Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mia_m nooo ja mam tlmocnictvo a prekladatelstvo nemecky jazyk.... 😖 obcas je to des, ale uz to snad nejako dobacujem...uff... ja som ale na dennom, chvalabohu semester skoncil, este jedna skuska a od januara som doma, teda len kniznica a diplomovka a potom na zaciatku maja statnice...hlavne sa nesmieme ani jedna stresovat...boz studujes, popri tom mas dieta, cakas dieta...klobuk dole 🙂
@mia_m ahoj, znamena to, ze placenta v maternici je presne na usti krcka, takze babatko sa nema ako dostat von, jedina moznost porodu je sekcia a pocas celeho tehotenstva treba mat kludovy rezim. Pocas prveho tehotenstva som este v 8. mesiaci malovala malemu izbicku, ja neviem preco ale teraz uz vsetko ide nejak tazsie (tento rok sme uz o jedno babo prisli, ked som bola v 4.mesiaci, teraz toto ☹, ale podla mna to bude vekom 🙂)). Predsa len, zenske telo je nastavene tak, ze najoptimalnejsie je asi riesit deticky medzi 22-32rokom 🙂
bré ránko 🙂
prečo mňa každý deň bolí hlava? 🙄
juj.. dnes máme návštevu a budú u nás hajať tak tu budem dnes iba máličko..
ale prajem vám všetkým krásny dník!!!!
ahojte,
@monika0001 moni a kedy mas ist na nejaku kontrolu s tym cukrom?
@monika0001 mna bolieva hlava dost casto..vraj si na to mozem dat paralen..ale ja nechcem .. a ze slabu kavu si mozem spravit s mliekom..tak si niekedy spravim to a vela sa snazim pit
@aninenka ahoj, mna tiez cakaju statnice, a tiez som na dennom, klinicka bichem.... len my mame stanice az v auguste, a teraz ma caka este 5 skusok... 😒 bude to vesle 😅
a inak my pohlavie tiez este nevieme, a dozvieme sa to asi az 4.1. ked pojdem na morfologicky utz, typujem ze to bude dievca, ale tak potesi aj chlapec, len nech je babo zdrave 🙂
@jankaslamka gratulujem k dievčatku tak nakoniec sa babuľka ukázala 🙂
My sme boli dnes na poradni a doki nám povedal že čakáme chlapčeka tak sa teším 😀 aj keď som si myslela že dievčatko ale nevadí hlavne že je zdravý
@anka96 jeej dakujem 🙂 hej ukazala sa potvorka jedna 🙂 asi tym, ze tam nebol manzel..sa pred nim hanbila 🙂))
tak gratulujem k chlapcekovi ..je super, ze aj ekd si cakala dievcatko tak sa tesis 🙂 tak to ma byt 🙂
@monika0001 mna asi vobec neprestali boliet len ta bolest sa meni. O kusok sice narastli, co sa aj tesim, keby v takomto rozmere a tvare chceli uz navzdy zostat, ale to dost pochybujem.
maminky,cakatelky,je normalne ze som este ani gram nepribrala,zatial mam len 2kg menej ako pred otehu???Pri prvom som priberala ukazkovo kazdy mesiac kilo,cize na konci som mala asi 8kg naviac.Tie mi vsak zostali doteraz 😖 A kedy ste citili prve pohyby pri druhom dietatku?ja este necitim,som ale silnejsej postavy,asi ma drobcek este dost miesta 😕
@monika0001 ani magne b6 nepomaha na hlavu ? mne pomohol
@manula dik za odpoved, drzim palce
@aninenka tak ti budem drzat palce, aby ti to dobre dopadlo, mna caka este letny semester so skuskami a stanice mam koncom maja, takze to budem mat vesele 😅
@l.lara - s cukrom idem v januári. v januári idem do všetkých albulancií ktoré mám.
PLankovi na rizikové, Čunderlíkovi na morfo. UTZ, na cukor, na hemato, na poradňu a na endo.. prvé dva týždne som každý deň v inej ambulancii 😀
@jankaslamka - veď to, že ani ja nechcem žiadny paralen. radšej vydržím 🙂
a kávu nepijem ☹
@mmmarta - juj to by som brala aj ja keby ostali apson také ako sú teraz 😀
@monika0001 tak skus vela pit a papat vela ovocia ..snad ti to prejde alebo si lahni
@mia_m - to som neskúšala.. a to môžem?
@jankaslamka - pijem veeea a ovocie moc nemožem ☹
ale už ma teraz troška prešla..
@monika0001 to magne B6 je magnezium..vidis to by ti mohlo fakt pomoct 🙂
@monika0001 spytaj sa dokiho, ale v podstate kazdej tehotnej to odporucaju
@jankaslamka
@mia_m - oki skúsim sa spýtaj. ja už teraz v utorok chcela ale keď mi oznámil, že mám v brušku Stellinku tak som nazubdla na všetko čo som chcela 😀
@monika0001 fuu, tak to mas toho dost..povinnosti naplanovane ako pre prezidenta.. 😅 🙂
ja som prisla pred chvilou z mesta, bola som na nakupoch a prave som zistila, ze jeden magor mi nauctoval o 27 eur viac. 😠 len som si to nevsimla, lebo som kupovala vela veci..takze sa mozem hnat do mesta znovu, ked mi to neuzna, tak tam spravim asi riadny cirkus. tlak mam 500.. 😠
@monika0001 Moni, Magne B6 obsahuje sacharózu... síce to diabetici s určitým typom cukrovky môžu, ale zároveň môže magnesium znižovať/zabraňovať vstrebávanie iných liečiv do krvi. Neviem, čo berieš. Treba určite konzultovať s lekárom. 😅
@l.lara no to potesi, 😠 mojej mami sa stalo nieco podobne minuly tt v Tescu, nauctovali jej predchadzajuci nakup, pani co platila pred mamou si to rozmyslela a predavacka dovtedy sachovala, stornovala a nahadzovala ze mamine na bloku nechala cudzi tovar za 16 €. 😠
Neviem kde to ides reklamovat, moja mami si to vsimla az doma a spravila to tak ze nalozila nakup co v Tescu nakupila a predavacke povedala ze sa cca hodinu motala po Tescu, az potom si kontrolovala nakup a zistila ze tam ma veci co nekupila, aj jej to uznali, ten tovar tam totiz pri pokladni stale mali a okrem toho mi byvame cca 10-15 min. od obchodaku, tak tam mama sla hned ako prisla domov, drzim palce. 😉
@l.lara - no ale tak hlavne nech to všetko pekne sledujú a nech je malinká zdravá..
@honeybunny81 - aha.. jasné... popýtam sa na to. Ale teraz už beriem iba lieky na štítku a acidum folicum. všetko ostatné mi už vysadili ... ale popýtam sa na to... Ďakujem babulky...
@klba - to urobila mamin dobre. super nápad..
lara držím palce!
@monika0001 dakujem a ano, hlavne, nech malicku sleduju, nech je v poradku..je fajn, ked ma clovek takych lekarov, co sa staraju.. 🙂

@monika0001 dobrú nocku aj my sa o chvíľu poberieme hajať, ráno treba vstávať do práce, ale už len chvíľku 😀 , potom budem síce vstávať častejšie ale o to radostnejšie..