icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

tehulka2011
20. okt 2010

@pepi_petra mne je praveze lepsie ked mam prazdny zaludok a len sliny vypluvam.. neznasam ked vidim ako ta potrava ide von 😔

pepi_petra
20. okt 2010

@v.elen zo zaciatku som trpela zacpou a potom zasa hnackou ale casom sa mi to upravilo...telo ma velke zmeny,tak trosicku blazni 😅

tehulka2011
20. okt 2010

@v.elen ja ano. ale myslim ze je to uplne normalne. Tehotne zeny maju tendenciu mat skor zapchu.

pepi_petra
20. okt 2010

@tehulka2011 ja mam tolko slin ako keby som mala slintacku.Na nocnom stoliku mam poharik a sem tam ich musim vypluvat.Zo slin mi je najviac zle.Mam zaludok ako na vode.

v.elen
20. okt 2010

@pepi_petra @tehulka2011
Ďakujem za odpovede.. Hneď som kľudnejšia 😉 A s tým priberaním.. neviem neviem.. Ale asi si budem musieť zvyknúť, že priberám 🙂 😉 Veď malinké musí rásť 🙂 🙂 🙂

pepi_petra
20. okt 2010

@v.elen stym treba ratat ,ze nebudeme modelky,ked mame v brusku maleho cloviecika.Ja som zatial schudla 3kg,lebo vraciam.Ale brusko mi rastie,lebo nohavice co som nosila pred mesiacom nezapnem. 😀 😀 a tento raz sa z bruska velmi tesim..... 😀 😀

monika0001
20. okt 2010

@pepi_petra - ved to ked je to prázne ide to ťažko a bolľavo. preto mi vravel doki, že stále niečo chrúmať 😀 😀 😀

mia_m
20. okt 2010

ahojte tehulky, chcem sa spytat, ci kyselinu listovu mam brat len prvy trimester alebo az do konca tehu ? nejak si to z prveho tehu nepamatam 😅

monika0001
20. okt 2010

@mia_m - ja používam túto a aha čo je tam napísané...
http://www.elasti-q.sk/elastiq-kyselina-listova/

😉

nikam
20. okt 2010

@tehulka2011 Mne robil v 11tt zdolu. Som sa pytala, ze dokedy to bude robit takto, a ze kym to bude vhodne, lepsie viditelne.

hedka17
20. okt 2010

@pepi_petra to je pravda o tom napinani toto som mala 2 mesiace. Uz tyzden a pol nic a vcera som vracala 2x vecer. Ja len dufam,ze mi nieco nesadlo nechcem aby sa to vratilo spat ☹

hedka17
20. okt 2010

@tehulka2011 mne tiez dokina povedala,ze je to lepsie vidiet,ze kym to nie je vacsie,ze bude radsej takto

henika81
20. okt 2010

@pepi_petra dakujem 🙂 , no doteraz mii nebolo po nom zle, ale moj pankreac to uz neznasa, ja mam chronicku pankreatitidu gastro.dr. hovorila ze to je z nic lebo to su tazke lieky. Tak neviem ao sa rozhodnem, ale uz mi je zasa zle, uz vecer asi nezoberiem. aie cipky si kazdy chvali skus ich ak tie tak zle, ja s tymto mam zatial pokoj, som nezvracala. tak sa drz, skus ich mozno ti bude po nich lepsie 🙂

henika81
20. okt 2010

@monika0001 dakujeem 🙂 no musime vydrzat co uz.

mia_m
20. okt 2010

@monika0001 diky 😉

monika0001
20. okt 2010

@henika81 - jasné.. vydržíme 🙂

@mia_m - snáď ti to troška pomohlo...

pepi_petra
20. okt 2010

@monika0001 to sa snazim aj ja nieco stale papkat.3.novembra ma ist na odbery krvy a nalacno.Objednana som na 9 rano a uz teraz na mna hora pada,ze ako to zvladnem ....bez jedla.Ja aj ked sa v noci zobudim normalne na hlad,mam pri posteli piskoty.Tak si dam 2,3 do ust a zaspim zasa 😅 .
@henika81 a si si ista ze to mas zliekov?Nemas to nevolnosti?Lebo ja tiez trpim na zaludocne vredy.A citim taky tlak v zaludku ako keby som don dostala riadnu boxerku 😠

monika0001
20. okt 2010

@pepi_petra - na 9? tak by som ani ja nezvládla... ja som mala problém keď som šla na 7.. a to ma brali až o 8 a to už od hladu vracala 😀
Juj moja držím palce!!! 😉

eviitka
20. okt 2010

ahojte holky, mam pocit,ze som tu najstarsia prvorodicka,alebo ma niektora tromfne? chcem sa opytat, ked vas lekar vypise na rizikove tehotenstvo a ostanete doma,kolko vam plati socialka? som zivnostnik a platim si max. odvody,aby som dostala max.matersku. Vie mi niektora konretne odpovedat?

pepi_petra
20. okt 2010

@monika0001 nic ine mi neostava,len to ze sa budem modlit a dufat ze za 2tyzdne mi nevolnosti ustupia i ked je to z tyzdna na tyzden horsie....ale jednoducho zavolam ze musim dojst skor,inak sa jej tam povraciam a do kabelky veznem nejake papanicko a velky sacik 😀 😀 😒 😠

mia_m
20. okt 2010

@eviitka skus temu paragrafy 😉

monika0001
20. okt 2010

@pepi_petra - no to je dobrý nápad niečo si zobrať do kabelky.. 😉

eviitka
20. okt 2010

@mia_m dikes,som si zavolala na super t.c. 02/ 59248969, kde mi mila slecna namakana povedala,co s a ako..a z toho mi vyslo,ze radsej budem na rizikovom,ako chodit do roboty

nikam
20. okt 2010

@eviitka Vazne? Co Ti povedala, ze Ta takto presvedcila?

eviitka
20. okt 2010

@nikam no podla mojich odvodov mi vyratala PN,co je vlastne prispevok pri rizikovom tehotenstve a to je aj vlastne vyska mojej materskej, na 606 eur!parada,tolko mam aj tu v cistom,radsej budem doma. teda ak doktor povoli 🙂)

aaddeell
20. okt 2010

@pepi_petra ahoj ako sa dari?
inac s tym zaludkom ja vecer ked pridem z prace tak sa najem , ked sa najem malo za chvilu som hladna ked tak akurat tak presne ako pises ako keby mi niekto dal boxerkou do zaludka uz neviem co s tym

aaddeell
20. okt 2010

@mukky tie priznaky s jedenim mam aj ja

pepi_petra
20. okt 2010

@aaddeell ahojky 🙂 dnes som sa neudrzala a dala som si capik Torecan.Inak by som asi spala aj na wc ☹ teraz cakam co mi zaberie a ulavi sa mi....
To stym hladom mam aj ja.Najem sa malo ..som hladna..najem sa akurat mam boxera v zaludku najem sa viac grciam ako satan 😠 takze treba bojovat....stale cakam na den ked sa zobudim a bude mi fajn!A co nove mas ty? 😀

kakakina
20. okt 2010

@eviitka tromfla som ta pred dvoma rokmi,mala som 34 a tehotenstvo aj porod som zvladla bez problemov 🙂

eviitka
20. okt 2010

@kakakina super,tesim sa..ja to prezivam uplne inak ako tie mlade nadsene mamicky,nejak mi chyba nadsenie,lebo viem,do coho idem-odpozorovane z okolia 🙂) pozdravujem KK,ja som povodne zo Svitu🙂