Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
Podla mna ak ti ma byt zle tak ti zle bude a ked to ma prejst tak to prejde 🙂 Mojej mamine bolo zle celych 9 mesiacov a to vracala aj ked sa napila vody 🙂 Ja som sa toho strasne bala a mne este zle nebolo..tak si kazdy den zaklopem na drevo nech to tak aj ostane 🙂) Tym co vam je zle, tak drzim strasne moc palce nech vam to co najskor prejde a je vam len a len dobre 🙂
baby, mne nebolo ani nie je zle... ale vobec. aj som si myslela, ze to nie je dobry zaciatok, ked ani jedna grcka, ani pachy mi nic nerobia... ale potom ma upokojila mama, ze jej nebolo zle ani pri jednom dietati, ci bolo dievca ci chlapec. baby, beriete nejake lieky alebo vitaminy?
mne je zle nemam na nic chut, ale nastastie ked sa trosku najem, tak to prejde..
baby, je tu niektora este na rodicovskej dovolenke ktora jej konci tento rok?
@dankakk ja beriem kyselinu listovu a od 12tt mam brat calibrum mami (ruzove) a ak budem mat bolesti podbruska tak si mam dat magnezium
ahojky....tiez beriem vitaminy...ale ja uz pomaly 3 roky beriem femibion, ten zlty...a ako som tehu tak beriem magnezium, calcium a zelezo kazdy den...asi preto ja nemavam bolesti v podbrusku...ale zato mi je zle nenormalne...vraj ranne nevolnosti...ja grnucham aj v noci... 😖
ja beriem iba kyselinu listovu...byva mi hrozne zle a ked som skusala vitaminy,tak to islo vsetko von a teraz sa uz na ne ani pozriet nemozem(kyselinu listovu si dam na noc pred spanim,aby som to v sebe udrzala). Tak sa drzim rady mojej lekarky-pocuvaj hlas svojho tela...
@simonka99 a neskusala si tie zo slovenska, sumive? mozno by si to mohla vypit...ja mam magnezium aj calcium... 😉 kamoska mi doniesla
@pitipitipa mam slovenske vitaminy...sice tabletove,ale strasne mi zatazuju zaludok....a so sumivymi by bol problem,lebo jedine co vypijem je cierny bezkofeinovy caj,dokonca aj cistu vodu vyvratim
@simonka99 tak to ma mrzi...tiez tak reagujem na vodu...ja pijem len sipkovy caj.. 😅
@jankaslamka, ked si das magnezium, podbrusko prestane boliet? lebo ja beriem kys.listovu a kombinaciu magnezium kalcium, alebo jamieson prenatal (ale tam je aj zelezo a to mi robi hrozne zle, takze striedam)... mna to podbrusko boli tak akoby som mala svalovicu... ale snad to je normalne, ked sa roztahuje (utesujem sa 🙂 ) krce nemam, tak snad je to ok. (ach ta paranoja...)
@dankakk a tak podla mna sme teraz citlivejsie na vsetko co sa tyka bruska 🙂)) ale mne to magnezium pomaha..je to cisto iba magnezium alebo magnezium s B6..a vzdy mi to pomohlo
@tehulka2011 pozri si moj kocik v mojom fotoblogu,je lahucky
30.5.? my 26.5. 🙂 no peniazky by sa zisli aj nam, ale neviem ci budem moct robit, mozno tak este januar, max februar, potom budem mat uz velke brucho a asi nebudem moct pracovat... a kde si pred tym pracovala?
a odkial si? no ja som robila pred tym niekde inde, ale teraz nedavno som si zacala trosku privyrabat v drevovyrobe u svokra, ale kedze robim na dielni a mam tam dost uzky priestor, tak neviem ako to bude v poslednych mesiacoch... ale robota to je jednoducha a hlavne som velmi rada, ze si aspon nieco privyrobim.. tak to tam mate naozaj zvlastny pristup, divna firma 😖
ahojte baby, aj ja sa k májovkám prídávam a veľmi rada, termín mám síce až 25 ale stále je to máj, držte sa
Ahojte baby, mam dusivy kasel z toho hrdla a kupila som si Stodal homeopaticky sirup vraj ho tehotne mozu, mate s nim skusenosti? Lebo vraj Hedelix tehotne nemozu a ja som ho brala pri prvom, ae to je uz 6 rokov..)))dakujem za rady) 😉
@eviitka ahoj eviitka, a je to hojdaci kocik?
@tehulka2011 urcite je hojdaci,ja by som kocik bez pruzin nebrala,na fotkach by ich malo byt vidiet
@kakajka ja v BA, no je to divne...mam z toho stavy... ☹
@majulienka27 vitaj majulienka, ja mam termin 30.5 🙂 prajem nam vsetko dobre.. 🙂
@paula1234 homeopatika sa mozu, nie? neviem, radsej si to over v lekarni. ved staci zavolat..drzim palce, aby to cim skor preslo..nech si coskoro fit.. x-
ja sa teším už po druhý krát na máj. prvý krát som sa tešila v roku 1998 😀

neviem ako vy, ale ja si neviem predstavit kocik bez prednych otacacich koliesok. Lahko sa s nimi manipuluje aj na mensom priestore.