icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

jankaslamka
14. dec 2010

ja som sa tiez vcera zabudla opytat kolko meriame 🙂 viem len kolko vazime lebo to mam v tehu knizke 🙂)) no a to som sa nedozvedela pohlavie..tak co uz..mozno zajtra..musim mu dohovarat nech sa ukaze babo jedno 🙂

jankaslamka
14. dec 2010

@monika0001 stella je krasne meno 🙂

monika0001
14. dec 2010

@jankaslamka - mne kamoška ráno písala, že v duchu sa modlil a a prosila naše mimi nech sa pekne ukáže a vidíš 😀
ale neboj dozviete sa aj vy 🙂
aspoň ťa troška ponaťahuje a budeš o to šťastnejšia 😉

ja to beriem ako náplasť za to všetko čo sme prežili a prežívame 🙂
lebo ozaj som ani vo sne nečakala, že v deň kedy začnem 5 mesiac sa dozviem pohlavie 😉

monika0001
14. dec 2010

a Ďakujem za to meno 🙂
a vieš prečo práve toto meno?
Lebo Stella v preklade znamená hviezda a pre nás to po tom všetkom bude ozaj vyslovene naša malinká hviezdička 😵 😵 😵 😵

O.K. a teraz už dobrú nôcku a krásne sny!

mirm
15. dec 2010

@alena24 vpohode sa to da.... dnes idem do poradne tak som zvedava ci sa mi vytiahla trosku hore.
Ja pracujem aj ked som mala byt doma, ale po 2 tt ako som bola som sa citila dobre a kedze mam v pohode robotu tak pracujem, peniazky budeme este potrebovatat ked sa zacnu nakupy 🙂 do 3 mesiaca som ani na prechadzky nechodila, ale teraz aspon na prechadzky chodim.
Ked ti to nehovoril tvoj gyndos tak asi ju nemas az tak nizko. Ked pojdes do poradne tak sa spytaj.
Mne napr. moja lekarka povedala ze po 14 tt mozem vsetko, ale potom sme isli do rizikovej poradne a lekar povedal ze radsej nie ako ano, lebo by som mohla zacat krvacat a to riskovat nebedeme.

arusska
15. dec 2010

v kolkatom tyzdni chodite na ten morfologicky? Lebo ja idem teraz v pondelok a UZ mi robit sice bude ale len kontrolny po amnio a este nie morfologicky, tak to si ma asi objedna 😵

jankaslamka
15. dec 2010

@monika0001 jej to je pekne zdovodnenie..to som nevedela 🙂 tak sa to teraz fakt hodi 🙂
ved jasne, ze to prezijem ked sa neukaze 🙂 ale mohlo by sa babatko..sa nanho tesim ako ho dnes uvidim 🙂

jankaslamka
15. dec 2010

@arusska v 20tt

monika0001
15. dec 2010

@arusska - aj mne kázal v 20tt sa objednať

@jankaslamka - no som zvedavá veľmii držíme palce!!!!

jankaslamka
15. dec 2010

@monika0001 dakujem 🙂 dam vediet niekedy na vecer

monika0001
15. dec 2010

@jankaslamka - juj budem čakať!!! 😵 😵 😵

jankaslamka
15. dec 2010

Baby nebola ste niektora v Gynaex-e? alebo nechodite tam? mam tam ist a neviem ako sa tam dostat 🙂) viem kde to je, ale kde tam presne 🙂

alena24
15. dec 2010

@paula1234 gratulujem k zdravemu chlapcekovi, tak budeme obe nakupovat modre 😉 ja uz nejake vecicky mam a kedze som si dlho myslela ze to bude dievcatko, som rada ze som kupovala neutralne farby 😀 Nas drobec je velkostou presne podla tt tak som aj bola rada lebo doteraz som stale len chudla a vracala a nic som nepribrala. Kolko ste vazili vy? Aj sa ukazal drobec hned alebo mu musel doktor trosku zaklopkat ? 😉

aaddeell
15. dec 2010

@monika0001 gratulujem k dievcatku 😀

henika81
15. dec 2010

Ahojte tehulky, tak vam vsetkym ktore uz mate vysledky s usg a viete pohlavie gratulujem sa tesim s Vami, je to take pekne citat o takych krasnych a prijemnych veciach ako sa Vam dari, Moni, aj ja uz citim pohyby tak sme sa konecne dockali, ja sa dozviem pohlavie az na druhy tyzden idem na 3D, sa uz neviem dockat. 😀 ttak sa drzte vsetke, ja sem chodim po menej lebo mi nejako strajkuje net, musim sa ist asi stazovat, lebo to uz na porazenie, zapnem a nacitava a nacitava do nekonecna a bum spadne. ☹

kakajka
15. dec 2010

baby, ja idem do poradne az 11.1., ako to mam vydrzat??? a 10.1. ide moj maly prvy krat do skolky, no to bude zaciatok noveho roka 🙂 🙂 🙂

monika0001
15. dec 2010

@aaddeell - Ďakujeme 🙂

SOm sa objednávala k doc. Plankovi a až na január ma dali ☹ som to chcela vybaviť už teraz. ale tak čo už

monika0001
15. dec 2010

@henika81 - juj tak budeme držať palce aby sa pekne ukázalo 🙂 a ja si na tie pohyby ešte čakám 😀 ale snáď sa teda už čoskoro dočkám 😀

@kakajka - jeej pekný začiatok 🙂

aaddeell
15. dec 2010

@monika0001 aj ja cakam na prve pohyby 😉

paula1234
15. dec 2010

@alena24 dakujem, ja uz mam vecicky po malom a este aj mesiacovo mi to sadlo, lebo maly je aprilovy, takze po Vianociach pretriedim a urobim zoznam co este potrebujem, v podstate tie najdolezitejsie veci mam, akurat si este pokupim pre radost a co budeme potrebovat) 😉 Malinky sa hned ukazal ako dr.isiel na nozicky, ked si ho prevracal a hned som zbadala gulinky) 🙂 , no a kolko vazime nam nepovedal, iba vsetky ostatne rozmery a dlzku) 😵

henika81
15. dec 2010

@monika0001 dakujem pekne, no uz sa urcite dockas, ja som si myslela ze ich nemam ale uz som ich mala v 17tt, len mama mi poriadne vysvetlila ako to je s tymi pohybmi a teraz uz su aj take vyraznejsie tak uz som si ista doteraz som nebola. 🙂

@aaddeell aj ty sa uz urcite dockas, kazdym dnom to moze prist, je to taky zvlastny pocit, ked sa v tebe nieco hybe, ja cakam prve tak si vychutnavam vsetko co sa deje so mnou a vo mne. 🙂

aaddeell
15. dec 2010

@henika81 ja si myslim ze som uz aj nejake pohyby mala svagrina mi povedala ze to je ako zblnkanie, minuly tyzden som nieco take pocitila ale ci to boli pohyby to netusim 🙂

monika0001
15. dec 2010

@aaddeell - tak budeme dve a som zvedavá ktorá skôr 😀

@henika81 - ja zatial cítim len črevá 😀

aaddeell
15. dec 2010

@monika0001 ok plati dam ti hned vediet ked to pride, len dufam ze budem vediet ze su to pohyby 😀

monika0001
15. dec 2010

@aaddeell - toho sa aj ja bojím ale všetky kamošky ma presviedčali, že to si isto z ničím nepomýlim. tak snáď 😀

alena24
15. dec 2010

@paula1234 to mas perfektne, ja ratam s tym ze urcite dost ve veci dostanem ale aj tak asi neodolam a bude m nakupovat 😉 akurat dnes som volala do Cegysu objednat sa na 3D/4D tak si vzala moje cislo a ze mi este zavola lebo ze nevie ako bude doktor pracovat v nemocnici, ale kazdopadne rada by som sla nejak po 10.1. bo vtedy budem v 24.tt

paula1234
15. dec 2010

@alena24 aj mne to vcera povedala sestricka, ze mi este zavola, lebo dr.este nevie sluzby v nemocnici a aj mne to tak vychadza, super), inak 3D robi iba Hlavacik) 😉

l.lara
15. dec 2010

ahojte, nemam vas cas ani citat..
@alena24 dakujem, no ja nejak nestiham, mam chore deturence tak len dufam, ze to od nich nechytim...
@paula1234 super, ze ste v poriadku, gratulujem k chlapcekovi! 😵
@monika0001 jeeej, gratulujem k babike! 😵

monika0001
15. dec 2010

@l.lara - cmuky 🙂
vy sa mi máte ako?

ssslavka
15. dec 2010

Ahojte, ja cakam 1. babatko koncom maja. Som v 16. tyzdni, zajtra idem do poradne. Zaujíma ma, kedy by mi teoreticky mohli povedat pohlavie? Zeby uz zajtra? Majte sa pekne.