Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@zabkatt - kráásna fotka 😀 😵 😵 😵 😵
Gratulujeme!!!!!!
@majulienka27 Tak moj manzel prestudoval hadam vsetky fora o kocikoch a potom mi uz len zreferoval 🙂 Ale je tazke najst dokonaly kocik, pretoze aj pri tom takmer dokonalom sa vzdy najdu nejake chyby a to, co niekomu vyhovuje a hodnoti to velmi pozitivne, to zas inemu vadi a nepaci sa mu to a hodnoti to ako obrovske negativum..
@weronika187 a aký kočík ste nakoniec vybrali??
Zatial sme rozhodnuti pre tento: http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/425-dan...
v zelenej farbe 🙂 ale "nazivo" som ho este nevidela, tak dufam, ze nesklame.. uz len najst nejaky kamenny obchod, kde si ho budem moct prezriet 🙂
Babenky nasla som tento kalendar kuknyte na to..... http://www.mojetehotenstvi.cz/tabulka-tydnu-mes... 😲
Tak skusim dat typ na kociarik aj ja.mame quinny-freestyle,a som nadmieru spokojna .Este teraz maly don hravo vojde,ziaden problem leto-zima,vanicka postacujuca,ked uz babenko nevojde,sportovy pohodlny,fusak teply,nepotrebujeme ani nanoznik.Super zvlada teren,vojde nam do auta,ja so nenasla negativa.A musim sa pochvalit,uz dva dni drobcek kopka 😉 !
ahojte tehulky, tak uz to mame iste budee chlapceek 🙂 manzel sa tesi ze mu to vyslo. vsetko je ok vcera som bola aj na 3/4D usg tam vam tu dam jedno videko sa trosku mozete aj zasmiat z mpjho maleho, neustale sa vrtel nedalo sa moz dobre s nim pracovat , tak je t o take vselijake ale dr., hovori ze videli sme co s,e potrebovali ze vsetko je ok ukazal sa nam z kazdej strany, a moj kostlivcek sa na nas takto smial ako vam tu dam na videu tak sa zasmejte so mnou. Zatial ma vahu 359g 21tt, juuj u z som rada ze sme v 6 mesiaci, uz len nech pribera a rastie betarik jeden.DR. sa z neho tolko nasmiala, no mali sme srandu. ani neviem ci sa tu da dat video, no to ma nenapadlo idem kuknut, lebo vidim e tu len fotku dava.
to je na ho.... 😠 nejde mi tu dat dokonca ani foto z usg ta to je na ......! tak nic asi sa s vami nepodelim o mojho betara jak sa rehoce na plne ustocka. ☹
ahojtee...
@henika81 - Gratulujeme k chlapčekovi 😵 😵 😵
a nedáš to videjko na youtube? potom by si nám iba hodila link 😉 Ja síce neviem ako sa to tam dáva ale viem, že niektoré kočky to tak robia 😉
@monika0001 ahoj 🙂
@zabkatt
@henika81 gratulujem k chlapcekom 🙂
@l.lara - :-*
ako sa máte?
@monika0001 no po vcerajsku este trpnem, ale dufam, ze sme ok. ved lekar povedal, ze uz by som mala byt. 🙂 u nas vianocna nalada, s malou pecieme vanilkove rozteky.. 🙂 este keby mi mal kto nakupit na sviatky.. 😝
@l.lara dakujeeem krasne, uz som sa nevedela dockat kedy sa to konecne dozviem ale sme stastny 🙂
@monika0001 ahojky a dakujeeem, ak by si chcela vidiet video tak mam ho na pokeci pridaj si ma medzi priatelov ak mas nick na pokeci a mozes kuknut tam mi to slo nahrat, manzel nechce aby som to davala na youtube, on je taky zasadovy. mam nick mejkpisova81, tak si ma pridaj a ja si ta odkliknem a mozes pozriet a napis mi aj ty svoj nick. 🙂 tak moni ak si zvedava tak sup ho na pokec 🙂
@henika81 - už som ti poslala žiadosť.. juj ako sa tešííím 😵 😵 😵
ahojky maminky čo nove? babätka posluchaju? Ja mam maleho choreho tak som cele noci pri ňom moc toho nenaspim, manžel cele dni robi, svokrovci v praci, všetko je na mne. Vyzdoba domu, pečenie, varenie, upratovanie dvojpodlažneho domu lebo svokrovci moc Vianoce nemusia a budu u nas ale pomôct nema kto ☹ Tak sa tak pomaly trapime, napečene mam zväčša eľte metrak, kapustnica a šalat zajtra a obalovať rezniky a ryby sa budu až v piatok tak hadam že to nejak s malym porobime, keby mu aspon ten hnusny kašel prešiel a v noci sa vybuval ☹ Prejem vam krásne prežitie Vianočnych sviatkov hlavne zdravičko a aby ste si každa našla pod stromčekom po čom ste tužili, ale to najcennejšie už asi všetky mame pod srdiečkom 😀
baby co si davate ked vas boli hlava? mne dnes ide prasknut a to uplne od rana. myslim ze by mi pomohla kava ale potom skoro vzdy maly kope aj tri hodiny a vrti sa...tak ho nechcem radsej budit... 😅
@zabkatt dakujem, aj tebe krasne sviatky prajem 🙂 len si davaj na seba pozor moc to neprehanaj s tou robotou. co bude bude porobene a co nebude tak sa na teba nema kto co hnevat, si tehotna a najsamprv musis mysliet na male co mas v brusku, a malemu drzim prsty a prajem zdravicko aby mu to preslo ten kasel, nedavala si mu hedelix, ze je to velmi ucinne. 🙂
ahojte babulky, konecne dnes uz hlava neboli ale za to sa maly dobre rozkopal. Asi sa uz tiez tesi na Vianoce 🙂 Ako sviatkuju vase babatka v bruskach? dufam ze posluchaju 😉
@alena24 ahoj..moja mala po dvoch dnoch relativneho pokoja kopala celu noc a kope stale ako diva 🙂 no co narobim 🙂 som rada, ze ju citim..len nech kopka 🙂 asi sa tiez tesi na vianoce ako mamina
Kedze uz vacsinu casu travime v kuchyni 🙂 ,tak vsetkym maminkam a ich celym rodinkam prajem stastne pozehnane Vianoce,a stastny start do noveho roku!!!!!!!A hlavne si vsetky cez sviatky odychnite a uzite si ich 😉
Nazdar maminy. Som tu len na skok, nejak som sem teraz nestíhala nakuknúť a ani mi nie je za posledné dni moc dobre, tak vám len chcem všetkým zaželať pokojné sviatky, veľa pohody a nech bábätká v brušku poslúchajú 😉 Je to ten najkrajší darček aký sme mohli dostať, tak si ho vychutnávajte 😵
Ahojte..
ja tiež dnes iba na skok.
je mi strašne..
ráno som odpadla na pošte. Ešte že mmm bol vonku a tak ho hned volali, potom som zasa špinila a teraz mi ide hlava puknuť...
na nervy toto. ja ozaj nemôžem mať aspoň na tie Vianoce klud...
ale tak čo. idem si ľahnúť, len som vám ešte raz chcela
Zaželať krásne Vianoce!!!! 😵 😵 😵 😵
@monika0001 tiez nikam skoro nechodim, posta, obchody sama... isla by som k zemi. to je normalne... pekne sviatky vam zelam. 🙂
@zajo79 - mne sa to rpvý krát stalo.. a mmm ma už nikam nepustí povedal 😀
tak šiel večer on sám 😝
dnes sme boli na ultrazvuku s manželom, doktor nám len povedal že pimpasa nevidí, takže nakoniec možno budeme mať opať dievčatko tak ako som chcela 🙂 🙂 aspon na 50%
všetkým maminkám a "kinderkám" v brušku želám šťastné a veselé vianoce v kruhu svojej rodiny 🙂 🙂
caute baby, tak krasne vianoce. Dnes som dostala vysledky z amniocentezy a vsetko je v poriadku. A cakame vytuzene dievcatkoooooo 😀 😀 😀 Len neviem ktorej z vas som to mala pisat do IP. Taaaaak sa tesime, no najkrajsi vianocny darcek sme dostali hned dnes zrana 😵

@zabkatt gratulujeeem k chlapcekovi 😀