icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

aaddeell
21. dec 2010

@alena24 velky obchod s kocikmi je na nivach myslim ze sa to vola pre deti boli sme sa tam uz pozriet,ale kocik co chceme my tam nemaju, v tom obchode maju vsetko od vaniciek, cez postielky po oblecenie

aaddeell
21. dec 2010

@monika0001 krasny kocik si si vybrala , len v zime asi s takymi malymi kolieskami neprejdes po snehu , teda ja nemam ziadne skusenosti este s kocikmi 🙂 ale kamaratky to hovorili, ze nech si vyberam kocik s vacsimi kolieskami a hlavne co sa daju dofukat
ja som si uz vybrala kocik mam ho v albume, este mozno zmenime farbu

honeybunny81
21. dec 2010

@aaddeell
@monika0001

Pravdu vraví Aaddeell, poznám veľa kočiek čo teraz tvrdnú doma, lebo s tými malými kolieskami to fakt nejde 😠
Ale skús sa spýtať či nemá aj zimné gumy ten kočík, my máme na našom aj zimné aj letné, tie letné sú maličké a zimné 2-násobne väčšie.

zajo79
21. dec 2010

na gesslein kocikoch sa daju menit kolieska predne za letne/zimne, ci do mesta alebo terenu. 😉 a bugaboo cameleon tiez.

zajo79
21. dec 2010

@monika0001 naco vam je choditko? je lepsie bez choditka.. dieta sa nauci skor lozit a je to prirodzeniejsie pre vyvoj 😉

weronika187
21. dec 2010

My budeme zrejme objednavat kocik cez internetovy obchod, oproti cenam v obchode je to lacnejsie 😉 zatial sme sa rozhodli pre tento: http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan...
v zelenej farbe 🙂 Mal by mat dostatocne velku vanicku, ktora by sa mala dat este zvacsit, co zrejme budeme potrebovat, ked si predstavim, ze buducu zimu bude mat malinky chrustik cca pol roka a aj s fusakom sa bude musiet zmestit do kocika 🙂 len neviem, ci ma dostatocne velke kolieska, to mi nenapadlo... ale inak sme nan citali zatial len dobre ohlasy...

alena24
21. dec 2010

@weronika187 ahoj veronika, vybrali ste krasny kocik, je tiez jeden z mojich favoritov, dokonca tiez v zelenom. Ja by som ale strasne rada videla kociky nazivo a skusila si ich a potom si ich tiez objednam cez net bo ceny su tu ovela lepsie. Vela kocikov ma strasne male vanicky a neviem ci budu stacit na zimu. Sa bojim aby tam aj nas drobec nebol moc natesno. 😉

l.lara
21. dec 2010

@weronika187 ahoj a vitaj 🙂
krasny kocik si vybrala.. 🙂

l.lara
21. dec 2010

@zajo79 to aj take vymozenosti existuju, ze menit kolesa? 🙂 🙂 no ja som pekne pozadu 😀

monika0001
21. dec 2010

aahojtee

@aaddeell - super teším sa z výsledkov..
ja som Ti mala taký sen.. mne už z toho čakania na pohyby tak šibe že sa mi o tom sníva.. 😀 😀 ale bolo to kráásne 😵 😵 😵

Inak čo sa týka tých mien - moja babka sa volala Eva. čiže meniny mala na Vianoce a viete kedy mala narodeniny? 01.12. 🙂
A dedo mal meniny a narodeniny v ten istý deň 20.05.. Preto by som veľmi chcela porodiť práve toho 20.05. Lebo dedko zomrel iba dva týždne po tom čo sme zistili, že sme tehu 😔

Ten obchod na Nivách to je ten na Košickej čo som spomínala ale prídu mi tam strašne drahý.. Teda no my sme tam boli asi pred dvomi rokmi ale boli drahší ako inde...

Čo sa týka tých koliesok na tom kočíku čo mám ztaiaľ vybratý - hej aj mne to hovorili baby čo majú skúsenosti. Aj moja sestra mi to hovorila ale keď to je zatiaľ jediný ktorý sa mi veeeľmi páči. Je dosť široký na fusak, je ľahký, dobre sa ovláda a zasa ja nikam kvázi ani chodiť nebudem po snehu. Všade ideme autom a okolo domu to zvládnem aj na tých kolieskach myslím.. no ale uvidím. Do mája je ešte ďaleko a uvidím aká bude nová kolekcia na rok 2011.. možno v nej nájdem niečo čo ma osloví viac. Lebo zatiaľ som nenašla kočík, ktorý by mi padol do oka tak ako tento 😝

@honeybunny81 - že zimné a letné gumy na kočíku? 😀 to som ešte nepočula.. ale to by bolo super keby to tento mal.. juj popýtam sa. Ďakujem 🙂

@zajo79 - to povedz babke. ja som to kupovať ani nechcela. Ja nemôžem nič povedať. Hovorím nech už nič nekupuje a ona mi teraz volala, že nakúpila malej roláky na zimu už a že na dva roky aj kabátik. načo?? na nervy som a povedať nemôžem nič..
Prvú vnučku si neužila a tak sa teší z našej. Ako chápem ale troška by sa mohla krotiť už...

@weronika187 - pekný je..ten zelený alebo hnedý (ten prvý hnedý ) sa mi páčia 🙂

@l.lara - aspoň nie som sama kto je pozadu 😝
Alp sa inak cítiš mojka?

zajo79
21. dec 2010

@monika0001 😀 😀 😀

honeybunny81
21. dec 2010

@monika0001 ako píše zajo, my máme ten bugaboo cameleon a je to paráda, už som ho skúšala po byte aj po vonku 😀 doma s letnými a vonku so zimnými gumami (kolieskami), je to velmi praktické a jednoduché, vymení ich aj môj 5-ročný synovec 😀 (mala ho aj moja segra)
A hlavne sa nemusím báť, že sa mi do vaničky nezmestí dieťa+fusak, je to asi najdlhšia vanička akú som kedy videla 😎
Tiež som rada, že sú tam adaptéry na autosedačku, je to výhoda ked ideš nakupovať, vylezeš z auta, a autosedačku zapneš na kočík. 😀
treba sa popýtať ked pôjdete pozerať ten váš vysnený 😀 😀 možno má veľa vymožeností, len ešte o nich nevieš 😀

monika0001
21. dec 2010

@honeybunny81 - jansé.. dufam teda teraz no 🙂
ved dám vedieť 😉

monika0001
21. dec 2010

😵

zabkatt
21. dec 2010

ahoj babelu takže z našho dievčatka Emily bude chlapček🙂
no čo hlavne že bude zdravučky a mama s tatinom sa neskôr možno pokusia do tretice o dievčatko 😀
večer ideme ešte na 3D tak uvidime či sa to potvrdi na 100%. 🙂

alena24
21. dec 2010

baby tych kocikov je taaaak strasne vela a hlavne tolko pozidaviek co mam, som zvedava co vyberieme 😅 ja zas mam problem s tym ze niektore kociky su dost nizke a ja som dost vysoka takze by bolo super keby aj kocik je vyssi sice na vacsine sa da polohovat rucka ale aj tak som videla par kocikov ktore boli vyssie polozene....no kazdopadne som zvedava kam to dopracujeme 😅

weronika187
21. dec 2010

@alena24 aj my sme sa obavali malej vanicky a hlavne zvacsa su strasne uzke..no podla reakcii mamiciek, co ho uz maju, ma vraj v porovnani s kocikmi dost velku vanicku (ak nie aj najvacsiu zo sucasnej ponuky kocikov), tak by nemal byt problem zmestit don babo aj vo fusaku.. ale nazivo som ho ani ja nevidela, je to nova kolekcia na rok 2011 a vraj ho zatial maju len v nejakom obchode na cechach, kde sa da prezriet, inak len na netovych obchodoch.. dokonca aj v kamennom obchode nam povedali, ze nam ho mozu objednat, ale vystaveny "na obhliadku" sme ho nikde nenasli...

weronika187
21. dec 2010

@l.lara dakujem 🙂 🙂 🙂

weronika187
21. dec 2010

@monika0001 aj my sme chvilku uvazovali nad tym hnedym, ze aj taky zlato-hnedy je peknucky, elegantny, ale nakoniec sme sa rozhodli pre ten zeleny, kedze som chcela svetly kocik a ten zeleny mi priam ucaroval 🙂

jasminka
21. dec 2010

kocky, ja este stale necitim pohyby a uz som v 20tt, prve som zacala citit v 22 tt, ale pri druhom by to malo byt o cosi skor...

pozeram, ze niektore viete uz aj pohlavie, ja som uz taka zvedava, snad sa zajtra dozviem

monika0001
21. dec 2010

@weronika187 - ja som prvé kočíky , ktoré som pozerávala vždy všetky iba v zelenej 😀 až keď som potom našla jedej kráásny ružový tak som začala aj po iných ale tak uvidíme.. 😀
Volakedy mali iba jeden druh a bolo.. 😀 teraz??? no vyber si z takej ponuky...

Baby ja cítim ako stará babka..
taak ma bolia kríže že z postele neviem vstať a keď dlhšie sedím na stoličke nevstanem.. 😝

monika0001
21. dec 2010

@jasminka - tak si ma ukludnila 😀
a na zajtra držím palce a dúfam, že hneď ako sa dozvieš čo nosíš pod srdiečkom nám píšeš 😉

weronika187
21. dec 2010

@jasminka To vazne pri prvom si citila pohyby az v 22tt? ☹ Tak to si este pockam, kedze doktor mi povedal, ze mam vpredu placentu a teda budem citit prve pohyby chrustika o nieco neskor ☹ A to kazdy den s velkou nadejou sledujem, ci uz nahodou nieco neucitim...

mmmarta
21. dec 2010

@monika0001 aj ja sa len tak gulam a po snehu chodim horsie ako stara babka, no a moje pohyby asi ako panda velka, hlavne ked lezim tak sa nemozem tak lahko postavit. S tymi kocikmi je to cista veda, zimne letne pneu, vanicka -cim vacsia tym lepsia a kocik cim lahsi tym lepsi a cena vie tiez prekvapit,.....

monika0001
21. dec 2010

@mmmarta - tak nič v zlom ale aspon nie som sama 😀 😝

l.lara
21. dec 2010

@monika0001 aj tebe krasne vianoce! 🙂 my sme akurat prisli z mesta, boli sme aj s nasimi malymi kamaratmi v cukrarni. bolo super, akurat som musela zdvihnut decka v autobuse a posadit, aby nespadli, bola som najblizsie pri nich, (nastastie nas jedna pani pustila) a teraz sa bojim, aby mi to neublizilo. ☹

monika0001
21. dec 2010

@l.lara - juj mojka. musíš dávať pozor.. ale neboj všetko bude ok..

zabkatt
21. dec 2010

no tak ahojte maminky pridala som fotečky do albumu a je to nazvratne🙂 bude to druhe vajčiatko 😀

majulienka27
21. dec 2010

Tak s tými kočíkmi je to veľmi ťažké, my sme pri prvom kúpili pierre cardin. Fórum ohľadom kočiarov som nenavštevovala a to bola chyba, lebo tentokrát by som si ten kočiar už určite nevybrala, vanička malá ale to nebol až taký problém lebo prvé sa nám narodilo vo februári, kolieska jedny veľké nafukovacie a druhé malé tvrdé. Tie nafukovacie super ale tie malé tak to ani na leto a ani na zimu, v lete nás nadhadzoval každý jeden kamienok a v zime sa po snehu vôbec nedalo prejsť, hotová katastrofa. Keby že vyberám kočiar opäť už si ho nevyberiem. Nejako pri ňom budeme musieť vydržať aj pri druhom kedže nemienim kupovať druhý kedže tento nemá ani dva roky.