icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
13. jún 2012

@horseshoe chudak priatel to sa od neho ani neodlepis 🙂 ako povedal moj muz kamaratovi ze ho znasilnujem a ja mu nato vies kolko chlapov by ti zavidelo? 😀 😀 😀

horseshoe
13. jún 2012

@brumka nie priatel ale manzel 😀 a mas pravdu neodlepiiiim 😀 😀 😀 dnes zmontujeme nasu novu postel, tak ju predsa treba odskusat, ci sme dobre vybrali 😀 😀 😀 Ziadna prechadzka, ziadne fitko ako som pisala, ale... 😀 😀 😀

no moj drahy tiez obcas trepne cosi v zmysle, ze ho znasilnujem 😀 😀 a ja mu na to vzdy, ze potom budes mat minimalne desat mesiacov celibat, tak uvaz svoje slova a ciny 😀 😀 😀

deculko
13. jún 2012

a to moje deculo mi dnes dava zabrat.... nespal cez obed a je mrzuty a uz som z toho mrzuta aj ja,este sa mi bacol az ma pri ocku opuchnute.. :(

deculko
13. jún 2012

a inak ... pri deculu sa s muzom ledva milovat stihame,tak si to dievcata este uzivajte.... prehovarat muza nemusim...to je moj vecny obtazovatel🙂 ale dietatko nam nezaspi skor ako o pol desiatej a to si hovorime... ze potom ked maly zaspi...a muz zaspi skor... to si potom muza cez plodne dni odchytavam rano...doslovne🙂))) lebo po robote je aj tak uz casto unaveny ...

veonka
13. jún 2012

@horseshoe 🙂 ďakujem, tak to je milé, že si si spomenula na mňa 😅 , no už je to za mnou... a uvidíme ako to klaplo a či to klaplo, ale mm bol cez ovu unavený a nevládal, takže sme moc nesnažili... no a ako píše
@tatarida bolievalo podbruško pred mrchou z duphastonu, tak asi to aj u mňa tak bude... a mrcha príde... a snaženie teda nevyšlo. A tatarida, keď to klaplo, tak ťa podbruško nebolelo, či? 😕

tatiana77
13. jún 2012

@horseshoe tak sup sup...ked sa blizi ovulka..... 🙂

tatiana77
13. jún 2012

@deculko tak toto poznam....nasa antikoncepcia......aj my ledva cakame, kedy zaspi...a potom sme niekedy taki uanveni, ze nic z toho a rano, ked nam vstane skoro, tak sa nam chce spat...niekedy to riesime, ze zapneme rozpravky a sup sup rychlo s mm pod perinu......no ale to je taka rychlovka potom ☹

deculko
13. jún 2012

@tatiana77 presne tak.... rozpravka v inej izbe a sup pod perinu rychlovka sem tam prerusovana,ked nahle maly pribehne🙂))))

tatiana77
13. jún 2012

@deculko ano...tak vidim, ze to zazivaju aj ine pary......no tazko, ked uz si vsetko pamata a je taka ukecana, ze by som sa aj hanbila, keby nieco povedala.....hihi 🙂

lenuska26
13. jún 2012

...ahojte....ja som zaciatkom marca prekonala "chemické tehotenstvo" (v 5tt to proste priroda zariadila tak ako to zariadila)... ☹....potom som si povedala, že ked to bude mat prist tak to pride a prestala som na to ze otehotniem uplne mysliet.....No a pred pred dvoma týždnami som sa dozvedela ze som v 7tt 🙂...vsetko je v poriadku, srdiečko nam bije, tak sa tesim...ae aj tak este stale troska s obavou.....
Drzim vam vsetkym palce, urcite sa to podari, len asi nie je dobre sa na to az tak sustredit a pojde to 🙂)Vela stastia

tatiana77
13. jún 2012

@lenuska26 aj ja si myslim, ze netreba intenzivne mysliet, celkom sa to asi neda.......tebe drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂 a pevne nervy a velku trpezlivost...

lenuska26
13. jún 2012

@tatiana77 dakujem pekne, podobne

mabika
13. jún 2012

@horseshoe neuveris, ale ja som tiez 15DC alebo 16DC, teraz uz neviem uplne presne a tiez som mala dnes slabu ciarku na ovu teste. Lenze ja mam ten problem s tymito testami, ze tam tu slabu testovaciu ciarku mam asi furt, tak neviem.... Ale, uz to neni uplna sahara, ak vies, co myslim 😉 😀 😀

mabika
13. jún 2012

@tatiana77, @deculko fuha baby, tak na toto ja nemam nervy, ked maly beha po byte, sa do niecoho pustat. Bud musi byt stopro spiaci, alebo prec 😀

tatiana77
13. jún 2012

@mabika inak uz pomaly ani ja.....uz je viac zvedava a ani ja niesom v klude......ale je to sranda.....hihi

deculko
13. jún 2012

@tatiana77 ,
@mabika , ani ja take neoblubujem.... ale ked mam ovulku a mam sa snazit pre druhe babo... tak co uz,vtedy aj take beriem, radsej take ako nic🙂 a mnou hormony vtedy vazne lomcuju🙂) ja podla mojich hormonov presne citim,kedy mam ovulku, moj maly ma dva a pol,v oktobri tri... a vela toho nenarozprava,zatial sa mi zda,ze tomu nemoze rozumiet, a ked tak robime si moj moj... a tiez musi fakt sediet pri rozpravke ako prikovany🙂 a usi mame natiahnute,ze ci sa k nam nechysta pribehnut... 🙂 spomenula som to tu na margo toho,ze nech si dievcence este nemamicky uzivaju snazilkovania v klude🙂 fakt uz ani nepamatam,kedy sme si sexikovali v klude,iba ked spinka... lebo zeby nebol doma,ked my sme doma obaja,to sa mi nestava...

tatiana77
13. jún 2012

@deculko pekne si napisala, presne nech si snazilky nemamicky uzivaju volna, ze kedy chceme vtedy mame.....aj my to berieme vtedy ked ine vychodisko nieje.......vsak co uz.......tak drzim palceky, nech sa nam cimskor podari...... 🙂

brumka
14. jún 2012

dobre ranko ako sa mate co noveho?

horseshoe
14. jún 2012

@mabika Hehe, tak to si mozme podat ruky 😀 😀 😀 no ja som este len zacala testovat tymi ovu testami tento mesiac a zacala som od 12.DC a to bol bielo biely test a az toho 15.DC sa mi zjavila slaba ciarka - tak sa tesim aj z maleho uspechu, lebo vidim aspon, ze sa daco deje 🙂 A uvidim, ako sa to bude dalej vyvijat ci to bude tmavnut alebo nie...
Tak tebe ta testovacia ciarka netmavne - dobre tomu chapem? Ze ju mas stale taku slabu? Neviem, mozno mas malo toho LH hormonu alebo mas velmi nariedeny moc...Tazko povedat...Inak ja som mala vcera riadne koncentrrovany moc - viac ako ine dni a hned mi tam nebehla ta ciarka. Ono tieto testy sa tiez strasne tazko vyhodnocuju, lebo zalezi aj aku mas koncentraciu mocu.

A inak aj ja som dnes zaznamenala nejake mokroty v gackach 😀 😀 😀 Sice to nie je Niagara, ale potesi 😵

horseshoe
14. jún 2012

@tatiana77 jj, musime sa posnazit 😉 😉 😉 Manzela to normalne zaujalo, ze tam bola ta slabsia ciarka 😀 Hned povedal, ze aj dnes dostanem dalsiu davku 😀 😀 😀 No ci ho to bude bavit aj ked na konci mesiaca dostanem kramy, to neviem 😠

horseshoe
14. jún 2012

@brumka bre ranicko 🙂 🙂 🙂 no ja dnes 16.DC, stav:mierne vlhky, vcera ma bolelo v pravom vajeciku. Zeby to bola uz ovula? To sa mi nejak nezda, ze tak skoro. Inak nevies ako to je, ze po ovule sa dokolko hodin da oplodnit vajko? 🙂

brumka
14. jún 2012

@horseshoe fuha, tusim den pred a den po sa mi zda, no neviem presne. mna zase trocha boli podbrusko ale mrcha stale nechodi tak uvidime co z toho bude stale mam par dni a vcera sme si dale vecer za poharik cerveneho. dako nemam chut na intimnosti

mabika
14. jún 2012

@horseshoe no len a len pre teba som vygooglila "Ovulácia je vypustenie vajíčka z vaječníka. Deje sa tak väčšinou okolo 14 dňa z 28-denného menštruačného cyklu. Keď je vajíčko vypustené, je schopné oplodnenia 12 až 48 hodín pred svojim zánikom. Toto je najlepšia doba na oplodnenie."

Podla mna to u teba uz moze byt, vsak to nie je vzdy rovnako.
Inak ja som koza, ja som vcera bola 17DC a nie 15, takze dnes som 18DC. Ale nie je to ono, co sa tyka priznakov ovu, tak neviem. Ta testovacia ciarka je u mna stale len slabsia ako kontrolna, posledne dva cykly som skusala a furt sa ukazovala slaba a vela dni za sebou. Podla mna tie testy su na prd, lebo tie predtym mi pekne ukazovali bud biele alebo 2 ciarky. Alebo este je moznost, ze nemam ovulaciu ok, sak idem doktorke bud.tyzden....

horseshoe
14. jún 2012

@brumka Aha, tak to nesmieme premrhat 🙂 No uvidis, co sa ti z toho nakoniec vykluje...Ja stale tak v kutiku duse verim, ze vam to tento mesiac vyslo 😉 😉 😉 A moc, moc drzim palceky, nech je to aj realita 🙂 A tehu testik si uz neskusala, hm?

brumka
14. jún 2012

@horseshoe tehu test som robila pred 3 dnami teraz nemam doma ani jeden, ved prve tehu mi vyslo pozitivne este pred vynechanim dako takto

horseshoe
14. jún 2012

@mabika No tak to sa musime dobre posnazit 😀 😀 😀 A diky za infosky 😉 😉 😉 Tak tie tvoje ovu testy bud su blbe ako pises alebo fakt tento mesiac ziadna ovulka nebola...Inak aj ja chcem ist ku gyndosovi, chcem si dat spravit hormonalny profil, tak musim pockat na mrchu. Som zvedava, ako to dopadne....Tiez mu pri tej prilezitosti ozrejmim vysledky ovu testov - uz vidim, ako sa rozculi, hehe 😀 😀 😀 Lebo on neuznava tie testy, hovori, ze sa tieto veci maju riesit s lekarom.

basikes
14. jún 2012

@brumka ahooj. a kedy budes znova testovat? ja doma nejaky testik aj mam, ale zatial som sa ovladla a som na seba hrda!!! 😀

horseshoe
14. jún 2012

@brumka Tak to pre istotu nemas doma tehu test, vsakze 😀 😀 😀 😀 veeelmi spravne 😉 😉 😉 a kazde tehu je ine. moja segra pri prvom tehu zistila na tehu teste hned ze je tehotna a druhe jej musel az doktor, co jej vychadzalo furt negativne. Nic nevyspekulujeme, musime byt len trpezlive a cakat 😉

brumka
14. jún 2012

@basikes ahoj napadlo ma 18 alebo 22 alebo medzi 🙂 planujem si dnes kupit daky

basikes
14. jún 2012

@brumka ja mozno cez vikend, ak mi to neda 😉 ked ja mam taku teoriu, ze chcem aby sme boli s mm spolu, ked ho budem rano robit, ze ak tam daco bude, tak aby sme sa spolu tesili, takze to vychadza na vikend, alebo az na stredu. najradsej by som pockala, ci dojde ms pondelok, utorok a az tak. aleboo ak budem mat nejake podozrenie 😉 ale to zatial nemam, citim sa uplne normalne, len mam hrozne nafuknute brucho, ale to uz asi pred ms. a bolia ma bradavky na dotyk uz od ovu, ale to som mozno mala aj pred tym, len sa viac sledujem teraz