icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

hedka17
16. sep 2010

Tabulka č.2

hedka17
16. sep 2010

@mia_m na to zvracanie a proti nevolnosti by si si mala pytat od doktora capiky Torecan. Ja ked mam nevolnost tak to uzivam a pomaha to :°)

veronkaj
16. sep 2010

@nikam jej no vidíš tak sa stretneme tam možno niekedy 🙂

veronkaj
16. sep 2010

@henika81 a to čo má byť??? no dávať si na seba pozor aj na miminko,
ešte že sa to takto skončilo, opatruj sa ved nosíš pokladík

veronkaj
16. sep 2010

no ja sa čudujem, že zatial nevolnosť taká ako zvracanie nie, občas mi niečo nesadne a žalúdok sa ozve ale nezvraciam a to pri malej už som ale to bolo 15 rokov dozadu.

tak ale možno to príde ked budem aj ja v 8tt.
dúfam že sa nič vnútri zlé nič nedeje

marse
16. sep 2010

Ahojte, dnes som si robila test a vysiel pozitivne, sice slabsie ale pozitivne, mrcha mi meska 9 dni, tak uvidime ci je to tehu alebo je v tom iny problem, mozem sa zatial pridat??? 🙂

hedka17
16. sep 2010

@veronkaj ahoj ja som mala nevolnosti od 5tt: U kazdeho je tehotenstvo ine moja segra nemala ziadne nevolnosti a jedla furt za to ja na jedlo moc chut niekedy nemam skor ma z neho napina, ale ked viem,ze mi je takto dam si tehotensky caj a potom uz nemam taky problem

hedka17
16. sep 2010

@marse ahoj vitame ta medzi nami :°)

nikam
16. sep 2010

@veronkaj pravdepodobne ano 🙂

@marse vitaj, pekne sa to tu rozrasta, budeme mat vela novych malych hokejovych fanusikov

marse
16. sep 2010

@hedka17 dakujem pekne, ja som teraz dost v takom pomykove, necakala som to, a neviem ci sa tesim alebo co, lebo sme tretie planovali ale az tak o tri roky, a zrazu ak je to ono tak to prislo necakane a dost ma to zaskocilo, a mozno to riesim zbytocne a je to skor iny zdravotny problem ... citim sa proste zvlastne

hedka17
16. sep 2010

@marse ved si podla kalkulacky v 6tt tak sa objednaj k doktorovi a budes si potom urcite ista, my sme sa zacali pokusat v juli a v auguste sa nam to podarilo, ani ja a ani manzel sme to necakali, kedze som vela citala a pocula aj kamosky,ze ako dlho sa snazia niektore pomaly uz aj rok. Mali sme zrejme stasticko pri sebe a dufam, ze bude vsetko v poriadku. Ja som bola prvy krat u doktorky v 5tt,ale na sone nic nevidela,ale o tyzden nam dala uz aj foto :°)
Ja som sa bala hlavne, ze budem mat mimomat. kedze som pred rokom mala s tym problemy,tak som rada,ze som sla cim skor

marse
16. sep 2010

@hedka17 super, velmi vam blahozelam, nech ide vsetko ukazkovo ako ma 😵 😵 chcem ist k doktorovi len ma dovolenku a nikto ho nezastupuje 😠 tak musim pockat....

irenea
16. sep 2010

@henika81 ahoj, je to siedmy tyzden a druhy den tehotenstva

irenea
16. sep 2010

@veronkaj drzim Ti palce, hlavne to vylez, aby si nemusela brat nejake lieky

irenea
16. sep 2010

@penn neviem, mozno je to tym, ze som na rizikovom a preto to stale kontroluju

hedka17
16. sep 2010

@irenea ahoj preco si bola v nemocnici ak sa mozem opytat? Ja som na PN uz od 5tt a zatial mi nevravela ze by som mala mat rizikove tehotenstvo

klba
16. sep 2010

ahojte ale ste sa rozsupli. 😉 😵
@marse test ti moze este silniet, ja som mala tiez na 9 den meskania MS slabe dve ciarky a este aj na 15 den meskania neboli ciarky rovnocenne, ale dr to uz na utz videl, skus sa otestovat za par dni. 🙂

baby, ja nemam ziadne priznaky, dokonca ma ani prsia nebolia ako pri prvom tehu, 😒 proste nic, 😕 vobec sa necitim na to ze som tehotna, az mi je to divne, dufam ze to bude vsetko ok, az na to ze mi sem tam zblnkoce v bruchu a skvrka, inak nic, 😅 mate podobne "nepriznaky" aj niektora z vas? 😅

@hedka17 sikulka, super. 😵

mystery7
16. sep 2010

@klba ja tiez nemam ziadne velke priznaky. Jedine ta zaha ma zo vsetkeho pali, uz neviem co mam jest. Stale sa mi aj grga ☹ to som predtym nemala. Inac pohoda 😉

mystery7
16. sep 2010

@henika81 @nikam len sa poriadne setrite a budte opatrne. Ja sa sazim vsetko tazke minimalizovat. Ani syna uz tolko nedviham, nechcem nieco riskovat.

mystery7
16. sep 2010

@hedka17 a na mna si nezabudla? Nejako som sa v tabulke nenasla 😅

marse
16. sep 2010

baby a co byste chceli viac....kedze mam dve baby tak by som sa potesila chlapcovi, a co mena? mate nejake prvoplanove??? 🙂

henika81
16. sep 2010

baby, chcem sa vas opytat, ako dlho mozem spinit, no pokial to je take svetle hnede? sice len tak trosku este dneska, ale dufam ze to prejde, ak to bude mat aj zajtra po zajtra to nie je dobre, vsak? co mam ist k dr.?

hedka17
16. sep 2010

@mystery7 posnazim sa co najskor :°)

hedka17
16. sep 2010

@henika81 a mas aj nejake silne bolesti, alebo krce?

marse
16. sep 2010

@henika81 urcite zajdi k dr, radsej dvakrat zbytocne ako raz neskoro 😉

klba
16. sep 2010

baby a kto to tu spominal tu slaninu? 😀 dnes som si kupila, mnam uz sa teraz zalizujem, 😝 ale ja lubim slaninu vzdy, tej sa nikdy neprejem. 😀

@mystery, s tym dvihanim sme na tom podobne, dnes som musela vlacit kocik do busu, potom schodami domov, ma islo porazit, snazim sa davat pozor, ale akosi sa mi nedari, hlavne maly sa pyta casto na ruky, tak dufam ze to zvladneme, pri prvom tehu som makala ako fretka, nemal kto za mna tazke veci nosit v robote, robila som v elektre.

@marse ja tuzim po dievcatku ale stale mam pocit ze to bude zase chlapec, ale este sa na to ani nesnazim az tak mysliet, len to chcem dotiahnut uspesne do druheho trimestra a potom sa uz budem tesit viac, teraz som stale opatrna. 😅
a mena, 😕 u mna stale trva od prveho tehotenstva meno Jasmina a chlapcenske neviem, mozno Thobias, no chalanske nemam sajnu, 😖 dievcenskych sa mi paci ovela viac.

@henika81 podla mna by si mala zavolat dr, alebo tam rovno naklusat, najlepsie je nech ta dr vysetri a prip. nasadi lieky a kludovy rezim, dufam ze ti to ustane.

henika81
16. sep 2010

@klba
@marse
@hedka17 diky vam baby za radu, ale este len dnes som bola u dr., a ked budem aj zajtra spinit tak jej urcite zavolam, zatial spinit len tak trosicku, ze je vlozka pomaly sucha, len vidno sfarbenie, vidim to tak ze musim lezat stale a ziadne prudke pohyby, a obcas sa zzabudnem a so sebou sarpnem. krce zatial nemam, ale tie take bolesti , ked ma prist mrcha, tak to obcas. no mam nasadeny duphaston tak snad bude ok, strasne sa tesim na ten pokladik, fakt som neverila ze ked budem tehotna ze ma to az tak chyti, 😅 za srdce ten pocit ze vo vas nieco rastie, som fakt prekvapena z tych pocitov. Ma aj niektora z vas este take pocity? 🙂 ja cakam prve tak asi aj preto, alebo to bude pri kazdom? no dufam zze budem mat aspon jedno este

henika81
16. sep 2010

@nikam no neviem, ale ja uz by som si asi netrufla vedra nosit, fakticky sa tiez setri, proste je taka doba ze vsetko dnes uz je rizikove aj tehu, tak radsej povedz vasim ze si tehu 🙂 a uzi si tehu ako sa len da bez problemov,aa este ked ti nieje ani zle tak super, len si to uzi!!!!

henika81
16. sep 2010

@hedka17 tabulka je paradna 🙂 super

irenea
16. sep 2010

@hedka17 pretoze v decembri som potratila medzi siestym siedmym tyzdnom, tak to teraz beru ako rizikove tehotenstvo, mam 39 rokov a aj to je asi dovod, len dufam, ze budeme v poriadku, velmi po tom babatku tuzime, hlavne moja dcerka.....najradsej by ho uz tu mala