icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

kosicanka3
8. feb 2011

@mirm som PN od 28.1. a dnes som bola na kontrole, tak aj ked sa uz citim fajn, teda sem-tam zakaslem, tak do prace idem az buduci pondelok..ze radsej nech ostanem doma, lebo je strasne vela ludi chorych, tak nech sa poriadne preliecim kvoli malemu.. ono, keby som nebola tehu, tak k lekarke ani nejdem a prechodim to, ale teraz nechcem riskovat..

arusska
8. feb 2011

no baby konecne mam za sebou ten glukozovy test. Vysledky budu o 11tej tak som zvedava. Inak dnes som skoro odpadla. Do poslednej poradne som pribrala len 4kg a dnes som sa postavila na vahu a ze +3kg (teda za tyzden a dva dni som tolko pribrala???) nechapem.... 😕 😕 😕 😕 😕

aaddeell
8. feb 2011

mate niektora skusenosti s dobrymi tehotenskymi podprsenkami? aka znacka je dobra?

macka381
8. feb 2011

Ja som pribrala celkovo zatiaľ 13 kg, od poslendnej poradne iba 1 kg, čo som rada, aj ma sestrička pochválila, že sa pekne držím.
Dnes som bola na tom glukozovom teste, bolo to v pohode, ale riadne sladké, našťastie je výsledok ok.

@aaddeell pripájam sa, aj mňa by zaujímali tie podpresenky... 😉

weronika187
8. feb 2011

@pepi_petra @aaddeell fiiiha, su to teda riadne sumy ☹ ja som este nepozerala, ake ceny su u nas, ale predpokladam, ze to bude cca to iste 😒

aaddeell
8. feb 2011

@weronika187 a odkial si?

duracelko
8. feb 2011

@mirm ahoj ja som brala najprv sirup stodal, a nejake homeo tabletky od bolest hrdla.. este si dávam bioparox a kalciovy sirup. a to som chorá už druhý mesiac... vôbec nechápem, mám už asi chronický zápal priedušiek... u doktorky som nebola, aj tak by mi viac nedala ako to čo si môžem kupit v lekárni. takto dlho som chorá veru este nebola, a to práve teraz ked som tehotná ☹ želám aj tebe skoré uzdravenie 🙂

duracelko
8. feb 2011

@aaddeell ja som si kupila ešte pri bianke complicité kojen.podprsenku tú ešte mám novú a je mi veľká (sprostá mladá predavačka čo ešte nerodila mi povedala že mi narastú prsia o 2 čísla 😠 , a potom takú lacnejšiu v zdravot.potrebách to je niečo ako lekáren,tá je dobrá. je na nej taký obrázok bociana 🙂

irenea
8. feb 2011

@macka381 aj ja som pribrala ako ty, 13 kilov a za posledny mesiac len 1 kg, doktorka hned premeriavala malu, ale rastie pekne, tak sme sa upokojili obe...ja som aj rada, ze sa to priberanie uz upokojilo, aj ked si myslim, ze do konca este nejake 2-3 kila iste priberieme

weronika187
8. feb 2011

@aaddeell okr. Ruzomberok 😉

@macka381 @aaddeell aj ja som uz nad tym rozmyslala 🙂

@duracelko nevies aka znacka to bola?

duracelko
8. feb 2011

@weronika187 pozerám este sa to dá prečítat.. "Nika, made in slovakia", ja som si kupila 85C.. majú ich v tych zdrav.potrebach aj si tam môzeš vyskúšať ja si pojdem este kupit lebo su lacné. 96%bavlna, 4% elastan. ja som mala este take staršie zdedene ale to netuším čo bolo za značku.

dnes idem aj ja na 4D ultrazvuk o 14,30. už sa neviem dočkať 🙂 🙂 doktor mi nerobi sono každé vyšetrenie, robil mi len raz v 20-om tyždni cez brucho... nemáme este ani len fotočku...

duracelko
8. feb 2011

@irenea posledný trimester sa vraj priberá najviac 🙂 🙂 prvý trimester najmenej 🙂

weronika187
8. feb 2011

@duracelko dakujeeeeem 😀 No a potom napis ako bolo a aj na fotecku sa tesime 😵 😵 😵 Nech sa drobcek pekne poukazuje a predvedie zo vsetkych stran 😉 😀

duracelko
8. feb 2011

v 26.týždni píšu že by mamička mal pribrať niečo medzi 7- 10 kg 🙂 🙂
v tomto týždni babatko už začína otvárat oči, smeje sa, zíva, čká sa mu a spííí.. ja som už čkanie spozorovala 🙂 🙂

duracelko
8. feb 2011

@weronika187 a nech hlavne vidíme či to bude dievčatko, alebo chlapček... ak sa nám teraz neukáže tak sa to dozviem hádam až v 8.om mesiaci 🙂

mirm
8. feb 2011

@duracelko mne zabralo aspon si myslim, mastna handra okolo krku (na plienku som si dala igelit, na to natrela bravcovu domacu mast (niekto dava konsku mast) a obviazala okolo krku) cez noc sa mi vytiahol zapal a na kasel mi Asi najviac pomaha cibulova stava (nadrobno pokrajana cibula s medom a pijes tu stavicku). A este kloktam hrdlo salviovym roztokom. mozno taketo babske veci pomozu viac ako lieky...

irenea
8. feb 2011

@duracelko no tak u mna to bolo opacne....:P

weronika187
8. feb 2011

@duracelko drzim palce 😉

adka47
8. feb 2011

@duracelko teším sa s tebou a som zvedavá čo nové nám napíšeš 🙂

alena24
8. feb 2011

@duracelko dnes som si aj ja vsimla ze malemu sa cka 😉 drzim palce nech sa babo ukaze 😀

majulienka27
8. feb 2011

@saeda no to keby som ja mala 65 kíl (keď som už nepridala )tiež by som mala pekné chudé stehná a riťku. Na mojich 95 kíl sa nehrabe nikto 😀

pepi_petra
8. feb 2011

Baby ja sa chcem spytat budete si kupovat aj tehotensky pas?

henika81
8. feb 2011

ahojte baby tak aj ja vam pridam moje foto, asi mam z vas to najmensie brucho ☹ vy ich mate vsetky tak pekne velke, no nic ale hlavne nech je maly ok, tak ja som zacinala z necelymi 41kg a pribrala som 8kg teraz mam 49 aj nieco ale to furt kolise, ja som najviac pribrala v 2 trimestri. no moj maly uz tiez ckal bolo to zaujimave 🙂
@duracelko to mas dobre ked ti stodal zabral, ja som ho brala aj homeogene 9 a uplne nic, tak som nakoniec musela antb. inak to neslo no co narobim, a zasa sa mi vyhodil herpes no des ☹ , len dufam ze nebude mat zasa taky priebeh ako naposledy s horuckami a antb a hnusnym kaslom.
inak pisete tu niektore tehulky ze nemate tu tehu ciaru, neviem ci uverite ci nie ale ja som ju uz mala ked som bola v 4tt od spodku mi isla taka svetla hneda, mozno aj preto ju bolo vidno tak skoro lebo som uplne biela ja nechodim ani na slnko v lete sa neopalujem. A teraz posledny mesiac sa mi uz taha aj hore ta ciara.

weronika187
8. feb 2011

@alena24 @henika81 a ako viete, ze drobcek ckal? 🙂 ako to zistim?

@henika81 mas peknucke brusko 😉

@pepi_petra neviem, este som nad tym nerozmyslala 🙂 ty si budes kupovat?

pepi_petra
8. feb 2011

@weronika187 ano uz som si objednala cez net.Ked babatko cka tak ti nadskakuje brusko,pravidelnych intervaloch,aj mne to uz par krat robilo 😀
@henika81 pekne brusko 😀

weronika187
8. feb 2011

@pepi_petra nadskakuje brusko - to fakt? 😀 😵 to sa mi este nestalo 🙂 ja dostavam len dobre kopanceky 😀

pepi_petra
8. feb 2011

@weronika187 mne ano,bola to sranda 😀 😀 😀

weronika187
8. feb 2011

@pepi_petra tak to verim 😀 😀 😀 a uz sa citis dobre?

henika81
8. feb 2011

@weronika187 boli to take pravidelne intervaly, tak jak ked sa cka nam dospelym ale v brusku to bolo take nieco steklenie medzi kopkanim nieco medzitym, ale v takych pravidelnych intervaloch, dakujem 🙂

@pepi_petra dakujem, no to bola sranda fakt take slabsie nadskakovanie bruska 😀

pepi_petra
8. feb 2011

@weronika187 nie necitim,len zatial nevraciam aj ked ma uz par krat naplo.Mam normalne paniku ze zasa zacnem vracat.
@henika81 je to uzasne ,ze? 😵