icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

kosicanka3
1. mar 2011

@mathildica168 cize od 26. ides?🙂

honeybunny81
1. mar 2011

@mathildica168 a PN-ku si neriesila? Tiez jedna z moznosti ako byt doma uz aj zajtra 😎

paula1234
1. mar 2011

babulky ja som to tiez vyriesila tak, ze od 14.3.mam dovolenku a od 25.3.som uz na MD, ja som sice Pn, ale uz mi lezu na nervy tie vychadzky, lebo za tie 2x2 hodky nestihnem nic povybavovat a uz konecne od konca buduceho tyzdna budem mat volny priechod od kedy chcem do kedy chcem) 🙂

mathildica168
1. mar 2011

@honeybunny81 na PN nechcem ist... to by som zase sefke nespravila, musim podokoncovat co sa da a ona rata s tym, ze tu min do toho 26-teho budem a dovtedy to vydrzim... zatnem zuby a dufam ze to rychlo preleti... uz su to len 4 tyzdne. aka parada 😀

mathildica168
1. mar 2011

@kosicanka3 no chcela by som, uvidim co mi povie moj doktor a od kedy ma vypise...

kosicanka3
1. mar 2011

@mathildica168 no ja mam poradnu az 14., tak sa planujem s lekarkou uz napevno dohodnut, aby som si vedela vypisat dovolenku🙂, tu planujem od 18. alebo 21....

macka381
1. mar 2011

@mathildica168 ja si tiež myslim, že by nemal byť problem, pokial mu povieš, že máš toho dosť, tak snad ta vypíše. Ja tiež uvidím ako dlho to ešte potiahnem, ja mám nástup 5.4., takže ešte mesiac a 3 dni 😒

@honeybunny81 no neviem čo mám urobiť....musím si to nechať prejsť hlavou. A je isté, že ma pošle do Cegysu, čo ked sa rozhodne, že mi tie prietoky urobí na ambulancii, či to chce už lepšie vybavené sono ako majú v Cegyse?? Lebo fakt by som chcela vidieť drobca na tej obrazovke, lebo je to nezabudnuteľné 🙂

mathildica168
1. mar 2011

@kosicanka3 ja mam tiez poradnu 14-teho. 🙂 no potom hadam este jedna u moho dokyho a potom uz na poradne do nemocnice??? tak to vychadza??? lebo ja stale chodim ku mojmu dr. na poradnu len raz do tyzdna... myslim ze aj vacsina z vas, ci? tak sa mi zda, ze toto sa tu uz rozoberalo.

honeybunny81
1. mar 2011

@macka381 na prietoky urcite nebudes u nej, posle ta do cegysu. Ak ta tam uz raz poslala (na morfo tipujem) tak aj teraz ta tam posle. To chce hodne dobre sono ! Tak to blika farebne tie prietoky, takze tie sona co maju nase doktorky by nic neukazali 😠

honeybunny81
1. mar 2011

@mathildica168 ja idem teraz prvy krat po 3 tyzdnoch a nie po mesiaci 😎

kosicanka3
1. mar 2011

@mathildica168 myslela si raz za mesiac? tiez chodim k svojej dr. a pockam, co mi povie toho 14., lebo zevraj sa maly uz neotoci, tak v takom pripade si zacnem zhanat operatera, kedze asi budem musiet na cisarsky..takze podla toho budem dalej chodit bud k nej alebo ako sa dohodneme..

alena24
1. mar 2011

@honeybunny81 petka, a vies to urcite ze prietoky nam budu robit v Cegyse? bo napr ja som si bola celkom ista ze aj ten velky UZV co sa robieva okolo 30tt nam nebude robit nasa, a predsa. 😅 Inak, v pondelok tak idem tak vam dam vediet na isto ci Cegys alebo nase lekarky nam spravie prietoky 😉

A co sa tyka materskej, nastupujem 6 tyzdnov pred terminom podla PM. Takze od 25.3. som oficialne na materskej 😉

alena24
1. mar 2011

@honeybunny81 uz som si precitala tvoju odpoved, tak Cegys, juj tesim sa, v Cegyse je to o moc lepsie 😀

klba
1. mar 2011

baby kedy sa chodi na pasy? ja mam ist bud. pondelok do rizik. ambulancie, kvoli tomu krcku a zaroven tam mam aj sono v 30 tt a neviem ci mam hned behnut aj na pasy, ci ma poslu neskor, u nas sa na pasy posiela pred navstevou sona a rizik. poradne, skor otvaraju, tak neviem ci tam nemam predsa len ist len tak a vyskusat ci ma vezmu. 😅

mathildica168
1. mar 2011

@honeybunny81 napisala som tam raz do tyzdna, ale myslela som raz do mesiaca 😀 😀 😀 ale pochopila si, to som rada 😎 no ja stale raz do mesiaca, ale ja to tam aj tak vzdy komplikujem, lebo na poradne mozem chodit len v pondelok, teda vtedy mi to najviac vyhovuje, kedze mam dokyho v Pieštanoch a byvam v Partizanskom... tak to ideme vzdy ku nasim na vikend a po vikende idem na poradnu v pondelok od nich, aby som nemusela ist az z Partizanskeho a velmi skoro vstavat... kedze to chcem vzdy stihnut rano este pred pracou... no a doktor na to vzdy zabudne, napise mi nejaky datum poradne a potom mu setricka vzdy povie, ze mne to vyhovuje v pondelky a potom mi to tam vzdy musi prepisovat... mam tam tie datumy pekne popreskrkavane 😀 😀 😀

klba
1. mar 2011

@mathildica168 kazdy dr posiela tehulky inak, poznam kocky ktore do rizik. poradne neposielali vobec ani ku koncu tehu a sledoval ich ich gynekolog. 😉
vacsinou sa chodi posledny mesiac, niekto chodi len posledne 2 tt pred terminom porodu, mna posielaju uz teraz, ale ja som sledovana kvoli konizacii krcka a skracovaniu. 😉

mathildica168
1. mar 2011

od 36-teho tyzdna by sme mali uz chodit na poradne do nemocnice, kde chceme rodit...

aaddeell
1. mar 2011

@pepi_petra mna caka glukozovy test zajtra

erika12345
1. mar 2011

Vidim, ze tu niektore spominate prietoky. Je niekde uvedene, od ktoreho tt sa maju robit? V kt. tt vam ich doky zacal robit?

lucia80
1. mar 2011

@paula1234 no ja mám v pase uvedený termín 6.5.2011, lebo to bol termín z prvého sona v 12. týždni, čo je vraj najpresnejšie, preto sa ho aj viac držím a aj si želám aby bolo májovčiatko. . Gynekológ mi ale podľa poslednej menštruácie vyrátal termín pôrodu na 28.4.2011, čo mi pri vystavovaní knižky aj do nej zapísal a preto mi tam zapísal aj dva možné nástupy na MD, čo je 8 týždňov - 3.3.2011 alebo 6 týždňov - 17.3.2011. Tak som sa ho pýtala kvôli práci, že na aký termín sa mám držať a on povedal, že na ten v knižke, že podľa toho pôjdem aj na materskú, že ten na sone je len taký upresňujúci a môže sa meniť podľa veľkosti bábätka. Na poradňu idem 10.3., tak som zvedavá či mi dá už aj nejaké papiere. Pravdupovediac, nechcelo by sa mi nejak to ešte oddaľovať o týždeň, aj keď nemám vôbec zaučenú nastávajúcu kolegyňu, tak možno to bude ešte všelijaké pestré 😒

lucia80
1. mar 2011

@eviitka tak dúfam že dobre nakúpiš, ja si to ešte rozmyslím, možno to nakoniec ešte risknem 😉

lucia80
1. mar 2011

@mathildica168 a ktorému doktorovi chodíš do Piešťan, ja tam tiež chodím, k Čupkovi.

honeybunny81
1. mar 2011

@alena24 no ja som tiez myslela ze velky uzv bude nebude robit nasa, ale potom som si dala dve a dve dokopy, predsa pomerat babatko vie aj ona 🙂 aj na tom jej sone 🙂
Ked som bola v cegyse na 3D tak nam ukazoval aj prietoky zatial pretoze mala sa nechcela otocit a vysvetloval vstupnu krv, vystupnu a boli odlisene farebne cervenou a zelenou a nieco modrou a oblicky boli nejako, uz si to nepamatam.
Takze nehovorim ze na sto percent ale pravdrpodobne urcite cegys 😀

mathildica168
1. mar 2011

@lucia80 aj ja chodim k čupkovi 😀 😀 😀

mathildica168
1. mar 2011

@honeybunny81 baby, co je to ten cegys??? stale to tu spominate a ja nemam potuchy co to je... 😀

lucia80
1. mar 2011

@mathildica168 no vidíš, ale asi sme sa tam ešte nestretli, lebo mňa dáva väčšinou na štvrtky, to tam bývajú skoro samé budúce mamičky, ale keďže ty chodíš pondelky 😒 A ty pochádzaš z Piešťan?

mathildica168
1. mar 2011

@lucia80 a ja ze preco som tam nevidela este ani jednu mamicku 😀 a to preto, ze tie chodia vo stvrtok... 😀 ale tak ja tam chodim aj tak hned skoro rano na siedmu, aby som sa stihla co najskor vratit domov a ist do prace. a na velke sono chodis aj ty do nemocnice? a robil ti aj cupka niekedy sono na poradni, okrem toho prveho, kde potvrdil tehotenstvo?
a nie, nie som priamo z pn, pochadzam zo šípkového to je este za vrbovým a ty si priamo z pn?

honeybunny81
1. mar 2011

@mathildica168 😀 cegys je jedno sukromne gyn. Zariadenie v trencine, kam chodievame aby dme videli nase babatka, lebo nase dr maju stare sono 😀

honeybunny81
1. mar 2011

@klba ? Co su pasy? 😒

lucia80
1. mar 2011

@mathildica168 no, tak ja keď prídem vo štvrtok je tam minimálne 8 brušiek vždy, tak porovnávam 😀 . Na veľké sono ma posiela do nemocnice, bola som vlastne len na tom v 12 a 20. tt, a teraz pôjdem 9.3. na to v 30 tt. Naposledy som tam čakala od 8,45 do 13.00, takže prekný extrém, dúfam že teraz ma to nečaká. Čupka mi robil sono v 8. týždni na potvrdenie tehotenstva a od vtedy nie. Ale minule tam dvom kočkám robil, tak neviem či mali nejaké problémy a bol to skontrolovať alebo čo. Ja okrem výtokov som nemala žiadne problémy, klop, klop a tie mi nepozerá cez sono 🙂
Ja tiež nie som z pn, pochádzam z trebatíc, a bývam vo Vrbovom, takže šípkové poznám. mala som odtiaľ aj bývalú kolegyňu. Vidíš aký je svet malý? 😉