Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Ahojte tak pripajam sa k Vam,minuli tyzden sme zistili ze sme v tom a podla vypoctou sme v 6 tyzdni aj 6dni tak zajtra k lekarovi drzte palce... 😝
@simonka99 - no tak ja som v pondelok začala 6tt 😉 Ďakujem za odpoveď 🙂
zienky chcem sa vas spytat, ci mate skusenost so sono vysetrenim medzi 11.-13.tyzdnom tehot., prave ma objednali na 18.10. do Martina k MuDR.Grochalovi....
ahojte pripajam sa k vam 🙂
@kormelia11 vitaj medzi nami tehulkami 🙂
@moverick @kormelia11 Ahojte 🙂
baby a kedy sa uz da zistit pohlavie? 🙂
aj vy ste kočky tak strašne unavené? ja by spala, ale nemôžem, bo v robote by mi to asi ťažko prešlo 😅 a nič, ale vôbec nič sa mi nechce, mám vrchol lenivosti...ako si s tým poradiť?bábätko mi berie neskutočne energiu...nemáte nejaké babské recepty ako na to?
ahojte kocky, vitam nove tehulky s majovymi babatkami v brusku. 😵
@jankaslamka pohlavie sa da zistit uz cca v 20 tt, niekedy to dr odhali o par tyzdnov aj skor, tu mas link https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/v-ktorom-tyzdni-vam-prezradia-pohlavie-dietata/
a este jeden link, 😉 funguje to podobne ako tehotensky test, je uz dostupny aj na SK a vie zistit pohlavie cca od 10 tt, (resp. od 6 tt od vynechania MS)
http://forum.mamaaja.sk/intelligender/
@klba dakujeeem 🙂 si zlata.. idem to prestudovat 🙂
ahojte, tak som sa ku vam prihlasila a hned som sa aj odmlcala, mala mi nejako teplotuje, tak som teraz stale pri nej, chuda male, uz aby to preslo, inak jej nic neni, nema sopliky ani kasel, ak prave nema teplotku, tak je uplne ziva, ako normalne..tak neviem, co si mam o tom mysliet..ak bude teplotovat este aj dnes v noci, zajtra sa ide k lekarovi... ☹
no len dufam, ze teraz nic nechytim, nerada by som ohrozila male mimi, ale ked moja bambulka ma teraz potrebuje..a to som si hovorila, ze ju musim co najskor odnaucit od nosenia na rukach, ale tak odoprite to choremu dietatu... 😔
Aaaa pozeram, ze sa to tu pekne rozrasta, aj ja vitam nove tehulky 😉
Ja idem na kontrolu 8. oktobra, tak dufam, ze uz uvidime aj srdiecko 😵
No utekam, drzte sa babulky a ja zas nakuknem 🙂
ahojky
Ja som bola pocas prveho tehu na vysetreni v 11tt, bolo to super. Robi sa to zvonku, malicke je krasne vidiet. Objednavaju do specialnych ambulancii, kde maju kvalitne ultrazvuky. Uff, dufam, ze ma dr posle, minule mi dala listok a bolo to zadara 😉
och baby poradte ak niektora z vas vie co robit? mala som brat duphaston kazdych 8hodin 2 tabletky, vsetko islo ok, az nejak sa mi pomiesali hodiny a zistila som ze som zobrala dalsiu davku o 4 hodiny skor, co teraz mam to nechat az o 12 hodin neskor alebo zobrat zasa o 8 ako to bolo povodne? neviem co robit, citim sa tak opito, je niektora z vas po duphastone tiez taka omamena? mozem mi to nejako ublizit? alebo nedajboze vyvolat potrat? len dufam ze to nie.
@henika81 Ahoj, nasla som, ze: "Údaje týkajúce sa predávkovania u ľudí sú obmedzené. Dydrogesterón je po perorálnom podaní dobre tolerovaný (maximálna denná dávka doteraz užitá u ľudí je 360 mg). Neexistuje špecifické antidotum a ďalšia liečba má byť symptomatická." Kolko si toho uzila, resp. aka davka je v jednej tabletke?
Caute koceny.
Pripajam sa aj ja k Vam.Termin mam koncom maja 2011 😀 .Dnes som bola na vaginalnom sone a miminko ma 6mm a som 6 tt. 😀 .Mala som strasne nevolnosti a celkom pomalicky ustupuju.Uzivam homeopatika ,ktore mi velmi pomohli.*Tak skuste aj vy 😒
@pepi_petra Ahoj....Ja som teraz momentalne v 7-tyzdni toto tu ukazuje nejak cudne lepsie to bude ked budem na sone ja som bola na ultrazvuku,ale je to este malicke nebolo skoro nic vidiet len taku hmlu 🙂 mam ist na kontrolu 20-teho,ale poviem vam baby ja citim v kostiach ze budem mat chlapceka 😝 ja to citim v kostiach vyhadzana som strasne mam chut len na kysle polievky...strasne na fazulu,sosovicu kysle krumple mnamky 😀 uvidime aky termin bude vychadzat mne,ale urcite to bude v Maji vtedy som narodena aj ja 🙂 tak prajem vela stastia v tehulkovani 😉
@arusska Ja co som bola uz 2-krat tehotna toto je 3-krat tak ja som tiez pri tych tehotenstvach nemohla kuknut ani na jedlo...toto tehotenstvo je uplne ine..ale som rada ze mi je zle lebo aspom viem ze malicke je v poriadku a ja verim ze zapadnes 😉 lepsie povedane uz si zapadla 🙂 aspom podla mna
Ahojte 🙂 tiez sa pripajam... termin koncom maja 2011, 6 tt... dnes som bola u doktorky a na 4.11. mam prvu poradnu.
zatial sa citim uplne skvelo 🙂 som prvykrat tehu a velmi sa tesim... 🙂 tiez dufam ze tu zapadnem, a nazbieram od vas vela info 😉

@monika0001 mne zacalo byvat zle asi v 6tt...teraz som v 9tt a stale to trva....