Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ahojte! pridávam sa k vám...chystá sa niektorá z vás rodit v PN nemocnici????
AHOJTE TIE CO UZ VIETE POHLAVIE NAPISTE MI DO IP, DOPLNIM DO TABULKY. Pekny dnik prajem 😉
A ja som nevedela co to tie mainky stale v ordinacii piju 😀
ahojte kočky.. nemám úplne super info ☹
malá je síce v poriadku, ale ja nesmiem vysedávať pri pc, musím čo najviac ležať. Mala som niečo v moči zvýšené a doki hneď hneď, že nevraciate náhodou? A ja že no posledné 4 noci hej a on že to nie je dobre. V piatok čo idem na tu rizikovú poradňu tak tam mám doniesť moč a maju mi to tam ešte raz skontrolovať a ak to bude opäť zvýšené mám okamžite volať môjmu dokimu. V krvi som mala zasa niečo znížené, tak mi brali krv a čakám na výsledky.
Nesmiem mať nohy príliš vysoko keď budem ležať, nesmiem mať chrbát príliš vysoko. a sedieť čo najmenej. čo najviac ležať a nič nerobiť...
Nové foto nemám lebo malinká bola otočená dolu hlavou 🙂 ale videla som krásne obidve komory srdiečkové a aj obličky mi ukázal 😀
Toto som vám chcela napísať a už aj fičím do postele.... mmm mi zakázal nett 😅
ale občas si ho aspon do postele vezmem na chvilu 😉
Tak sa mi držkajte!!!
myslím na vás!!!!
@zojka05 ahoj, ja sice rodit budem v Partizanskom, ale do Piešťan chodim k doktorovi a buducu stredu tam idem aj na sono do nemocnice. A inak mame skoro rovnaky termin... Mne najskor povedali 21. potom 24. a potom 28. maja... tak som zvedava.
@monika0001 neboj, troska to vydrzis a bude dobre. Hlavne ze je malinka v poriadku. A oddychuj. Ked budes lezkat, aspon nebudes odpadavat 🙂. Davj pozor na seba aj na malu bambulku.
ahojte zienky, chcem sa spytat, ci aj vy mate take bolestive kopance?? mne sa mala niekedy uplne vzprieci a dost to boli, a to si davam taky pozor...
@irenea ja zase zatial ziadne pohyby necitim ☹ a uz som z toho tiez pekne na nervy...
@mathildica168 ja som v 23tt a pohyby mam riadne, asi hyperaktivne dieta, ale casto mi az slzy vybehnu, dnes somsa az cela mykla od bolesti....neviem co tam malinka stvara....a ved neboj, ono to pride...
@monika0001 to mas zvysene ketony v moci?
@monika0001 tak to mi je luto,ale neboj ty to zvladnes hlavne,ze malinka je v poriadku,tak len pekne oddychuj a dali ti aj neake lieky,ja som tiez chora,uzivam antibiotika ☹ @irenea aj moja je aktivna a riadne kope,ale zatial to nie je bolestive,ved to by nemalo az tak boliet,ale neviem,mozno neskor ku koncu,nepytala si sa na to doktora?
@weronika187 povodne som mala 18.5. ale dnes podla UZ to posunul o 4 dni 🙂 nic moc ale aj 4 dni myslim ze nakoniec potesia 🙂
@monika0001 no moni tak sa drz,ja asi tiez idem zajtra dnes mi nebolo najlepsie a tiez ze v moci nieco mam tak uvidime co bude, a oddychuj 🙂
@monika0001 to ma mrzi ☹ ale hlavne, ze malinka je ok 🙂 ty pekne lezkaj a oddychuj a uzivaj si kopanceky od malickej a neboj, vsetko bude ok 😉
@mathildica168 neboj, coskoro budes citit 😉
@arusska 4 dni nie je vela, ale aspon budes skor s malickou 😀
@monika0001 zas taka katastrofa to nieje, neviem preco ta tak naplasil. stava sa to pri tehu cukrovke...alebo ak si predtym hladovala...ci mala mensi prijem potravy.. a vraj aj z vela jablk.
je toho kopec na nete, tak pocitaj neake clanky, uvidis, ze ta to ukludni
@weronika187 no ved dufam, a hlavne neviem ako to ma byt citit... lebo kopance necitim urcite. obcas sa mi tak daco prevali v brusku, ale to si myslim ze su len creva, alebo mi zaskvrka v bruchu... a nie je to cely den. je to napr. ze raz doobeda, potom trosku poobede... a vobec necitim nic pri zmene polohy, akoze napr. ked si vecer lahnem, tak preto si myslim, ze to este nie je ono... dufam ze je vsetko ok. buduci tyzden idem k doktorovi, tak som zvedava.
@mathildica168 kludne to moze byt ono 😉 ani ja som najprv necitila ziadne kopance, len akoby ma nieco vnutri steklilo, ale to len obcas vecer, ked som si lahla 🙂 kazdy vecer som dokladne sledovala, ci nebude nejaky pohyb, kopancek a nic, len toto akoby steklenie...a az takmer po tyzdni som citila prvy kopanec, ale to som si myslela, ze su asi creva 😀 ale po druhom kopanci mi bolo jasne, ze to je ten malinky chrustik 😀 a teraz su to priam futbalove zapasy 😵 😵 😵 neboj, coskoro sa dockas poriadneho kopanceka od drobca 😉
@mathildica168 ak cakas prve babo tak to bude ono. Ono to bude intenzivnejsie kazdym dnom, neboj 😵
@arusska hej, cakam prve babo... tak dufam ze mas pravdu. lebo myslim ze v 21. tyzdni by som uz mala daco citit. zacinam mat uz trosku stresy.
@mathildica168 mne to zacinalo tak isto ako tebe a teraz si uz uzivam riadne buchnaty 🙂 neboj ono sa to bude teraz zpravidelnovat a zosilnovat 🙂
@jankaslamka
@weronika187
@arusska
baby, trosku ste ma upokojili, diky moc, dufam ze mate pravdu... tak budem to sledovat, ,ci sa to bude zintenzivnovat a zpravidelnovat. hadam hej. ale nie je to neskoro? lebo niekto to citi uz v 16-tom tyzdni a to aj prvorodicky... a ja som v 21-om.
@mathildica168 podla mna to nie je neskoro..je to individualne..ja som v 20tt + 1 citila len take obcasne sklbnutie..nic pravidelne..a aha..teraz uz mavame diskoteku v brusku 🙂
@mathildica168 jankaslamka ma pravdu, isto to nie je neskoro, mozno mas placentu vpredu a vtedy citis babo neskor...mna na to upozornil doktor 🙂 a potom sa nam pochval s prvym kopancekom 😉
@weronika187 ano, mam placentu vpredu vpravo a nizko... tak to mam napisane v knizke. ani nevies ako si ma teraz potesila. 🙂 takze doktor ti povedal, ze vtedy sa citia pohyby neskor?
@mathildica168 presne tak 😉 aj ja mam placentu vpredu a hned ako mi to doktor povedal, tak ma upozornil, ze budem pohyby citit neskor, aby som sa nebala 🙂 takze vsetko je ok a nemusis mat strach 🙂
@weronika187 a nevies preco sa vtedy citia pohyby neskor?
ahojte, tak my sme dnes dostali termin na 3D a ideme 21.1., sice som myslela ze nas da skor ale nevadi, aspon budeme toho viac vidiet, tak sa tesime 😉

@henika81 aj mne povedala sestricka,ze mam prist na lacno,zoberie mi krv s prsta,vypijem tu hnusnu vodu,pockam 2hod a znova mi zoberie krv,u teba je to dost drsne do obeda bez jedla a vody,ale vsade to robia inak,mozno preto ze ides na diabetologiu a idem normalne ku svojmu gyn.