Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@mandy29 tak to je super, že ti nie je zle, mne len fakt výnimočne, aj to si myslím, že to je tým, že požerem čo s dá 😀
no čo sa týka vecičiek, tak som riešila dilemu, že či áno, či nie, videla som prekrásne bodynká za super cenu ale nekúpila som ich, že je ešte asi skoro. Ked som prišla domov a povedala to sestre, tak ma vypoklonkovala, že mám ísť naspäť a kúpiť to, že ked sa mi niečo páči, tak to mám kúpiť, lebo ked to budem zháňať, už to nebude... mala pravdu, ked som sa za dve hodiny vrátila do toho obchodu, už ich nemali... Odvtedy sa riadim tým, že čo sa mi páči, si kúpim. Mám toho len zopár, ale je pravda, že oveľa lepšie sa pozerá po veciach, ked máš veľa času a nič ťa netlačí 😀 takže asi tak, musím veriť, že všetko dobre dopadne a nie zúfať na tým, či a čo keď... 😖
ahojte kocky.
no ja osobne tiez nemam az take dobre skusenostamui s lekarnickami v lekarni, takze nie vzdy im verim, ked mal maly problemy v kazdej lekarni mi radili inak, dokonca az tak ze sa detska dr chytala za hlavu z toho co radili, alebo napr. ked som kupovala tehu testy bola som snad v kazdej lekarni v NR a asi len v dvoch vedeli ze tehu testy maju roznu citlivost,
pre nich bolo dolezite na kolky den ich mozno pouzit, pritom ked som si to porovnala testy s roznou citlivostou predsa neukazu spolahlivy vysledok oba v rovnaky den, napr. 5 dni po oplodneni, ale oba v roznych dnoch a ked som sa pytala na citlivost pozerali na mna ako na blba, takze nie vzdy vsetkemu v lekarni verim, radsej ak sa da si to overim. 😉
@honeybunny81 vitaj medzi nami 🙂 a dik za link, sice mne anglina moc nejde ale myslim ze ta pomocka sa nam velmi zide. 🙂
@jasminka taktiez vitaj, 🙂 inak mas krasny nick, 😵 musim ti to napisat, 😉 ja uz od prveho tehu tajne dufam ze to bude dievcatko a meno mam vybrate Jasminka. 😵
@tara- davaj na seba pozor a som rada ze to tak u dr dopadlo. 🙂
@hedka17 ahojky, som ti poslala nove udaje v IP 😉
@pitipitipa kedy ti zistili, ze cakas dvojicky? Mate v rodine nieco podobne?
@hedka17 ked som bola 6tt...ano moja prababka bola z dvojcat... 😎
inak, ja neviem ci su chalan a baba...alebo 2 baby ci 2 chalani, tazko sa vyberaju mena...nenapis tam ziadne mena a hotovo 😉
no ahojte babule.. 🙂 tak aj ja sa k vám s veeeeeľkou radosťou pridávam.. 🙂 a spolu s vami sa teším na tie naše májové pokladíky.. 🙂
ahojte
Nejako tu nestiham chodit 😅 kazdy vecer zaspavam s malym a potom o 4-5 cucim do stropu. Mam dost chut na sladke, tak sa to snazim obmedzovat. K dr idem az o 3tt a to sa mi zda taaak daleko :-/
@froschka Ty babuľ a, s tým bruškom Ti neverím ani ň... 😀 Veď na fotkách si útlučká 😉 Ale nie to to som chcela, píšem Ti ohľadne tej BA Geneton. Známa tam bola, a je to 100 %. Len tá suma,..... My teda chceme tiež vedieť pohlavie mimča, ale to už vydržíme do 3D - 4D sona. Nevieš mi povedať v ktorom tt už môžu zistiť pohlavie mimina?
Aspoň na 90%... 😀
A čo sa týka vitamínov, ja beriem kočky už asi 3 mesiace kyselinu listovú. Zajtra idem dokymu na prvú poradňu, tak uvidím či niečo odporučí /asi podľa toho akú províziu mu dá daná farmaceutická spol...../, ale myslím si, že pokiaľ si Ty aj mimčo ok a máš vyváženú stravu /hlavne denne zeleninu a ovocie, aj nejaký ten zákusok 😀 / netreba do seba hádzať doplnkáče. Uvidíme, dám Vám vedieť.
ahojte,
tak som tu par dni nebola, nejako nestiham pri malej, kedze je celkom "narocna" na obsluhu 😀 no a este som v poslednom case nejaka celkom unavena, nie a nie sa dospat... 😝
vitam tiez nove tehulky a gratulujem, nech nam vsetkym rastu krasne zdrave bruska! 🙂
@froschka ja som pri prvom tehu bola v Genetone, teraz uz presne neviem, kt. tyzden to bol, myslim, ze tak cca 14ty, vtedy sa to este neplatilo, zhanali ludi, aby to mohli "otestovat" a robili to v budove prirodovedeckej fakulty v BA, tam sme dosli, taka zlata kocka nas odviedla do laboratoria, tam mi odobrala krv do skumavky a to bolo v podstate vsetko, potom sme museli par dni pockat na vysledok a bol 100% -ny 🙂 neskor nam to potvrdili aj na ultrazvuku..no, celkom som rada, ze sme vtedy usetrili, tych 70eur je fakt dost..tak ale pre nedockavych 😀 ja som si teraz povedala, ze to skusim nechat tak, nejako nebudem vyzvedat, ak mi to nejaky lekar povie z uzv, tak povie, ak nie bude prekvapenie 😅 teda nie ze by som nebola zvedava, este uvidim, ako dlho mi moje rozhodnutie vydrzi 😀
@mystery7 nooo, mam to podobne s malou, tiez ma stale taha za teplaky, dviha nozku, aj mi je jej luto, ale ked mne je vacsinou par minut na to, co ju zdvihnem, zle od zaludka..teda ak ju len dvihnem a posadim napr. do kocika, tak je to v poho, ale ak zacne doma vymyslat, ze chce byt na rukach a obdivovat obsah hornych skriniek, tak to uff..nemozem.. 😝
no a pridavam sa k tym, co chceli mat doma Lauru 😀 my sme ju nakoniec nedali, lebo priatelova sestra ma malu, co sa tak vola, ale to meno sa mi strasne paci, takze je mozne, ze ak bude druha babula, tak budeme mat Laurusku aj my 😝 😅
a pozeram, ze ste tu uz rozoberali nakup veciciek, ja sa zatial krotim, aj ked uz okukavam, kde sa da, ale tak este pockam, potriedim, co mi ostalo po malej a uvidim, ako na tom budem..ale nejake kusky univerzalnych farieb asi pokupim, to sa jednoducho neda odolat 😝 😀
aj my sme planovali dat lauru..ale manzelovej sesternici sa narodilo teraz v maji dievactko a dala jej meno laura tak je to v pazi 🙂) nevadi.. tak ked budeme mat babu dame Laru a ked chlapca tak Alexa 🙂 vybavene 🙂
@zajo79zajo ďakujem, potešila si ma. Teším na poradňu 🙂 .
@l.lara @jankaslamka hmm, a ja som si povedala, ze no a co, nech si maju, my mozme mat tiez, ved priezviska budu mat rozdielne 🙂
@sedem jasne mas pravdu 🙂
Babulku citam ze pretrasate nakupy veciciek pre babatka 😀 ja zatial nepozeram,lebo nikam nechodim-blbe nevolnosti ma drzia doma u wc 😠 ale na nete pozeram postielky,kociky a tak no.Ale viem ze ako nahle mi prejdu nevolnosti hned sa pojdem pozriet do obchodikov.Aspon ocka pokochat.Doteraz som kupovala pre neterku a tesim sa ked zacnem kupovat pre moje babatko..... 😀 😀 😀
@klba anglinu netreba, v podstate stačí tam opísať liek zo škatulky po latinsky, a ked vyjde A, najviac B, tak je to OK. 😀

Ahojte dakujem za rady aj za privitanie, moja horucka trvala jeden den, vecer som uz mala 38, dala som si len 1 paralen a to iba polku a za 4 hodiny dalsiu polku a ostatne teploty pod 37,5 son prespala a cajikovala, teraz boli len hrdlo, ale uz menej, hadam slana voda a na cmulanie tabletky pre tehotne..)))inak mam taku malu otazocku, babulky v pondelok som zacala 11 tt a akoby utalo, prestalo mi byt zle od zaludka, bolo mi zle od 5 tt a to naozaj tak, ze som jedla, len preto, ze som musela, myslite, ze je to ok, pri prvom si ti uz moc nepamatam kedy to preslo..) 😉 pekny dnik prajem!