icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
9. jún 2012

ahojte, na mna "to" uz asi tiez ide pomaly, tak o chvilu pojdem ja na koniec radu 😒

sanchez81
9. jún 2012

@kapokapo neboj nič, postupne vás v zozname bude ubúdať. A prepíšeme vás do tehuľkovského zoznamu 😉

ataner81
9. jún 2012

@sanchez81 také šťastie nemám ☹

deculko
9. jún 2012

🙂 a mna tam stale nemate🙂)))) som rak a mrska ma byt 5.7. abo 6.7. 🙂)))
pekny vikend🙂)))

basikes
9. jún 2012

@sanchez81 jooj ty uz si plna tehu hormonov, ktore ti sposobuju popletkoanie, vsaaaak?? toto bol posledny aktualizovany zoznamcek 🙂
@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6 lev
@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec

basikes
9. jún 2012

@kapokapo ahooj, no so mnou to vyzera dobre. a s tebou?? lebo ty si na rade 😀

basikes
9. jún 2012

aa podla mna by nikto nemal preskakovat v zozname kym sa nespusti mrcha a neni iste, ze musi ist do dalsieho kola 😀 vooobec nenarazam na @ataner81 😀

kapokapo
9. jún 2012

@basikes ahoooj, no ja neviem... na mna uz asi lezie mrcha.... tak uvidime, ci bude prekvapko 🙂

ataner81
9. jún 2012

@basikes no dobre dobre, tak si ma tam na tom prvom mieste do pondelka majte 😀 Aj tak sa potom presuniem na to posledné. Nech sa ale vaše nádeje na // presunú už teraz zo mňa na @kapokapo 😉

tatarida
9. jún 2012

@kapokapo @leonetka
no baby bolo vidno len 7mm dutinku :-/ a teraz mam ist az o mesiac.....takze nie som ovela mudrejsia, viem len to ze teda som tehotna a je to vnutromaternicove tehotenstvo....nic ine som sa nedozvedela ☹

ataner81
9. jún 2012

@tatarida asi si išla veľmi skoro, takže na srdiečko si budeš musieť počkať ešte mesiac ale neboj, všetko je v poriadku a ty budeš mať krásne vodnárča 😀

ataner81
9. jún 2012

Babulky moje na dnes budem končiť. Prišla mi polovička z fušky, tak sa mu chcem trošku povenovať a o hodinku hor sa do práce. Zajtra zo mňa tiež nič nebudete mať lebo k PC sa nedostanem ale od pondelka sa vám už na 100%venujem. Krásny víkend dievčatá a pa v pondelok

tatarida
9. jún 2012

@ataner81 dufajme ☹ tak ale na optimizme mi to rozhodne nepridalo..mi mohol aspon krv zobrat alebo daco.....

kapokapo
9. jún 2012

@tatarida juuuj, tak to je dobra sprava, je tam kde ma byt a uz len vydrzat..... 😉

kapokapo
9. jún 2012

@tatarida No to mohol, u niektorych je potrebne si vyziadat, oni tie prve tyzdne beru este tak sportovo zial, nie ako my 😒

basikes
9. jún 2012

@tatarida jooj na vlievanie optimizmu sme tu my 😉 vsetko bude uplne najlepsie ako ma byt a ty mas v brusku bublinku, ktora ma momentalne sice len 7mm, ale do februara macasu dost, aby z nej bol tvoj vytuzeny vodnarik 🙂

basikes
9. jún 2012

aspon vam nebude smutno na tej prvej priecke @kapokapo a @ataner81. pekne sa len spolu tam svonkajte kym nepride mrcha a do vtedy nas nechajte verit, ze budu dalsie //, uz ked sme okusili, ako chuti uspech tejto skupiny, nemozte to pokazi 😀 potom spravime reklamu, ze: kto chce babo rychlo mat, musi sa sem hned pridat 😀 to mal byt rym...

veonka
9. jún 2012

@horseshoe ďakujem ti za držanie palčekov, budem to potrebovať 😀 ... tak vieš myslím aj na bábatko, to nejde vymazať zo srdiečka z mysle, takže preto riešim aj tieto veci ako ovulku a tak 😵 ... sme silné a zvládneme veľa!

sabaka
10. jún 2012

@tatarida urcite je vsetko v poriadku. fazulka je na spravnom mieste a ty mas teraz za ulohu zdravo sa stravovat a uzivat si to 😉 bolo jednoducho priskoro na akciu srdiecka. predstav si, ake uzasne to bude na dalsej kontrole - tam uz budes toho vidiet ovela viac a srdiecko bude krasne tlkotat. 🙂 tesiiiiiiiime sa moja a ty sa tes tiez, radost je na mieste namiesto obav!

horseshoe
10. jún 2012

@tatarida Juhuuuu, tak dokturek potvrdil tehu? 😀 😀 😀 😀 😀 supeeeeeer 😉 😉 😉 😉 😉 A ziadne obavy, ved jasne ze tam nemohol nic ine vidiet, ked to je uplne na zaciatku tehu. Pekne si to uzivaj a nie ze budes stresovat 😠 To sa nerobi, prave to by mohlo fazulke uskodit. 😉

sanchez81
10. jún 2012

@ataner81 11.6. panna
@kapokapo 12.6-13.6 lev
@basikes 18.6. lev
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak

deculko
10. jún 2012

jejj uz som v zozname,tesim sa 🙂))) tak nech plodny zoznam pokracuje🙂

kapokapo
10. jún 2012

ahojte baby, tak som zvedava, ktora dalsia vypadne zo zoznamu, juuuj, bodaj by vsetky 🙂

tatiana77
10. jún 2012

ahojte baby, tak musime testovat v piatok a mozno postupne vsetky vypadneme.....potom bude zoznam predpokladaneho porodu.....
@kapokapo a ty ako ? este nic?

kapokapo
10. jún 2012

@tatiana77 no ja cakam, moj cyklus trva od 31 do 34 dni, dnes je 32 este len 🙂 hoci mam pocit, ze ta mrcha na mna uz lezie... no ved uvidime.... do utorka este vela vody pretecie.... 🙂

sanchez81
10. jún 2012

@kapokapo vydrž do piatku 😀

kubkomatko
10. jún 2012

Ahojte baby, dllllho som tu nebola, nejak som nestíhala. Konečne pred 2 dňami sa uráčilo pani mrche po 18 mesiacoch prísť slušne dverami, a necúvnuť 😀 Konečne sa mám o čo "oprieť" cca plodné dni,atď, takže od tohto cyklu sa môžeme snažiť o 106 😅

horseshoe
10. jún 2012

Od vcera drahy papa kotvicnik, som zvedava ake zazraky sa budu diat 😀 😀 😀 No ale kedze je to cisto prirodny produkt, tak na vysledky si budem musiet nejaky ten cas pockat 🙂
Ja som si dnes prvykrat v zivote robila ovu test a zas len jedna ciarka jak pri tehu teste 😠 😠 😠 😠 Kurnik, sopa, uz ma to nebavi, chcem vidiet pekne kolajnicky aspon na tom ovu teste 😠 😠 😠 Bol tam sice nejaky slaby naznak druhej ciarky, ale to som si skoro obe oci vyskulila, aby som tam cosi nasilu videla 😀 A to aj tak neplati, lebo vsak viete jak sa vyhodnocuju ovu testy....No ale som len 12DC, tak nemozem zas cakat nejake zazraky, vsakze 😅 Takze jedeme dal, cakame na ovulku...Pijem inak poctivo grepovu stavicku kazdy den, az mi hubu krivi od tej horkosti 😵

horseshoe
10. jún 2012

@kapokapo heh, to mas podobne ako ja ten cyklus, mne sa to furt toci kolo 30tky. 30,31,32,33 dlzka mojho cyklu 😠 ale panboh zaplat aj za taku dlzku, teda ze vobec mrchu mavam pravidelne kazdy mesiac, lebo co poznam nejake dievcence, tak maju problem, aby vobec nejaku mrchu mali 😒

Drzim palceky silnoooooooooooooooooooooo nech ti to tento mesiac vyjde 😉 😉 😉 😉 😉

kubkomatko
10. jún 2012

@horseshoe ja som tiež uvažovala nad kúpou ovutestíkov, ale asi je to zbytočné vyhodenie penazí, a pred tehu som už aj tak celkom dobre vedela kedy mám ovulku. Uvidíme ako to bude teraz po takom dlhom čase. Mávala som tak na 20-21 DC..