Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@duracelko a ty aky chces kupit pultik?Ja som mala doteraz vybranu taku jednoduchu postielku ,ale u nas v Decodome som objavila jednu ,ktora sa mi straaasne paci,ale cena je raz tolko co za tu predchadzajucu a to sa nepaci mojmu manzelovy,tak ho musim nejako spracovat... 😅 😅
@arusska gratulujem k steniatkam my sme mali pred 3 rokmi 9 steniatok kokrika,to bola demolicna cata v byte 😀
@duracelko tak to si na tom ešte dobre, že ti aspon krčok pozrel. Moja Dr. má od 9. týždna ani raz neskontrolovala po vaginálnej stránke, iba stále počúva bábätko cez bruško, žiadne sono tak isto od 9. týždňa...takže keby som nebola na sone v 20. týždni, tak neviem bližšie o malom. Už tiež rozmýšľam, že sa ozvem, lebo sem-tam tvrdne brucho, sem-tam hrozné sťahovanie brucha, pichanie.....
@macka381 kokso od 9tt ta nepozrela ani od spodu?Nic? 😠 😠
@macka381 Maci, to je dovod na zmenu lekara, mne sice sono tiez robi len tak kedy sa jej chce alebo ked sa ja ozvem ale inak ma vzdy kontroluje zo spodu, ci drzi krcok. A to je veeeelmi dolezite skontrolovat. Ja keby nechodim na 3D, morfologicke alebo ine sona tak maleho tiez moc nevidim 😒
@duracelko ani moj doktor nepozera na poradni vobec babo, iba mna... a dokonca ho ani nepocuva... iba sa pytal, ci citim pohyby... videli sme ju len 2-krat na povinnych sonach aj to v nemocnici, lebo on na to nema pristroj, no a na poradni mi zmeria tlak, skontroluje moc, krcok, sem tam zoberie krv, odvazim sa a idem domov 🙂 samozrejme ze sa pyta, ako sa citim, ci mam nejake tazkosti, ale karolinku vobec nekontroluje... je to cudne a ten clanok v mame som citala aj ja... ☹
@alena24 mne moja dr pokazde skontroluje krcok aj sono urobi.Sice len take jednominutove,pozrie mimi ci je ok.Dokonca teraz som po 2x za "rychle " sono neplatila.Potvrdi mi pohlavie a sup domov.Clovek je hned kludnejsi ked to dr skontroluje a povie vsetko v poriadku,no nie? 😅
Brusko mas krasnucke,nech len rastie,musi 😵
@alena24 brusko krasne a vobec nie si ako velryba... tie vyzeraju uplne inak. 😀
@pepi_petra ja by som tiez chcela aby mi potvrdili pohlavie... nemozem sa dockat uz tretieho sona ideme sice az 30.3. som v tom, ze bude dievcatko, ale povedali nam to len raz na morfologickom. na 3D sme neboli, takze mam stale take pochybnosit, ze ci naozaj bude karolinka, ale dufam ze hej, ved uz aj vecicky som si ruzovucke nakupila 🙂
@macka381 ja by som od takej doktorky co ma neskontroluje odisla hned ved to nie je normalne, sarlatanka 😠
@alena24 krasne brusko 🙂
@mathildica168 sikovny manzel, my ideme zajtra kupit do Ikei Adamkovi komodu na vecicky a maju aj taku super malicku vanicku a vnutri je protismykova
baby mam si kupit dopreu cumlik a flasku? a citala som ze sa to ma aj sterilizovat ako sa to robi ked nemam na to pristroj a zatial sa ho ani nechystam kupit, nakolko chcem kojit a minule davali v telke temu o cumlikoch a tam hovorili , ze ked dieta na cumlik nenaucite a nebudete mu ho strkat nasilu tak sa nan nenauci
takze zatial som rozhodnuta ze malemu to davat nebudem ,ale asi by som mala mat pre istotu aspon jednu flasku a cumlik, co vy na to?
@aaddeell viem, tu vanicku som chcela aj ja, je super, ale boli sme teraz u svagrinky a ona mi posunula jej vanicku co mala jej mala, lebo vraj ju vobec nevyuzivaju, mala sa s nimi sprchuje. takze fajn...
@mathildica168 mne teraz po 2x robila naozaj rychle sono.Som sa jej pytala ako velka je mala a kolko vazi a povedala mi len, ze teraz nemeriame a bolo 😝 a ja som neskutocne zvedava na jej vahu. 😀
@aaddeell my sme boli vcera v ikei,ale nic moc sme nekupili len taku deku pre malu.Chceli sme kupit skrinu pre malu.Vybrala som si na nete,ale vo skutocnosti to bol smejd.Takze nic.Potom sme isli do Metra pre hrnce na varenie,ale uz boli vypredane a mali tam v akci pampers plienky 2-5kg 105ks za 13euro,kokso mam okno ,ale tusim takto to bolo .Ale muz ich nechcel este kupovat ,ze je skoro plienky,tak som isla domov nasrata ako slak 😠 😀 Takze nakupy dopadli nanic!!! 😠 😠
@pepi_petra aj my sme boli vcera v Ikei a tiez sme nic moc nekupili, len vak na spanie, a take tie latkove plienky co su 3 ks., chcela som aj paplonik a vankusik aj s navlieckami, ale to sme si povedali ze na to je este cas... ale aspon vieme, ze to budeme kupovat potom tam 🙂 pozerali sme aj postielku a matrace, ale to sme si povedali ze pozrieme radsej inde.
@mathildica168 aj ja som si tam chcela kupit paplonik a postarek,ale nevedela som ake velkosti,lebo tam mali viacero druhov.Aku velkost zvolis ty?
@pepi_petra fuuuha, tak to som si fakt nevsimla, ze je tam viacej velkosti. az tak do detailov sme to neskumali... to si ma teda zaskocila. 😨
@pepi_petra len viem, ze maju nestandardne rozmery ako take, a ze navliecky kupene niekde inde by nesedeli na ten paplonik a vankusik, takze navliecky treba kupovat len tam. ale mne sa tie ich pacia...
@adka47 ahoj🙂)
ešte len dnes som sa zaregisrovala...Zaujal ma tvoj príspevok.
Aj ja mám problémi so zubami.Mala som ich aj pred tehotenstvom ale teraz je to ovela horšie!
Zubár mi našiel až 8kazov a mám zapálené jasná☹
Doteraz som k nemu išla s tým,že mi mohol dat injekciu.Ale ked už idem na 7 mesiac,tak sa ževraj injekcia nedoporučuje.Aj ked mám ešte kazy,tak som si povedala..že budem k nemu chodit až po porode.
Lebo ja sa zubára velmi bojím a bez injekcie si nič nedávam robit! Takže asi tak..
Prajem ti pekný den 🙂)
@mathildica168 @pepi_petra my máme z ikei aj postielku aj matrac aj paplonik aj podušku, taku mini a samozrejme dvojo návliečok a plachty, aj hniezdo, a k obliečkam nám ladia aj nálepky na stenu 😀
postielka je kvalitná, a hlavne pevná (my máme tu bielu, tuším stála okolo 90 eur), a čo sa týka ostatných vecí tak s kvalitou som spokojná aj s cenou, a všetky veci môžu ísť do sušičky, čo je pre mňa prioritou 😎
my sme tiež boli tento víkend ešte pokukať, ešte mi chýbali nejaké veci ale hlavne som si kupila župan, za super cenu (ikea club), kvalitka, presne taký som chcela 😀 doporučujem, kto ešte nemá 😉
P.S.: čo sa týka veľkostí, tak do postielky ide len jedna velkost paplonika, aj to je uz ten väčší, je tam napísané že od 12 mesiacov (ikea sa chráni, nechce byť zodpovedná za prípadné pochybenie, preto od 12 mesiacov, ale segrin malý mal od malička) a podušku potrebovať nebudeš minimálne do roka, takže my sme kupili tu najlacnejšiu tuším za 1,90 len aby pasovala do série s obliečkami😀
@honeybunny81 zupan pre seba ci pre tanicku? 🙂
@mathildica168 jasné že pre mňa, Tánička už má kúpený 😀 😀 😀
Ahojte tehulky 😅 Chcem sa vás opýtat,ktorá z vás bude rodit v Trnavskej nemocnici? A či si budete zajednávat doktora ,ktorý vás odrodí alebo to necháte na náhodu(kto bude mat službu-ten vás odrodí)? dakujem!
pekný den🙂
@mathildica168 tie plienky som tam ja nenasla 😠 .Ano mali tam na vyber viacerych velkosti,tak som ostala v soku aj ja a nic nekupila 😀
@veronika105 ahoj, zatiaľ to u mňa vyzerá na trnavskú pôrodnicu, ale doktora som ešte neriešila, poznám jednu dulu, tak uvidím, čo mi poradí... kedy máš termín?
@honeybunny81 tam maju zupany aj pre dospelych??? my sme sa motali len v detskom odd. a potom este v kuchyni, a ostatne sme prebehli... ale zupanik by sa mi hodil. no skoda.
@pepi_petra no nevadi, tak bude dalsi vylet někdy příšte...
auu, prave som dostala taky kopanec od karolinky do vajecnika, ze skoro som tu vykrikla... (este som v praci, ale uz odchadzam) 😅 😅 😅
@mathildica168 😀 sa ti chce pripomenut 😀 ja dostavam teraz kopance do rebier, neviem ci tam uz aj modriny nemam 😅
@izabela jajaj, ja som bola prvý krát v treťom mesiaci celú noc som nespala tak ma bolel zub múdrosti , museli mi ho na pohotovosti vytrhnúť samozrejme s injekciou a tá sa tiež neodporúča ani v treťom , potom asi týždeň nato zase další zub múdrosti takže v treťom tt.dve injekcie a trhanie teraz v siedmom za tri mesiace mám tak isto 8 kazov a zapálené ďasná , momentálne päť liečivých vložiek v ústach a postupne mi idú blombovať a ešte robiť dva kazy to všetko som si vytrpela bez injekcie už som videla všetkých svätých keď mi ich vrtali☹,a zajtra idem zase k zubárke , držím ti palce , aby ťa nezačali bolieť , lebo mňa už hlava aj ucho od bolesti boleli na zajtra sa už teraz bojím ☹ 🙄

inak baby ja som sa zabudla pochvalit ze vo stvrtok som odrodila nasu sucku. Mame 5 krasnych cistokrvnych zdravych steniatok. 3 chalosi a 2 babenky. Ked budu fotky na nete tak dam link. Su uzasne....