Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@simonka99 krasne fotky mate... aj my sa chceme ist dat pofotit, akurat vcera som bola za fotografom v atelieri sa informovat a dakedy buduci tyzden alebo ten dalsi to spachame. uz sa tesim 😎 😎 😎
@duracelko a co povies na tento kocik, neviem sa fakt rozhodnut a cena sa mi zda ze este ujde, oplati sa mi ho kupit?? co myslis? vydrzi mi aspon na 2 roky???
http://www.svetkocikov.sk/kociky-hauck/511-hauc...
ahojte chcela by som sa Vas opytat kedze sa maj uz blizi ze co obsahuje zatial vasa vybavicka... a hlavne co by mala vybava obsahovat v tych prvych mesiacoch
@aaddeell pekna je ta postielka.Mne sa zacala pacit tato : http://www.decodom.sk/fotoproduct/dodavatelia_t... aj tato : http://www.decodom.sk/fotoproduct/dodavatelia_t... a z Ikei tato: http://www.ikea.com/PIAimages/75736_PE194324_S4... 😅 😅 😅
@weronika187 kde si budes tu komodu kupovat uz vies?
@sisulita ahoj neviem ci si tu nova ale odpovede na tvoju otazku sa nachadzaju hadam aj v poslednych 10 stranach, tak skus precitat, uz sa to tu rozobera dlho. 😀
@pepi_petra petulka tu bielu z ikei mam ja, mozem doporucit je pevna a taka jemna na pohlad. Ale aj ta z decodomu je krasna 😀 este ze uz mame kupenu, by som si nevedela vybrat 😎
A uz je vam lepsie dievcence?
@pepi_petra peti, tak tie postielky su krasne... dobre typy si sem dala, no neviem neviem ci neskocime do decodomu 😀 😀 😀 my zatial tiez nemame este postielku a zatial robim len prieskum trhu... 😎
@mathildica168 prave som prisla z poradne, dr. povedal, ze je to normalne (aj to, ak sa mi tazko chodi, typicka je vtedy taka kacacia chodza 🙂 )aj ma pozrel a vsetko je v poriadku, krcok je taky ako ma byt a malinka je uz otocena hlavickou dolu, tak zo mna opadol stres a som happy 😀 , o tri tyzdne ma caka ultrazvuk a uz mi nebudu brat ani krv (teda, ak budu vysledky dnesneho odberu ok, kedze mi kvoli RH-faktoru sleduju protilatky)... Na prechadzky sa tiez tesim, az sa vsetko zazelenie a slniecko bude hriat, navyse mi vela "starych" mamin odporuca pohyb kvoli lahsiemu porodu...
Ahojte majovky🙂 tak mi dnes potvrdili tehotensku cukrovku :( našťastie mám zatiaľ nariadenu len prisnu diétu... A to mi v poslednom čase začalo strašne chutit sladké. No ale tie 3 mesiace vydrzim. Som uz evidovana v rizikovej poradni. Dúfam, ze male nebude take veľké, že budem musieť rodiť cisarskym. Uz aj tak sa pôrodu dost bojim:(
@pepi_petra nie, este neviem... musim preskumat, kde ake maju a uvidime 😀 a tie postielky su fakt krasne 😉
@dankakk tak to ma mrzi 😒 ale neboj, tie 3 mesiace to uz zvladnes 😉
Babule, ako bojuje s únavou??? Ja takmer každú noc nespím aspoň 1 hodinu, ráno mám strašný problém vstať o piatej z postele a celý deň som ako keby ma prešiel buldozér. Ešte stále chodím do práce, takže to musím vydržať....normálne mám niekedy dať si energy drink, aby som fungovala ako predtým. A to som predtým únavu vôbec necítila.....neviem či mi náhodou nechýba nejaký vitamín alebo čo...
@macka381 aj ja mam v poslednej dobe taketo problemy, v noci sa zobudim a nie a nie zaspat ☹ a ked sa mi to konecne podari, zvoni budik a trva mi aj hodinu, kym sa preberiem 😔 cez den som unavena, hlavne ked sa najem, tiez chodim do prace, ale zatial to zvladam, len ma stve, ze nevladzem porobit doma veci, co treba, ked pridem z prace 😒 neviem, ci na to su nejake vitaminy, ale asi je to normalne, ze sme unavene...
@honeybunny81 tieto 3 postielky su moje kandidaky a neviem sa vobec rozhodnut..... 😀 Mame sa celkom fajn.Zle mi je stale,ale dokial nevraciam do nemocnice nejdem,az ma to chytne ,potom...zbalena som 😝
@weronika187 mne sa komody s pultikama pacia aj v Ikei.Potom ked babatko vyrastie sa da ten pultik prec a mas len komodu,to je vyhoda. 😵
@mathildica168 zajdi sa pozriet do Decodomu,su pekne....fakt.U nas povedali ze objednaju do 2 tyzdnov a stoja okolo 140euro bez madracu,ale ten uz ja mam.
@anna249 super, ze je vsetko v poriadku... aj ja musim najblizsie povedat dokymu, o tom tvrdnucom bruchu, ale poradnu mam az 14.3. uvidime co bude dovtedy... ale teraz ked ma kontroloval tak krcok bol v poriadku. no a velke sono mam az 30.3. tak az potom sa dozviem, ako sa ma moja bublinka a ako je ulozena a ci je vsetko ok. uz teraz sa tesim ako ju uvidim.
co sa tyka prebalovacieho pultu my to vyriesime tak, ze dame prebalovaci pultik do kupelne na pracku... nemame dostatok miesta pre samostatny pult a je to v podstate asi zbytocne, lebo fakt co s tym potom..., este som rozmyslala nad systemom na komodu, ale vela mamiciek mi poradilo, ze je to dobre mat v kupelni, aj ked ju okupem a potom si ju tam polozim, osusim, zabalim, obleciem... a aj ked ju tam budem prebalovat, tak tam pusim vetranie a pripadny smradek mi vysaje... no ved uvidim, prax ukaze kde mi to bude viac vyhovovat.
@anna249 dneska som študovala na internete, že za touto zvýšenou únavou môže byť nedostatok železa v tele, lebo v poslednom trimestri sa zvyšuje objem krvi v tele ženy....NO v utorok idem na poradnu, tak sa Dr. na to opýtam....som však zvedavá, či mi predpíše železo alebo ako tam dopadnem 😒
Len škoda, že tá únava trvá stále už niekoľko dní a nie a nie doma po práci nič urobiť...ešteže v práci sedím v kancli.
@mathildica168 to ano, tiez poznam baby, co maju pult v kupelni na pracke, je to prakticke, no my pracku nemame v kupelni a nie je tam uz miesto na pult, takze si moc nenavyberame... iba rozmyslam, ci dat komodu/pult najskor k nam do spalne, alebo do detskej izby, lebo ak by som v noci prebalovala, zbytocne zobudim muza... takze asi hned do detskej izby.
@anna249 tak v tomto pripade to asi bude lepsie v tej detskej izbe. aj mne ked sa neosvedci kupelna tak dam pult na komodu do detskej.
tak sa musim pochvalit,glukozovy test dopadol na vybornu,taka som stastna!A baby tiez mate take nezmyselne sny v noci?No ja mam priam hororove posledne noci 😠
kocky, uz ste uvazovali o odbere pupocnikovej krvi?
@alena24 ja uz mam poslane zmluvy na podpis 🙂
@henika81 ja ho mám presne ten istý doma. hauck condor je to golfáč moja malá v nom bola aj dnes... ale bianka je drobná tak sa tam zmesti, podla mna chlapček dam bude stiesnený lebo chlapci su vačší, naša bianka má niečo cez 12? kilo. konštrukcia je taká fakt slabá ako na golfáč, mám vydržal 2 roky ale mám už obavy či sa nerozpadne.. nechceš iný kočík ved je tolko na výber,,, Peg-pérego pliko je za 395 eur, Concord Fusion, ABC desing (mamba, cobra su do 370 eur), Camarello Q10 aj s autosedačkou 347 eur je ale dost tažký..
@macka381 aj ja som stale neskutocne unavena.Aj mi bolo zistene z krbneho obrazu,ze mam malo zeleza,tak mozno na tom nieco bude 😉