Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
no to by mohlo byť tam napísané, ale vieš ako to je aj názory lekárov sa v tomto rozchádzajú, jedni hovoria že sa môže tá a tá bylinka, iný že nie...tak sa z toho vysomár...ale vieš čo si myslím? predtým maminy nemali možnosť behať po informácie na net a riadili sa podľa toho čo im telo hovorilo...a sme tu a zdravé...ja si myslím že keď sa to nepreháňa tak aj ten mätový čaj je v poho. Akurát čo som si všimla tak v medovke sa lekári zhodujú...je to vhodný čaj pre tehulky, ukľudnuje, navodzuje príjemný spánok aj dobre chutí....ja som jeden večer čítala že by sa nemali jesť údené jedlá...a viete čo som pri tom jedla? úžasnú údenú slaninu, mala som proste na ňu chuť....kamoškyna mama počas tehu mala strašnú chuť na rum a pivo, tak si každý deň dala jedno pivo a jeden rum a kamoška je zdravá bez kompilkácii...takže jedzme na čo máme chuť, lebo telo a bábetko samo vie čo potrebuje....
tu je jeden link k cajom:
http://www.mamidrink.com/sk/novinky/bylinky_v_t...
@eviitka tato je asi najviac namakana:
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=549
ahojte, ja som mala vcera brutalne krce ale boli to krce od hladu ,pripisujem to tomu ze mi nic nechuti a slabo jem ale uz to preslo tak som rada, v noci o 2 ma chytil taky hlad ze mi mazel najprv doniesol jogurt myslela som si ze to bude stacit ale nestacilo este mi urobil aj zemlu
este ze mam manzela ja som taka leniva v noci, keby ma nebudil ze nech idem cikat tak sa asi pocikam v spanku (strasne tvrdo spim)
Čaute kočeny, tak po kratšej pauze som tu znovu. Začíname pozerať po kočíkoch. Baby, čo hovoríte na Mutsy 4 rider? Švagriná ho má a doporučuje. Neviete kde je predajňa s dobrým výberom a ochotným personálom? 😉
Ahojte mozem sa k vam pridat 🙂 ja mam sice termin zaciatok juna ale kedze cakame dvojky tak to bude asi uz v maji 🙂 🙂
@mandy29 Caro káva chutí dobre. ja si robím bud do mlieka namiesto gramka na ranajky. alebo potom si dam dve lyzicky Caro kávy, cukor trochu vody vymiešam a zalejem vriacou vodou. je to taká detská káva. a je super aj po pôrode pri kojení, mne ju odporučila aj detska lekárka pri Bianke
ahojte dnes je tu nejako ticho
baby ja to uz nenavidim v robote , pomooooooooooooooc 😖
Ahojte, tak my sme sa práve vrátili zo sona, všetko v poriadku zatiaľ, bábätko sa schovávalo, vykúkalo, nakoniec zamávalo ručičkami a schovalo sa úplne 😀 až mi slzy vyskočili... nádhera!!! ešte že sa nám ju podarilo rýchlo cvaknúť 😀 (asi to bude slečna, ked bola taká hanblivá 😀 ) na fotke je otočená tváričkou a telíčkom smerom ku vám, pre prípad, že by ste to nevedeli rozlúštiť 😀 😀 😀
@aaddeell ak citis, ze nevladzes tak sa hod na pn aspon ked uz nic ine..nie je nic horsie, ako sa takto trapit...ja som vo svojej praci umierala a rozhodla som sa, ze to takto dalej nejde a dala som vypoved...stastnou nahodou som si nasla robotu z domu a takto fungujem uplne v pohodicke..ziadne stresy, porobim co mam a mam volno..nikto ma nenahana 🙂 Keby to nevyslo tak som bola rozhodnuta ist na podporu a z podpory na matersku ak by sa inak nedalo... Drzim palce 🙂
@jankaslamka no to si stastny clovek a co robis ? tipujem ze uctovnictvo 😀
@mia_m fuuuj to nie 🙂 to mi stacilo na strednej 🙂)) na vyske som som studovala andragogiku a vzdy som chcela nejakym sposobom sa tomu venovat 🙂 a cistou nahodou sa mi to podarilo 🙂 takze pracujem pre jednu firmu a robim co je treba okolo vzdelavania dospelych 🙂 projekty, obsahy vzdelavania a priprava a take veci 🙂
@jankaslamka tak to mas celkom dobru pracicku 😉
@mia_m stazovat sa veru nemozem 🙂 skoro cely den s vylozenymi nohami.. este nech mi prejdu nevolnosti a bude to parada
no zeny,ja zacinam 11 tyzden s vahou 78,8 kg,cize nasadzujem dietu-po 18ej nic okrem caju a ziadne sladkosti..no otras,som zhnusena zo seba
@jankaslamka ja pojdem na PN s tym si starosti nerobim 😉

@duracelko ty kks,prave som si urobila pepermintovy caj a rozmyslam,aky bude mat na mna vplyv...a ty totu zrazu napises,odpadnem..