Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@honeybunny81 pocula som, ze je dobry aj s Chudym, ale ze uz neberu, tak neviem co je na tom pravdy. Ty si sa uz bola pytat? Ja budem asi rodit v Ba, lebo manzel tam pracuje ale mozno to na mna pride uz v Tn 🙂
ja budem pouzivat babylove, davala som do kupela trosku harmancekoveho gelu a po kupani olejcek. To bolo a aj bude na dlho stacit 🙂
@katkanova no s tou únavou je to u mňa tiež také...ale prišla som na to že keď sa postavím od PC a poprechádzam sa trochu ma to prejde. Ja mám strašne rada tureckú kávu, niekedy sa mi neskutočne žiada...ale ja si kupujem bezkofeinovú tureckú kávu, mám pocit že pijem kávu ale neškodí malému. A raz za čas keď si dáš kávu tak to neublíži...že vraj podľa nejakej štúdie sa môže piť jedna káva denne...
som priamo z Kosic 😉
jasnacka....zabudla som asi ulozit nejake veci ..ale dufam ze to uz bude teraz vidno...
@paula1234 ale my sme z obvodu nas musi zobrat 😀
@mandy29 ja som kávu nikdy nepila pravidelne a ani mi nechýba, ale s manželíkom si denne dám nescu s mliekom, ale ako naši hovoria skôr sa boja aby ´ma z tak slabej kávy neprehnalo, ja to mám skôr ako kapučíno slabučké, sladučké. Malý je divý či si dám či nedám takže mám jedno 😀
ja síce nie som priamo z Ke ale rodiť budem v starej a ty?
@avenev a kam patriš podla trvaleho pobytu? 😕 teda nie ty, ale babo ?
@honeybunny81 Ja mam este v obcianskom Soblahovska, ale uz byvam rok na Sihoti, musim si to zmenit. Vies komu patri Sihot 1?
@avenev kuk sem, zadaj tam len mesto a ulicu nie mestsku cast, co ti vyhodi, niekedy nie je vylucene ze je viacej lekarov na jeden obvod.
@avenev ak ti to nepojde tak tam zadaj ze mestska cast opatova, potom daj hladat, a potom tam nedaj ziadnu mestsku cast ale ulice uz sa ti rozbalia vsetky. Neviem ci to nevysvetlujem jak tatár! 😀 😀
@avenev pre istotu este raz ten link http://www.tsk.sk/sk/zdravotnictvo/online-sluzb...
@honeybunny81 dakujem, uz to mam. Vychadza mi tak ci tak Gavenda 🙂 Akurat neviem, ako budem parkovat pri poliklinike. Da sa tam ist aj na peso s kocarom?
@avenev parkovat oproti soc.poist na platenom parkovisku, ale na pesi sa da dole je vytah z boku. Tak super, takze ti staci tak mesiac, 3 tyzdne pred terminom porodu aj neskor, mne povedali 3 tyzdne pred ked som tam volala len informacne.
@pepi_petra Ja sa pridavam do klubu 🙂 Tiez pocitujem podobne tlaky pri dlhsej chodzi. Minuly vikend som sa s manzelom vybrala na prechadzku, chcela som si vychutnat krasne slnecne pocasie a po desiatich minutach som uz nemohla chodit....citila som tlaky v podbrusku, ako keby nasa malicka bola na spodu maternice a este ma k tomu pichalo v boku, ako po pol hodinovom behu...no co uz maternica uz tlaci na vsetky okolite organy.... stacilo si sadnut, oddychnut si trosku a tlaky presli.....pre istotu sa ale najblizsie na to spytam mojho lekara....
@honeybunny81 aha tak to som nevedal, ja len co som pocula), ale vy tam mate vraj este jednu dobru detsku lekarku, Menhertova, ja ju poznam z videnia, je to moj rocnik) 😉
@avenev pochybujem, ze Sihot patri Gavendovi 😒 , to teda neviem, ale viem, ze je tam Berthotyova a este jedna, ale tie neradim, od Berthotyovej som ja odisla, ked mal maly pol roka, skoro som o neho prisla, kvoli zlej diagnoze a teploty prisudzovala stale zubom a nakoniec sme na vlastnu ziadost skoncili 2 tyzdne v nemocnici so silnym zapalom mocovych ciest a dr.na detskom nas skoro posliapal, ze kde sme doteraz boli, ona nas liecila 5 dni nurofenom, pri horuckach 41) ☹ , ale chvalabohu, vsetko dobre dopadlo) 😵
@mipolka No ved to ,konecne je tak nadherne,slniecko dava energiu a ani na prechadzku neist?!Ja musim pomalicky chodit,ale muz so psikom su ako na pretekoch a ja za nimi 5m pozadu ked sa vraciame domov.Tak vzdy kricim ze ideme ako kolotocari a necakaju ma.Posledny tyzden ma dost bolia kriza a nohy,aj pri lezani aj pri chodzi ci vareni.Neviem si predstavit ako budem vladat v 9 mesiaci,ked dnes som ako invalida. 😀
@mandy29 @majulienka27 ja som pila kavu ,slabeho turka,ale musela byt osladena.Teraz nemozem ani tu ked mam cukrovku a bez cukru mi vobec nechuti.Tak vzdy uvarim muzovy a usrknem si len na chut a stale mu ju voniam 😝.Unavena som aj ja a zo vsetkeho,uz nech porodim a mozem normalne fungovat,aspon teda dufam,ze to tak bude.
@pepi_petra Neboj, neboj...vydrzis to, treba sa tesit na malicke 🙂 nieco obetovat musime, ked chceme deturence.... ale pred tehotenstvom som si neuvedomovala, ake je to narocne...cakat vlastne babatko, vsetko mi prislo take jednoduche, deti sa okolo mna rodili jedna radost. Ale teraz ked sa to tyka mna osobne, tak mi to uz take lahke nepripada.....
Krize bolia aj mna, asi vacsinu z nas....vraj maknu kosti vplyvom hormonov, a okrem toho ma este pobolieva aj lonova kost, ale to som citala, ze je to normalne. Cukor nemozem ani ja, aj ked cukrovku nemam, alebo mozno aj mam, len to zistim az v pondelok, ked budem mat vysledky, mam ale problem s opakujucimi sa mykozami, tak som cukor uplne vyradila z jedalnicka.....a snad to pomoze.....a aspon mesiac vydrzim bez mikozy...
@avenev presne ako Petka hovori, ja nie som priamo z TN aj ked sme tam dlho zili, momentalne byvame pri Tr. Tepliciach takze detskeho lekara si dam urcite odtial, najskor asi Svrbikovu bo k tej som chodila do nedavna aj ja 😉 ja osobne mam s nou dobre skusenosti aj ked som uz pocula vselico, ved keby cosi tak ju zmenime 😉
A pokial budes rodit v BA mas zahovoreneho lekara alebo nie? Ja som pocula dost chvalu na TN nemocnicu tak snad budem aj ja spokojna. Ja som sa tiez rozhodovala ci rodit v BA, TN alebo v Rakusku /bo muz tam pracuje/ ale nakoniec ostanem v TN 😉
@majulienka27 aj ja budem rodiť v starej ak sa neprihodí nič iné.... 😉
@pepi_petra petka, ja ked idem s muzom a zo psom na prechadzku tak po chvilke kricim na muza nech mi da ruku a trosku ma taha 😉 sa mi smeje ze na kopci ma pusti a ze ja jak gula pojdem dolu 😅 co som kedysi vydrzala 40 km v pohode chodit tak teraz prejdem par metrov a uz ma bolia nohy, krize a fucim jak parny valec a o unave vobec nehovorim. Staci mi navarit jednoduchy obed a som hotova. 😅 V 9.mesiaci neviem ci zvladnem prechadzky a celu domacnost. Hroza je aj upratovat. Ked drhnem vanu, krize si ani necitim. Vzdy som mala vsetko na 100% vyupratovane skoro az sterilne a teraz si vzdy poviem, ze neskor a naco, ved to je este dobre. 😀
baby, super stranka kde najdete info ohladom porodnic http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=spri...

@moniq83 ja som priamo z ke.
Kocky moj prvy syn mal 53cm a 4370g ked sa narodil a domov odisiel v pohode v 56 😉 nebojte sa, bavlna sa pripadne podda. Ale neverim, ze by vam bola mala. A pri bodynkach pozor, aby nemali male otvory okolo krku, budete sa potom trapit pri obliekani cez hlavu.