Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@weronika187 a ty sa nechces pochvalit s bruskom???? 😉
som spääťť.. 🙂
@weronika187 - neboj dočkáme sa aj my tých pohybov.. už čoskoro 😉
a ja teraz už tiež nešpiním ale doki mi to zakázal.. 🙂
@pepi_petra - no tie brušká veru každé iné 🙂 ale kráásneeee 😵 😵 😵
@monika0001 mne sa babatko hybe kazdu chvilu a hlavne ked nieco robim.Hovori sa ze ked je zena v klude,ale u mna to je naopak.Cim viac nieco robim,tym viac sarapati.Strasne sa stoho tesim. 😀
Dievcata chcem sa spytat ,tiez vam vecer to brusko tak spevna?Nemyslim tvrdnutie,ale je take napnute a ovela väcsie.Mne pravidelne okolo 18tej sa brusko ako keby naplo.Musim sa dr zajtra na to spytat.
Ako vlastne vyzera,alebo ake su pocity ,ked Vam brusko stvrdne? 😕
@pepi_petra - toto ma tiež zaujíma že ako viem, že mi tvrdne, lebo tiež ho mám niekedy tvrdé.... 🙄
čo si myslíte o tomto kočíku??
už dávno po ňom poškulujem, ale nevidela som ho na živo ešte...
@monika0001 pekny trosku barbinovsky 😉
@pepi_petra - asi preto sa mi páči 😀
neviem chcela by som ho najprv vidieť.. špekulujem... 😕
@monika0001 treba vyrazit na nakupi a obhliadnut si ho ako vypada vo skutocnosti.Foto vela krat skresluje. 😀
@pepi_petra - šak toto.. musím to spáchať. ale to až neskôr.. o týždeň mi začína maraton vyšetrení takže ani času nebude... 🙄
@monika0001 na ake vysetrenia ides?
@pepi_petra - 04.01. poradňa
07.01. - 11.00 idem k tomu doc Plankovi do rizikovej poradne kde vraj potom už budem chodiť pravidelne ale teraz tam ideme na ten morfo UTZ.
10.01. - 7.30 krv na Diabetologii
11.01. - 9.-45 kontrola na diabetologii
- 17.40 Ideme k dr. Čunderlíkovi na UTZ kvôli cukrovke
12.01. - 7.00 krv na Endorkinologii
13.01. - 7.00 krv na Hematologii kde o 9.00 mám kontrolu hneď, takže do 11,30 som tam ako vždy 🙄
17.01. - 16.45 Kontrola na Endokrinologii
no a potom až 23.01. 4D 😀
najlepšie je, že na ľavej ruke namám žilu takže to bude zážitok brať to tak po sebe z jednej ruky...
@pepi_petra aj ja sa pochvalim, ale najskor ho budem musiet odfotit, aby ste videli aktualnu velkost 😉
@monika0001 kraaasnucky kocik, ako stvoreny pre dievcatko 😀 ak chces vediet, ci ho uz nejaka mamicka ma a ci je spokojna, skus kuknut nejaku diskusiu vo fore 🙂
inak to mas fakt maraton vysetreni, nezavidim 😒 ale hlavne, ze budes mat istotu, ze babo je ok 😉
@monika0001 jaj ty to mas kvoli tej stitnej,to nezavidim.
Na cukrovku asi aj mna bude uz posielat... 😒
@weronika187 uz si mala byt vyfotena...tak sup sup....zalozeme prehliadku bruskov... 😀 😵
@weronika187 - skúsim kuk cezencie
ale teraz sa kočky zasa lúčim. ideme do obchodu niečo na večeru kúpiť 🙂
zatial papapapa
@pepi_petra - čo naorbím.. hlavne že na tu svinu štítnu prišli a že sa podarilo otehu... 😉
@pepi_petra oki, oki, este dnes vyfotim a aj ja sa pochvalim 🙂
ale inak aj ja mam brusko vecer tvrdsie ako rano alebo cez den, tak snad je to ok...
@monika0001 waaaaw 😀 😀 😀 to je ale pupik,tak na teba nemam,som sa isla vyfotit aj ja 😅
@pepi_petra @monika0001 krasne mame bruska 😀
@pepi_petra aj ja mam vecer take tvrdsie brusko a hlavne vacsie ako rano pridam foto
@monika0001 pekny kocik taky cukrikovy
Ahojte babenky, neviem ci sa k vam etse mozem pridat, kedze vidim ze vasa debata je uz dost rozvinuta 🙂
Ja si uz zacinam troska uzivat toto obdobie a tiez cakam na ten skvely pocit - pohyby a sama si nie som ista ci to co citim su pohyby, alebo len moja psychika 🙂.
@zuzulienka51 vitaj jasne ze sa mozes pridat nikdy nie je neskoro 😉 ja tiez neviem ci sa to hybalo babatko par dni dozadu alebo to boli creva 😀
@zuzulienka51 ahojky a vitaj 🙂
@aaddeell mas krasne brusko, myslim, ze take akurat 😉
@weronika187 mne sa uz teraz zda dost velke
fakt pekne brusko. Musim sa aj ja uz odfotit, ale ked to moje mi pripomina skor sadielko ako miminko 😀
@aaddeell to sa asi kazdej mamicke zda to jej velke 😀 teda okrem tych, co nemaju ziadne, ale tie su zase nestastne z toho, ze im nic nevidno a nikto im neveri, ze su tehotne 🙂
@monika0001 ahoj monika, podla mna ti Plank nebude robit morfologicky utz, ale posle ta na 8 posch. Aspon mne to tak hovoril, ze 10.1 ked idem do poradne mi da papier na morfologicky

@monika0001
@aaddeell
dievcata mate krasne bruska.Mne asi za chvilu pupik vyjde von tiez.uz mu vela nechyba. 😀 a vsimnite si ,ze kazda mame ine brusko,sranda ,ze???? 😀 😝