Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@erika12345 postavu mam ako pivova flasa .....ani vyslovene stihlu ani nie som pri sebe, k celkovej vyske mam vacsi zadok inak ostatne proporcie v priemere. Preto som mozno cakala pohyby trosku skor a mozno som ich aj citila len som si nebola ista ci su to creva alebo mimino, na prvy krat tazko povedat. V 15 tt mas asi este cas, aspon nestresujes. Ja teraz budem kazdy vecer cakat kedy to pride znova. A mam aj pocit ze prestavam byt taka unavena ako som byvala, len uz zacinam mat problem sa ohnut, ja si normalne kladiem otazku ako funguju chlapi s velkymi bruchami, jedneho takeho kolegu uz dlhsie pozorujem a mam pocit ze on sa velmi ani neohyna, asi vie preco.....
@mmmarta tak ja som na tom podobne, ani nie som uplne stihla, ale ani nejako pri sebe, tak uvidim, kedy to bude u mna, aj ked by som uz strasne chcela. 😉 Ale brusko uz mam riadne, mam pocit, ze sa zvacsuje kazdy den, ak bude rast touto rychlostou az do porodu, tak neviem, ake rozmery bude mat. Inak som zvedava, ako sa budeme zohybat neskor, ja uz zacinam byt trochu nemotornejsia.
@erika12345 ahoj, pri prvom som ani ja necítila motylkovanie až prvý kopanec a aj to bolo neskôr cca 20 tyždeň, teraz pri druhom už asi týždeň motylkujeme, večer pri telke keď si ľahnem na pravú stranu a ruku si položím na bruško tak sa malé začne hýbať je to také zvláštne neopísateľne ale nádherne.
@anka96 jeeeeee, to je zlatucke, ja som strasne zvedava, ako to bude u mna. 😉
@monika0001 ahoj, super, ze testik dopadol dobre..drzim paste aj k tym ostatnym.. 🙂
@l.lara - Ďakujeme 🙂
a čakám potom info od vás ako sa máte 😉
@l.lara a porad ako sa to "vstupuje do svedomia" 😅 ja so sebou bojujem a jedine, co sa mi zatial podarilo, je zredukovat mnozstvo... takze dam si trochu na uspokojenie a koncim.. inak ja som pred tehu bola vacsinou na slane chute, sladke som jedla len pred alebo pocas mrchy, inak mi to moc nechybalo.. a teraz mi chuti aj to, aj ked je pravda, ze stale toho sladkeho pojem menej ako moj manzel 😀
@monika0001 moni ja by som stale spala, normalne ked malu vychystam do skolky a nemusim ju odviest, tak zalahnem a potom nie som schopna vstat. a pritom na zaciatku tehu som mala energie za troch. to by malo byt opacne..
@kakajka no jednoducho si to sladke nedam. 🙂 namiesto toho mam ovocie alebo jogurty, to je tiez sladke.. 😅 a ja neviem redukovat mnozstvo.. 😒 mne nestaci trosku, to si radsej nedam nic. :P
@l.lara - tak o spánku by som ti vedela hovoriť 😀 iba dnes som bolao 4,25 hore lebo som sa nevedela dočkať k dokimu 😝
ale ked sme prišli od 10 do 13,30 som spala 😀
@monika0001 @l.lara
dobre ranko, ja to mam zo spankom tak, ze ked pridem z roboty tak aj o 19 hod do postele, ale potom uz o 5 hore :(
Dnes rano som sa postavila na vahu a 5 kg hore :( co to bude v maji! a to sa este neprejedam!
@mirm - ja som zatiaľ 1 kilo mínus čo som tak strašne vracala. ale brucho mi riadne narástlo :-P
A s tým spánkom - ja sa každú noc zobudím o 1 alebo 3 a potom o 5. ale väčšinou zaspím po hodine.
A spím až do 10 😀
ale dnes som sa musela vykopať skôr. veľľa roboty mám. som nerobila a roboty mi stála a zajtra sa príde kuk kočka čo ma od februára zastúpi...
strašne ma začal bolieť chrbát... neskutočne....
a s tým Bruškom si nič nerob. je to krásne bruško lebo je v ňom život 😵
@monika0001 Mna tiez strasne bolel chrbat , ci skor krize alebo zadok alebo co to bolo, ale preslo to asi po tyzdni a tiez to bolo cca v 16 TT. A prestavam byt tak strasne unavena a spava, pislo to asi na zaciatku 19 TT, zase zacinam byt dost nemotorna a ohybam sa s tazkostami, takze nieco za nieco......
@mmmarta - no asi to bude každý týždeň niečo iné 😀
ale tak ja sa z toho stále teším. aspon viem že som tehu 🙂 😝
ahojky... dnes mi sestrička brala krv, o týžden si mám zavolať koli triple testom. musim vydržať týžden kým sa dozviem výsledok ☹ ☹ dufam ze budu dobre. pred vianocami 23.decembra má čaká prvý velký ultrazvuk, mozno sa dozvieme aj pohlavie bábatka 🙂
ja som pribrala doteraz 3,5 kg...
Ahojte. My máme testy v poriadku, tak sa vytešujeme. Budúci týždeň idem na poradňu, uvidím čo bude nové. Bruško začalo rásť intenzívnejšie, ale pribrala som zatiaľ len 2 kg. Pri prvom to bolo nejakých 23kg, tak som zvedavá čo ma čaká teraz. A pohyby tiež už trochu cítim 🙂 , väčšinou večer. Je to nezabudnuteľné...

@eviitka super vybavicka. 😉
@mmmarta jeeeeee, aj ja chcem. 😉 A aku mas postavu? Citala som, ze stihlejsie zeny citia motylikovanie skor a tie pri sebe to citit vobec nemusia a az neskor zaregistruju kopancek.