icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

weronika187
4. jan 2011

@mathildica168 asi preto, ze tie pohyby su vpredu akoby tlmene placentou...aspon si myslim, som sa nepytala 🙂

@alena24 tesim s tebou 😵

paula1234
4. jan 2011

@alena24 vsak to mas iba o tyzden neskor ako ja, ved ono to ma byt medzi 24-26 tt, takze je to v pohodke 😉 inak aj tebe kazala doniest si usb kluc, ze keby nebolo babatinko dobre otocene, ze daju len na klud a nie na Dvd? A vypytas si aj fotecku? 😵

lucia80
4. jan 2011

@henika81 ahojki, neboj, testy zvládneš, ja idem 13.1., a dá sa to vydržať, aspoň pokiaľ si dobre pamätám 😉

@pepi_petra ani môj mangel nechcel ísť k prvému pôrodu, vraj len na vzdycháreň pôjde, ale potom ho doktor vyprovokoval, že čo tam robí za tými dverami, keď už idem rodiť a teda bol pri mne aj na sále a pekne to zvládol. Doteraz sa pýši, že videl malú ako prvý 😀 . Tak neboj, ešte ho nejak ukecáš.

@arusska to je super že je všetko OK, aj váhu máte peknú. My sme boli pred týždňom a mali sme 477g, som myslela že to je veľa, ale vraj je to úplne OK a v norme.

lucia80
4. jan 2011

@zojka05 ahoj, vitaj. ja sa chystám do piešťan 🙂

@monika0001 držím palce nech sa to dostane znova do normálu, tak pekne ležkaj a šetri sa 😉

pepi_petra
4. jan 2011

@lucia80 no ja ho ukecavat nebudem,ked sa na to neciti,je to jeho rozhodnutie. 😒

lucia80
4. jan 2011

@pepi_petra to máš určite pravdu, to nemá význam, len napríklad ten môj sa najskôr vôbec na to necítil, potom povedal, že pôjde len na prípravku aby nevidel krv a nakoniec bol až pri samotnom pôrode a bol rád, že to bolo tak. Keby ale nechcel ísť na sálu, mohol odísť, alebo počkať vedľa, tak sme sa dohodli. A teda nakoniec sa to vyvinulo takto. Takže násilím určite nie, nesmie mať pocit, že ho do niečoho tlačíš, musí to byť jeho rozhodnutie. Ale aj tak držím palčeky

pepi_petra
4. jan 2011

@lucia80 ano to mas pravdu.Uvidi sam ako sa bude na co citit.Skoda ze my zeny si takto vybrat nemozeme 😀 😀

lucia80
4. jan 2011

@pepi_petra no, je to dobre zariadené,my ženy to vždy zvládneme a ver mi, nakoniec budeš na ten zážitok rada spomínať, aspoň ja som bola rada, že som "bola pri tom". To bude asi tým, že som nemala ťažký pôrod, a človek časom na bolesť zabudne. Neboj, na sále som sa z toho ale nevytešovala, to len teraz sa mi tak ľahko hovorí 😀 😀 😀 No čo, tak to musí byť...

pepi_petra
4. jan 2011

@lucia80 no ved to ja (my zeny-celkovo) tam musim byt ci chcem nechcem,proste u toho budem....ja by som tiez radsej cakala za dverami..... 😀 Zvladli to miliony zien predomnou ,zvladnem to aj ja.Chvilama sa na porod tesim ze uvidim moje detatko a chvilama bojim,ako to vsetko dopadne,ake to bude a tak.No nech je uz maj a ja mam svoje vytuzenie dietatko v naruci!!!

alena24
4. jan 2011

@paula1234 presne, aj mne hovorila o USB kluci 😉 som zvedava ako bude drobec natoceny bo minule bol tvarickou k placente a nebolo mu moc dobre vidiet tvaricku, snad sa tentoraz polepsi a ukaze sa nam 😉 urcite chcem aj fotecky na pamiatku a aj domov bo stale odo mna niekto pyta fotky maleho tak konecne budem mat nejake lepsie 😉

alena24
4. jan 2011

@paula1234 jej az teraz som si vsimla ze budete mat tiez Adamka 😵 super meno ste vybrali, tak mozno 6.maja pridu v TN na svet dvaja Adamkovia 😵

paula1234
4. jan 2011

@alena24 ja som mala Adamka vybrateho uz pri prvom, ale potom vyhral Vilko, no a teraz sme ostali pri tom istom a aj maly chhce bratceka Adamka, tuzi po nom uz velmi dlho, takze my sme moc nerozmyslali..))) 😉

aaddeell
5. jan 2011

@monika0001 tu je link na kocik farba gold
http://www.svetkocikov.sk/kociky-dorjan/424-dan...
to mi je lueto ale ja som mala v moci zvysene bielkoviny tak mi bral dr. stery a doniesla som dalsi moc a uz to bolo v poriadku

@pepi_petra ani moj nechcel ist k porodu ale som mu povedal ze pojde aj ja sa bojim a musim tam ist, ale ak sa nebude na to citit tak pocka na chodbe ved uvidime, neboj mozno aj ten tvoj zmeni nazor alebo to aspon vyskusa, skuste sa o tom porozpravta ze by si bola rada keby tam bol , ze aj ty mas strach a spolu to zvladnete 😉
@alena24 @paula1234 aj my chceme Adamka, v utorok ideme na sono tak dufam ze sa nam fesak ukaze
🙂

honeybunny81
5. jan 2011

@paula1234
@alena24 Caute babule tak nam vcera tiez uz volali na 3D ideme az 28.1. Ale nevadi a tiez si mam vziat usb kluc. Dufam ze babo bude mat este dost miesta nech ho pekne uvidime 😎

pepi_petra
5. jan 2011

@honeybunny81 ahojky ako sa dari????
@aaddeell zatial to necham tak ,dam mu cas,urcite nad tym rozmysla a zvazuje situaciu 😀 😀 ako sa inak mas?

honeybunny81
5. jan 2011

@pepi_petra ahoj zlatik my nic nove, rastieme, priberame veselo. Co sa tyka mm pri porode tak ten moj nechcel ist ale ja som sa vyjadrila ze tam bude a hotovo a ono sa to donho nejako vsiaklo a teraz uz sa na to dokonca tesi. Ved najhorsie co sa moze stat je ze ho poslem von ak bude zmatkovat 😀 Aj by som ti mojka napisala viac ale mam pokazeny PC tak len cez mobil co to popisem 😀 juj ale akosi ny mna ide hlad kua strasne som sa rozozrala to bolo za trest byt cez vianoce tehotna 😀 Ale nejako to hadam cez leto vychodim 🙂 A ty sa mi mas ako, dufam ze ti je uz lepsie, ta tvoja bambulka ti dava pekne zabrat 😎

arusska
5. jan 2011

@pepi_petra ani moj muz nechcel byt pri porode, ale nakoniec to zvladol a teraz ku druhemu uz ma zasa zajacie umysly. Ale myslim ze ked pride k tomu tak pojde a bude mi aspon to celo utierat a ruku drzat 🙂 Inak porodu som sa aj ja strasne bála ale mala som Epidural a tak som nemala porodne bolesti vobec, len poslednych 30minut pred porodom a na tie som v momente zabudla ked mi ukazali moje baby 🙂

weronika187
5. jan 2011

@aaddeell aj ten gold je velmi pekny 🙂 uz ste o nom pevne presvedceny? 😉 my zatial nelutujeme, len sa z neho vytesujeme 😀

@pepi_petra moj manzelik zatial chce byt pri porode, no ktovie ci si to este nerozmysli 🙂

pepi_petra
5. jan 2011

@honeybunny81 uz aj ja priberam a kam idem vsetci hovoria"Peti ale sa gulatis" za chvilu budem ako hroch,no co narobim,to patri k tehotenstvu 😀
@arusska
@weronika187 ja dufam ze si to rozmysli a pojde,ale jasne ze nutit ho nebudem.

monika0001
6. jan 2011

Ahojte. idem vám len napísať, že mi práve volali od gynekologa (sa divím, že dnes robia 😕 ), že výsledky krvi nedopadli dobre a tak zajtra zasa idem na opakované odbery.
Vraj to nie je až tak zlé na antibiotiká ale, že to nie je dobre.
A zajtra máme aj morfo UTZ tak sa okolo obeda ozvem 😉
Zatiaľ papa babulky a držte sa!

pepi_petra
6. jan 2011

@monika0001 a co mas vlastne zle?Drzkaj sa ! 😉

henika81
6. jan 2011

@monika0001 no ty sa mas, tak ti silno drzim prsteky vsetky!! nech je babika ok! 🙂

monika0001
6. jan 2011

@pepi_petra - zvýšené CRP... vraj to nie je na antibiotiká, ale že to chce doki zopakovať radšej...
Ďakujem 🙂
Idem späť do postele. sedím 10 minút na stoličke a už ma brucho bolí... 😅

pepi_petra
6. jan 2011

@monika0001 a co znamena to CRP ?

paula1234
6. jan 2011

@pepi_petra CRP sa berie z krvi, je to hodnota, ked si dr.nie su isty ci sa maju dat antibiotika alebo nie, aj detickam to beru z prsta, daju pod mikroskop a hned vedia, ak je hodnota pod 3 nemusia a ak je nad 3 tak ano, aspon detsky lekar to robi a mali by to robit a nie zbytocne pchat do ludi antibiotika) 😉

pepi_petra
6. jan 2011

@paula1234 dakujem za vysvetlenie 😀

paula1234
6. jan 2011

@pepi_petra to bolo len tak laicky, ako nam to vysvetloval dr.) 😵

35slavka
6. jan 2011

Ja som tiez majovka 2011 a bude to prve nase babatko tak verime ze bude zdrave

35slavka
6. jan 2011

@zuzanaca ja sa tesim

weronika187
6. jan 2011

@35slavka ahojky a vitaj medzi nami 🙂

@monika0001 juuuj, tak pekne oddychuj, aby si bola co najskor zdrava 😉 a potom napis, ako si dopadla u dr. a ako sa ma malicka 🙂