Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo mojaaa, GRATULUJEM!!!! Skoro mi oci vypadli z jamok, takto bez varovania, hned zrana takato fotecka 😀, to je na infarkt 🙂. Zda sa, ze tehu virus je stale nakazlivejsi a siri sa konikom 😀
@sanchez81 fuha, zacinam mat stres, stupam po rebriku a uz som skoro v polke tabulky, paradoxne mam s kazdym dalsim vasim uspechom coraz vacsie obavy, co ked mi to zas nevyjde, pomoooc!
@horseshoe Ďakujem za milé uvítanie 🙂)
ale 10 dní?! Pochop, že som závislák, ktorý je ešte len na ceste k zlepšeniu hihi...vieš, aká som na seba hrdá, že som si ho nespravila hneď prvý deň ako vynechala? 😀 😀 Aj to preto, že tiež sa mi naposledy stalo, že som si ho robila v deň, keď mi to neskôr prišlo.
Mám cyklus cca 35 dní, mrcha mala dojsť asi v piatok. Nedávno som vysadila HAK, tak preto to je tak trochu pomiešané. U mňa sú teraz v hre 2 možnosti: 1) buď som megatehotná, alebo 2) na ceste sú megakrámy, lebo v podbrušku ma sem-tam pichne a v prsiach sa mením na Dolly Bustter 😀 😀
A keď to zajtra nevyjde, ešte stále tu je ten úspešný piatok 😎
tak ja som dneska neodolala a spravila som si aj napriek tomu ze mam tyzden casu, cely vikend mi je strasne zle napina ma a test negativny, ako vzdy chvilku som si myslela ze sa zopakuje spred 3 rokoch , no nic
Ahojte, včera na 29 DC som si robila 10 test poobede, ale vyšiel negatívne. Myslíte si, že keby som bola tehu, tak to by už určite ukázalo, však?
@franica hi, no tak na taku trpezlivost ze 10dni - na to treba dlho trenovat 😀 😀 😀 ja som s tou netrpezlivostou na jednej lodi s tebou 😉 😉
A tie akoze tehotenske priznaky - tych som si uz uzila od pichania v bruchu, cez zvacsene a bolestive bradavky, ranne nevolnosti, nafuknute brucho. A nic z toho nebolo. 😠 😠 😠 😠 Asi zauraduje vzdy psychika a ta je svina 😀
No ale kazda sme ina, vsak vies. U teba to moze byt zapricinene tehulkovstvom. No bodaj by to tak bolo, moc ti drzkam palce 😉 😉 😉 😉 Ale predsa len pockala by som aspon do piatku a potom testla. Vydrz holka, vydrz!!! 😀 😉
@soni1 avoj, dokial nepride mrcha, nadej je stale. 😉 😉 😉 Moja segra si robila 3 tehu testy roznej znacky asi 10dni po meskani kramov a vsetky boli uplne negativne a tehotna bola. 😀 Cyklus mala 28dnovy. Takze aj take su skusenosti s tehu testami. Kazda zena je ina a ma inu hladinu hormonov. Vyskusaj znova o 2-3dni testnut a potom ked bude stale stale vychadzat negativny a mrcha ti bude meskat 2-3tyzdne, tak chod k doktorovi. 😉
takze aj u mna je este sanca, lebo ja som rozmyslala ci nahodou sa nepodarilo pred mesiacom a mrchami prisla. ze ci aj tak niesom v tom ale zial nie ale podla vypoctov sme capli presne ovulaciu tak uvidime, este casu
jeziss, babky ja sokm stransne blba :( zle som ratala cyklus, ako sprosta, hlavne ze inde kalkulacky mi tak vyratali presne ako som ratala
@brumka a co tam chces tolko ratat, ved to nie je jadrova fyzika 😀 a tie tehotenske kalkulacky na nete su dobre, len problem je, ked sa ti cyklus posuva o 2-3dni dopredu alebo dozadu ako mne, to je potom tazko. Ja momentalne checkujem ovu testami, kedy mam a ci vobec ovulaciu 😠
@horseshoe praveze ja mam ako hodinky max 1den posunie ale inde je pisane ze sa rata cyklus od prveho dna poslednej alebo od posledneho dna menstruacie tak uz mam absolutne chaos. cyklus mam 27-28dnovy
:( akurat pozeram ze aku blbost somnapisala predtym ani ja by som sa nepochpila co mam na mysly.
@brumka ale cosi 😀 vies jak sa to hovori, ze aj majster tesar sa utne 😉 a niekedy je mozno lepsie aj neratat a nechat vsetko na nahodu 😉 najvacsia sranda bude, ak ti to pri tom zlom ratani aj tak vyjde a budes tehu 😀 😀 😀 to by bol gooool 😀 😀 😀 😀 😀 By sme sa tu potom vsetky korporativne vyondulovali na cele ratanie 😀
@brumka tak rataj rataj, alebo sa na to vykasli a nechaj sa prekvapit 😀 ja napr.trosku aj lutujem, ze meriam teplotu a teda viem kedy ocakavat ms presne, lebo takto velmi nemam sancu sa nechat prekvapit. ale zas keby som nemerala, tak si kazdy druhy cyklus namyslam, ze som tehotna, lebo nemam rovnako dlhe cykly
@basikes jj, ved prave to hovorim, ze @brumke to napriek chybnemu rataniu moze vyjst 😉 😉 jo, no s tym castym milovanim je to u nas horsie. Velakrat sme prilis unaveni a mame kopec inych starosti, aby sme sa na to zmohli 😀 Ja by som sa aj zmohla, ale s manzelom velakrat nic nehne. Kupila som mu kotvicnik a tajne dufam, ze to pomoze 😀 😀 😀
No ty teda merias bazalku a aj ovu testy robis? Ja som vcera robila svoj prvy v zivote a vysiel negativny. Vcera som bola 12DC a mam priemerne 32dnovy cyklus. To meranie teploty mi pride este zlozitejsie. 😵
No uvidime, ako sa to bude vyvijat dalej... 🙂
@brumka tak to je potom priblizne dobre, co si dala, ze 18.6 nechces mrchu 😉 , aj u mna je to priblizne tak 1den hore dole, taakze neocakavame spolu 😉 ja som zacala merat len tak pre srandu po vysadeni hak, ze ci mam vobec ovulaciu, lebo som mala dlhe cykly, vtedy sme sa este nesnazili a teraz mi je to naozaj len na obtiaz to meranie, zbytocne kvoli tomu stresujem a vsetko sledujem, ale ked som si uz zvykla na to... uvidim, mozno sa skusim na to vykaslat, ak budem mat pocit, ze mi hrabka uz prilis 😅
@horseshoe niee testy nerobim, len na to meranie som sa namotala poriadne uz pred 2rokmi, praveze ma to neobtazuje, neni to vobec nic zlozite, mne sa to paci, ked vidim ako to funguje 😉 s tymi manzelmi je to strasne, aj moj byva dost unaveny niekedy, ze ani par dni po sebe s nim neviem hnut 😀

@kapokapo waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau gratulujeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉 paradicka, zo srdiecka 😉 nech sa dari a pekne rastiete 😵 a nech Ti nebyva tak zle ako mne 😉