Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ja idem zajtra po dvoch tyzdnoch na kontorlu som zvedava dufam ze nam uz bije srdiecko neviem sa dockat 🙂
uz treti krat mi bude brat krv, prvy krat ked som prisla ze som tehu mi brala sestricka tak isto pred dvomi tyzdnami a kazala mi prist aj teraz na lacno ze mi vezme krv
@froschka Froschka, a to si koľko teraz vlastne od začiatku tehu pribrala? 😉 ja som sa dnes vážila a tragédia ☹ +3kg za 2 mesiace 😨 noooooo ak to pôjde takto ďalej, pomooooooooooooooooooooooooooc. 😲 V piatok idem dokymu na prvú poradňu /sono, atď/, tak som zvedavá čo mi povie. Rifle síce ešte zapnem, ale mne to ide do bokov, takže tak.... 😖 Mám zakázané cvičiť ☹ , tak ešte mesiac, aby sa fazuľka pekne uchytila. Tak dúfam, že potom to tak rýchlo hore nepôjde. A čo Vy ostatné Májovky, pochváľte sa. ? 😵
Ahojte baby, tak aj ja sa pridavam k Majovkam 😉 Ja s priberanim nemam vobec zidnay problem kedze od skoro za mesiac som zhodila 8 kg kvoli nevolnosti. Teraz je to uz o cosi lepsie, tak dufam ze to tak aj ostane nech sa uz dam konecne dokopy a zacnem si uzivat tehotenstvo.
@alan1 dakujem, dvojicky mi zistili az v 9tt, v 6tt sa potvrdilo sjudicko a o 3 tyzdne som mala dojst na velke sono aj odbery a tam mi ich objavili, schovavali sa jedna za druhou 😵
tak teraz som bola v 6tt tiez a diagnostikoval mi jedno tak snad sa historia nezopakuje, to by bola moc velka nahoda spontanna 😅 ale tesila by som sa bo je to skvele casto ako sa spolu zahraju a si rozumeju 😵 😵
beriete uz nejake vitaminy pre tehulky? ja sa chystam do lekarne zajtra nieco si nadopovat. ake su dobre?
@froschka mas krasne dcerky.. 🙂 ako ich obidve zvladas na kupalisku? cez leto mala moja dcerka 2 a pol roka, ale mala som co robit, aby som ju ustriehla.. s dvomi neviem ako by som si poradila.. 🙂
ja uzivam calibrum baby plan, mala som to aj pri predchadzajucom tehu..
@alena24 vitaj a gratulujem.. 🙂 fuuha, 8 kg? to ti muselo byt naozaj zle.. ☹ ☹ co na to doki?
@l.lara dakujem za kompliment, veru nebolo to lahke s nimi na kupalisku, ked boli mensie tak chodila kamoska vzdy so mnou ale uz take 3 rocne jak su teraz tak sme chodili casto same a v pohode, nebolo tu nikdy preplnene kupalisko tak sa dalo na ne dohliadat, ale zase co sme boli v Prahe tak bola so mnou mamina na kupalisku tam by som ich neustrazila veru
@alena24 Ahoj, vitaj medzi nami a blahozelam. 8 kil, to je teda riadny ubytok, budes mat kam priberat teraz. Hlavne, nech ste obaja v poriadku.
@froschka Ja uzivam na doporucenie lekara Femibion 800 - ten je na prvy trimester.
@l.lara hedka17 zalozila sukromnu skupinu Májové deti :°) 2011, napis jej, aby Ta pridala. Rovnako aj ostatne teulky, ak chcete.
ahoj,ja mam terminzatial 23.5.,takze sa tesim,...dufam,ze sa podari skor ako 21.5., rozhodne xcem Byka
ahojte ja som najprv prvy mesiac schudla 2 kila vobec mi nechutilo jest musimpovedta ze ani teraz mi moc nechuti ale mam +2 kg cize som tam kde som bola
dnes som bola na dalsej poradni mame uz 1 cm a krasne nambije srdiecko velmi sa tesim 😀
@alan1 no ja to s oknami nejdem radsej prehanat som cca 5 mesiacov po operacii krcka maternice takze kaslem na okna 😉
ja beriem calibrum baby plan
a co hovorite na rodicovsky prispevok? ze ho maju znizit?
@l.lara a v kolkom si tyzdni? mne nasadila duphaston hned od zaciatku, tak neviem preco tebe nie, ked uz si mala rizikove.....ale ja som aj potratila v 7 tt, tak asi preto mi ho nasadila, ved uvidis, mozno budes mat teraz bezproblemove tehu a vsetko bud ev poriadku, nebojkaj a skus sa tesit z kazdeho dna, viem si predstavit ako ti slzicky vybehli, to aj mne a hlavne teraz ked tam bol so mnou manzel a male nam kyvalo rucickou, bolo to nieco krasne, nieco nadherne....
babulky mam na vas jednu otazku, akurat som natrafila na jednu stranku a firmu Geneton z BA, robia DNA testy z krvi matky na urcenie pohlavia dietata uz od 12 tt, ja som straaaasne zvedava a nechcem cakat do uzv tak dlho.Pojde niektora z vas na toto vysetrenie? stoji to zaokruhlene 60 euro, no ja horim zvedavostou, uspesnost je 100%
@l.lara na 3D ma poslala doktorka, vraj v mojom veku je to dobre, ale plati sa za to, je to v sukromnej ambulancii v Martine, idem tam v pondelok 18. A na amnicenteu neviem, ale na 99 perc nie, bojim sa roho, iba ak by to sono 3D dopadlo nejako velmi zle, ale aj to ma varovali, ze to moze byt pozitivne a nic neznamenat, tak ale pre klud svedomia tam pojdem......a tesim sa aj ze uvidim babo v 3D, aj moj manzel, len dufam ze ho pustia z prace....
@froschka ja beriem femibion800 je to do 13 tt, potom je femibion400, doporucila mi ho moja lekarka este pred tym ako som bola tehotna, on sa ma brat aj pri planovani tehu, asi ide o tu kyselinu listovu, ta je potrebna, ale myslim ze je aj v inych vitaminoch, teraz je naozaj vselico na trhu
baby mam jednu otazku mozno sa vam to bude zdat smiesne ale niekde som citala ze nie je dobre jest syry v tehotenstve
dnes chceme ist s manzelom na bryndzove halusky myslite ze si mozem dat? 😖
mam brutalnu chut na ne 😝

@froschka a mozu sa umyvat okna co som pocula nie 😒 aj ja som chcela umyt okna a na druhy den som zistila ze som tehu tak som to nechala radsej tak