icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
11. feb 2011

@aaddeell ja mam takuto a je fajne makkucka a teplucka a postielku som si takuto vybrala v Decodome.
@mia_m no muz bude mat radost s tej tasky.Ked ja som ju chcela mat cistu a vonavucku.Mame este jednu,tu asi len vytriem a vykartacujem.

mia_m
11. feb 2011

@pepi_petra peta, kolko ta stala ta deka ?

tara_
11. feb 2011

@duracelko ahoj, som tu dlho neprispievala, ale priebezne vas citam, lebo aj ja cakam na maj 😀 Som si vsimla, ze rozmyslas nad Teutoniou, tak ti chcem len povedat, ze ja som velmi velmi dlho hladala a spekulovala nad kocikmi a nakoniec som sa rozhodla pre Cosmo a mam ho uz doma 😎
Fakt som tomu venovala neskutocne vela casu a myslim, ze som vybrala dobre. Dokonca ma 3 rocnu zaruku. Aj ja som povodne chcela kupit len sportak a hlboku korbu starsiu, ale nakoniec ma to nevyslo vsetko dohromady az tak vela, ako som cakala, lebo bola akcia. Ak by si chcela, tak to by som ti pripadne vysvetlila blizsie 😎

pepi_petra
11. feb 2011

@mia_m joj ani neviem presne ale do 14 euro. 😵

alena24
11. feb 2011

@adka47 jj, presne ten vyzera super. aj ten zeleny je pekny. Ja som si vybrala tento http://www.e-kociky.sk/?240,candida-limitovana-.... Mam ho bez autosedacky bo tu mam Maxi Cosi uz kupenu a sportovy kocik si chcem kupit neskor ked uz budem mat vychytane muchy na hlbokom 😉 Mam to druhe prevedenie, je to pod Col.02 a nazivo vyzera este lepsie tak som spokojna 😉

diky kocky za rady ohladom fusaku, kupim ho az ked ho budem potrebovat bo fakt na leto kupovat fusak nema asi zmysel 😉 tu deku do autosedacky tiez mam tak ked tak pouzijem tu alebo inu deku 😉

my dnes ideme na dalsie nakupy tak uz teraz sa tesim co nakupime 😀

mia_m
11. feb 2011

@pepi_petra to nebolo vela a pamatas aj kde si kupila ?

aaddeell
11. feb 2011
macka381
11. feb 2011

alena24 jeeej krásny kočík si vybrala, tá farebná kombinácia je super....tak ma napadlo, ked ten tvoj kočík má nafukovacie kolesá, to budeš potrebovať poprípade pumpu, aby si ich dofúkala keby boli mäkké?? Ja som si tiež dneska vybrala kočík z tejto stránky a tiež má ten kočík nafukovacie kolesá (ako väčšina kočíkov), tak ma to len tak napadlo...

honeybunny81
11. feb 2011

@macka381 hej ta pumpa byva k tomu, my mame tiez nafukovacie kolesa

macka381
11. feb 2011

@honeybunny81 Noo ako som to tak pozerala, tak v popise toho kočíka to nebolo písané. Teraz neviem či to mám brať, že mi ju automaticky dajú k tomu, alebo tú pumpu treba zvlášť dokúpiť...

adka47
11. feb 2011

@aaddeell ďakujem za odpoveď na kočík , je to o ničom keď ho nevidím v skutočnosti , ale mne sa strašne páčia Cam kočíky ,aj dnes som obzerala jeden taký vonku.Jane sú veľmi drahé ale krásne kolko ťa vinde?
A postielka je veľmi pekná ja som si tiež jednu vybrala z netu z tejto stránky :www.mamitati.cz ,a tam sú aj krasne 3Dsady do postielok a nie su drahé

adka47
11. feb 2011

@alena24 tak ty už máš kočík kúpený?,a potom napíš čo ste ešte dokúpili ,ja ešte nemám nič len fľašky a odsávačku asi už idem aj ja nato , ale neviem ešte pohlavie tak sa ťažko nakupuje☹

adka47
11. feb 2011

@duracelko no tak to by aj môj manžel povedal , aj teraz keď kúpim Andrejkovi červený rolák tak hneď , že to mu nedávaj to je dievčenske , tak ťa čakajú nákupy!!!Mne sa veľmi páčia vecičky v Kiku a v Tescu.

pepi_petra
11. feb 2011

@mia_m kupila som ju tu v bazare 😀 este ako novu,nepouzitu.som spokojna,snad aj mala bude 😅
@macka381 aj moj kocik ma nafukovacie kolesa a mame aj pumpu.

mirm
11. feb 2011

ahojte babule, ja som si objednala 3D sadu do postielky a vsetko do postielky od tialto www.shop4baby.sk ako som kukala tak to tam vyslo najlacnejsie, ale aj tak palka..

duracelko
11. feb 2011

@klba no nám doktor vravel že sa stáva že iný doktor vidí napr .dievčatko a až na dobrom a kvalitnom 3/4D sa ukaže že je to chlapček... držím palce, nech vám to vyjde, a nech máte krásny zážitok z obkukávania malej 🙂

🙂 čítala som, že by sme si mali aspon raz za den odsledovať pohyby, a mali by byť minimálne 10x za polhodinu... vtedy je vraj všetko v poriadku. ja si to sledujem vacsinou vecer pri zaspávani, alebo ráno ked sa prebudím na pohyby... a mám narátané aj 20x za polhodinu nejaké kopnutie, akýkolvek pohyb sa ráta 🙂 🙂

duracelko
11. feb 2011

@adka47 aj mne sa páči z tesca Cherokee značka, a v kikk som zatial nenakupovala.. skusim tam pozriet... mám za tašku a pol veci od kamarátky po svojom synčekovi, vlastne mi dala kopec veci, len ja som si povyberala len tie čo sa mi páčili...

duracelko
11. feb 2011

@adka47 len si nekupuj Cam, skôr Peg-Pérego tie su tiez talianske a určite kvalitnejšie podla mna 🙂

duracelko
11. feb 2011

@tara_ ja viem že je 3-ročná záruka na teutoniu, nemci sú puntičkári a majú všetko vymakané. este som nevidela kočík kde si môžeš dizajnovo sama navrhnut farbu napr. vaničky farebne ako ty chceš.kočík sa dá kupit s ručnou brzdou, bez nej, tiež kolesá máš na výber 2 dizajny, že vraj majú už aj nafukovacie na výber kto chce také... napisem ti ip a popytam sa viac na kočík 🙂

honeybunny81
11. feb 2011

@macka381 my mame taku malu rucnu pumpu a aj cela sada na opravu k tomu bola ale asi az tak nevadi ze ju k tomu neuvadzaju ved to nestoji vela, len treba najst taku malucku nech sa neteperis v kociku s tou na bicykle 😀

dankakk
11. feb 2011

@duracelko ja mám niekedy pokoj aj hodinku, žiadne vrtenie ani nic a potom aj dve hodky vkuse, stále nejake vrtenie kopance, stikutka raz do dna🙂 dnes v noci ma zobudil a skoro hodku vkuse sa vrtel, a ked ležim na boku, vtedy ma raj - kopec miesta a nic ho netlaci🙂

Inak baby, aj vas bolia- tak akoby stipali svaly na bruchu ked dlhšie chodite? Mna uz začala boliet aj lonova kost, je to dost nepríjemne, hlavne ked ležim,sedím a vstanem je to hrozne :( mama mi vravela, že ked čakala posledne dieťa ako28 ročná ( ja prvé 🙂 ), tak ku koncu chodila skoro stvornozky, tak ju to bolelo :( asi sa mám na čo tesit.

adka47
11. feb 2011

@duracelko joj no tak super keď máš tolko vecičiek, aj tak to možno ani nevynosí .Aj Peg Perego som pozerala , su tiež pekné , ale aj drahšie ☹, ale ešte popozerám 😝

zabkatt
11. feb 2011

no babule aspon sa vyspite ked maličke spi, mne to už pripada že ten môj fešak nespi vôbec, som rada ked na chvilu zaspinka a mamička si trochu zdriemne 😀 Najhoršie je natom moja mini čivava, stale sa pokuša spinkať mi na bruchu no naš syn tak kope že to väčšinou vzda a lahne si vedla🙂
My mame kočik peg perego GT3 a som maximalne spokojna, hlavne velkostou športovej verzie a pohodlnosťou 😀

honeybunny81
11. feb 2011

@dankakk ano aj ja poznam ten pocit akoby stipania bruska resp to citim akoby mi brusko tahalo dole 😅 asi sa fakt este len mame na co tesit 😎

dankakk
11. feb 2011

@honeybunny81 veru veru, uz teraz sa cítim ako slon, čo to bude potom neskôr... Ale nech tam vydrží čo najdlhšie 🙂

duracelko
11. feb 2011

@adka47 vecičky od kamarátky pre chlapca su ale tak na doma, lebo nie su nove po jednom dieťati ale tiez asi zdedené 🙂 takže vlastne pre chlapčeka nemám nič nakúpené (zatial 😀 ) lebo ku doktorke a von v kočíku nemôžeme ist vo vytahaných a vyblednutých veciach 🙂

alena24
11. feb 2011

@adka47 ahoj Adka, no ja som sa za posledne tri tyzdne dobre rozbehla s nakupovanim a mam toho uz pomerne dost, chybaju mi len nejke malickosit a par veci ktore chcem dokupit az ked sa maly narodi. Mam napr monitor dychu, teplomer na celo, zavinovacky, deku do autosedacky, autosedacku, postielku s komplet vybavou, a vela inych veci. Samozrejme aj oblecenie vacsinou v modrom a zelenom 😉 Ja som napr nekupovala skoro nic kym som nevedela pohlavie ale potom sa to uz rozbehlo, kedy budete vediet vy asi? Ci babo nechce ukazat? 😉
@macka381 pokial si budes objednavat kocik z e-kociky tak ak pumpa nie je v popise poprip v prislusentve, tak ju nedostanes. My sme ju napr tiez nedostali ale ja mam doma jednu taku co pouzivam aj na bike a ta tam sedi, je taka malinka a da sa v pohode prenasat aj v kociky. Myslim ze nie je problem ked tak aj dokupit pumpu nejaku malinku a zas ono tie kolieska netreba tak casto dofukavat 😉

zojka05
11. feb 2011

@mirm ahoj ja som si súpravu do postielky kúpila tu http://www.pampyshop.com/katalog.php?strana=2&t... omrknút,zdá sa mi že majú najlacnejšie súpravy do postielok.... a krásne vecičky majú zasa tu http://www.kojenecke-obleceni.eu/. 😉 ja som si už od tial 2 krát objednávala a zakaždým som to mala za 2 dni doma a ešte mi dali aj kupon na 10% zlavu pri dalšom nákupe.....

lucia80
11. feb 2011

@vemako no asi už nestihneš čítať, ale veľmi ti držím palce, aby si tam nemusela zostať dlho a aby bábinko bolo v poriadku. Drž sa

lucia80
11. feb 2011

@dankakk ahojki. mna už lonová kosť bolí asi mesiac, začínam chodiť ako tank na široko a fučať už skoro vôbec nevládzem. Nejak si pripadám ako pri prvom keď som bola 3 týždne pred pôrodom a nie 2,5 mesiaca. Som zvedavá ako to bude ešte do konca 😒 , ale snáď to nejako vydržíme 😉