icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

majulienka27
18. dec 2010

@lucia80 ja to vnímam podobne prvé tehu. úplne iné ako toto, prvé bolesť pŕs nehorázna ale aj riadne sa zväčšili o 2 čísla, ktoré mi aj ostali tak asi preto je to teraz kľudnejšie, už asi nemajú potrebu sa zväčšovať 😅

majulienka27
18. dec 2010

@lucia80 dobre sme dohodnuté 😀, my tiež máme jednu babu ale neviem prečo mňa to viac teraz ťahá ku chlapčekovi, pri našej malej som to tiež nejako cítila že by to malo byť dievčatko aj bolo uvidíme teraz či ma moje pocity nesklamú. Dievčatká sú super, ale taký jeden čertík by tiež nebol na zahodenie 🙂 Ja sa už teraz neviem dočkať kedy sa dozvieme čo nakoniec čakáme, ale v tvojom prípade by som to ja určite nevydržala.

majulienka27
18. dec 2010

@kakakina ahoj ja som zatiaľ pribrala 3 kg, ale podľa mňa je to v pohode, pri prvom som ja pribrala 22 kíl, a väčšina z nich mi ostala no aj napriek tomu ja už naše maličké cítim cca 2 týždne, a prvé tak okolo 20 tt. Má to jednu výhodu aspoň veľa nepriberieš, alebo sa môže stať že to ešte pekne doženieš 🙂

monika0001
18. dec 2010

ahojte...
čo robkáte kočky dnes večer?
Neviem čo mám robiť.. či pozreť telku alebo ísť spať 😀
včera sme mali návštevu čo u nás aj spali a tak sme šli dosť neskoro spať a ja som ráno vstávala pred 9 lebo som chcela všetkým pripraviť raňajky, čo mi teda aj vyšlo 🙂 asi už na mna idu maminkovské hormóny 😀

Dnes som kúpila gumu pod plachtu a svokra kázala taký kus tej predavačke že to mám do postieľky na dva krát a ešte aj do toho koša na spanie mi ostalo. tak super 🙂

sa teším... ale látky na návlečky teda nemali.. buď iba žlté alebo modré.. žlté mám už tri súpravy a modré nechcem pre dievčatko. Chcela by som niečo pekné ružové.. budem musieť pobehať po BA a niečo pekné nájsť...

lucia80
18. dec 2010

@duracelko veru tak, kúpim niečo málo v neutrálnej farbe a vytiahnem takéto veci aj po malej, to sme tiež nevedeli čo to bude. Nech si aj ja urobím trochu radosť pri nákupoch 😀

lucia80
18. dec 2010

@majulienka27 tiež všetko porovnávam s prvým tehu a tiež je to zatiaľ všetko odlišné. Neviem či to bude vekom, alebo vo mne rastie opačné pohlavie? Čo myslíš, že by sme mali teraz takých malých loptošov?
Čo sa týka tých pŕs, tiež mi predtým viac narástli, len mi bohužiaľ nezostali. To čo mi zostalo, sú kilá.To som pribrala 23 kg a 10 mi zostalo. Teraz to naberám pomalšie, zatiaľ len 2 kg, ale kto vie kde skončím? Závidím kočkám, čo priberú ca 8 kg.

Snáď vydržím do konca na to prekvapko a potom mi oči padnú ako prvé medzi nôžky 😉
A ak to bude chalan, samozrejme beriem,aspoň bude doma veselšie. A tretie sa snáď podarí kočka. 🙂

lucia80
18. dec 2010

@monika0001 Ahojki. Mala by som jeden nápad. Neprídeš za mňa doupratovať kúpeľňu? Od rána som v jednom kolotoči, ani som sa nezastavila. Nákupy, varenie, upratovanie, pranie aj stromček sme s dcérou postavili 🙂
A tú hlúpu kúpelku nie a nie dorobiť. To je najhoršia robota. Fúúúúj. Už sa mi ani nechce aj som trochu unavená.
Preto som na chvíľu odbehla kuki sem.
Tak čo, prídeš? Ale nie, len pekne oddychuj a užívaj si voľný večer. Neviem čo bude v telke, ale ja by som si pri tejto zasneženej /teda aspoň u nás/ atmosfére rada pozrela "S tebou mne baví svet". Pri tom môžem relaxovať.
Tak prajem príjemný večer a poberám sa ja zasa pokračovať...Papa

monika0001
18. dec 2010

@lucia80 - juj tak toto u nás robí mmm 😀
ale skúsim ti ho poslať? či by šiel ? 😀

majulienka27
18. dec 2010

@lucia80 Neviem, možno to bude asi tými našimi loptošmi, ale to sa dozvieme až neskôr. Ja si nemyslím že tie zmeny môžu súvisieť vekom, aspoň u mňa, lebo ja som rodila ani nie pred dvoma rokmi, ale je to veľmi zvláštne ani vo sne by ma nenapadlo že to môže byť až tak odlišné, ale ako sa hovorí že každý pôrod je iný tak to platí aj pri tehotenstve. Ja som pri prvom tehu pribrala 22 kíl čie dosť podobne ako ty a zostalo mi 5, tak dúfam že to tentokrát bude lepšie, zatiaľ mám plus 3, veľmi by som brala ak by to šlo takýmto tempom až do konca, ale zhodnotiť to budeme vedieť až na konci, tak sa nechám prekvapiť

lucia80
18. dec 2010

@monika0001 ej ha, škoda že to čítam až teraz, bola by som na neho počkala. Ale nabudúce aspoň viem kam sa obrátiť. Ledva som si dala do poriadku tie zostatky po dlhých nechtoch čo som ešte ráno mala....

lucia80
18. dec 2010

@majulienka27 aj kolegyňa v práci mi prorokuje chlapca, oslovuje ho stále že Ferko, až mi ho nakoniec privolá. Som jej povedala že bude prvá na ktorú si spomeniem keď zbadám guľky 😀
A neboj, aj keď sa zaguľatíme, aj tak budeme kočky 😎

duracelko
18. dec 2010

@lucia80 aj ja som už prezrela krabicu vecičiek po našej malej a mam tam na prve dva mesiace nejake neutrálne farby dupačiek, košielky biele, tiež som nakupovala najprv len take krémové, zelené a žlté vecičky. ked budeme mať chlapčeka to musím nakupovať aj modré lebo také nemám vôbec doma 🙂

čo ste maličkým v brušku kúpili pod stromček:: 🙂 🙂 ??

duracelko
18. dec 2010

@lucia80 ozaj a moja malá 2,5 ročná rapotačka volá to čo má mamina v brušku "janko hraško" 🙂 🙂

lucia80
18. dec 2010

@duracelko nápodobne, aj my sme vtedy kupovali zelené a bežové, po sviatkoch to budem musieť pozrieť. Modré nemám ani ja nič, a bude mi ľúto, keď tie krásne sukienky a ostatné nevyužijem ale posuniem ďalej. Ale nepredbiehajme, možno všetko klapne ako chceme 😉
Pod stromček sme nekupovali nič, len nejaké fľašky a dudlíky manžel kúpil, ale inak ja zatiaľ som pre bábätko nekúpila vôbec nič.
Malinká je zlatá, že Janko Hraško, to je úžasné 😀

duracelko
18. dec 2010

@lucia80 máš zlatého manžel že už nakupuje pre to vaše v brušku 🙂 🙂 to môj také nerobí zatial vôbec, až ked sa to narodí ho to chytí. to mna musí ale poriadne krotit, ja nakupujem cez mmb a potom to skrývma do skrine aby nevedel že som už niečo kupila. a dnes v tescu som neodolala jedným žltým bodýkom 🙂

monika0001
19. dec 2010

ahojte...
ja sa dnes akosi neviem zobudiť. asi to bude tým, že som sa musela ísť o 5,30 najesť 😀
Potom som zasa zaspala a teraz sa neviem prebrať 😝

@lucia80- vidíš.. ale tak nabudúce 😝
čo sa týka prorokovania aj mne všetky kamošky prorokovali gulky 😀 a mi máme malinkú pišulku 😀 😵 😵

@duracelko - my sme pod stromček kúpili trojo ružových dupačiek, jedno ružové pyžamko Hello Kitty a čiapočku s rukavičkami na zimu macko pu :-P a včera som ešte z nettu objednávala nejaké ružové veci ale tie do Vianoc asi už nestihnú prísť... ale tak myslím, že malinkej to je ešte jedno 😀
A Janko Hraško to naše malé volal mmm na začiatku chvíľu 😀 Ale potom ho to prešlo.. 🙂 Ale keď to povie 2,5 ročná bábika to musí byť kráásne 🙂 😵 😵 😵

aaddeell
20. dec 2010

ahojte tak mne za posledne 4 dni vykuklo brusko , do teraz nebolo nic vidiet a teraz sa zacinam pekne gulatit 😝 , dufam ze to nenaberie rychly priebeh lebo potom do maja neprejdem cez dvere 😀
pohyby stale necitim
dnes po 14 si mam volat o vysledky z krvy na vrodene chyby tak dufam ze vsetko bude ok, ale myslim ze keby nebolo tak by mi uz volali
a vam sa ako dari?
mate uz napecene, upratane stromcek postaveny?
ja som tento rok tolko toho napiekla ze neviem kto to zje, ale minuly rok bolo malo tak preto 🙂 stromcek sme postavili vcera a prave teraz som doupratovala 😉

alena24
20. dec 2010

ahojte babulky, strasne vam zavidim ze ste doma a mozete sa venovat domacnosti a celkovo si uzivat predvianocnu atmosferu. Ja som dnes a asi az do stvrtku v praci a to som este rada ze v piatok mam volno, co sa tyka stromceka budeme ho robit az v piatok a cez vikend sme aj s mamou napiekli jak pre armadu takze hura na kolaciky 😉 snad mi uz to priberanie pojde lepsie cez sviatky 😉

Nas drobcek sa ma k svetu, stale kopka a niekedy aj rano o 6tej ma zobudi 😉 stale viac a viac citim jeho pohyby tak som strasne stastna bo viem ze je ok, dokonca aj testy na stitnu zlazu nam dopadli super co je dost zvlastne kedze som s nou dlhe roky mala problemy. Momentalne som strasne stastna ze mame vsetky testy ok bo co pocuvam aj kamosky maju zle geneticke testy alebo ine problemy. Musi to byt strasne ked tripple testy nie su dobre 😒

Cez vikend sme sa dokonca dohodli s muzom na mene bo pre chlapca sme moc nevyberali kedze sme si mysleli ze to bude dievcatko. Takze drobec sa bude volat Adamko, najskor sme chceli Samka ale Adamko vyhral 😉 Vy uz mate mena na 100% iste ci stale vahate? 😉

alena24
20. dec 2010

baby kde v BA je asi najvacsi vyber kocikov? Viete poradit? V BA sice pracujem ale nemam ani ponatia kde su tu obchody s detskymi vecickami a kocikmi.... Poradte, dakujem moc 😉

monika0001
20. dec 2010

@aaddeell - gratulujem ku brušku 🙂
ani ja pohyby stále necítim.. ☹
neviem sa ich dočkať. viem som hrozná, ale keď ja sa na ne taaak teším... ale isto sa dočkáme 🙂
a vidím, že už je po 14 tak ako dopadli výsledky?

monika0001
20. dec 2010

@alena24 - Pekné meno Adamko 🙂
my máme vybratého Samka (teda mali sme) keby sme mali dvoch chlapcov 😉

Teraz máme Stellu na viac ako 1000 % 😵 😵

monika0001
20. dec 2010

@alena24 - kde majú najväčší výber neviem veru... viem o zopár predajniach ale že by mali najväčší výber...

alena24
20. dec 2010

@monika0001 Stella sa strasne pacila aj mne keby mame dievcatko, len nas prekvapil pipik na obrazovke a chlapcenske meno sme nemali moc ani vybrate. Samko sa mi tiez moc paci ale muz akosi bol viac za Adamka a mne sa to meno zacalo cim dalej tym viac pacit tak som namotana na Adamka uplne 😉

co sa tyka toho obchodu, kde sa napr tebe pacia? bo napr co som bola v obchodnych domoch v BA, tam maju tak maximalne 10-15 kocikov na vyber a to my v TN mame viac, tak som cakala ze v BA bude toho viac....

monika0001
20. dec 2010

@alena24 - ja čo som zatiaľ iba poškulovala po kočíkoch som sa zamiovala iba do jedneho a ten bol v kike.. maju tam síce asi iba 5 druhov ale ten biley.. hotová som. mám ho aj v abume 🙂 ak chceš kuk...
inak čo viem kde maju nejaké kočíky tak na Košickej v predeti.sk (myslím sa to volá) a pri Tescu na kamennom je taký obchodík asi 100 ročný a tam maju len kočíky a postielky..
inak som veru takto vyslovene na kočíky pozerať ešte nebola...

A Adamko je krásne. ale mám bratranca už tak mmm nechcel 🙂

alena24
20. dec 2010

@monika0001 je krasny, taky princeznovsky 🙂

som akurat teraz nasla stranku http://kociky.babyland.sk/predajna/index.html tak vyzera to ze maju viac druhov na vyber, uvidim, skocim tam a dam vediet 😉

weronika187
20. dec 2010

Ahojte, mozem sa k vam pridat? Som tu nova a tiez by sme to mali stihnut este v maji 🙂

monika0001
20. dec 2010

@alena24 - tu predajnu poznám. boli sme tam vo štvrtok. mne sa tam páčil jeden jediný. všetky maju strašne úzske a bojím sa že by som tam nedala v zime fusak... 😒
ale treba sa tam ísť pozrieť 🙂
každý má iný vkus.
tam svokra kúpila aj toto: 😉

monika0001
20. dec 2010

@weronika187 - ahoj.. vitaj a gratulujeme 😉

aaddeell
21. dec 2010

@monika0001 presne tak raz sa tych pohybov dockame
vysledky su v poriadku 😀 velmi sa tesim

aaddeell
21. dec 2010

@alena24 takze nasi chlapci sa budu volat rovnako aj my chceme Adamka ale trosku este rozmyslame ,lebo mozno budemetrpiet tym ze ma na vianoce meniny, rozpravala som sa s kamaratkami Evami a oni hovorili ze tym trpeli cele detstvo, ale velmi sa nam paci menom Adam od zaciatku aj mu uz tak hovorim a my meniny moc neoslavujeme tak uvidime