Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@pepi_petra hlavu hore, bude horsie 😀
@zajo79 nemyslim si, ze ked teraz nebudem jest napriklad pomarance tak ked sa donho neskor dieta zakusne, ze sa cele vyhadze.. moja mama nepila mlieko, nejedla paradajky, nejedla ziadne pomarance, ziadne mandarinky a ja jem tieto veci uplne bezne a nikdy som sa nevyhadzala a nemam na nic z toho alergiu. Kedysi tieto veci u nas bezne neboli a tehotne ich nejedli a my ich jeme a nic nam nie je.. takze nevidim v tom problem z mojho pohladu 🙂 je vela veci co je "zakazanych" a jeme ich a ani o tom nevieme.. nemyslim si, ze keby som si dala pomaranc tak sa nieco babu stane.. ved nenapchavam sa nimi od rana do vecera.. to by bola kyselina 🙂 Ked raz bude mat na nieco babo alergiu tak ju bude mat bez ohladu nato ci si to ty jedla alebo nejedla .. Aspon co sa tyka jedla.. ostatne alergie sa bohuzial u nas vyskytuju bezne a dieta alergika je na ne este viac nachylne a aj prostredie v ktorom zijeme na to vplyva 🙂
Len som chcela napisat, ze ja neodsudzujem nikoho kto je citrusy 🙂 kludne .. len som si povedala svoj nazor..
@jankaslamka ja som neodsudila nikoho, kto ich je, kto ich neje.
ak ma dieta dostat alergiu, mozes sa aj pokrajat, ju dostane. ak nema..nedostane.
@zajo79 nie ze ty si odsudila, ale ja 🙂
a hej mas pravdu, ak ju ma dostat, tak ju dostane.. bohuzial.. ja berem cele tehotenstvo aj mimo neho tabletky na alergiu a nie som z toho nadsena a bojim sa, ze babo tu alergiu zdedi po mne..ale tak snad sa to nejako vyriesi samo 🙂
ahojte tehuľky 🙂
dnes sa cítim ako keby som mala byť chorá. Pôvodne som plánovala nevyliezť z postele a ani nezapnúť PC ale ako sa hovorí človek mieni, Pán Boh mení a toľko veľa faktúr prišlo, že som hodinu sedela nad faktúrami... Tak vás idem aspoň pozdraviť, idem teda už navariť obedík a šup späť do postele...
@silvia0201 - http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=jindy....
😉
@monika0001 a co z toho grafu mam vycitat?
uz to mam.. 😅 no a ked neviem kedy presne doslo k otehu..tak mi to je na dve veci
@zajo79 - pohlavie dieťatka vraj 😀
@monika0001 asi je nieco vonku, lebo aj ja som taka nijaka, aj kolegyna sa ma spytala, ci sa dobre citim a ci nebudem chora...
dufam, ze to prejde, vzdy poobede ked pridem z prace si lahnem a lezim az do vecera 🙂
@monika0001 ďakujem ti za meilovú adresu, ale akosi sa s toho neviem vysomáriť. neviem ktorá čiarka je tá správna.
ja tomu grafu nechapem 🙂)
ahojky, vsimla som si, ze rozoberate citrusy...len tak pre porovnanie a zaujimavost...jeden 100g pomaranc obsahuje 53mg vitaminu C....femibion, ten zlty, pre tehule...obsahuje 110mg... 😀 takze si v pohode dajte pomaranc, dokonca ti ho odporucaju...
alergiu babo nedostane od teba...kedze vsetky potraviny ty filtrujes kym to pride k babaku...dr povedal, ze dieta nedostane alergiu pocas vyvoja v maternici...dostane ju ak ju ma mat az ked sa narodi...reakcie na zivotny styl...alebo predispozicie...takze by som si hlavu nelamala ci jest alebo nejest citrusy...ja mam kazdy dne caj s citronom..a moj dr o tom vie...dokonca mi povedal, aby som si zvysila davky vitaminu c, kedze je uz chladne obdobie a chripka uz visi na vlasku...preferujem sa chranit vitaminom C nez antibiotikami...moj nazor 😵
ahaaa uz som tomu pochopila..vyslo mi dievcatko 🙂 ale bohuzial podla toho som ja mala byt chlapec 🙂
@pitipitipa ja tiez kazdy den pijem caj s citronom a mam dokonca rada taky, pri ktorom inym vykrivuje usta 🙂
@jankaslamka ani ja,mam tam obe ciarky a kedy plati kt pohlavie?podla cinskeho mi vychadza dcera... podla chlapecdievca este neviem,chcu za to 21 eur,este si to rozmyslim.
@jankaslamka presne tak...tiez si poriadne vyzmykam polovicu citronu....caj cisto s cukrom by som ani nevypila...siel by hned von... 😅
@pitipitipa ja jem ciste citrony s prask.cukrom, vyjem celu duzinu..a co šťava z kyslej kapusty?
@eviitka no ktoru ciaru pretina ta zelena od vrchu ako prvu? je jedno ci je cervena prerusovana alebo nie 🙂 ak cervenu, tak by to malo byt dievcatko a ak modru tak chlapec 🙂
ako si hladala to ze co ti vychadza podla cinskeho horoskopu 🙂 nedavaj za to tie prachy 🙂 podla mna najkrajsie je ked to uvidis sama na sone 🙂
@eviitka ty ho takto cely zosrotujes? to je paradne 🙂) Ja inak kyslu kapustu milujem..na vsetky sposoby. ci surovu, ci varenu, dusenu..to je jedno..a kludne aj stavu z nej vypijem 🙂 Ja si uvarim kapustnicu..najkyslejsiu ako sa da a jem ju aj cely tyzden v kuse..mne to nevadi 🙂 Je to zdrave a podla mna vitaminova bomba 🙂
@pitipitipa ja tiez caj s cukrom nie 🙂 ja caje nesladim, ale cierny bez cukru neexistuje a citron nesmie chybat 🙂
@eviitka tiez to poznam...moj mm nemohol uverit ked ma videl....a ked dostal nadchu...a po dva dni jedol citron...kazdy den jeden citron...a nadcha sa vyparila, neveril, ze sa to da, len citronom......
stavy z kyslej kapusty........hmmm..osobna skusenost...chcela som robit segedinsky gulas, ked som bola 5tt tehu...cucla som si s pohara kde bola kapusta...a potom som si uvedomila, ze uz len pol pohara...a uz sa neoplati tu trosku davat do masa...tak som to zjedla vsetko....kysla kapusta, tak ako aj uhorky su zkysnute prirodzenym sposobom...moja segra ju jedavala kazdy den...a ma zdrave dieta...som zastancom..pokial ti chuti a nemas po tej strave problem...dopraj si...
skor by som sa obavala pecene...co je vysoka koncetracia vitaminu A....tu je este aj na baleni pecene napisane, ze sa neodporuca konzumovat pocas tehu...
urcite druhy ryb sa neodporuca...odporuca sa napr tuna 2x do tyzdna max...
a cisto logicky...surove alebo nedovarene vajka...ci maso...steaky, burgery, pokial nie su poriadne prepecene...zelene syry...
momentalne zijem na syroch...cheddar...nic ine nejem...zemla s maslom a syrom...toto je moja strava za posledny mesiac...vcera som pridala kusok sunky...ale zial v noci to slo von...
@jankaslamka Jani,uz som si precitala navod,tam mi zas vychadza syn,parada..cisnky horoskop najdes na:
http://mypage.direct.ca/j/jfeng/gender.htm
kuknes si,kedy si pocala-mesiac a kolko si vtedy mala rokov a v tabulke najdes pohlavie..
Holky ,mam to tak nejako na hranici dievcatko-chlapec, 😒 a este ake su tie stranky na vopecet pohlavia???
@eviitka ja milujem stavu s kyslej kapusty... 😀 ale uhorky mi nejako nesmakuju.... 😅
@jankaslamka tak sono moze klamat,ako u kamosky,kt hovorili 6 mesiacov,ze syn syn syna na 200% a ma Dianu Emu,co dodat..a to bola v anglicku..sestre mojej sa trafili,takze mesiac po pocati som vedela,ze bude mat dceru a aj ma..to je len zvedavost..zase ale ked to nevyjde,vratia prachy..
@silvia0201 - tu je popis toho čo ktorá krivka znamená 🙂
http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni...

Baby fakt hovorime o citrusoch ako keby to boli nejake nebezpecne veci.Ja si tiez myslim ze nejaky pomaranc alebo mandarinka nemoze uskodit.Co potom maju robit tie ktore fajcia... 😠 😖
Presne ako napisala zajo79 nie sme chore,ale tehotne.....i ked po tychto tyzdnoch sa citim ze kazdu chvilu zdochnem... 😠