icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

monika0001
20. okt 2010

@honeybunny81 - presne tak. Hlavne nech je mimi 😀 a či mi je lepšie? Dnes som prvú noc od kedy som tehu prespala celú noc bez zobudenia a behania na wc 😀 ale zato teraz mi je zle.. ale držím sa, stále si hovorím, že to patrí k tomu a nie som jediná 😀

@mukky - krásne si to napísala a toto si hovorím aj ja 😉
juj a jasné strašne sa teším, že sme v tom spolu 🙂 Keď som Ťa tu videla tak hovorím nahlas : Jeeej aj mukky je tehu. super!!" a mmm sa ma pýta kto ?.... a ja že to nevieš 😀 som sa strašne tešila 🙂

@aaddeell - super. tak držím palčeky a pekne na pn oddychovať 🙂

@mmmarta - taký že bola tam vzorka minerálky, vzorka kávy Caro, vzorka aviváže a pracieho prášku, jedna knižka taká tenká a dva časopisy 😉 a nejaké letáky ešte ...

monika0001
20. okt 2010

áno a cumlík..
nikam super si to napísala 🙂

jankaslamka
20. okt 2010

@mukky ved uvidime kolko kilo bude na konci 🙂

nikam
20. okt 2010

@monika0001 Cumlik je totiz prva vec, ktoru mame pre babatko. Velmi sa bojim a este sme nic nekupili. A co Vy baby, mate uz nieco pokupene?

mukky
20. okt 2010

ahojte,
mám chvilku čas,tak som kuk 😎

@monika0001 dakujem Ti za milé slová 😅,aj ja sa veľmi teším že sme sa tu obe takto stretli 😎....užívaš euthyrox?ja idem na krv pozajtra,som zvedavá...už beriem 100-ku

monika0001
20. okt 2010

@nikam - no ja ti radšej teda ani nepoviem aby si sa pozrela do môjho albumu 😀 😀
jediné čo sa bojím kúpiť je kočík.
a keď si predstavím, že by som mala kupovať teraz naraz všetko to čo už máme.. nemohla by som si to všetko naraz dovoliť...

mukky
20. okt 2010

@jankaslamka no,ja som sa dnes vážila a mám opat o polo kg menej 😕 ,takže dohromady - 3 kg.spomeniem to dnes dr.,ale urcite asi povie ze je to na zaciatku takto.. 😕

mukky
20. okt 2010

@monika0001 ja si Tvoj albumík pamatám,potom si ho stiahla tuším,más ho opať?neskor popozerám 😅 ,aj ja som pridala nejaké nové foto drobceka...strasne rýchlo to ubieha,nedávno bol bábatko...

ja nepozerám este vobec po ziadnych veciach,ale tak doma vsetko máme,ani mená este nevyberám,az ked budeme vedieť čo čakáme...
strašne som zvedavá,kazdý tipuje dievčatko,ja si myslím ci nie opať chlapcek 😀

monika0001
20. okt 2010

@mukky - l-thiroxímn mám.. najprv som mala iba 25 a potom mi dala na 50 ked som otehu. 😉
ja mám hormóny v poriadku iba tú žľazu mám zväčšenú.. tak asi preto mi stačí 50.. a na krv idem ja teraz čo sa edno týka až v januári..
no tede držím palčeky.. veď budem čakať na info 🙂

nikam
20. okt 2010

@monika0001 Pozrela som sa... ja toho tolko asi nebudem mat, ked bude mat nase dieta 5 rokov 😀 . Autosedacka je perfektna, nieco take by ocenil moj manzel.

monika0001
20. okt 2010

@mukky - nie nestihla som ho. iba niektoré foto.. ale to neboli vecičky 🙂
tento album stále fičí 😀
u nás obe babky tipujú chlapcov a ja s mmm zasa dievčatko.... tak uvidíme.. 🙂

monika0001
20. okt 2010

@nikam - neboj, že by sme mali toho tak veľa keby sme to mali naraz kúpiť 🙂 a my to kupujeme už 9 rok , tak preto.. ale viem,že to nevyužijeme.. ale tak čo. vždy som chcela 4 deti. teraz som vďačná za jedno.. 🙂

mukky
20. okt 2010

na 12-tu idem na poradnu a dnes je mi vynimočne nedobre už od kedy som vstala...snad zvladnem aspon jogurt....
naozaj to tehotenstvo robí divy 😀
mm sa iba čuduje,pri malom som nemala vobec také stavy...teraz otvorím chladnicku a hned ju aj zavriem....na nic chut,dokonca ani na ovocie...
sladkosti mi prestali chutit,vyprazane jedlo,na to si ani nespomeniem,zmrzlinu som zboznovala teraz ledva jeden kopcek si dam niekde aj to skor od hladu,ked nemám nic v sebe,ako vcera 😝
no proste zvlástne... 😎 ,zeby dievcatko? 😀

ale lutujem tie maminky co denne zvracaju,to musí byt vycerpavajuce ☹

monika0001
20. okt 2010

@mukky - je to vyčerpávajúce a veľmi... ale berieme to myslím s radosťou. teda aspoň ja určite... teším sa z každého vracania lebo si vtedy dobre uvedomujem svoj stav 😀
a čo sa jedla týka.. ja milujem sviečkovú a teraz? ani za nič... iba keď si spomeniem na ňu idem na wc...

mukky
20. okt 2010

@monika0001 uplne ťa chápem ako to myslíš 😵
ja tak isto,,,dokonca uz strasne chcem aby som mala bruško,ja som sa z bruška strasne tesila,cítila som sa najkrajsia na svete....síce vtedy som mala o 15 kg menej,teraz som ako slon a vyzeram na 6 mesiac minimálne 😝 😀 ,ale aj tak sa velmi teším...

mna materstvo uplne zmenilo v den otehotnenia/teda jeho zistenia/...dovtedy som nejak po dietatku netuzila,odkladala som ho,mala som obavy co s ním ja budem robit a podobne 😀 ,ale uplne sa to zmenilo,som nasla v zivote to čo mi chýbalo....aj 3 detičky by som prijala,no som zvedava ake to bude s dvoma a potom poviem 😀

strasne sa teším že malý nebude sám,má tak rád deticky...bude nam veselo 😵

monika0001
20. okt 2010

@mukky - moja ja som prišla pred dvomi týždňami za mojou dr obvodnou a ona si myslela, že som v 7 mesiaci a nie v 7tt 😀
ja som po prvom potrate pribrala 30kíl mojka. takže si z tých 15 nič nerob... 😉

l.lara
20. okt 2010

ahojte. ja som vcera zakrvacala, samozrejme som hned letela k dokimu, ked ma vysetroval tak sa mu zdalo, ze tam mam nejaky polyp, ale nastastie srdiecko nam bije... 🙂 som sa tam snazila ovladat, ale take krokodilie slzy mi padali..ale ani som nemukla..doki si myslel, ze to je moje prve.. 🙂 predpisal mi duphaston 3x1 taletku a keby som uz nekrvacala, po tyzdni mozem znizit davku na 2tabl. denne. teda, ale strasny pocit, normalne som naskakovala od nervov a este som musela ist s malou k lekarke, lebo je chora a muz bol v robote tak nemal mi ju ani kto postrazit, potom sedela v cakarni na gynde kym ma vysetria medzi ampulkami na krv, brrr...este reraz mi z toho beha mraz po chrbte.. ☹

nikam
20. okt 2010

@l.lara Davaj na seba velky pozor a snaz sa setrit. Ja som takto bola pred tromi tyzdnami, nechali ma v nemocke a potom nariadili kludovy rezim. V pondelok som toho mala v praci viac a hned sa to prejavilo sipnenim. Drz sa!

pepi_petra
20. okt 2010

Caute koceny,tak ako sa Vam dari? Ja sa dnes vygrciam asi aj s podoby.Uz som si musela dat k posteli vedro na vracanie,lebo ledva stiham dobehnut na wecko..... 😠
@l.lara urcite oddychuj,sice viem ze je to velmi tazke ked mas doma dieta....ja som zacala spinit,tak mi dr kazala len a len lezat.Tak som podstivo lezala,spinenie preslo a potom som isla na nakupy a tak ma desne bolelo brusko az az....a to som len prezerala regale v obchode!

nikam
20. okt 2010

@pepi_petra Ja sa uz citim ako zivy inkubator.

henika81
20. okt 2010

Ahojte tehulky! ja vas nestiham citat, ale vidim uz viacero z nas dostalo tehu knizku, uz k vam patrim aj ja konecne,babo zatial ok uz mame rucicky, nozicky a srdiecko bije,a vody mame zatial dost. Tak som zatial spokojna. Len duphaston mi robi problemy lebo je tazky na pankreac a uz ho beriem dlho a mam kazdu noc zachvaty. Tak teraz neviem ci to este nejako vydrzim,alebo to rizknut a vysadit ho. Dr. mi povedala ze to je na mne, ze ona ma nemoze nutit brat ho ak mi je zle,ale ze ak sa rozhodnem tak znizi davku na 2x1 a asopon do 12tt,no to mam este skoro tyzden a pol.Fuuha neviem co robit, lebo tie zachvaty su fakt znicujuce a ani od bolesti nic nebrat, tak mam dost. chcem sa vas opytat ako casto sa vlastne chodi na poradnu? mne sestricka zabudla povedat kedy mam dosjt, a ze dalsie sono bude az v 20tt, a to ako mam tak dlho vydrzat nevidiet drobca?
@l.lara no tak len si davaj pozor, mne duphaston pomohol na to spinenie a dokonca aj na bolesti som mala v podbrusku je to fuc, tiez som pri krvacani brala 3x1, a pomohlo ale som aj lezala a aj to urobilo svoje,ziadne prudke pohyby,ani som vela nechodila. tak drzm ti palce,ale verim ze to bude ok 🙂

l.lara
20. okt 2010

@henika81 dakujem.🙂 no ja si nemozem dovolit lezat, lebo mam choreho krpca a nemam mi kto s nou pomoct. ☹ ale snazim sa co najviac vzdy ked to ide oddychovat. este stale spinim, ale krv tam uz nie je..klop, klop, klop..

l.lara
20. okt 2010

@pepi_petra ja som zakrvacala aj pri malej, ale vtedy ma hned hospitalizovali. potom to preslo. akurat v 33.tt som si o5 polezala lebo mi hrozil predcasy porod. no uvidime..budem sa snazit co najviac oodychovat. a dakujem 🙂

pepi_petra
20. okt 2010

@henika81 Gratulujem k babatku 😀 😀 duphaston uzivam aj ja 2x1 denne.Zle mi po nom nieje. Ale stou navstevou u gyndy si myslim ,ze by si mala zavolat a dohodnut si termin.Ved ta opytanu nic nedas..... 😉 Ja mam zasa dilema ci uzivat capiky Torecan,alebo nie...je mi z tyzdna na tyzden horsie,ale bojim sa aby to babatku neublizilo i ked vacsina hovori ze je to s Torecanom ok....tak som cely den doma,co si zacnem....zeee 😠 budem aspon grcat... 😒

mmmarta
20. okt 2010

Ja som myslela ze ti ho daju ked sa babo narodi v porodnici.

monika0001
20. okt 2010

@l.lara - no moja to poznám. už sa mi to stalo dva krát toto tehu. je to strašný pocit.
ale neboj všetko bude O.K. hlavne ak sa Ti dá veľa oddychuj a nenamáhaj sa....

@henika81 - ja som bola teraz každé dva týždne a teraz čakáme až tri. na nervy toto.. ale vydržíme.. musíme. iné nám neostáva 😉 A GRATULUJEME 😵 😵 😵 😵 My čo ideme o tie tri týždne by sme tiež už mali vidieť ručičky a nožičky tak sa tešíím...

monika0001
20. okt 2010

@pepi_petra - ja som bola v bille a ledva som dobehla na wc. tak mi prišlo zle od hladu.. už v garáži som myslela, že nechám raňajky. no nakoniec ma len poriadne ponadrapovalo. Neviem čo je horšie.. či aby šlo všetko von, alebo to keď ideš na prázdno. som si natiahla ako keby vaječník a to bolelo.. a zasa sa bojím, že začnem špiniť. lebo vždy po takomto špiním. a potom bojím, bojím...

tehulka2011
20. okt 2010

Ahojte, zajtra idem k lekarovi, konecne 🙂
Na konci 12.tt mi este bude robit ultrazvuk zdolu alebo cez brucho?

v.elen
20. okt 2010

Ahojte,
vy tu všetky píšete ako ste počas 2 mesiacov schudli, ale ja som neschudla, skôr som mooožno trošičku priprala ( 0,5kg) 😒 Keď ja musím skoro každé 2 hodky jesť, lebo mi je inak zle.. Tak neviem ako budem vyzerať na konci tehotenstva, keď už teraz priberám 😉 A ešte jedna otázočka.. Mávate pravidelnú stolicu? Možno blbá otázka, ale zaujíma ma to.. Ja som min. týždeň mala dá sa povedať hnačku a teraz je to úplne opačne.. Ale asi je to normálne.. Či?

pepi_petra
20. okt 2010

@monika0001 no tvoju situaciu v Bille si viem zivo predstavit.Ja som to mala v Carrefoure....myslela som ze tam uz omdliem.Muz mi hovori chod von na vzduch,sme cakali u pokladne a pred nami bol pan a hovori"ked to na vas pride kricte,uhnem vam" 😀 😀 😀 😀 sa zlakol ze by to mal za krkom 😀 😀 😀 😀 Teraz mi to pride komicke,ale vtedy mi bolo dost do placu.
Mne osobne sa grcia "lepsi"ked mam daco v zaludku,nenapina to tolko a je to hned vonku.Ked mam prazdny zaludok,tak to je na nervy,napina a nieje co vyvracat..to mne pride horsie.