulacie alebo ta bolelo nieco..?tak to je super len si to uzivaj kym sa da ...ako tak pozeram uz si v 17 tyzdni ale to leti zachvilu sa ani nenazdas a budes uz mat dvojcatka doma 😀
@zora256 ďakujem veľmi pekne :D
@radka1303 ahoj to su kvapky od Valovica na podporu cinnosti vajecnikov- je to vyzivovy doplnok a niektorim babam pomohol upravit cyklus a vraj aj tie co mali anovulacne cykly navodili ovulaciu ale niekomu vobec nepomohli tak neviem. kukni link 😉
http://www.prirodnekvapky.sk/kvapky/p/10/j-v-kv...
@radka1303 jaj tak to mas tiez fajn aj inofolic si niektore pochvaluju..a ked mas cyklus v poriadku tak skoda ti brat vsetko mozne 🙂da sa to aj z netu ale maju to aj v niektorých lekarnach na tej stranke co som ti dala link je zoznam lekarni v ktorych to zozenies....a uz sa dlho snazite?

@renitri dakujem krasne si zlata 🙂 ja tomu tiez verim aj liecitelka nas povzbudzovala, ze treba hlavne verit a nepochybovat aj ked je to tazke ale da sa to tak sa toho drzim uvidim dokedy mi to vydrzi 😀 a ty ked si otehotnela citila si uz pred mrchou, ze si vtom?