icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

pepi_petra
26. feb 2011

@paula1234 presne tak mam aj vplane 😀 supnut ho do obyvacky.Ale svokrovci prisli a hned mi to nastahovali do spalne....boli taky nateseny,ze sa nedalo oponovat.

paula1234
26. feb 2011

@pepi_petra myslim, ze do spalne patri postielka, lebo ten kosik ti bude dobry par mesiacov a co potom, v spalni je najlepsie dietatko naucit spavat v postielke, podla mna v obyvacke mu bude dobre) 😉

pepi_petra
26. feb 2011

@paula1234 ano tak to mam aj v plane.....pekne kupim postielku a kos pojde do obyvacky.... 😀 len svokrusa mi to hned nastahovala do spalne 🙄

majulienka27
26. feb 2011

@pepi_petra je úžasnýýýý, mne sa strašne páči, ja by som tiež taký kôš chcela, len som ešte nič také pekné nevidela a tie obliečky k tomu sú jedna báseň

lucia80
26. feb 2011

posledné dni som aj ja zle spala, manžel ma v noci budil, vraj asi naháňam dinosaurov, kopem a metám sa...Také akrobatické kúsky som ani bez bruška nerobila 😀 😀 😀 Ani neviem čo sa mi snívalo. Ale inak spím dobre, to bol len nejaký blbý týždeň.

pepi_petra
27. feb 2011

@lucia80 ja mam tento tyzden uplne kriticky,idem si vecer okolo 22-23tej lahnut,zaspim a okolo 1-2 rano sa zobudim a uz neviem zaspat...tak ako aj teraz.Asi zarobim testo na zemiakove placky,si ich muz rozkazal na obed.....tak sa mi pekne nalezi testo do obeda...boze co si mam zacat..... 😖 🙄

zamilovana
27. feb 2011

ahojte 🙂 ja k vam nepatrím, len som nazrela, lebo som mala termín minulý rok v máji 🙂 tak patrím do májoviek 2010 😵 moc vám všetkým gratulujem a prajem nech všetko dobre dopadne 🙂 môj malý však nakoniec nie je májový ale aprílový, lebo sa mu zachcelo von skôr 🙂
A všimla som si že rozoberáte pupočníkovú krv... ja mám odobratú a uskladnenú na vlastné účely... odber bol bezproblémový, a som za to rada 🙂
A NIE JE pravda ako tu niektorá z vás písala, že sa berú za odber peniaze aj vtedy ak sa odber nepodarí alebo sa odoberie málo, je previdlom, že keď sa nepodarí alebo z akéhokoľvek dôvodu sa po odboratí rozhodnete pre neuskladnenie VŠETKY peniaze vám okamžite vrátia a taktiež môžete kedykoľvek prestať platiť za uskladnenie a zmluvu vypovedať. Sú to ZARUČENÉ informácie, nie ako tie čo väčšina máte zmyslu "jedna babka povedala" 🙂 mám to totiž v zmluve 🙂 Po odbere vám pošlú informačný list o prebehnutom odbere a vy sa rozhodnete či chcete alebo nie 🙂 ak by ste mali nejaké otázky tak kludne sa pýtajte 🙂

lucia80
27. feb 2011

@pepi_petra dobré ránko. tak ty asi budeš teraz ešte dospávať to nočné buntošenie 😒 aleazas, ak si zarobila na tie placky, tak mám nadbehnuté 🙂 Inak keby si skúsila čítať, to by si nezaspala? Ja síce zatiaľ takého extrémy nepoznám, ale zas keď večer ľahnem do postele, som schopná prečítať max. 1 stránku, aj to ledva. Knihy som prestala čítať a časopis mesačník tam mám nedočítaný z decembra a januára 😀

lucia80
27. feb 2011

@pepi_petra ....samozrejme som myslela že máš nadbehnuté 😀

pran
27. feb 2011

Ja uz teraz trpim miernou nespavostou, rano sa budim pred 7, aj ked nemusim. Som typ sovy a v pohode budem strasit v noci do 2, ale rano sa aj tak budim. A bude horsie, co si pamatam z minula, ale zas je to dobry nacvik na vstavenie k mimcu.

Kosicek tiez nie je moj styl, ale je to fakt prakticke mat ho trebars v obyvacke. Ja budem mat zo zaciatku drevenu kolisku co mam po malom, velmi sa mi to vtedy pacilo, vystaci tak do polroka veku a zabera omnoho menej miesta ako postielka. Aj ked teda sme nakoniec nikdy nekolisali 😀

K tomu plavaniu, co som sa vcera pytala, citam teraz o tamponoch Senta protect, napustenych vazelinou, tak to si kupim.

pepi_petra
27. feb 2011

@lucia80 no mam nadbehnute,teraz robim len plnku do placiek,ale vela som toho nenaspala.Hore som od 8 rana a este o pol siestej rano som nespala.Knihy ma nejako neberu teraz.Ale celkovo sa citim divne.Dufam ze ma nechytne vracanie.... 😠 aj brusko ma strasne tlaci.....

lucia80
27. feb 2011

@pepi_petra to dúfam že nie, poobede si trošku ľahni, ak aj nezaspíš, nech sa brušku trošku uvoľní.

adka47
27. feb 2011

@pepi_petra ano paula ti to presne tak napísala ako som to mala namysli aj ja🙂postieľku do spálni , kolísku do obyvačky-vieš a tak budeš spokojná aj ty aj svokrovci 😝 😉

macka381
27. feb 2011

@pepi_petra no nádherné je to pre bábänko, keby mne niekto také daroval, by som sa mooc potešila. Ja som akurát dostala dvadsať- ročné plienky, pekne zašednuté, takže putovali do skrine na hadry a kupila som si novučičké pre bábänko, ved je to pre prvé, tak nech má tie veci aj poriadne 🙂
A s tých snov si nič nerob, mňa tiež kade čo straší... ja som inak našťastie k mastičke na ritku došla úplnou náhodou a tiež nemá ešte kozemtiku a kopec iných vecí napr. kočík a taak, tak postupne do mája dokúpim, ale hlavne že je postielka už doma 😉

mathildica168
27. feb 2011

@macka381 aj mne svokra povedala, aby som nekupovala bavlnene pliekny, ze mi da co jej zostali nepouzite po svagrovi (co bolo pred 27 rokmi) takze si ich viem predstavit a asi tiez poputuju na handry a ja si pekne kupim novucke, bielucke a krasnucke... 🙂

alena24
27. feb 2011

ahojte babulky, tak my mame uspesny vikend za nami. V sobotu sme boli na nakupoch poslednych veciciek tak som len behala so zoznamom. A uplne super je ze sme vsetko co som chcela nakupili, takze uz mame doma asi vsetko 😉 len drobcek este chyba ale na toho si este pockam radsej 😉 som bola aj rada ze bol manzel so mnou bo robil nosica, chudacik, uz ku koncu bol jak vianocny stromcek 😀

@macka381 ja som tiez dostala plienky co maju asi 20 rokov ale ku podivu vyzeraju v pohode, este uvidim co bude ked ich operiem ale pre istotu mam aj nove kupene takze som poistena 😉

duracelko
27. feb 2011

@pepi_petra nádhera ten prútený kôš na spinkanie.... aj aj planujem niečo takéto do druhej izby .. máš super svokrovcov... to u nás nikdo nič nekupuje kým sa malé nenarodí, a aj potom to budú len maličkosti... ten kôš je super 🙂 🙂

duracelko
27. feb 2011

@adka47 prvého som kojila dva mesiace a dačo. boli sme u svokry, a ked malý plakal tá mi tvrdila že mám slabé mlieko zbehla do lekárne priniesla sunár a nachovala ho flašou .. bola som velmi mladá a bývala u svokry tak som bola len ticho 😉 😉 ja som začala s prvými príkrmami presne na 6 mesiacov, dodržala som to lebo bianka bola plne kojená, nikdy som nekupovala umelu vyživu. ale teraz skusim prikrmi aj od 4 mesiacov, zeleninku po troške...

duracelko
27. feb 2011

@pepi_petra ten košík je ale na spinkanie možno do 4 mesiacov. máš pravdu potrebujete aj postielku 🙂

macka381
28. feb 2011

@mathildica168 @alena34 baby ja necháme tie svokry, že dokážu 20 a viac rokov skladovať tie plienky. No zopár tých mojich 20 roč. bolo ok, čiže z 15 kusov asi 3 a zvyšok, no na handry iba, zajduté, a strašne mi páchli octom. To už by som musela byť v inak hroznej situácii, že by som musela tie plienky použiť. Mám zopár nových a ešte si radšej dokúpim, pre istotu 😉
Mathildica - mne mama hovohorila, že keby tie zájduté a vypraté plienky operiem, tak sa ma asi rozpadú. Daj vedieť, ked ich operieš ako to dopadlo 🙂
Ala-ked píšeš, že máš všetučko nakúpené, pre akú kozemetiku pre bábänko si sa rozhodla. Ja stále neviem akú značku kúpiť. stále váham, až sa bojím, že ju nestihnem kúpiť nakoniec....

zuzulienka51
28. feb 2011

Caute babenky, tak v piatok som sa vratila z nemocnice, kvoli tomu mojmu tvrdnutiu bruska :(. Nakoniec to preslo az do takeho stavu ze sa mi zacal skracovat krcok a to doky usudil ze hned musim ist lezat. Nastastie ma po par dnoch pustili, lebo bolo velmi vela zien, ktore mali vaznejsie problemy, ale teraz mozem len lezat, oddychovat a takmer nic nerobit, ak sa tam nechcem vratit. A dokonca mam zakazane aj cvicenie. Tak dufam ze sa to umudri, lebo koniec maja je este daleko ...: (

weronika187
28. feb 2011

@zuzulienka51 Ahojky, tak to ma mrzi 😖 Hlavne, ze mozes byt doma, i ked musis lezat, ale doma je doma... Ale drobcek je v poriadku? 😉 A neboj, ked budes pekne oddychovat a setrit sa, drobcek to vydrzi do konca maja 😉 Ved pri tebe mu je najlepsie 😵

adka47
28. feb 2011

@duracelko aj ja by som tak chcela plne kojiť bez dokrmovania ,veď uvidíme , pozerám , že už si v 30tt.joj blíži sa nám to , ideš na sono v tomto týždni nie?

pepi_petra
28. feb 2011

@duracelko ten kos ma 22 rokov,je po ich najmladsej dcery 😀 .Moj styl to nieje,ale pekne to je,sladucke.Zatial je v spalni ,ale chcem postielku,tak ako muz dorobi izbu to prestahujem. 😅 Bohvie ako tomu kosu neverim.... 😖
@macka381 ved ja si stych snov nic nerobim,skor naopak,su velmi pekne. 😅
@zuzulienka51 jaaaj tak sa drzkaj a davaj na seba pozor a s nicim to neprehanaj. 😉
@adka47 tak to presne aj urobim....len sa zacinaju rodicia a svokrovci predbiehat kto da lepsie a ja som potom ako boxovaci pitlik 😠

aaddeell
28. feb 2011

ahojte ja som dnes v noci strasne zle spala tak okolo 9 rano som si lahla este spat a zobudila som sa az teraz 🙂
co sa tyka kozmetiky co presne vsetko budem potrebovat? mydlo budete pouzivat tekute alebo klasicke? a co je lepsie olejcek alebo telove mlieko, co este treba?

macka381
28. feb 2011

@pepi_petra nooo úcty hodný vek toho košíka, ale keď mu nič nie je, tak prečo ho neupožiť 🙂 Ja ale nechápem tých ludí, ako môžu takto dlho skladovať takéto veci, to keby máte dieťa až napr. o desať rokov, tak dalších rokov to majú kdesi na povale?? Ako aj moja svorka, po 20. rokoch vytiahne staré plienky, už by som to na jej mieste darovala aspoň 3x krát na charitu, keby som to neposunula rodine...

eviitka
28. feb 2011

ahojte baby,takze od 26.1. vieme naisto,ze to bude dievcatko. AKo naschval,ked sme chceli syna:(nevadi,tesime sa aj tak,mala kope ostosest.Zatial som pribrala 8 kg,ako ste na tom vy?

eviitka
28. feb 2011

Baby chcem sa vas opytat na osobnu skusenost-mozem odmietnut sono?mam gynekologa,ktory pyta za kazde sono 15 €!!!! uz ma sonoval 3x a teraz idem k nemu chodit kazde tri tyzdne a furt ma bude sonovat a pytat prachy...okrem toho,ze to nie je dobre pre malu, tak nemienim sponzorovat jeho dovolenky,kedze to berie do vrecka bez blocku. Z poistovne su hradene 3 sona pocas tehotenstva a viac ich ani netreba robit. Zajtra tam idem a uz mam zvyseny tlak,len si na to pomyslim.Myslite,ze mozem odmietnut sono? co ked bude argumentovat dolezitymi vysetreniami?Som v 28 tt, podla vsetkych zdrojov by sa mali robit od 30 -32 tt. dajte vediet,co si myslite,dik moc. Mimochodom-v zivote mi monitor neukazal, nevytlacil fotku, len kuka donho a nehovori nic a odmietol ma dat aj na PN,ze to je trestne,pako.

monika26
28. feb 2011

@eviitka Ahoj, no dost cudny pristup lekara. Ako hovoris od poistovne su hradene tri sona - tie su bezplatne, ak za dalsie platis, tak odmietni. Ved toje kopec penazi. Moj doktor mi robi sono na kazdej poradni, ale nic odomna nepyta, keby zacal, tak by som mu povedala, ze nech mi urobi tie tri bezplatne v tych tyzdnoch ako maju byt, tusim ze ich zahrna aj tehotensky preukaz zozadu - ktore tyzdne. Tak drzim palce.

monika26
28. feb 2011

No baby dnes som mala strasny sen. Bola som v nemocnici a vysetrovali ma a nevedeli mi zistit co mi je. Tak som sa o stvrtej zobudila a uz nechcela zaspat. A baby vase baba su uz v 30 tt hlavickou dolu? Moje este nie je a to ma prestrasila svokra, ze jej znamej nevesta ma babo nozickami dole a ze uz jej hrozi cisarak. Ako ste na tom vy?