icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

maria411
22. feb 2011

@mirka5633 ahoj mirka.prosim ta,napisala by si,aky je to kocik a hlavne kolko stal.ja som normalne zmetena z toho mnozstva i cien.dakujem.m.

simonka99
22. feb 2011

dnesne foto 🙂 prva zo serie....

veronika105
22. feb 2011

@anna249
ahojček🙂)
ak myslíš gynekologa..tak ja mám Piknu.
Budeš rodit v Trnavskej nemocnici?

veronika105
22. feb 2011

@zuzulienka51
ahojček.Aj ja som tu spomynala o tom géli.počula som o tom len chváli..
Tak rozmyšlam,že si ho zabezpečím..

pepi_petra
22. feb 2011

@mathildica168 aj my ideme prerabat izbu.Teda ja by som chcela,lebo je to take skladisko,ale nejako moj muz sa ktomu nema 😠 tak som sa snim dnes povadila az az.

honeybunny81
22. feb 2011

@simonka99 krasna fotka 😎

duracelko
22. feb 2011

@alena24 ja idem rodiť 3-ti krát kontrakcie vôbec nie su také zlé, možno hodina ku koncu a najhoršie su tie tlaky ked treba vytlačiť bábo von 🙂 to je teda bolest na zomretie 🙂 🙂 ja tiež plánujem epidurál a to prvý krát, a chcela by som ho fakt ku koncu aby zabral na tie posledné kontrakcie a tlaky... niektoré píšu že bolí zašívanie, ja som to fakt ani necítila taká som bola štastná že to mám konečne za sebou a videla som malú 🙂 🙂

duracelko
22. feb 2011

@pepi_petra zatial budete mať postielku aj prebal.komodu u seba v izbe - v spálni... preto vela maminiek zariaduje izbu až potom ked sa malé narodí... tak nechaj manžela vychladnúť on sa do toho dá neskôr 🙂

pepi_petra
22. feb 2011

@duracelko no prave ze mame aj spalnu nedorobenu a on to chce vo velkom prerabat.Strop a velku zostavanu skrinu nieje schopny uz rok dorobit.Tak som dufala ze sa do toho pusti,ale zatial to vypada ze je v zimnom spanku 😀 😠

duracelko
22. feb 2011

@aaddeell moja mala prvý krát soplíky ked mala 7 mesiacov a niečo... odsávačky sa dajú kupiť v každej lekárni na každom rohu 🙂 my sme kupili ked sme potrebovali 🙂

duracelko
22. feb 2011

včera sme boli znova na 3/4 D podarilo sa pár fotočiek tak pridávam. už som ich tu mala len som zabudla vymazat svoje rod. č., meno a priezvisko, koli zneužitiu som ich radšej stiahla z obehu a upravila 🙂

duracelko
22. feb 2011

@mirka5633 hod potom fotočku vášho kočíka ....

miriana
23. feb 2011

@jankaslamka aj my chceme dat nasej malej meno noemi..aj ked sa dost okolie na nas divne diva...ale mna sa to meno veeelmi paci 🙂)

aaddeell
23. feb 2011

@mathildica168 este nemam celu vybavicku 🙂 nemame postielku a veci potrebnej do nej, cumlik a flasku sme kupili avent kupili sme silikonovy cumlik od 0-6 mesiacov 0%BPA (bisfenol),v telke davali ze su lespie silikonove a to iba pre istotu lebo nechcem Adamkovi davat cumlik iba ked uz bude naozaj zly,(skusala som vcera ako chuti cumlik 🙂 kedze este nemame ziadne babo a ani sa necudujem ked to tym detom chuti je to fajn 😀) a nemame este ziadne dupacky ani polodupacky ani kocik , kozmetiku, podlozku na komodu, latkove plienky a kopec inych drobnosti ale ako pises vsetko je v obchodoch takze nemam z toho strach ved mam este cas 3 mesiace

anna249
23. feb 2011

@veronika105 Ahoj, Piknu nepoznam, chodim k Eliasovi. Asi to vychadza na trnavsku, ale pocula som i negativnu kritiku, tak fakt neviem, vo stvrtok mam poradnu, popytam sa dokiho... ty si zazmluvnis porodnika?

aaddeell
23. feb 2011

@simonka99 krasne brusko a nadherna fotka
@duracelko maly je fesak , ja dufam ze sa aj nam o tyzden maly konecne ukaze a nebude si davat ruky pred tvar 🙂

arusska
23. feb 2011

tak dnes uz len 80dni do terminu 😵 😵 😵

mathildica168
23. feb 2011

@pepi_petra mame asi takych podobnych manzelov 🙂 moj je tiez stale v zimnom spanku 😀 ale ja sa snazim ho do toho intenzivne tlacit, lebo pri jeho rychlosti... ale u nas sa uz veci nastastie pohli, tak sa tesim. pivnica je hotova, vcera to zo svagrom spravili, tak sa moze vypratat detska-skladisko, majster je uz zajednany, uz mame objednane aj dvere, takze pohodka. ja som spokojna 😎
@aaddeell ja si tiez urcite vyskusam cumlik, ked kupime, lebo musi to byt fakt super upokojujuce... 😀 😀 😀

mathildica168
23. feb 2011

inak vcera vecer mi hrozne tvrdlo brucho. mala som ho ako kamen. hore makke ale dole strasne tvrde. takto som to este nemala. nepomohlo ani magnezko a dokonca ma aj zacalo pichat v boku-take krce, normalne som nevedela ci mam ist na pohotovost alebo co. ale ked som si lahla to bolo lepsie, ako akonahle som sa chcela zase postavit, tak sa mi to hned vratilo aj s tym pichanim v boku. tak som len lezala a cakala co bude a bala som sa ist aj na wc, aby sa nieco nestalo. karolinka si ale v pokoji kopkala, ako keby nic, tak to som bola aspon rada. no a dnes je to uz ok, teda zatial. mam to take citlive v tom lavom boku, akoby vajecnik alebo co, ale zatial dobre. dufam ze sa mi to nevrati.

jankaslamka
23. feb 2011

@honeybunny81 😵

@aaddeell ja idem do ruzinova.. bola som na prednaske, ale este som ju nebola vybavovat..na to mam este cas 🙂

jankaslamka
23. feb 2011

@miriana kasli na okolie 🙂 je to tvoje babo 😵 ak je to meno to co sa ti naozaj paci tak ho malej dajde 🙂 na nas tiez pozerali, ze preco davame take meno ako davame, ale ja to neriesim..nam sa paci..mame ho vybrate uz pomaly 3 roky a za ten cas sa nezmenilo..tak to ma ubezpecuje, ze je to prave 😵

myzma
23. feb 2011

@miriana mame kamaratov, co maju noemi... na tu malu slecnu to krasne pasuje... i ked je to netradicne meno, nie je nejake extra exoticke 😉 a myslim, ze ma i nadherny vyznam, tusim "spanila" 😵

dankakk
23. feb 2011

@mathildica168 to mavam aj ja posledny týždeň. Picha ma vajecnik na lavej strane, aj som sa bala ci nie je zapal. Ale nic. Male kope o dušu a ja mám take lokálne tvrdnutia, podla toho, kde kopne alebo sa vypuci. Tiež veľa ležim a sledujem, ako sa tam hemzi 🙂 a hemzi sa teda riadne. Aspoň že v noci mám pokoj...

myzma
23. feb 2011

@paula1234 ahoj, chcem sa spytat k tej polohe vasho krpca... dr. nepocita s tym, ze by sa este otocil? planuje sa sekcia hned takto v 30. tt? ja mam taky blby pocit, ze sme i my krizom cez brucho, podla pohybov, resp. kopancov to citim, na dvoch miestach horizontalne cez brucho vzdialenych asi 15 - 20cm od seba... to znamena ruky a nohy... na UTZ idem az za 3 t, to budem v 31.tt...

adka47
23. feb 2011

@mirka5633 no tak super , a môžeš sa z kočika vytešovať a máš ho doma ?či ste ho odniesli k rodičom , myslím či veríš na tie povery , že kočik by nemal byť v byte kým sa bábo nenarodí,ja som pri prvom kočik objednala a keď som bola v nemocnici manžel išiel preňho,ale teraz by som ho chcela mať aspoň mesiac a pol doma 😅

myzma
23. feb 2011

@mipolka ahoj 🙂 povzbudzujem ta v tvojom pohlade na epi 😉

saeda
23. feb 2011

@duracelko ahoj duracelko, co sa tyka epi, takk prave na ten koniec uz epi nedavaju.... ja som mala epi pri prvom a vtedy mi povedali, ze prave na ten koniec ju uz nemozu dat... preto to niektore maminy s epi ani nestihnu....proste tu poslednu cast si musime uzit naplno 😀

saeda
23. feb 2011

@jankaslamka ked ides do Ruzinova, vies uz ako tam funguju poradne?

jankaslamka
23. feb 2011

@saeda no ja si zazmluvnujem lekara, takze ja budem mat poradnu vtedy kedy mi da on termin..tym padom som si tie vseobecne nezistovala

saeda
23. feb 2011

@jankaslamka no to by som aj ja chcela, aj mam uz cez stryka jedneho dohodnuteho...len neviem ako to tam maju , este je stale cas tam volat a zatazovat ho...len som myslela, ze si dopredu prezistim, kedy ma poradne...
na nete o ruzinovskej nemocke moc info nie je ☹