Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@honeybunny81 my sme sa rozhodovali medzi Laurou alebo Larou...potom ta muzova sesternica dala Lauru a tak ze mi ostane Lara 🙂 no a kamoska porodi a sup babu meno Lara.. a kedze som to nikomu nehovorila, ze nech mi to nikto "neslohne" tak si hovorim no fasa.. 😠 Ale kaslem nato..ved kolko Janiek, Petier, Martiniek chodi po svete 🙂) Takze mas pravdu 🙂 dam to co chcem ja a co sa mne paci ... Inak Tomasko je krasne meno..my mame v rodine dvoch 🙂
ak ma dobre sono, tak ano.
Ahojte dievcata 🙂 tak som sa konecne rozhodla, ze sa k vam pridam. Termin mame 13. maja. Babo je planovane a velmi vytuzene. Stale mam vsak strach co ak nieco... V 8tt mi nasli hematom a na vajecniku mam dve cysty - takze mam nariadeny kludovy rezim a som doma na PN. Kedze sa nudim, velmi vela citam a kedze som dost paranoidna, tak si viete predstavit co asi prezivam 😒 ...
@dankakk ahoj blahozelam a neboj vsetko dobre dopadne.. Ja mam tiez cystu a zatial je vsetko ok.. Len tym ako sa mi zvacsuje maternica tak ma niekedy tlaci na cystu a boli to..Ale pomoze zmena polohy, natiahnutie a je to lepsie.. Vraj v tehotenstve telo produkuje nejaky hormon, ktory pomaha nicit cysty.. Ja sa tej mojej neviem zbavit uz 4 roky a dr. mi odporucala otehotnenie uz davno 🙂 tak treba verit, ze vsetko dopadne dobre
@nikam @jankaslamka vdaka 🙂 no ja som pripravena na to,ze mozem zacat krvacat, prave z toho hematomu, ale uz presli skoro 3 tyzdne, tak sa hadam vstrebal... Ale cysty citim stale. No a posledne 3 dni ma nejako pobolievaju slabiny, neviem z coho. Tak zvlastne ako pred menstruaciou. Je to ok?
@dankakk ja som mala prvy mesiac nonstop pocit, ze mam dostat ms.. dr. mi povedala, ze mam brat magnezium.. a preslo mi to.. teraz ked som bola v poradni, tak som sa stazovala, ze mam obcas krce a ona povedala, ze krce by som mat nemala..ze pokial to bude caste mam hned prist.. a stale mam uzivat magnezium pokial citim tlaky, krce, bolest v podbrusku.. Drzim palce
@jankaslamka ahoj aj spoluziacka mala cystu ked bola tehotna, doktor ju castejsie sledoval, zo zaciatku sa jej zvacsovala a nakoniec okolo 6 mesiaca jej z nicoho nic zmizla. Doktor jej vravel, ze niekedy tehu pomaha niekedy to je horsie, lebo musi sledovat ci sa moc nezvacsuje, ale dufam, ze aj ty budes mat to stastie a zmizne 😉
@dankakk to s tym pocitom pred menstruaciou ja som to tiez mavala teraz to uz mam menej a pytala som sa na to doktorky hned v 6tt,lebo som sa bala a ona povedala, ze to je kvoli zvacsovani maternice, lebo ona sa tiez prisposobuje plodu :°)
Ahojte,
uz ste rozmyslali nad kocikom? Ja som vzdy chcela mat taky, co hojda, len takych dnes nie je vela 😒
Nasla som jeden tu: http://www.babyborn.sk/pod-so-mnou-na-prechadzk... , akurat je tam napisane ze vazi 14 az 15 kg, ja neviem, nie je to privela? Ma to byt moj prvy kocik a vobec sa nevyznam 😕
baby vdaka, ste zlate... je to fajn vediet, ze nie len ja som paranoidna a sledujem kazdu zmenu, kazdy tlak... @tehulka2011 aj ja som uz po kociaroch pokukovala, tak trosku... paci sa mi concord fusion, ak budu peniaze 🙂 ale to je este daleko... akurat som dnes vzdychala, ze "uz aby bol maj..." tehotenstvo je najkrajsie obdobie v zivote zeny... kedy si to zacnem bez obav uzivat???
@dankakk ja uz by som tiez chcela aby bol maj 🙂 alebo aspon Vianoce 🙂
@dankakk bez obav to asi nebude, treba to brat vsetko s nadhladom aj ked niekedy to nejde.
@tehulka2011 mne sa zda, ze to ide prilis rychlo ved nedavno som bola 6tt a uz som v 12tt 🙂
@hedka17 mne sa praveze kvoli nevolnostiam kazdy den vlecie a poslednych 6 tyzdnov doslova len 'prezivam z dna na den'
@tehulka2011 14kg je v pohode. Aj my mame taky kocik-hlboky a to je uz odlahceny 😉 najlepsie je vyskusat si kocik, manipulaciu v kamennom obchode a kupit cez net. Ja som tak kupila prvy kocik o 50% lacnejsie. Teraz mam chicco 8kg do mesta sportovy a tazsie sa ovlada :-/
@tehulka2011 tak toto som mala ja od 7tt a skoncilo to minuly tyzden. Ja len dufam, ze sa to uz nevrati. Teraz jem vsetko a nic mi v podstate nevadi. A predtym som mala problem nieco do seba dat co ma zo vsetkeho natahovalo
ubieha nam to jedna radost 😉 obdivujem vsetky kocky, ktore musia byt doma. Drzim palce, aby ste to zvladli psychicky aj fyzicky
este k tym hojdacim kocikom - bola som sa na ne pytat v obchode v auparku a tam mi predavac povedal, ze hojdacie kociky su vraj nebezpecne pre deti! 😲 Hladala som na nete ale nic o skodlivosti hojdacich kocikov som nenasla. Aj my sme v takych vyrastali a nic nam nie je...
@hedka17 tak to je super, len tak to preslo z dna na den?
ahojte, no mne sa tehu vlecie, resp. tie tyzdne pribudaju celkom rychlo, ale to cakanie na poradne je dlhe. 😉 😀
no ja po kocikoch nepokukujem, mam uz styri tak dalsi neplanujem, musim si vystacit s tym co mam, ale teda pacia sa mi viacere, hlavne take co su male, lahke, skladne ale kvalitne, kamoska ma Jane a dost sa mi paci.
@tehulka2011 skus niekde na predajni pokukat ten kocik co mas vybrany, najlepsie je vidiet ho live, nech si vyskusas vsetky vychytavky a poriadne ho poskusas, moj kocik vazi cca 9 kg, ale to je jeden z tych lahsich, tych 14 kg je asi tak normal, aj ked niekedy da zabrat aj ten moj, hlavne ked ho dviham na schodoch sama domov a zabudnem vybrat z kosika nakup. 😀
@tehulka2011 ano neverila som tomu,ale ano tak mi to preslo a to som uz ani nedufala, kamoske byvalo zle do 7mesiaca a toho som sa bala
@hedka17 aj mojej mamine byvalo so mnou do 7mesiaca zle. Dufam ze to uz nebude dlho trvat lebo takyto zivot nie je nic moc..
@tehulka2011 drzim palce aby ti to preslo ako mne 😉
@hedka17 dakujem 🙂 aj psychika robi urcite svoje 🙂
@tehulka2011 mne vela pomohli aj mliecne vyrobky tie jedine mi nic zle nerobili a potom ovocie

@jankaslamka 😀 moja sestra mi ukradla meno pre chlapca, ja som vždy chcela Tomáška, a ked isla ona do porodnice ešte stále nevedela meno, tak sa ma pýtala, že čo by som dala ja svojmu..... 😠 no a bolo!!! ale jej Tomík má teraz 3 roky a ja som sa rozhodla že až to bude chlapec, tiež dám Tomáška, no páči sa mi a hotovo. Vždy sme boli také, že čo má jedna, musí mať aj druhá 😀 😀 😀 Vždy sa ti bude meno s niečím, niekým spájať, daj čo sa ti páči a nepozeraj na to, čo majú ostatní 😀