icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

monika0001
29. dec 2010

@jankaslamka - juj ja sa táák teším... absolútne som to nečakala a zrazu bum.. xixixi.. ozaj to je všetko tak, že príde to keď to nečakáš... 😵 😵 😵

jankaslamka
29. dec 2010

@monika0001 jasne..ja ked som sa sustredila tak nic a ked som to necakala tak supa 🙂 len som musela rozmyslat ci to bolo ono alebo nie...teraz to uz teda poriadne rozoznam, niekedy az zaboli 🙂 ale len nech boli 🙂

aaddeell
29. dec 2010

@weronika187 krasne brusenko
@pepi_petra tak ako si dopadla?
@monika0001 myslim si ze to boli pohyby aj ja som to tak mala na jedno mieste par krat tak si sa dockala 😀

pepi_petra
29. dec 2010

Caute koceny,tak za dve hodiny uz ideme k DR.Som taka nedockava.Pojdem spachat hygienu hodit sa do gala a sup na sono,dufam ze aj fotecku si donesieme.Babatko sa mi v brusku stale ozyva,je to krasa.Citim sa aj pokojnejsia ked viem ze sa hybe a je zivucke.

Dievcata chcem sa Vas spytat ci si budete kupovat aj Monitor dychu.Ja ho chcem ,len sa neviem rozhodnut ktory kupit 😒

monika0001
29. dec 2010

@aaddeell - juj ani nehovor.. moje šťastie sa dá teraz krájať 😀

@pepi_petra - ja neviem či ho chcem. kamoška ho mala a povedala, že prid ruhom nikdy viac. jej to tri krát spustilo falošný poplach. skoro zomrela od strachu.. neviem ti poradiť... váham váham...
a k dr držíme palce!!!!!!! som asi viac nedočkavá ako ty 😀

vemako
29. dec 2010

Ahojte kocky ake mate uzasne tie bruska,ja som bola vcera u dr. necakane,lebo vecer strasne zacalo boliet brucho na pravej strane a mam podrazdene slepe crevo,ani dnes v noci som toho moc nenaspala,bolel ma uz aj chrbat,prikladala som si lad celu noc na chvilu pomohlo ak sa to nezlepsi musim ist na chirurgiu na infuzie a aby toho nebolo malo,som si vcera pichla inj.do brucha a trafila som zilu mam modrinu a svrbi ma to,no horor tieto dva dni, a mala sa mi stale tlaci na tu pravu stranu o to je to este horsie,ale hlavne ze je ona v poriadku,aspon to ma tesi... 🙂

aaddeell
29. dec 2010

@pepi_petra ja som rozhodnuta ho kupit ale aku znacku ... 😒

vemako
29. dec 2010

@pepi_petra ja si ho chcem tiez kupit,ale pocula som ze sa pozicat z banky na 1 rok,ale neviem kolko to stoji musim sa este informovat.

weronika187
29. dec 2010

@monika0001 gratulujem k prvym pohybom 😀 musi to byt uzasneee 🙂 ja zas uz dva dni mam pocit, ze ma na pravej strane nieco zvnutra akoby stekli, hlavne vecer, ale to asi nie su pohyby, ked vsetky pisete, ze vas kopu...si musim aj ja pockat, len som uz taka nedockava...

@pepi_petra aj ja urcite chcem monitor dychu- uvidime, mozno to potom budem lutovat, ale teraz isto chcem 😉 len ako pises, neviem ani ja ktory...

@vemako juuuj, tak to ma mrzi ☹ snad ti ten slepak rychlo prejde a zas bude vsetko ok...ale verim, ze je to brutus bolest 😒

zuzulienka51
29. dec 2010

Jej, to je super tie prve pohyby. Teda ja fakt neviem ci je to ono co citim, pretoze ma to tiez extra nekopka, ale zas je to akokeby sa mi tam nieco vlnilo -moze to byt ono? 🙂)

pepi_petra
29. dec 2010

Babulkýýýýý tak sme doma a vsetko je ok.A vraj cakame DIEVCATKO...bude to REBEKA 😀 😀 😀 vazi 368g je zdrava.
Na to brusko mi dala zelezo a magnezium.Na kontrolu idem 26.1. o 10tej. Som stastnaaaa,happy,dnes je moj den nadherny a som tak stastna ze sa to neda ani napisat....bozeeeeee.....lalalalala 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 asi vybuchnem od radosti ,stastia...

jankaslamka
29. dec 2010

@pepi_petra gratulujem k dievcatku 😵 😵

vemako
29. dec 2010

@pepi_petra super spravicka,tesim sa ze ste v poriadku a gratulujem k dievcatku aj velmi pekne meno ste vybrali 😉

weronika187
29. dec 2010

@pepi_petra tesiiiiim spolu s tebou 😀 a gratulujem k zdravuckej Rebeke 😵

zuzulienka51
29. dec 2010

@pepi_petra - Peti to je uzasna sprava a najma ze ste v poriadku. Teraz sa uz len vytesovat a pomalicky chystat vybavycku 🙂

aaddeell
29. dec 2010

@pepi_petra GRATULUJEM 😀 😀 😀 tak konecne dalsie dievcatko medzi tolkymi chlapcami 🙂 nech uz je 11.1. a vieme aj my na 100% co to bude

duracelko
29. dec 2010

@monika0001 ja som monitor dychu nikdy nemala. myslím si že je opodstatnený len pri predčasne narodených bábatkách. aj tak budete takmer stále pri svojich detoch, v nosi vstávať aj každé 3 hodiny. a tie čo ho mali len zbytočne robili paniku ked sa to bez príčiny zaplo 😒

duracelko
29. dec 2010

@pepi_petra gratulujem k dievčatku, Rebeke (Beky)

honeybunny81
29. dec 2010

@pepi_petra jeeeeeej petulka gratulujem k babike strašne sa teším spolu s tebou !!! 😀

mika1821
29. dec 2010

ahojte buduce maminy, my sme tiež májoví...zaťiaľ je všetko v poriadku, už minimálne dva týždne kopeme🙂)..len ma hnevá že ten môj doktor mi za svet nechce povedať čo to bude...že až v 30tom týždni...Už teraz som v 21. a malo by sa to dať zistiť a on stale nie a nie:((

alena24
29. dec 2010

@pepi_petra gratulujem k princeznicke 😉 tesime sa s tebou 😀

monika0001
29. dec 2010

@vemako - juj tak prajeme nech sa Ti rýchlo uľaví!!!

@weronika187 - ja som Ti to cítil akoby mi niekto vo vnútri púšťal bublinky.. takže kvázi také šteklenie.. 😉

@zuzulienka51 - presne tak dajako to cítim aj ja .. také vlnenie -bublinkovanie 😀

@pepi_petra - GRATULUJEME 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a tešíme, že je všetko v poriadku 🙂

@duracelko - tiež si myslím... 🙂 ja ho asi nebudem kupovať...

weronika187
29. dec 2010

@monika0001 hmmm, tak zeby predsa som uz aj ja citila toho maleho chrustika? 😀

monika0001
29. dec 2010

@weronika187 - podla toho ako píšeš myslím že asi aj hej 😵 😵 😵 😵
ja som zvedavá na dnes večer.. už sa neviem dočkať keď pôjdeme spať 😀

weronika187
29. dec 2010

@monika0001 jeeeej, supeeeer 😀 😀 😀 inak aj ja kazdy vecer vzdy sledujem, ci nahodou nebudem citit nejake kopnutie, pohyby ... 🙂

monika0001
29. dec 2010

@weronika187 - 😵 😵 😵

práve sme nahrali malinkej srdiečko a snažím sa to dať na fb.. juj aké to je kráásne počúvať to.. to si budem miesto rozprávok púšťať v noci 😀

majulienka27
29. dec 2010

@pepi_petra blahoželám k dievčatku, monitor dychu sme mali pri prvom dieťatku a teraz ho chceme opäť, mali sme požičaný Babysense, z pôrodnice kde som rodila, dali sme zaň 40 eur na pol roka a my sme ho mali požičaný na rok, tak teraz ľutujem že sme si ho už vtedy nekúpili, a teraz by sme už mali svoj, teraz uvidíme či si požičiame alebo ho rovno kúpime aj keď niektoré poisťovne ho požičiavajú zadarmo. Nám sa to osvedčilo aj keď raz sa spustil alarm, ale radšej raz nadarmo ako navždy ľutovať. Určite mi ten kľud za to stojí, dôverovala som mu aj keď neraz som šla aj sama presvedčiť či maličká dýcha,

majulienka27
29. dec 2010

@monika0001 ja si pohyby nášho drobčeka tiež vychutnávam večer ale pred telkou, vtedy nič nevnímam, je to krásne silné nemožno si to z ničím pomýliť, trvá to od 21 decembra, predtým dva týždne to bolo len také šteklenie ale od vtedy je to dosť silné a stále iba večer, možno cez deň nemám čas si to akosi všimnúť no večer je to jedna báseň.
Veľa šťastia aby sa to každým dňom zlepšovalo a zosilňovalo 😉

pepi_petra
29. dec 2010

Vsetkym velmi pekne dakujem.Som stastna a dnesny den bol nadherny.Teraz sme prisli z tesca a trosicku mi zasa stvrdlo brusko. 😠 ale verim ze uz bude len a len dobre 😉

@majulienka27 my si monitor dychu kupime urcite,rozmyslam nad tym Respisense stoji okolo 120euro,alebo Babysense II

aaddeell
30. dec 2010

dnes rano som sa zobudila na dve male buchnutia ako ked klopete na dvere tak mi babatko zaklopalo , cakala som ci este neprida ale nic