icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
28. sep 2010

@traktor ahoj, to je dobre ze si zakukla, nenachladim sa ked si dam na brucho chladne? diky

traktor
28. sep 2010

@henika81 nie ja som lezala v nemocnici, lebo som krvacla, spinila a v kuse mi nosili chladne ,aby som si prikladala, musela som lezat, ...len na zachod a nazad...a ze dobre je mat podlozene nohy

henika81
28. sep 2010

@traktor ok tak to skusim, mozno to pomoze, a v torom tt si krvacala a ako dlho? ked mas este nejake skusenosti tak porad, ja cakam prve a som vyklepana, som chuda vazim len 41kg, tak aj preto sa bojim aby som ho vynosila.

sloniiicek
28. sep 2010

inak mne pri prvom tehu zistili z krvi, ze som prekonala toxoplazmozu. a ked som ju uz raz mala, tak viackrat ju uz nemozem dostat. uz mam vytvorene protilatky. a to som vyrastala cely zivot s mackami, zajacikmi atd. spytajte sa pri vysledkoch krvi na to.

traktor
28. sep 2010

@henika81 pri prvej simonke komplet cele tehu..aj som ho prelezala v nemocke, dali mi aj pesar aj urobili serklaz, pri miske len raz...stacili obklady a lezat a brala som magne B6..po tretom mesiaci uz to bolo super, pohodove....neboj, bude to dobre, len sa setri 😉 ...ine sa poradit neda...co ma byt bude...treba si len verit..drzim prsty 😉

henika81
28. sep 2010

@traktor ok tak diik budem sa snazit ako sa len da. 🙂

dadqa86
28. sep 2010

@monika0001 Noo uz som tu hehe som to stihla skor nez ty aspom som ti usetrila robotu 😉
@klba AHOJ..no parada ze sa stretavame aj tu mne vychadza na toho 13-maja presnejsie budem vediet 20-teho ked pojdem na kontrolu... 🙂 a dakujem za privitanie 😉

dadqa86
28. sep 2010

@jejo Dakujem za privitanie 😉

nikam
28. sep 2010

Vitajte vsetky nove tehulky. My nedockave sme tu uz dlhooooo 🙂 .

froschka
28. sep 2010

@diddi dakujeeeeem, teba som tu daaavno nevidela ako sa mavas?

kathrin6
28. sep 2010

Ahojte. tak aj ja sa k vam pridavam. podla poslednej MS by som mala mat termin 23.5.2010,ale istejsie to budem vediet az po navsteve lekara, ktora je o dva tyzdne. uz sa toho neviem dockat. strasne moc sa tesim.

mandy29
28. sep 2010

@henika81 držím palčeky nech to dopadne dobre, oddychuj a nechaj všatko tak...nech sa bábätko udrží...a čo sa týka toxoplazmózy mám taký dojem ale neviem to určite, že sa nakazíš z mačacieho trusu, ale radšej nech sa stará niekto iný o mačičky. I keď v naše babky nemali s tým problém, žili na dedine a koľko detí vynosili...je síce pravda že vtedy bola iná doba, ale aj tak....radšej nechaj starostlivosť o ne manžela...

alan1
28. sep 2010

@mia_m

Presne tak. 😉 Už sa teším ako budeme lietať s našimi drobcami po námestí..... 😉 🙂 Len by mohol Trsťo trošku zrenovovať tie ihriská v parku, je to tam 😠 😨 ☹

monika0001
28. sep 2010

@traktor - jeej avooj... ako sa máš?

monika0001
28. sep 2010

kočky už vám býva zle? ak hej kedy vám to začalo?
ja som dnes dala von aj raňajky aj obed...

traktor
28. sep 2010

@monika0001 ja super..a vidim ,ze aj ty.. 😀 😉 ....som tu mrkla prave pre teba..sa velmi tesim s tebou, ze ten bocian konecne trafil tam kam mal...zbojnik jeden..ale sa flakal co? 😀

monika0001
28. sep 2010

@traktor - juj tomu ver flákač jeden 😀
ale tak som rada a vieš čo pomohlo nakoniec? lieky na štítku. ani nie tri týždne som ich brala a na prvý šup sme otehu a vieš čo je sranda? že sme to vôbec nečakali 😀

traktor
28. sep 2010

@monika0001 😀 😀 😀 vsak tak to ma byt...a ze necakali... 😀 😀 ...hm hm...musis a zacat pripravovat, nakupovat...vsak pre babo nic nemas 😀 😀 😝 ...jaj fakt je to super, velka radost..tolko ste cakali a uz je to tu...a nech ten cas rychlo prejde a nech uz mas svojho drobceka...chcela som pisat princeznu ale taha ma to k chlapcovi 😀 ...pri sebe..a je jedno co to bude, nech je zdrave, krasne a nech ti uz mrnka v postielke 😉

zuzuula
28. sep 2010

ahojte baby dlho som tu nebola a vidim ze sa rozrastame, pekne, kolko tehuliek strasne sa tesiiiim 🙂

monika0001
28. sep 2010

@traktor - no hej veci máme veeeľa ale vieš ako to myslím, že akurát ten mesiac sme nič neriešili a tak..
a ja si skôr myslím že to bude Stellinka 😀
neviem prečo. mám taký pocit...

traktor
28. sep 2010

@monika0001 viem moja 😉 ....no a co to bude..ved pockame..uvidime.. 🙂 ..ja mam s teba pocit na chalana ale prajem ti aj dievcatko..a hoc aj obe naraz...fakt je to super, ze vam to konecne vyslo 🙂

monika0001
28. sep 2010

@traktor - presne tak, hlavne, že je 🙂 nech su už aj dve naraz 😀
a ĎAKUJEME ZLATKO!!! cmuk

monika0001
28. sep 2010

@traktor a dnes som bola u kamošky v obchode a keď na mňa vybalila detské veci tak som zasa neodišla s prázdnymi rukami 😀

henika81
28. sep 2010

@mandy29 tak je, manzel uz prebral tu povinnost starania sa o ne, ale sak to len dat im papat a sem tam ich pohladkat. oddychujem uz nepohnem ani prstom! 🙂 diky

monika0001
28. sep 2010

@henika81 - držím palčeky!

nikam
28. sep 2010

@monika0001 Ja este nie, akurat mam zaludok na vode. Ale drzi sa. Ale som taky zdochliak, ze uz som v pyzame v posteli. A vcera uz o pol osmej 😔 . Myslite, ze to takto bude cely cas?

monika0001
28. sep 2010

@nikam - ja som tak mala pri prvom tehu. o 20.00 som už spala a o 7.00 som bola hore.
a teraz? zasa vôbec neviem spať.. či už večer tak aj ráno. večer sa neviem dokopať do postele a ráno som bud o 3 alebo o 5 hore 🙄

henika81
28. sep 2010

@monika0001 diky 🙂

dadqa86
28. sep 2010

Ahojte baby..Joooj ako mne jez le ked vam je blbo ako sa vyspite? ☹

simonka99
28. sep 2010

@dadqa86 mne je najlepsie,ked spim...vtedy mi nie je zle 🙂 vecer zalahnem uz s malym okolo 8mej-9tej a rano vstavam okolo 7mej...ale v noci sa casto budim.Ja by som najradsej toto obdobie,kedy mi je zle,najradsej prespala 🙂