Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
weronika dakujem ti
Caute babenky, uz sa neviem dockat ze na buduci tyzden uvidim nase malinke a tak som zvedava co to bude ... Nase okolie sa uz rozdelilo na chlapcekov a dievcatka 😀
Normalne mi chyba, ak mi nekopka, vcera som nacuvala ze kam odislo 🙂))
@solinkarka suhlasim s @honeybunny81 ! tvoj prispevok je viac ako urazajuci vsetky tehulky v tejto teme-ak sa potrebujes vyrovnat so stratou babatka,tak to rob nejakym inym-vhodnym sposobom-ver,ze aj medzi nami je vela takych,ktore prisli o babatka....
@simonka99 este raz opakujem nikoho som tym nechcela urazit ani ublizit ☹
@zuzulienka51 ahojky a kedy ides k doktorovi? Ja idem tiez buduci tyzden (v pondelok) a uz sa neviem dockat 🙂
@weronika187 Ja idem az v stredu :(((. Tak budem cakat na infosky, co ti povie doky. A vy uz viete co budete mat, alebo sa to tiez dozvies az v pondelok?
@zuzulienka51 zatial nevieme... moj mazelik tvrdi, ze isto chlapca a sestra zase ze dievca, tak uvidime 😀 aj ludia z okolia - kazdy tvrdi nieco ine 😀 ale stale sa nam toci chrbtom, tak neviem, neviem, ci sa v pondelok dozvieme. Mozno to nechame az na 3D, snad tam nam povedia 🙂 ty ides v stredu na 3D?
@weronika187 , podobne je to aj u nas, aj ked doteraz ma vsetci presviedcali ze to isto bude dievca a my tak trosicka viac tuzime po chlapcekovi (aj ked vies ze to je uplne jedno). Ja idem teraz na ten morfo utzv a doky mi povedal ze by sme uz mohli vidiez pohlavie. Ale uvidime ci sa bude chciet ukazat 🙂)). Doteraz to vsak bol herec, raz mavalo rucickou, inokedy sa pekne ukazalo tvarickou, takze dufam ze nesklame 🙂))
@zuzulienka51 tak to mate fakt herca/herecku 😀 tak ten nas chrustik sa chce zase s nami zahrat trosku schovavacku 😀 a ked sa na chvilku stocilo tvarickou, tak nam zase ukazovalo, ako pekne si vie cmulat palcek 😵 😵 😵
@weronika187 Jej, aj to je podarene 🙂) Ja sa uz neviem dockat, kedy pridu na svet, aj ked sa moc bojim ci budem vediet vsetko robit tak ako sa ma 🙂. Ale hadam to zvaldneme 🙂. Uz si aj kupujes vecicky?
@zuzulienka51 tak to mas pravdu, ani ja sa uz neviem dockat chvile, ked toho maleho drobceka budem drzat v naruci 😵 😵 😵 tiez mam strach, ci to budem vsetko vediet, ale co nebudeme vediet, naucime sa 😉 sme predsa zeny a poradime si so vsetkym 😀 Co sa tyka veciciek, tak priznam sa, ze som par vecickam neodolala a kupili sme 🙂 ale nie nejak vela, na to sa este len chystam 😀 😀 😀 snad ma uz doktor pusti do prace, bo som od novembra PN a potom sa pustim do nakupovania 😀 asi najvacsiu "vec" co sme kupili je kocik 😀 a co ty? uz mas nejake vecicky? 🙂
@weronika187 ja mam zatial jedny polodupacky a jeden cumlik 😀 . Akosi som sa doteraz bala kupovat, ale pockam este vysetrenie u dokyho a tiez sa do toho troska pustim, nech mame nejake vecicky. Zacinam sa obzerat po postielkach, kocikoch a najma zakladnej vybavicke ktoru potrebujeme hned od zaciatku. A aky kocik mate? Ja sa velmi rozhodujem medzi concordom fusion, len zatial neviem...
Mas pravdu, zvladneme to 🙂
@zuzulienka51 Ved aj ja chcem nakupit hlavne tu zakladnu vybavicku, co potrebujeme do porodnice..Ono vela veci dostanes aj od znamych a rodiny, takze potom staci dokupit, no nie? 😉 Zopar postielok som uz aj ja prezrela, ale este som sme sa nerozhodli... Kocik mame Dorjan Danny Sport Prestige 2011 Flower v zelenej farbe 😀
Ten kocik je kraaaaaasny, vyzera aj dobre aj prakticky. A k tomu este mas aj autosedacku, vanicku a sportovu vanicku? A ak sa este mozem spytat kde si si ho kupovala 🙂. Toto bude moj najvacsi problem, ja sa nikdy neviem rozhodnut a vzdy sa nadchnem pre nieco ine :((. Ale tento sa mi tiez velmi paci.
@zuzulienka51 ano, je k tomu autosedacka, vanicka a sportova vanicka, ktora sa da nejako upravit tak, aby to bola kvazi vanickaa, ked bude babo vacsie..Sme hladali kocik, kde by sa ten nas chrustik zmestil aj buducu zimu s fusakom a na tento boli dobre ohlasy 🙂 kupovali sme ho cez net, kedze tie ceny tam su neporovnatelne s tymi v obchodoch 😉 a neboj, urcite najdes taky kocik, ktory sa ti bude veeeelmi pacit a bude aj dobry 🙂 skus pozriet aj tu nejake diskusie o kocikoch, moj manzel prestudoval snad vsetky, kym sme sa rozhodli 🙂
@mathildica168
Ahoj, ja čakám druhé bábo koncom mája a tiež žiadne pohyby necítim. Aj pri prvom to prišlo neskôr. Maličká kopkala len sem tam - a teraz je z nej krásne kľudné bábo. Je to asi veľmi individuálne, ale už sa to niekedy v noci uloží do jednej časti bruška a zdá sa, že vystrkuje zadoček. Je to krásne, cítiť v brušku nový život🙂
Ahojte dievčatá, dnes som bola na 3D 😵 😵 😵 , mala som ísť Až 14 ale volali či nemôžem prísť skôr tak som ani na sekundu neváhala a hneď som to brala, lebo už som sa nevedela dočkať kým drobca uvidím a konečne sa dozvieme čo to bude, moje tušenie sa potvrdilo a medzi tie vaše krásne bábiky pribudne chlap. Našťastie je zdravý o týždeň väčší, no hlavne že zdravý 🙂
Ahojte kočky 🙂
tak mi doc Plank morfo UTZ nerobil. Vraj načo keď idem v utorok k Čunderlíkovi, že nech mi ho urobí on. Tak čakám do utorka... 😔
Automaticky si ma stiahol inak ku nemu do poradne ako rizikovú pacientku...
idem teraz do postele keďže sme od 04.00 hore a už ma to celkom láme, lebo akosi som naučená späť aj do 09-tej 😀
neskôr vás skúsim dočítať... 😉
Inak dnes už moč v pohode, aj v krvi mi to klesá, ale v pondelok idem ešte raz na krv či ten zápal zmizol...
@pepi_petra ja som v tom mala väčšie šťastie, manžel bol pri prvom pôrode, no nechal sa prehovoriť. Teraz je na to už prichystaní on sám mi hovorí že tam bude. Možno by nebol taký frajer keby to pri prvom nebolo také rýchle, ostáva nám dúfať že druhý nebude horší a bude mať aj z neho zážitok.
@majulienka27 gratulujeeeem k velikemu chlapcekovi 😀
@monika0001 tak to ma tesi, ze vysledky su uz lepsie 😉 skoda, ze si nevidela princeznicku, ale aspon sa mozes o to viac tesit na utorok 😵
@elihu tak dnes uz to prislo 🙂 rano ako som lezala na boku tak som citila mojho maleho votrelceka. bolo to super. a neboli to teda ziadne motylie kridla 🙂 ale akoby sa natahoval po dobrom spanku a rucicku alebo nozicku nemal kam vystriet. 🙂 normalne som to citila aj na ruke ked som si ju prilozila na brucho. tak som rada, ze uz aj ja citim pohyby. huraaa!!! len skoda ze mm nebol doma, pride az dnes, tak dufam ze sa to bude zajtra opakovat aby to citil aj on 🙂
@majulienka27 ahojki. tak teda gratulujem k chlapiskovi 🙂 A s kým budem teda meniť ak by sa nám nezadarilo dievčatko, ha???
@monika0001 super, že sa to zlepšuje, to sú dobré správy 😉
@lucia80 tak plány sa menia, my už meniť nebudeme a tebe ostáva dúfať že nebude treba 😉

@paula1234 to staci aj laicky,niekedy sa človek vtých doktorských výrazoch vobec nevyzna....