icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

vemako
4. jan 2011

@henika81 aj mne povedala sestricka,ze mam prist na lacno,zoberie mi krv s prsta,vypijem tu hnusnu vodu,pockam 2hod a znova mi zoberie krv,u teba je to dost drsne do obeda bez jedla a vody,ale vsade to robia inak,mozno preto ze ides na diabetologiu a idem normalne ku svojmu gyn.

zojka05
4. jan 2011

ahojte! pridávam sa k vám...chystá sa niektorá z vás rodit v PN nemocnici????

hedka17
4. jan 2011

AHOJTE TIE CO UZ VIETE POHLAVIE NAPISTE MI DO IP, DOPLNIM DO TABULKY. Pekny dnik prajem 😉

henika81
4. jan 2011

@vemako ahaa no moze byt, uvidime co so mnou budu robit, sak ked mi bude zle tak sa napijem a hotovo 🙂

zuzulienka51
4. jan 2011

A ja som nevedela co to tie mainky stale v ordinacii piju 😀

monika0001
4. jan 2011

ahojte kočky.. nemám úplne super info ☹
malá je síce v poriadku, ale ja nesmiem vysedávať pri pc, musím čo najviac ležať. Mala som niečo v moči zvýšené a doki hneď hneď, že nevraciate náhodou? A ja že no posledné 4 noci hej a on že to nie je dobre. V piatok čo idem na tu rizikovú poradňu tak tam mám doniesť moč a maju mi to tam ešte raz skontrolovať a ak to bude opäť zvýšené mám okamžite volať môjmu dokimu. V krvi som mala zasa niečo znížené, tak mi brali krv a čakám na výsledky.
Nesmiem mať nohy príliš vysoko keď budem ležať, nesmiem mať chrbát príliš vysoko. a sedieť čo najmenej. čo najviac ležať a nič nerobiť...
Nové foto nemám lebo malinká bola otočená dolu hlavou 🙂 ale videla som krásne obidve komory srdiečkové a aj obličky mi ukázal 😀
Toto som vám chcela napísať a už aj fičím do postele.... mmm mi zakázal nett 😅
ale občas si ho aspon do postele vezmem na chvilu 😉
Tak sa mi držkajte!!!
myslím na vás!!!!

mathildica168
4. jan 2011

@zojka05 ahoj, ja sice rodit budem v Partizanskom, ale do Piešťan chodim k doktorovi a buducu stredu tam idem aj na sono do nemocnice. A inak mame skoro rovnaky termin... Mne najskor povedali 21. potom 24. a potom 28. maja... tak som zvedava.

zuzulienka51
4. jan 2011

@monika0001 neboj, troska to vydrzis a bude dobre. Hlavne ze je malinka v poriadku. A oddychuj. Ked budes lezkat, aspon nebudes odpadavat 🙂. Davj pozor na seba aj na malu bambulku.

irenea
4. jan 2011

ahojte zienky, chcem sa spytat, ci aj vy mate take bolestive kopance?? mne sa mala niekedy uplne vzprieci a dost to boli, a to si davam taky pozor...

mathildica168
4. jan 2011

@irenea ja zase zatial ziadne pohyby necitim ☹ a uz som z toho tiez pekne na nervy...

irenea
4. jan 2011

@mathildica168 ja som v 23tt a pohyby mam riadne, asi hyperaktivne dieta, ale casto mi az slzy vybehnu, dnes somsa az cela mykla od bolesti....neviem co tam malinka stvara....a ved neboj, ono to pride...

zajo79
4. jan 2011

@monika0001 to mas zvysene ketony v moci?

vemako
4. jan 2011

@monika0001 tak to mi je luto,ale neboj ty to zvladnes hlavne,ze malinka je v poriadku,tak len pekne oddychuj a dali ti aj neake lieky,ja som tiez chora,uzivam antibiotika ☹ @irenea aj moja je aktivna a riadne kope,ale zatial to nie je bolestive,ved to by nemalo az tak boliet,ale neviem,mozno neskor ku koncu,nepytala si sa na to doktora?

arusska
4. jan 2011

@weronika187 povodne som mala 18.5. ale dnes podla UZ to posunul o 4 dni 🙂 nic moc ale aj 4 dni myslim ze nakoniec potesia 🙂

henika81
4. jan 2011

@monika0001 no moni tak sa drz,ja asi tiez idem zajtra dnes mi nebolo najlepsie a tiez ze v moci nieco mam tak uvidime co bude, a oddychuj 🙂

monika0001
4. jan 2011

varíme sviečkovú, tak kým mmm vypne tlakový hrniec idem vás kuk 😉

@zajo79 - áno to sú oni..

Ďakujem babuľky 🙂
uvidíme čo povedia v piatok na rizikovej poradni... potom vám píšem.. teraz zasa miznem 🙂
papapa a opatrujte sa mi tu!!!

@henika81 - držíme palce!!!

weronika187
4. jan 2011

@monika0001 to ma mrzi ☹ ale hlavne, ze malinka je ok 🙂 ty pekne lezkaj a oddychuj a uzivaj si kopanceky od malickej a neboj, vsetko bude ok 😉

@mathildica168 neboj, coskoro budes citit 😉

@arusska 4 dni nie je vela, ale aspon budes skor s malickou 😀

zajo79
4. jan 2011

@monika0001 zas taka katastrofa to nieje, neviem preco ta tak naplasil. stava sa to pri tehu cukrovke...alebo ak si predtym hladovala...ci mala mensi prijem potravy.. a vraj aj z vela jablk.

je toho kopec na nete, tak pocitaj neake clanky, uvidis, ze ta to ukludni

mathildica168
4. jan 2011

@weronika187 no ved dufam, a hlavne neviem ako to ma byt citit... lebo kopance necitim urcite. obcas sa mi tak daco prevali v brusku, ale to si myslim ze su len creva, alebo mi zaskvrka v bruchu... a nie je to cely den. je to napr. ze raz doobeda, potom trosku poobede... a vobec necitim nic pri zmene polohy, akoze napr. ked si vecer lahnem, tak preto si myslim, ze to este nie je ono... dufam ze je vsetko ok. buduci tyzden idem k doktorovi, tak som zvedava.

weronika187
4. jan 2011

@mathildica168 kludne to moze byt ono 😉 ani ja som najprv necitila ziadne kopance, len akoby ma nieco vnutri steklilo, ale to len obcas vecer, ked som si lahla 🙂 kazdy vecer som dokladne sledovala, ci nebude nejaky pohyb, kopancek a nic, len toto akoby steklenie...a az takmer po tyzdni som citila prvy kopanec, ale to som si myslela, ze su asi creva 😀 ale po druhom kopanci mi bolo jasne, ze to je ten malinky chrustik 😀 a teraz su to priam futbalove zapasy 😵 😵 😵 neboj, coskoro sa dockas poriadneho kopanceka od drobca 😉

arusska
4. jan 2011

@mathildica168 ak cakas prve babo tak to bude ono. Ono to bude intenzivnejsie kazdym dnom, neboj 😵

mathildica168
4. jan 2011

@arusska hej, cakam prve babo... tak dufam ze mas pravdu. lebo myslim ze v 21. tyzdni by som uz mala daco citit. zacinam mat uz trosku stresy.

jankaslamka
4. jan 2011

@mathildica168 mne to zacinalo tak isto ako tebe a teraz si uz uzivam riadne buchnaty 🙂 neboj ono sa to bude teraz zpravidelnovat a zosilnovat 🙂

mathildica168
4. jan 2011

@jankaslamka
@weronika187
@arusska
baby, trosku ste ma upokojili, diky moc, dufam ze mate pravdu... tak budem to sledovat, ,ci sa to bude zintenzivnovat a zpravidelnovat. hadam hej. ale nie je to neskoro? lebo niekto to citi uz v 16-tom tyzdni a to aj prvorodicky... a ja som v 21-om.

jankaslamka
4. jan 2011

@mathildica168 podla mna to nie je neskoro..je to individualne..ja som v 20tt + 1 citila len take obcasne sklbnutie..nic pravidelne..a aha..teraz uz mavame diskoteku v brusku 🙂

weronika187
4. jan 2011

@mathildica168 jankaslamka ma pravdu, isto to nie je neskoro, mozno mas placentu vpredu a vtedy citis babo neskor...mna na to upozornil doktor 🙂 a potom sa nam pochval s prvym kopancekom 😉

mathildica168
4. jan 2011

@weronika187 ano, mam placentu vpredu vpravo a nizko... tak to mam napisane v knizke. ani nevies ako si ma teraz potesila. 🙂 takze doktor ti povedal, ze vtedy sa citia pohyby neskor?

weronika187
4. jan 2011

@mathildica168 presne tak 😉 aj ja mam placentu vpredu a hned ako mi to doktor povedal, tak ma upozornil, ze budem pohyby citit neskor, aby som sa nebala 🙂 takze vsetko je ok a nemusis mat strach 🙂

mathildica168
4. jan 2011

@weronika187 a nevies preco sa vtedy citia pohyby neskor?

alena24
4. jan 2011

ahojte, tak my sme dnes dostali termin na 3D a ideme 21.1., sice som myslela ze nas da skor ale nevadi, aspon budeme toho viac vidiet, tak sa tesime 😉