icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

elihu
8. jan 2011

@mathildica168
Jeej, tak to je krásne, my ešte stále nič, ale verím že to tiež skoro príde.-).

pepi_petra
8. jan 2011

Ahojte koceny,tak som tu daco prepasla.Vidim ze su tu mazane prispevky 😒

Chcem sa spytat,tiez mavate sem tam take pichlave bolesti pod bruskom,ze vam ide bolest do konecnika?Ja to mam teraz druhy dne.Dnes je to ovela lepsie,ale nejako sa bojim.Babatko kopka.Inak vsetko je ok,len ta bolest sem tam.,Pripisujem to k mojej endoske a ze sa mi maternica roztahujem a tlaci ma na creva a mocovy mechur.Brusko mi netvrdne,tak hadam sa nic nedeje. ☹

grolina
8. jan 2011

ahojte, chcem sa spytat, mne par krat za den a hlavne vecer v posteli stvrdne brucho ale nie cele len taky kusok. myslite ze sa to maly otaca alebo je to nieco ine?

vemako
8. jan 2011

@pepi_petra aj ja mam endosku,ale zatial som nepocitila take bolesti ako opisujes,ale neboj urcite si v poriadku,to bude tym ako pises maternica sa roztahuje a tlaci na vsetky organy 😉 ja som stale chora,mandle ma uz sice nebolia,ale cele hrdlo a do toho este aj kasel,nechapem to,ked uzivam antibiotika... ☹ vcera bola moja mala zasa taka aktivna,cely den som ju citila,kopala a behala mi po celom bruchu az kym som nezaspala 😀

pepi_petra
8. jan 2011

@grolina ahoj strvdne ti len cast bruska?Mne tvrdne ked vela chodim.Pri tvrdnuti mam pocit,ze mi ide brucho prasknut.Silne napatie ,ale bez b
olesti,len tlak citim.trva mi to aj 45minut,ale neopakuje sa to viac krat za den.

@vemako dakujem za utechu.Pripisujem to ktomu roztahovanie.Lebo ked sedim tak je to uplne fajn,ale ked lezim a otocim sa na bol ,tak tlaci to a ked sa idem postavit,tak zasa tlak a pichanie.Ked som v klude je to ok.

Baby tych nevolnosti sa stale neviem zbavit!Uz ma to zacina stvat!!! 😠 😠

grolina
8. jan 2011

@pepi_petra no vacsinou mi stvrdla len cast ale vcera vecer sme mali sex a potom mi tvrdlo cele, tak som bola taka vyplasena, ale bolesti nemam pri tom ziadne, vzdy je to len na par sekund a potom to zmizne. len neviem ked je takto vikend ci mam utekat na pohotovost alebo staci vydrzat do pondelka.

simonka99
8. jan 2011

@pepi_petra k tym mazanym prispevkom-nic si nezmeskala,jedna dievcina uverejnila nejaky clanok o konci sveta,ktory vraj bude 21.5.2011....no a tak nastala trosku ostrejsia vymena nazorov-ale pobavilo ma,ze dievcina sa iba ospravedlnovala,ze ona nikoho nechcela urazit....musel to byt ''zakerny dovod'' ked si dala namahu a vyhladala majovky a vlozila to....co uz 🙂

simonka99
8. jan 2011

@grolina aj mne sa to par krat stalo,ze iba cast brucha stvrdne,ale to len naozaj na chvilku-takze to asi bude tym otacanim babatka-pri predoslom tehu mi tvrdlo cele brucho...

vemako
8. jan 2011

@grolina to sa robieva aj mne,ze mi stvrdne len cast bruska a na par sekund,niekedy je to tym ze sa mi mala otaca,ale niekedy aj bez toho,na buduci tyzden idem na kontrolu, musim sa na to spytat doktora,dufam ze je to normalne a nie nic vazne 😒

vemako
8. jan 2011

baby prave som na MMB a neviem sa rozhodnut,chcem si objednat kojenecke flase znacky Tomme Tippe alebo Avent, poradte ak mate neake skusenosti s tymi znackami 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
simonka99
8. jan 2011

@vemako ja som pouzivala aj Avent aj Tomme Tippee...mne sa pozdavale obe-pri Tomme sa mi pacili cumliky-velmi sa podobaju prsniku 🙂

jankaslamka
8. jan 2011

@simonka99 ako sa prejavuje to stvrdnutie brucha?

mathildica168
8. jan 2011

@pepi_petra ahoj, ja mavam podobne bolesti, trva to len chvilku a je to rano (nie kazde rano len sem tam) a u mna to je signal, ze musim ist na wc na velku 🙂 ale uz som to dlhsie nemala.

mathildica168
8. jan 2011

@grolina @pepi_petra aj mne tvrdlo brusko, bolo to hlavne teraz cez sviatky ked sa trosku ponocovalo a ked som uz bola unavena, tak mi zacalo tvrdnut, tiez cele a boli to take tlaky v celom bruchu, akoby mi malo prasknut. brala som to ako signal, ze malinke je uz unavene a posiela ma spat. a ked som si lahla, tak mi to hned preslo. teraz ked uz mam normalny rezim tak som to uz nemala. ale viem o com hovorite, nie je to prijemne.

simonka99
8. jan 2011

@jankaslamka myslis to tvrdnutie celeho brucha? no cele brucho mi na par sekund stvrdlo...niekedy par minut-mala som pocit,akoby som sa nemohla ani ohnut(obcas mi to pripomenulo akoby si som mala hroooozne zastavene vetry)

pepi_petra
8. jan 2011

@mathildica168 dakujem za odpoved.Mne to tvrdutie robi ked vela chodim,napr.Nakupne strediska .

Baby co sa mi dnes stalo,som myslela ze vonku porodim.Isla som s mojim psikom na prechadzku a na nas zautocila 80kg doga.Majitel dogy bol tak vsoku,ze mu chvilu trvalo nez psa spacifikoval,tak ja som sa snazila ju dostat od mojej Ajdinky.Som mala normalne klepaka a teraz mi tvrdlo brusko!Kurna.Ide majitel s takym psyskom a nema ani nahubok ani uviazaneho! 😠 😠 😠

pepi_petra
8. jan 2011

@jankaslamka u mna sa to prejavilo tak,ze som myslela ze mi brucho praskne,tlak,napätie.

jankaslamka
8. jan 2011

@simonka99 aha..ja mam obcas pocit ze mi praskne, tak to moze byt tiez asi ono

@pepi_petra coze? to je sila..mne sa to uz tiez raz stalo, ze na nas tatko vybehol velky boxer a jedine co som stihla spravit bolo, ze som v reflexe schmatla nasu psinu na ruky a toho boxera som ani neviem ako odkopla ako uz letel vduchom na nas.. potom z poza rohu dosiel jeho majitel a ze co stresujem on sa chcel iba hrat...no ja si takto hru teda nepredstavujem ked sa na mna ruti psisko s vycerenymi zubami a pohladom zabijaka 😠

irenea
8. jan 2011

@pepi_petra ano to je ono, tlak napatie v brusku, ja to tiez mavam, ked som unavena asi ked dlhsie chodim, ale aj niekedy ked sa viac najem, a prejde to ako si lahnem...

irenea
8. jan 2011

@grolina ked Ti stvrdne brusko je dobre si dat magnezium, mne to na to predpisala lekarka, tak skus, snad Ti pomoze....

pepi_petra
8. jan 2011

@jankaslamka no dnesna vychadzka proste fiasko.Ja mam 15kg kokra,tak na ruky som ju vziat ani nevedela.Aj mne majitelka ze sa jejich fena chcela hrat.A ja ze tazko,ked cerila zuby a vrcala a utocila!Ja sa psov nebojim,vela krat som brala psov z ulice a vozila do utulku,ale teraz ked som tehotna som sa bala,aby psisko predsa 80kg je dost,neskocilo na mna a neublizilo babatku!Fakt som bola na pochybach co robit.
A vcera som bola u veterinara s nasou mackou,pichnut jej antikoncepciu a oproti mne vcakarni si sadla pani s dvomi aziatkmi,tiez okolo 80kg psy,bez nahubku.Pozerali mi na macku v preprvake a cakala som ked po nas skocia.AJ som pani povedala,ze ak by sa rozhodli zautocit ,nema sancu ich udrzat.Mala to nahaku.Ze jej psy neutocia.A Ak by skocili tak ma aj s mackou prevalcuju cez stenu.Uz uz som chcela odist z cakarne a vtom vysla veterinarka a zavolala ma aby som isla dnu!Kurna ludia su fakt debilny,ked tieto velke plemena tak podcenuju a slepo doveruju....

jankaslamka
8. jan 2011

@pepi_petra to je fakt sila..ja som tiez po tom majitelovi ziapala, ze ci je normalny a ma takeho psa na voditku a bez nahubku..a ocividne neovladatelneho kedze pribehol z poza rohu a majitel siroko daleko nikde!!! asi cakaju kym sa nieco stane.. nech ej ten pes aky chce, ma byt na voditku minimalne

pepi_petra
8. jan 2011

@irenea tebe ten magnezium pomaha?Ja si ho davam kazdy den.Uz som mala vyse tyzdna pokoj s tvrdnutim a vcera u veterinarky a dnes s tou dogou mi tvrdlo. 😠 😠 😠 To asi naozaj nikam uz nemozem!!! 😠 😠 ☹

pepi_petra
8. jan 2011

@jankaslamka na to je proste ale zakon ze pes ma byt na voditku.Tiez na nu kricala,ale doga vobec nereagovala.Keby to bol nejaky maly psik,nerobim stoho ziadnu vedu,ale takto!!! 😠

irenea
8. jan 2011

@pepi_petra ja som v 24tt a som na tom podobne, tiez nikam nemozem ist, dnes mi bolo zle aj v obchode a to ho mame par metrov, ale magnezium mi pomaha, v nemocnici nam ho davali 3x denne, tak ja si ho davam 2x a ked treba tak aj treti krat, v kazdom pripade je najlepsie lahnut si, lebo baby na to tvrdnutie beru do nemocnice a potom sa stadial dostat nie je jednoduche, vykladaju im zadok a nohy horevyssie a musia tam lezat do konca tehu.....takze radsej si davat pozor....a vela lezat, ale moja lekarka povedala ze to mozu byt aj tie falosne kontrakcie ak to netrva prilis dlho, tak neviem....dufam, ze som trochu pomohla

pepi_petra
8. jan 2011

@irenea mne dr povedala ze som ok.Krcok drzi a placenta tiez dobre polozena.Tak hadam tiez to mam len take cvicne kontrakcie,ako som citala na nete. A magnezium mas tablety,alebo sumak?

irenea
8. jan 2011

@pepi_petra tabletky, magneB6, a to je fajn, ze mas dobre placentu, ja nie....krcok mam 2,5cm ten je v pohode ale placentu mam nizko a ciastocne mi prekryva krcek, preto som uz aj lezala v nemocnici a hrozi mi cisarsky

jankaslamka
8. jan 2011

@pepi_petra no to je fakt na hovno toto 😒

pepi_petra
8. jan 2011

@irenea ja mam sumaky,tie mi chutia 😝 Nepovedala mi kolko mam krcok,mam to niekde napisane v knizke?nevies,zapisuje sa to?Len povedala ze krcok"drzi",ze je to v poriadku.