Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
inak mne pri prvom tehu zistili z krvi, ze som prekonala toxoplazmozu. a ked som ju uz raz mala, tak viackrat ju uz nemozem dostat. uz mam vytvorene protilatky. a to som vyrastala cely zivot s mackami, zajacikmi atd. spytajte sa pri vysledkoch krvi na to.
@henika81 pri prvej simonke komplet cele tehu..aj som ho prelezala v nemocke, dali mi aj pesar aj urobili serklaz, pri miske len raz...stacili obklady a lezat a brala som magne B6..po tretom mesiaci uz to bolo super, pohodove....neboj, bude to dobre, len sa setri 😉 ...ine sa poradit neda...co ma byt bude...treba si len verit..drzim prsty 😉
@monika0001 Noo uz som tu hehe som to stihla skor nez ty aspom som ti usetrila robotu 😉
@klba AHOJ..no parada ze sa stretavame aj tu mne vychadza na toho 13-maja presnejsie budem vediet 20-teho ked pojdem na kontrolu... 🙂 a dakujem za privitanie 😉
Vitajte vsetky nove tehulky. My nedockave sme tu uz dlhooooo 🙂 .
Ahojte. tak aj ja sa k vam pridavam. podla poslednej MS by som mala mat termin 23.5.2010,ale istejsie to budem vediet az po navsteve lekara, ktora je o dva tyzdne. uz sa toho neviem dockat. strasne moc sa tesim.
@henika81 držím palčeky nech to dopadne dobre, oddychuj a nechaj všatko tak...nech sa bábätko udrží...a čo sa týka toxoplazmózy mám taký dojem ale neviem to určite, že sa nakazíš z mačacieho trusu, ale radšej nech sa stará niekto iný o mačičky. I keď v naše babky nemali s tým problém, žili na dedine a koľko detí vynosili...je síce pravda že vtedy bola iná doba, ale aj tak....radšej nechaj starostlivosť o ne manžela...
@traktor - jeej avooj... ako sa máš?
kočky už vám býva zle? ak hej kedy vám to začalo?
ja som dnes dala von aj raňajky aj obed...
@monika0001 ja super..a vidim ,ze aj ty.. 😀 😉 ....som tu mrkla prave pre teba..sa velmi tesim s tebou, ze ten bocian konecne trafil tam kam mal...zbojnik jeden..ale sa flakal co? 😀
@traktor - juj tomu ver flákač jeden 😀
ale tak som rada a vieš čo pomohlo nakoniec? lieky na štítku. ani nie tri týždne som ich brala a na prvý šup sme otehu a vieš čo je sranda? že sme to vôbec nečakali 😀
@monika0001 😀 😀 😀 vsak tak to ma byt...a ze necakali... 😀 😀 ...hm hm...musis a zacat pripravovat, nakupovat...vsak pre babo nic nemas 😀 😀 😝 ...jaj fakt je to super, velka radost..tolko ste cakali a uz je to tu...a nech ten cas rychlo prejde a nech uz mas svojho drobceka...chcela som pisat princeznu ale taha ma to k chlapcovi 😀 ...pri sebe..a je jedno co to bude, nech je zdrave, krasne a nech ti uz mrnka v postielke 😉
ahojte baby dlho som tu nebola a vidim ze sa rozrastame, pekne, kolko tehuliek strasne sa tesiiiim 🙂
@traktor - no hej veci máme veeeľa ale vieš ako to myslím, že akurát ten mesiac sme nič neriešili a tak..
a ja si skôr myslím že to bude Stellinka 😀
neviem prečo. mám taký pocit...
@monika0001 viem moja 😉 ....no a co to bude..ved pockame..uvidime.. 🙂 ..ja mam s teba pocit na chalana ale prajem ti aj dievcatko..a hoc aj obe naraz...fakt je to super, ze vam to konecne vyslo 🙂
@traktor - presne tak, hlavne, že je 🙂 nech su už aj dve naraz 😀
a ĎAKUJEME ZLATKO!!! cmuk
@traktor a dnes som bola u kamošky v obchode a keď na mňa vybalila detské veci tak som zasa neodišla s prázdnymi rukami 😀
@henika81 - držím palčeky!
@monika0001 Ja este nie, akurat mam zaludok na vode. Ale drzi sa. Ale som taky zdochliak, ze uz som v pyzame v posteli. A vcera uz o pol osmej 😔 . Myslite, ze to takto bude cely cas?
@nikam - ja som tak mala pri prvom tehu. o 20.00 som už spala a o 7.00 som bola hore.
a teraz? zasa vôbec neviem spať.. či už večer tak aj ráno. večer sa neviem dokopať do postele a ráno som bud o 3 alebo o 5 hore 🙄
@monika0001 diky 🙂
Ahojte baby..Joooj ako mne jez le ked vam je blbo ako sa vyspite? ☹

@traktor ahoj, to je dobre ze si zakukla, nenachladim sa ked si dam na brucho chladne? diky