Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@jankaslamka gratulujem k dobrým výsledkom na morf. utz. škoda že sa malinké skrývalo ale ved ono sa ukáže neboj, a ak máš pocit na dievča tak snáď bude pri prvom mi povedala doktorka že budem mať dievča ale ja som si aj tak stále myslela že to bude chlapec a aj sa mi narodil chlapček a teraz mám pocit že to bude baba aj keď mužíček by radšej chlapa ale ja jedného mám tak uvidíme snáď sa nám v piatok na poradni ukáže.
@anka96 fiha..ti takto povedali zle pohlavie? a zakazdym ked si isla na utz.? to je cudne nie? a mne je to jedno ci to bude baba alebo chlapec...hlavne, ze bude 🙂
@jankaslamka ono to je už 12 rokov dozadu a vtedy to bolo iné mne robila utz. asi len tri krát a pozerala ma zo spodu asi len raz ale to bola aj chyba dokiny ale teraz mám iného doktora tan mi spraví vždy utz. a aj ma pozrie tak si to teraz vychutnávam aj keď to nieje moc príjemne ale čo už. Len dúfam že sa nám malé v piatok ukáže.
@anka96 tak to uz zavisi od babatka co ukaze a co nie 🙂 vidis, ja som sa tesila ako mala a prd z toho 😀
@jankaslamka malé dostane po zadku ak sa neukáže ale ako vravíš aj ja sa strašne teším takže z toho asi nič nebude uvidíme ale hlavne nech ho už po mesiaci uvidím juj ako sa teším nech už je piatok.
@anka96 ja som nase videla po dvoch mesiacoch a mala som uz abstak normalne 🙂 som bola v soku ake bolo velike 🙂 tak drzim palce, aby sa ukazalo 🙂
@jankaslamka ďik v piatok napíšem ako sme dopadli lebo od dnes mám dovolenku a v práci budem až vo februári juj ako sa teším.
@anka96 no som zvedava ci sa ti potom bude chciet ist este do prace 🙂 mne by sa taaaaak nechcelo 🙂
@jankaslamka ani mne sa nebude chcieť ale budem musieť 😢
No baby dnes som prvy krat vydela ako dokaze pes preskocit plot 😕
Hara nam suka, ale kryt ideme az v piatok a dnes rano ked som pustila Arusku von tak za 5 minut ju vidim v zahrade aj s nejakym malym tulakom. Tak som ho vyhanala a boze on normalne plot preskocil. Minuly rok sme davali do poriadku cely plot aby sa nam to nestavalo, lebo chceme len cistokrvne stence a toto ma tak prekvapilo... no asi pud je pud. Bude od dnes dostavat povinne len 10minutove vychadzky.
Inak ak by ste sa chceli pokochat na minulorocnych bambulka - steniatkach tak kuk: www.brechot.eu 😵 😵 😵
ahojte babulky, tak ja sa dnes musim pochvalit. Vcera sme boli na morfologickom sone a vsetko mame super, podla normy. Pan doktor nam to vsetko vysvetlil takze sme videli vsetky organy, konsticky, a aj ako babo prehlta plodvu vodu 😉 Najlepsie bolo ze babo nechcelo ukazat co ma medzi nozickami, stale ich malo pri sebe tak nas musel doktor trosku stuchnut a asi po minute sa nam ukazalo to na co sme tak cakali. 😉 Budeme mat chlapceka a aj ked som si od zaciatku myslela ze to bude dievcatko, som neskutocne stastna. Drobek ma teraz cca 350 gramov a je nadherny. Mame neskutocne stastie ze je zdravy a to som isla na morfo s malou dusickou kedze niektorym sa stava ze im tam objavia nie moc prijemne veci. Vcera vecer som mala normalne pocit ze prcek hra v brusku footbal tak sa asi tesil ze uz konecne ho nebudeme volat Sofia alebo Anetka 😀
Ozaj a este jedna nie moc prijemna vec, doky povedal ze mam dost nizko placentu ze sa mam setrit, tak som si neni ista ci mozem cvicit, mate s tym niektora skusenosti?
@alena24 to je super,ze je vsetko v poriadku mna to caka zajtra tak sa uz tesim,ale aj bojim ako vzdy ked idem na kontrolu,ale snad to bude ok @jankaslamka aj ja som od zaciatku citila,ze to bude dievcatko a aj sa mi to splnilo,tak som zvedava ci sa to splni aj tebe 😉 @lucia80 mame pokny termin aj ked si myslim,ze sa narodi skor, alebo neskor ako toho 10,ale nevadi hlavne nech je uz maj a meno este nevieme,kedze mm stale tvrdil ze to bude chlapec 🙂
jeeej alenka tak gratulujeme. Hlavne ze je zdravy. Ja sa uz neviem dockat vysledkom amnia. Kazdy den cakam, hoci mi povedali ze to bude cca. o dva tyzdne aj tak kazdy den cakam ci mi uz nezavolaju. Sa neviem dockat. A s tou placentou je pravda ze ak je nizsie polozena treba kludovy rezim, ale nevylucuje to cvicenie pre tehotne, len sa nesmies viacej namahat. 😵
mirm fakt? Mne doktor povedal ze cvicit nie ale tehotenske cviky sa mozu, no neviem. Ale urcite sa setrit co najviac..
@vemako hehe ja to citim len asi 6 hodin tak uvidime 😀 😀 😀 😀
ahojte,,
ja sa neviem dočkať.. na nervy toto čakanie 😀
na 15 ideme na sono 😝
som zvedaváááá.. a budu aj výsledky z druhých triple testov... 😕
@mirm - ja mám tiež toto zakázané. a ešte sa nesmiem kúpať...
iba sprcha aj to musím dávať pozor aby teplota vody neboa vyššia ako 38 stupňov 🙄
@irenea gratulujem k bambulke, 😵 velmi sa s tebou tesim. 🙂
@alena24 gratulka k vysledkom a aj k odtajneniu prekvapka, 😉 blahozelam ku chlapcekovi. 🙂
@jankaslamka super ze mas vysledky z morfo utz v poriadku a to pohlavie sa dozvies, ved este ides na dalsie sono, tak verim ze tentokrat ti babo ukaze co cakate. 😉
ja sa zacinam toho morfologickeho sona obavat, nejaky divny pocit z toho mam, 😖 normalne mi prestalo zalezat na tom co to bude, hlavne aby bolo zdravucke.
@anka96 to mas super ze budes mat taku dlhu dovolenku, pekne si cez sviatky oddychnes, uzijes si vian. atmosferu a nacerpas sily a po dovolenke ti cas ubehne rychlo a ani sa nenazdas a nastupis na matersku, 😉 ved od februara do maja nie je az tak daleko, hlavne ked pojdes na MD o par tt skor ako sa mimi narodi. 🙂
@monika0001 drzim palce a daj potom vediet ci je vsetko ok. 🙂
@monika0001 snad sa dozvies pohlavie...mne sa to vcera nepodarilo 🙂
@klba neboj bude vsetko v poriadku 🙂 uvidis 🙂 babo sa ma k svetu a pojdes odtial s dobrym pocitom 🙂
..JA SOM DNES V PRÁCI PRVÝ KRÁT CÍTILA PRVÉ POHYBY.. 🙂 🙂 🙂 BOL TO KRÁSNY, NEOPíSATEĽNÝ POCIT.. už sa neviem dočkať ďalšieho šteklenia.. 🙂 🙂 dúfam že sa už budú opakovať čoraz častejšie.. 🙂 🙂
@monika0001 tak máte kľudový režim? tie cvičenia vyzerajú ozaj super.. tak preto som z toho zostala trošku zaskočená že doki takto na to reagoval..nie moc pozitívne.. ☹
no už sa teším na zajtrajšie cvičenie.. 🙂 🙂
@paula1234 dakujem moc, a ano bola som v Cegyse, bol tak akurat Hlavacik a ten maleho trosku pomrvil aby roztiahol nozciky tak som bola aj rada bo uz vieme co to bude ale aj tak uplne najradsej som ze je drobcek zdravucky a v poriadku. Drzim dnes palce, ale urcite dopadne vsetko super . Daj potom vediet ako ste dopadli 😉
@klba dakujem, velmi sa tesime 🙂
@lucig gratulujem k pohybom, je to naozaj uzasny pocit 😉
@lucig ako dopadlo sono, aj sa ti babo ukazalo, ci...? 😉
a co sa tyka cvicenia, moj dr a sestricka to odporucaju, sestricka mi sama dala letak, ale ja uz som k Jahnatkovej chodila, tak myslim ze druhe tehu to nie je az ake nutne, okrem toho neviem kde by bol vtedy drobec, ale to cvicenie ti odporucam, clovek sa tam vela priuci a stretnes kopu tehuliek s rovnakym terminom, ja sa s kockami doteraz stretavam a to nam uz pomaly materska konci. 😉

@lucia80 ja som sa dnes rano zobudila spocitom, ze budem mat dievcatko..tak som zvedava ci sa mi to splni 🙂)
@vemako tak to teda je tajnostkarske babo veru..rucicky pred tvarickou a nozicky pri sebe 🙂 no co..hanbi sa a este ani na svet neprislo 🙂)