icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

henika81
30. sep 2010

@kubinca ahoj vitaj medzi nami, 🙂 to je dobre ze ti nie je zle, videla si uz aj dutinku? co ti povedal doki?

kubinca
30. sep 2010

dutinka tam uz bola pred 10 dnami 🙂 dnes uz bolo aj srdiecko 🙂 a dokina mi dnes zagratulovala a dohodla sa so mnou na tej poradi a take informacne veci, ze sa nemam nijako obmedzovat ked sa citim fajn a tak... uz ani neviem co vsetko lebo som bola taka vytesena 🙂

pepi_petra
30. sep 2010

Ahojky babule,ako sa dnes mate?Ja povinne lezim,oddychujem a nuda ako svet 😖

arusska
30. sep 2010

dakujem dadqa86 😉

jankaslamka
30. sep 2010

@pepi_petra len pekne oddychuj a uvidis zachvilku si na tie nevolnosti ani nespomenies 🙂 urcite to stoji zato 🙂

klba
30. sep 2010

ahojte. 🙂
ja som si dnes vyprazdnovala skrinu v detskej, nech ma aj druhe mimi svoju, 😉 sice ju nemienim este plnit vecami ale aspon mam nachystane miesto na oblecenie, bez tak mi bude trvat nejaky cas kym vsetky veci po drobcovi vytriedim podla velkosti a sezonnosti, ale zatial to mam vsetko odlozene mimo bytu.

inak u nas nic noveho, az na to ze si moj drobec odrazil kusok predneho zubu, 🙄 je strasne neposedny a zivy, ist s nim von bez kocika je cista nahanacka 🙄 a ked ideme s kocikom mame po ceste same prekazky, schody a pod... takze stale kocik zdviham, tak neviem co je lepsie, normalne sa bojim ze takymto stylom to nedotiahnem do konca. 😖

dadqa86
30. sep 2010

@arusska Nemas zaco 😉

mystery7
30. sep 2010

@klba u nas je to tiez tak. Sa smejeme, ze kde ho nechame tam ho uz urcite nenajdeme 😉 ked nie je v kociku, tak zasadne bezi opacnym smerom odomna, do vysokej travy, alebo do blata -podla toho co je najblizsie. Pripadne chce aby som ho stale nosila to vazi 14kg 😅
Dufam, ze to nejako zvladneme a v maji sa uz budeme vytesovat z drobcekov.

kormelia11
30. sep 2010

ahojte 🙂 ako sa citite? 🙂

nikam
30. sep 2010

@kormelia11 Spat, spat, spat. Keby mi v praci "nevybuchovali" veci pod rukami, tak tam asi zalomim. 😒

kormelia11
30. sep 2010

@nikam 😀 no musime vydrzat

nikam
30. sep 2010

@kormelia11 Ty si uz bola na ultrazvuku? Dlho ste sa pokusali o babatko? P.S. mame aj sukromnu skupinu Májové deti :°) 2011, napis Hedke (hedka17), nech ta prida, ak este nie si.

kormelia11
30. sep 2010

@nikam dobre idem jej napisat diky zza informaciu 😀 napisem ti postu 🙂

sedem
30. sep 2010

ahojte,
tak sa opat hlasim, moja mala opica uz prestala teplotovat, tak snad budem mat trosku viac casu aj na vas 😉

@nikam nooo, s tym spankom som to mala podobne v provom tehotenstve, ja som zvycajne skor nocny tvor, ale vtedy som bola hotova uz o siedmej vecer, nedokazala som udrzat otvorene oci, ale nastastie to po prvom trimestri preslo 🙂
Tak dufam, ze ma to teraz nechyti, lebo neviem, ako by som to zvladala pri malej 😕

Inak ja zatial skoro ani neviem, ze som tehotna, zo zaciatku som mala taky zvlastny zaludok, ale zle mi nikdy neprislo, tak dufam, ze sa mi to vyhne, ani pri prvom tehu som nevedela, co su to nevolnosti, tam ma skor na konci potrapilo palenie zahy..fuujjj, som myslela, ze zhorim... 😝

nikam
30. sep 2010

@sedem To je fajn, ze mala je uz v poriadku. Kadeco teraz vduchom kruzi, musime si davat pozor.

anamor
1. okt 2010

ahojte, prisla som sa k vam pridat, o tom tehu a majovka /zasa 😉 / viem od zaciatku zalozenia temy, ale akosi nebol cas prispiet a pripojit sa a zo zaciatku som to nechcela zakriknut. tak vsetkym pekne tehulkovanie a nech to vsetky dotiahneme do zdarneho konca.... 😉

tehulka2011
1. okt 2010

Ahojte, tiez by som sa k Vam rada pridala 🙂
O mne - 25 rokov, prve babätko, prve tehotenstvo. Tesime sa na babatko, hoci mam cely september nevolnosti ☹ dufam ze to coskoro prejde.

@anamor ahoj, kedze si uz bola majovka, myslis ze je to fajn obdobie na tehotenstvo a porod? Podla mna ideal je babatko narodene cca v marci (prvy trimester v lete, ked nie je vela kaslajucich atd, posledne mesiace pekne doma v teplucku, a zaciatkom jari kocikovanie 🙂 )

anamor
1. okt 2010

@tehulka2011 podla mna je to uplne super, porodime kym nebude este horuco a nebudu tak opuchat nohy, co si hlavne v poslednom trimestri vynachvalime 😉 a je super minimalne obliekanie babatka v lete, kedze take mimi sa oblieka dost komplikovane, uvidis budes si chvalit, ze mas majovciatko 😉 a chorobam sa treba vyhnut najma teraz, to je fakt 😉

klba
1. okt 2010

ahojte, vitam nove tehulky a gratulujem k tehu. 🙂
@anamor, majovky 2008 opat tehulkuju? 😉 😵 tesi ma ze sa tu po case stretavame, pekne nam to zase vyslo. 🙂

@tehulka2011 mat babo v maji je uplne super, 😵, suhlasim s anamor, vonku nie je ani prilis teplo ani zima, mas pred sebou cele leto aj jesen na kocikovanie, 😉 (aj ked ani ten marec nie je zly)
ja sa tesim ze to vyslo opat na maj, aj to tehulkovanie v zime bolo ok a rodit v maji je super, este nie je taky hic, tak aj v nemocke sa to da zvladnut. 😉

klba
1. okt 2010

@mystery7 som sa pobavila, pouzivas rovnake slovne spojenie ako aj ja, 😉 moj muz vraj bol taky ze kde ho polozili tam ho nasli, zato maly je po mne, mna a jeho kde polozili tam nas nenasli. 😀
a s tym behanim opacnym smerom to mame tiez rovnake, vzdy siel opacne ako sme chceli, ale neboj casom to prejde a pojde pekne za rucicku, aj ked som v to uz nedufala.
a to fakt ma tvoj Mirko 14 kg? 😕 To my vazime ledva 11 kg, moj je taky drobcurik maly a to je o rok starsi ako tvoj, no nezavidim ti zdvihat tu vahu. 😅

a zacala som byt uz riadne unavena, najradsej by som si lahla na obed s drobcom ale vzdy ma nieco nakopne a chytim sa nejakej roboty, ale kazdy den si slubujem ze dnes si konecne pospim s nim. 😅
a noci mam uz tiez rozkuskovane, v noci sa budim a aj dva tri krat musim bezat na wc, potom mam problem zaspat do rana... 😝

anamor
1. okt 2010

@kbla postrehla som ta 😉 a veru po dlhom case a znova v majovkach, pekna nahoda, uvidime ako drobci zvladnu surodenca tentokrat, tehu nemas v pase, kedy mas predbezne termin tentokrat? 😉

klba
1. okt 2010

@anamor, ja som do majovciatok prestala prispievat, zacala som vtedy pisat az tesne pred koncom tehu, aj to len malicko a vy ste uz boli zohrata partia, tak tu to snad dobehnem. 😀 😝
no to som zvedava aj ja ako to drobci zvladnu, 😕 ale dufam ze to mojho hyperaktivneho drobca trochu schladi a verim ze trosku skludni tempo a bude mi pomahat, 😅 on uz rad pomaha aj teraz, hlavne pri klepani reznov, obalovani a tak... 😉 🙂
no TP mi podla utz vychadza na 18.5. co mi sedi s tym kedy sme sa snazili, ale podla kalkulacky mam TP 4.5. 😉
A Natalka je kolkeho maja narodena? Ona az tak v strede mesiaca, ci nie? 😅 Moj maly je 8.5. 😉
A do pasu si to este zatial nedam, 21.10 idem k dr, tak az vtedy, to uz budem nejaky 10 tt podla utz, zatial som opatrna, aj ked srdiecko uz bije a babo je tam kde ma byt, ale pockam si na prve vysetrenia. 😉

pami2
1. okt 2010

baby, vy mate vsetky nejake tehu priznaky? ja sa totiz vobec necitim tehotna...som sa tesila, ze mi aspon prsia narastu, ale zatila nic, hehe 😀 akoby som ani tehotna nebola..noooo okrem toho slabeho krvacania-spinenenia v 6tt a naslednej hospitalizacie. dufam, ze sa to uz nezopakuje 😠

dadqa86
1. okt 2010

@pami2 Ahoj tak ja ti poviem ze som teraz v 7-tyzdni,ale priznaky mam take ze koniec prsia ma bolia strasne dotknut sa neexistuje zle mi je od rana do vecera mozes byt rada ze ti je tak ako ti je...pretoze ja by som radsej bola na tvojom mieste aby mi bolo fajn...Vecer ked idem spat mozem spat len na bokoch neexistuje aby som si lahla na brusko strasne mi to vadi som niekedy citliva ze si musim poplakat ako aj dnes a niekedy zase nervozna z toho co pride a niekedy mi je fajn...Ale zle mi je kazdy den 😒

sedem
1. okt 2010

ahojte,
nooo, mna dnes tiez prekvapil taky zvlastny zaludok od rana, nastastie sa to zatial zaobislo bez "nehody", ale teda je mi vselijako... 😕 tak len dufam, ze to bola skor nahoda a ze sa na mna nechystaju zautocit nejake tie nevolnosti..v prvom tehu som to nepoznala, a teda ani mi to nechybalo 😅

@dadqa86 teda, teba to tusim celkom chytilo..teda tie tehu priznaky..uff, tu bolest v prsiach si este teraz pamatam, ako by to bolo vcera..hadam to coskoro pominie, u mna to tak bolo cca do 3.mesiaca..treba vydrzat.. 🙄

@nikam no veru veru, je toho teraz celkom dost vo vzduchu 😝
A z ktorej casti BA si? ..mozno si uz pisala, ale nejak som nepostrehla, pripadne hod do IP,ak nechces verejne 🙂

@mystery7 pozeram, ze mame podobne starych drobcov 🙂 moja mala je tiez zive striebro a zo zasady chce ist inde, ako prave potrebujem..teda ona ma vacsinou jasny ciel a na ten ma namierene hned, ako vystrcime nohy z domu - ihrisko 😝

Juujjj kocky, ja mam celkom obavy, ako to s tou mojou bambulkou zvladnem..ona je celkom zavislacka na rukach, teda snazim sa ju od toho oducit, ale velmi uspesna zatial nie som, od babatka mala reflux a nosenie vo zvislej polohe jej celkom pomahalo a ona si celkom zvykla na to, ze ma z ruk na vsetko lepsi vyhlad..no len ako jej vysvetlit, ze maminka uz ju nemoze tolko nosit? Bojim sa, aby som tym neublizila malinkemu mimi, ale zas mi je luto ju nezobrat, ked sa pyta... 😖

dadqa86
1. okt 2010

@sedem No ja som zvedava dokedy to bude drzat mna 🙂 lebo to je otrasna bolest....

nikam
1. okt 2010

@sedem Ja som tiez z Petrzalky 🙂

sedem
1. okt 2010

@dadqa86 drzim palce, nech to co najskor prejde, ja som podla toho vedela, ze som tehu 🙂

@nikam jeejj, to sa tesim, tak to sa hadam niekedy aj uvidime 🙂

no utekam do postele, aj tak som tu asi sama, co tu tak neskoro strasi...tak ja rovno aj zhasnem..bru nocku tehulky! 😔

aaddeell
2. okt 2010

ahoj te baby prosim porade mi
vcera ked som sla z roboty som sla na nakup a som krava tahala som sa s kosikom v ruke po celom obchode nezobrala som si vozik pred obchodom ma cakal manzel takze som dlho nenosila tazke ,ale ked som prisla domov tak som si nasla na nohavickach jemnu hnedu ciarku hned som si dala duphaston a kludovy rezim cely vcecer od vtedy uz nemam nic
myslite ze mam ist na pohotovost?
neviem co mam robit

jejo
2. okt 2010

@aaddeell Ahoj, ja myslim ze netreba stresovat, zalezi aj od toho v ktorom tyzdni si. Jemne spinenie je ok, vacsinou nahromadena krv ktora mala ist s menzesom a nesla trosku povoli. Ved niektore zeny normalne menzesuju aj do vyssieho stadia tehotenstva. Hlavne je to ponaucenie ze aj male natahovanie a nosenie uz ma byt zalezitostou manzela. Drz sa 😎