Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@adka47 niekedy sa ani na 3D alebo 4D nepodarí vidieť pohlavie, ked je bábo zle otočené a nedá si povedať ani chodením po schodoch, ani inými postupmi 🙂 nám pri našej bianke bude mať 3 roky tiež nevedeli povedať presne len na 80% percent povedali že dievčatko. takže žiadna 100% istota to nebola ...takže ked ste sa rozhodli neminut 50 eur a nechať sa prekvapiť dobre ste spravili 🙂 🙂
no pekne ste na tom. Zajto ja ani spavat neviem. Dnes som uz od tretej hore a nie a nie zaspat. Nad samymi volovinami rozmyslat tak asi pojdem pozmyvat dlazku 😀
s tym pohlavim, ak si to nechcete nechat ako prekvapko u nas to napr. funguje tak, ze moj dr ma sice sono ale slabe a na sono ma posiela do medicinskeho centra, (tak maju okrem 2D aj 3D) a da sa tam zavolat a objednat sa len kvoli pohlaviu, pozru to klasicky na 2D resp. prepnu aj na 3D, neplati sa za to nic.
Skuste sa na to opytat v svojom meste, ci nie je taka moznost, prist len kvoli zisteniu pohlavia mimo cakania na termin sona v 30 tt, 😉 mozno si budu uctovat aj nejaky poplatok, na to sa tiez spytajte, u nas sa na to netreba ani objednat, staci prist. 😉
inak ja som pouzivala flase Tefal, dali sa cele rozsrobovat a umyt, neskor som presla na Avent, tie mam nakupene aj teraz, (uz len kvoli uschove odsateho mlieka do chladnicky) pacia sa mi tie dudliky s moznostou volby sania podla dierok. 😉
a dudliky na dudlovanie sme mali klasicke kaucukove, vyhovovalo mi ze boli hrkacie a aspon som ich v noci nasla, casto sme ich menili, stoja par centov a maly nedudloval hned ako babo, ale ked place neutichali pomahalo, teraz je uz bez dudla, sam ho nechce. 😉
@adka47 ak je 3D zle resp. Nie je nic vidiet kvoli polohe babatka tak solidny lekar nezoberie peniaze, tam kde som bola ja je to bezne, aj nas sa pytal ci si to video chceme nechat alebo nie a to sme mali toho dost, cca 13 videosekvencii a boli sme tam viac ako hodinu.
Treba sa pytat v ambulancii ked sa objednavas.
@honeybunny81 zrejme sa objednám a potom dám vedieť či sa ukáže 😝
@myzma ja som len napisala co mi povedala ta porodna asistentka z ruzinova..a ze tam sa robi to vysetrenie teraz po novom v 4tom dni..kedy sa zistuje ci su tie jadierka tam kde maju byt..tak nejak to povedala 😕 A teda to s tou genetickou predispoziciou nam tiez vravela.. ozik a ja to mam v zozname z ruzinova co so sebou do porodnice a su tam aj latkove plienky kvoli tomuto 4kusy ..asi to ma zas kazda nemocnica inak 🙂 Takze fakt netusim, este som nerodila 😵 Ale budem rada, ked moju malu nebude treba takto trapit
@jankaslamka ahojky, aj ja chcem ist do Ruzinova... odkial mas prosim ten zoznam, co so sebou priniest?
@jankaslamka jasne, vdaka i za IP 🙂 ja som pisala schvalne, ze na zaklade skusenosti z kramarov... ze tie porodnice sa v takychto veciach asi odlisuju... a mozno budem prekvapena, co vsetko sa za tych par mesiacov zmenilo.... 😀 😝
@saeda dostala som ho od porodnej asistetnky z ruzinova..daj mi mail do IP preposlem ti ho
@myzma 😝
@jankaslamka 😵 kamosky, nie? 😀 pozeram, ze to mas uz menej ako za 100... nejako sa mi nedari dobehnut ta.. si stale nejako popredu 😀 😝
@myzma no kamosky, ale to len preto lebo mas take pekne brusko 😀 😀 😀 😀 😀 22. maj? to uz asi nedobehnes 🙂
@jankaslamka 😀
caute babenky, vobec vas nestiham citat, co som tu skoro tyzden nebola :(
Ale uz mam dobru spravu, tak to co nam nevedeli najst zaludok, sme boli na kramaroch na vysetreni a cuduj sa svete, ma ho a je vsetko v poriadku. Takze si mozem konecne, takmer po troch tyzdnoch vydychnut. A idem sa pustit do nakupovania. No baby, vsak ani neviem kde zacat, flasky, cumliky, oblecko, postielka, kocik....
A planuejte (ak uz nemate) kupit si aj sterilizator a ohrievacku flias? Ja sa neviem rozhodnut, ale uvazujem ze by bolo dobre to mat 🙂
@zuzulienka51 Ahoj. No super, gratulujem k dobrym spravam🙂 prave dnes som rozmyslala, kedy si tu spominala, ze ides na to vysetrenie.. este som ti nepisala, ale citala som, ked si to pisala a drzala ti palceky🙂
@kosicanka3 dakujeme moc, bolo to dlhe obdobie, ale stalo to zato 🙂
@zuzulienka51 tak to ti veri, ja niekedy len tak premyslam, ci je vsetko v poriadku a to ani ziadne podozrenie nebolo.. to som proste ja..🙂
@zuzulienka51 super), ale to bolo viac nez jasne, kedze vsetky vysledky si mala vporiadku, ale chapem ta, kazda z nas by sa stresovala, takze krasne nakupovanie 😵
@kosicanka3 ja som taka ista, hlavne, ked som sama doma, mam take slahnute myslienky, ale vzdy si poviem, ze musi byt vsetko vporiadku, ked vsetky vysledky boli oki) asi nam uz je dlho, ja uz tuzim aby bol aspon april a mala som moje slniecko krasne, zdrave pri sebe) 😵
@paula1234 no najhorsie je, ked sa clovek niecim nezamestna, tak potom ma casu si aj vela namyslat🙂 ja som tento tyzden PN, som prechladena a mala som 1 den aj horucku, tak ma dr. vypisala, samozrejme, ze bez liekov..veru, uz aby bol koniec aprila, po Velkej noci...🙂
Vidim kocky, ze uz si aj vy prajete koniec aprila zaciatok maja. Ja tak isto. Mna vcera tak bolelo brusko, ze som myslela, ze porodim. Normalne som mala pocit ze dostavam menstruaciu. Dnes je vsetko ok. Keby uz bolo teplejsie, aby som nemusela stale na seba tahat okrem nohavic aj silonky, lebo normalne sa mi nikde nechce chodit, ked sa musim obliect. Dobre nie?
@kosicanka3 no ja som pn od zaciatku tehu, mam sice doma skolaka, ale ten je do stvrtej v skole a doobeda, vecsinou navarim, nieco popracem, poperem, pozehlim, ale nie kazdy den samozrejme a inokedy, nemam co na praci, ale uz si chcem zacat chystat postielku a vecicky poprat a poukladat, tak to ma hadam zamestna do polky marca a uz konecne bude aj pocasie lepsie a nebudeme musiet nosit tie trapko silonky a trosku lahsie sa obliect 😉
@zuzulienka51 to som rada ze je vsetko v poriadku 🙂 takze hor sa do nakupovania , ja nejdem kupovat ani sterilizator ani ohrievacku, ak to bude potrebne dokupim to ked sa maly narodi
@paula1234 s tym myslenim ci je vsetko poriadku to poznam presne ako pises asi sa doma moc nudime 😉
a nech uz je maj 😵

@adka47 ja este neviem pohlavie, nie si tu jediná... hádam sa to dozvieme do pôrodu a niekto nám to povie 🙂 🙂