icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

honeybunny81
14. okt 2010

@jankaslamka 😀 moja sestra mi ukradla meno pre chlapca, ja som vždy chcela Tomáška, a ked isla ona do porodnice ešte stále nevedela meno, tak sa ma pýtala, že čo by som dala ja svojmu..... 😠 no a bolo!!! ale jej Tomík má teraz 3 roky a ja som sa rozhodla že až to bude chlapec, tiež dám Tomáška, no páči sa mi a hotovo. Vždy sme boli také, že čo má jedna, musí mať aj druhá 😀 😀 😀 Vždy sa ti bude meno s niečím, niekým spájať, daj čo sa ti páči a nepozeraj na to, čo majú ostatní 😀

jankaslamka
14. okt 2010

@honeybunny81 my sme sa rozhodovali medzi Laurou alebo Larou...potom ta muzova sesternica dala Lauru a tak ze mi ostane Lara 🙂 no a kamoska porodi a sup babu meno Lara.. a kedze som to nikomu nehovorila, ze nech mi to nikto "neslohne" tak si hovorim no fasa.. 😠 Ale kaslem nato..ved kolko Janiek, Petier, Martiniek chodi po svete 🙂) Takze mas pravdu 🙂 dam to co chcem ja a co sa mne paci ... Inak Tomasko je krasne meno..my mame v rodine dvoch 🙂

kakajka
14. okt 2010

@jasminka mne tiez pri prvom nic nebolo a teraz mi byva zle, manzel sa pytal, ci je to normalne 🙂 jasne, ze je... len sa tazsie vysvetluje, ze momentalne nemam na nic chut... ani na jedlo, ani na sex 😒

irenea
15. okt 2010

@mystery7 akoby som citala o sebe, tiez cumim do stropu.....a na kontrolu idem o 3 tyzdne....ale v pondelok idem na NT a 3D, tak aspon nieco...aj ked mam strach....

irenea
15. okt 2010

@zajo79 to naozaj??? to muselo byt krasne ked si to tak zavcasu vedela...aj ja som teraz v 11 tt s idem na 3D myslis, ze by to mohol vidiet?

zajo79
15. okt 2010

ak ma dobre sono, tak ano.

dankakk
15. okt 2010

Ahojte dievcata 🙂 tak som sa konecne rozhodla, ze sa k vam pridam. Termin mame 13. maja. Babo je planovane a velmi vytuzene. Stale mam vsak strach co ak nieco... V 8tt mi nasli hematom a na vajecniku mam dve cysty - takze mam nariadeny kludovy rezim a som doma na PN. Kedze sa nudim, velmi vela citam a kedze som dost paranoidna, tak si viete predstavit co asi prezivam 😒 ...

nikam
15. okt 2010

@dankakk Ahoj, vitaj a blahozelam. Ja sa tiez dost bojim, v 9. tyzdni som krvacala aj bola v nemocke, odporucali mi pn, ale kedze mam fyzicky lahku (i stresujucu) pracu, tak som sa rozhodla pracovat. Prave pre to, co opisujes Ty, len by som sa doma nervila.

jankaslamka
15. okt 2010

@dankakk ahoj blahozelam a neboj vsetko dobre dopadne.. Ja mam tiez cystu a zatial je vsetko ok.. Len tym ako sa mi zvacsuje maternica tak ma niekedy tlaci na cystu a boli to..Ale pomoze zmena polohy, natiahnutie a je to lepsie.. Vraj v tehotenstve telo produkuje nejaky hormon, ktory pomaha nicit cysty.. Ja sa tej mojej neviem zbavit uz 4 roky a dr. mi odporucala otehotnenie uz davno 🙂 tak treba verit, ze vsetko dopadne dobre

dankakk
15. okt 2010

@nikam @jankaslamka vdaka 🙂 no ja som pripravena na to,ze mozem zacat krvacat, prave z toho hematomu, ale uz presli skoro 3 tyzdne, tak sa hadam vstrebal... Ale cysty citim stale. No a posledne 3 dni ma nejako pobolievaju slabiny, neviem z coho. Tak zvlastne ako pred menstruaciou. Je to ok?

jankaslamka
15. okt 2010

@dankakk ja som mala prvy mesiac nonstop pocit, ze mam dostat ms.. dr. mi povedala, ze mam brat magnezium.. a preslo mi to.. teraz ked som bola v poradni, tak som sa stazovala, ze mam obcas krce a ona povedala, ze krce by som mat nemala..ze pokial to bude caste mam hned prist.. a stale mam uzivat magnezium pokial citim tlaky, krce, bolest v podbrusku.. Drzim palce

irenea
15. okt 2010

@dankakk ahoj, aj mna pobolievaju slabiny, posledne dva dni a dnes som sa aj naplasila, ale preslo to, tiez som v 11 tt, tak dufam ze to nie je nic vazne

l.lara
15. okt 2010

@dankakk ahoj a gratulujem! 🙂 drzim palciska, nech vsetko dobre dopadne..ja som tiez paranoidna, musim zacat rozmyslat nad inymi vecami, lebo mi preskoci.. 😕 😅

hedka17
15. okt 2010

@jankaslamka ahoj aj spoluziacka mala cystu ked bola tehotna, doktor ju castejsie sledoval, zo zaciatku sa jej zvacsovala a nakoniec okolo 6 mesiaca jej z nicoho nic zmizla. Doktor jej vravel, ze niekedy tehu pomaha niekedy to je horsie, lebo musi sledovat ci sa moc nezvacsuje, ale dufam, ze aj ty budes mat to stastie a zmizne 😉

@dankakk to s tym pocitom pred menstruaciou ja som to tiez mavala teraz to uz mam menej a pytala som sa na to doktorky hned v 6tt,lebo som sa bala a ona povedala, ze to je kvoli zvacsovani maternice, lebo ona sa tiez prisposobuje plodu :°)

tehulka2011
15. okt 2010

Ahojte,
uz ste rozmyslali nad kocikom? Ja som vzdy chcela mat taky, co hojda, len takych dnes nie je vela 😒
Nasla som jeden tu: http://www.babyborn.sk/pod-so-mnou-na-prechadzk... , akurat je tam napisane ze vazi 14 az 15 kg, ja neviem, nie je to privela? Ma to byt moj prvy kocik a vobec sa nevyznam 😕

dankakk
15. okt 2010

baby vdaka, ste zlate... je to fajn vediet, ze nie len ja som paranoidna a sledujem kazdu zmenu, kazdy tlak... @tehulka2011 aj ja som uz po kociaroch pokukovala, tak trosku... paci sa mi concord fusion, ak budu peniaze 🙂 ale to je este daleko... akurat som dnes vzdychala, ze "uz aby bol maj..." tehotenstvo je najkrajsie obdobie v zivote zeny... kedy si to zacnem bez obav uzivat???

tehulka2011
15. okt 2010

@dankakk ja uz by som tiez chcela aby bol maj 🙂 alebo aspon Vianoce 🙂

hedka17
15. okt 2010

@dankakk bez obav to asi nebude, treba to brat vsetko s nadhladom aj ked niekedy to nejde.

@tehulka2011 mne sa zda, ze to ide prilis rychlo ved nedavno som bola 6tt a uz som v 12tt 🙂

tehulka2011
15. okt 2010

@hedka17 mne sa praveze kvoli nevolnostiam kazdy den vlecie a poslednych 6 tyzdnov doslova len 'prezivam z dna na den'

mystery7
15. okt 2010

@tehulka2011 14kg je v pohode. Aj my mame taky kocik-hlboky a to je uz odlahceny 😉 najlepsie je vyskusat si kocik, manipulaciu v kamennom obchode a kupit cez net. Ja som tak kupila prvy kocik o 50% lacnejsie. Teraz mam chicco 8kg do mesta sportovy a tazsie sa ovlada :-/

hedka17
15. okt 2010

@tehulka2011 tak toto som mala ja od 7tt a skoncilo to minuly tyzden. Ja len dufam, ze sa to uz nevrati. Teraz jem vsetko a nic mi v podstate nevadi. A predtym som mala problem nieco do seba dat co ma zo vsetkeho natahovalo

mystery7
15. okt 2010

ubieha nam to jedna radost 😉 obdivujem vsetky kocky, ktore musia byt doma. Drzim palce, aby ste to zvladli psychicky aj fyzicky

tehulka2011
15. okt 2010

este k tym hojdacim kocikom - bola som sa na ne pytat v obchode v auparku a tam mi predavac povedal, ze hojdacie kociky su vraj nebezpecne pre deti! 😲 Hladala som na nete ale nic o skodlivosti hojdacich kocikov som nenasla. Aj my sme v takych vyrastali a nic nam nie je...

tehulka2011
15. okt 2010

@hedka17 tak to je super, len tak to preslo z dna na den?

klba
15. okt 2010

ahojte, no mne sa tehu vlecie, resp. tie tyzdne pribudaju celkom rychlo, ale to cakanie na poradne je dlhe. 😉 😀
no ja po kocikoch nepokukujem, mam uz styri tak dalsi neplanujem, musim si vystacit s tym co mam, ale teda pacia sa mi viacere, hlavne take co su male, lahke, skladne ale kvalitne, kamoska ma Jane a dost sa mi paci.
@tehulka2011 skus niekde na predajni pokukat ten kocik co mas vybrany, najlepsie je vidiet ho live, nech si vyskusas vsetky vychytavky a poriadne ho poskusas, moj kocik vazi cca 9 kg, ale to je jeden z tych lahsich, tych 14 kg je asi tak normal, aj ked niekedy da zabrat aj ten moj, hlavne ked ho dviham na schodoch sama domov a zabudnem vybrat z kosika nakup. 😀

hedka17
15. okt 2010

@tehulka2011 ano neverila som tomu,ale ano tak mi to preslo a to som uz ani nedufala, kamoske byvalo zle do 7mesiaca a toho som sa bala

tehulka2011
15. okt 2010

@hedka17 aj mojej mamine byvalo so mnou do 7mesiaca zle. Dufam ze to uz nebude dlho trvat lebo takyto zivot nie je nic moc..

hedka17
15. okt 2010

@tehulka2011 drzim palce aby ti to preslo ako mne 😉

tehulka2011
15. okt 2010

@hedka17 dakujem 🙂 aj psychika robi urcite svoje 🙂

hedka17
15. okt 2010

@tehulka2011 mne vela pomohli aj mliecne vyrobky tie jedine mi nic zle nerobili a potom ovocie