icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

dadqa86
7. okt 2010

@aaddeell To nevadi to je v pohode to je normalny tehotensky vytok 🙂

l.lara
7. okt 2010

ahojte, bola som u toho lekara, srdiecko nam bije a plod je vitalny...jupiiii.... 😵 😵 😵 juuj, ale som sa rozplakala, ako keby to bolo moje prve 😅 taka som dojata..tak podla utz som 7+2, podla tehu kalkulacky 6+3. teraz sa budem uz len modlit, aby bolo vsetko v poriadku..

cicci
7. okt 2010

@l.lara to je super, drz sa a pekne oddychuj a nemysli na nic zle!
drzme si palce!!! 🙂

sedem
7. okt 2010

ahojte kocky,
posledne dni nejako pri malej nestiham, vcera vecer som vas aspon docitala, ale uz som nestihla napisat a teraz uz ani neviem, na co reagovat... 😅
@dadqa86 tesim sa, ze je vsetko ok 🙂 aj si sa pytala doktorky na tie bolesti?
Zajtra idem k dokimu na kontrolu, tak dufam, ze uz aj ja konecne uvidim to malinke srdiecko krasne bit, uz sa velmi tesim 😵

l.lara
7. okt 2010

@cicci dakujem 😵 😵 😵

cicci
7. okt 2010

@l.lara a v ktorom si tyzdni? kedy mas termin?

sedem
7. okt 2010

@l.lara jeejj, gratulujem, dufam, ze aj budem mat zajtra rovnake spravy 🙂
a inak tiez som nejaka rozcitlivena teraz, stale sa mi tisnu slzy do oci, aj ked nejaku somarinu vidim v telke, tie hormony som mnou pekne mavaju 😀 no a celkom sa viem aj rozcertit teraz, chuda moj drahy, asi to nema uplne jednoduche so mnou 😅

dadqa86
7. okt 2010

@sedem Ahoj vravela som o tych bolestiach tak mi predpisal cipky do konecnika ked ma bude pichat si mam dat jeden a do 15-minut by mi to malo zabrat 🙂

sevgilimbeni
7. okt 2010

ahojte aj sa tak strasne teším na maj...termín mam 15 mája a zž teraz sa neviem dočkať...tešim sa s vami baby!!!

dadqa86
7. okt 2010

@sevgilimbeni Ty mas 15 a ja mam 17 😀

nikam
7. okt 2010

@sevgilimbeni Vitaj, mame rovnaky termin zatial 🙂

l.lara
7. okt 2010

@cicci podla ultrazvuku 8.tt..a podla tehukalkulacky 7. tt

l.lara
7. okt 2010

@sedem dakujem a dufam, ze ano.. budem na vas mysliet..nech je vsetko ok..drzim pasticky.. 😵 daj vediet..

l.lara
7. okt 2010

@sevgilimbeni gratulujem a drzim pasticky.. 🙂

cicci
8. okt 2010

@l.lara tazke si nejake 2-3 tyzdne po mne. ja idem v utorok na poradnu, tak uvidime co povie doktorka.

kakajka
8. okt 2010

ahojte, tak ja sa tiez pridavam k majovkam a strasne sa tesim, termin 26.5.
chcem sa spytat, tiez vam uz rastie brusko? u mna je to uz dost viditelne, ale som druhorodicka a pri tych je to vraj vidiet skor...

sevgilimbeni
8. okt 2010

@nikam jeeej to som rada a ako sa citis????rastie ti maličko brusko???

l.lara
8. okt 2010

@kakajka ahoj a vitaj.. 🙂 ja mam zatial termin 30.5. aj mne rastie brusko, ale zatial to vidim tusim iba ja..da sa to dobre maskovat, kedze este nechem prezradzat ze som tehu..bojim, bojim...

nikam
8. okt 2010

@sevgilimbeni Citim sa uz dobre, nejake zvracania ma doteraz nastastie obchadzali. A ano, brusko uz take malinke mam, kedze som stihla, bolo hned vidno. Vcera sme uz aj boli pozerat nejake tehotenske nohavice, lebo vsetky moje ma uz tlacia 😲

kakajka
8. okt 2010

@l.lara dakujem 😉
no teraz mame to najrizikovejsie obdobie, ale neboj, urcite to dopadne dobre a v maji alebo juni sa budeme spolocne tesit 😉
ja som si vcera uz kupila tehotenske nohavice a dnes sa z nich uz vytesujem, lebo vsetky rifle v skrini ma uz tlacili... ale pocitam, ze este tak tri-styri tyzdne a vsetci nas uz odhalia, aj ked pod bundou to vidiet menej..

klba
8. okt 2010

ahojte kocky, co mate noveho? 😎
inak vitam nove tehulky a prajem pohodove tehulkovanie. 🙂
no mne je brusko uz tiez trochu vidiet, ja uz nosim tehu rifle asi tyzden, resp. nie su to take origos tehu rifle ale su na gumu, lebo tie klasik rifle ma uz dost na brusku tlacili. 😉 😝

monika0001
8. okt 2010

bruško a ja..
bola som u obvodnej lekárky, ktorá ma dlho dlho nevidela a tá si myslela že som v 7 mesiaci 😀 takže moje tehu bruško bude vidno možno niekedy okolo 6-7 mesiaca 😀

henika81
8. okt 2010

caute kocky, no ja uz som v 9tt a nic brusko nikde, som pocula, ze preto, ze som chuda ta tak skoro ani na mne vidiet nebude,ze az niekedy v 6 mesiaci. to vazne? sak musi mi skor narast nie? mam vahu len 42kg necelych, tak co vy na to? mate nejake take skusenosti s chudymi mamickami? 🙂

monika0001
8. okt 2010

@henika81 - moja kamoška (ide rodiť o necelý mesiac) je celkom chudučká. Nie úplne že vychudnutá ale je chudá.. a bruško jej začalo byť vidno až v6 mesiaci ako píšeš. ale každá žena je iná..
zasa mmm sesternica je úplne vychudnutá a na tej bolo vindo hneď že je tehu...

henika81
8. okt 2010

@monika0001 hm...? tak to sa necham prekvapit ako to bude,kedy zacne rast, to je fakt sranda 🙂 tak ked v 6 mesiaci az zacne byt vidno, tak to ani tehu saty mi nebude treba. No uvidime, som zvedava.no cez den mam take natlacene rifle na sebe na brusku ma sem tam tiskaju,ale rano ked ich obliekam tak v poho nic, az ked sa najem. 🙂

monika0001
8. okt 2010

@henika81 - uvidíš.. každá žena je iná a som veľmi zvedavá ako to teda bude 🙂
držkám palčeky všetkým tehuľkám 🙂

l.lara
8. okt 2010

@kakajka mna mozno odhalia aj skor. zacalo mi chutit jest.. 😅
@monika0001 😀 pri mojom predchadzajucom tehu si vsetci mysleli, ze cakam min. dvojicky..moja tetka bola zo mna uplne zhrozena.. 😀

@henika81 na mojej kolegyni to nebolo vidno min. do 3.mesiaca, tiez bola chudunka, ale lekar jej povedal, ze to je v poriadku..

sedem
8. okt 2010

ahojte,
tak trosku neskoro, ale hlasim sa, srdiecko nam uz kraaaaasne bije, tak sa moooc moc tesim 😵
No dnes mali u Dr trosku rusno, akurat prijimali nejaku pacientku, tak na mna moc casu nemali, ale tak hlavne, ze som videla to male pulzujuce svetielko nadeje 🙂 najblizsia kontrola o 3 tyzdne, to uz budu aj odbery, tak hadam sa uz dozviem aj predpokladany termin podla velkosti mimi na ultrazvuku, zatial viem len podla PM...
@henika81 nooo,tiez som bola pred prvym tehu tesne pod 50kg a brusko vykuklo az v tom 6 mesiaci, teda ja som ho vnimala aj skor, citila som, ze ma tlacia nohavice, co som predtym nosila, ale este v 6.mesiaci som jednu kolegynu v praci prekvapila, ze som tehotna, proste kto nevedel, ten nevidel a kto vedel, tak videl len ked sa moc na to zameral..ale potom uz rastlo brusko celkom rychlo, aj ked nemala som moc velke a to som pribrala rovnych 20 kg!..teraz to bude asi horsie, uz teraz citim, ze sa na mna nieco nalepilo 😅
@kakajka vitaj 😉 zatial mame rovnaky termin, drzim palce! 🙂

monika0001
9. okt 2010

@sedem - jeej super. kráásne.. krásne si to nazvala: male pulzujuce svetielko nadeje 😵 😵 😵 😵 😵
GRATULUJEM!

sedem
9. okt 2010

@monika0001 dakujem 🙂