Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
ach mamenky aj som na Vas zabudla... Co mame nove? Rastieme do krasy? Kolko ste uz pribrali? 😀
No ja radsej svoju vahu ani nepoviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte,nemám dočítané,ale písala som do sukromnej do sona,nechcela som takto verejne....snad si vecer nieco dočítam,majte sa pekne a opatrujte sa....
@alena24 ahoj, ozyvam sa az teraz lebo som bola na obede 🙂
termin mam zatial stanoveny na den ako ty 6.5.2011, jupiiii 🙂
ja meriam len nejakych 167 ale manzel ma asi 185, takze uvidime, co sa z toho vykluje. no moznoze uz nase malinke ma aj do tych 6 cm teraz, vtedy som bola tak v 11+6 tt, ved uvidime na buducom sone, dam vediet.
tak sa maj dobre, ja uz padam z kanclu, pekny wknd
papa 🙂
čím si natierate bruško?? 🙂 🙂 ja používam mliečko Elasti-Q je to český výrobok z lekárne, obsahuje elastín a kyselinu hyaluronovú. odporúčam ... používala som pri bianke a nemám vôbec žiadne strie 🙂
ja mám zatial 50,5 kilo a držala som si váhu po tehotenstve na 49 kg. takže som už čosi nabrala chuti mi proste jest ( a to take chute minule som si kupila ruske vajce čo som v živote nejedla 🙂 🙂
tolko kilo som mala asi na zakladnej skole 😀 😀 😀 zavidim ti 🙂) ale ja som stastna s tymi kilami co mam a to mi staci..hlavne ze sme zdravi 🙂
mna sa svokra pytala ze na akej vahe som zacala a ona ja som mala 51 tak som sa rozosmiala ze to som mala na 1. stupni ZS 😀
a pre mna to nie je dolezite , teraz je dolezite som tehu a potom budem riesit vahu
ajojte.. ja som zatial pribrala 1 kilo.. ale pri malej ked som cakala tak som pribrala okolo 20kg.. som zvedava kolko priberem,lebo zacinam mat chute na jedlo co som do vcera nemala moc 😉
..aj ja zdravim, peknu nedelu, ked uz sa tu tak rozpravate o kilach, ja som pri malom pribrala 18 kg a vychodziu vahu som mala 65 kg a teraz mam vychodziu 70 kg a na zciatku som schudla 2 kg a teraz mam 71 kg vo stvrtok na poradni som mala!...takze asi tak, ja v podstate ani moc nejem, lebo sice uz mi nie je tak zle ako na zaciatku, ale niekedy to este pride hlavne popoludni, ked sa naobedujem...))ale vaha nie je dolezita babatko je najdolezitejsie, vo sstvrtok sme absolvovali poradnu, mame 5 cm, vrtime sa tak, ze nas dr.ani nevedela zmerat..)no a vo stvrtok 28.10.ideme na NT meranie do centra...)pekny vecer! 😉
mamky ta ja som sa uprimne tesila ze cez ranne nevolnosti aspon co to schudnem, lebo som ako veprik... a ranne nevolnosti doteraz nikde... nastastie som pribrala len kilko 😉 ale vidim to na takych minimalne 20...s trasne ma svrbia kozy a z mojich mlandravich 3jak mam pevne 5ky a to je len zaciatok... citim sa ako buldozer a skareda som neskutocne... vy sa ako citite?
ahojte,ja som schudla už 4 kg aj nejaké drobné 😔 a to nevraciam..inokedy by ma to tešilo ale teraz ani nie...nechutí mi takmer vobec nič,ale pridruzili sa k tomu aj iné faktory...
dnes som zjedla az poobede par bobul hrozna a mandarinku a podvecer mi mama doniesla kyslu šošovicovu polievku,akurat na toto som mala chuť,toto mi uvarila..iné nič
držte sa a dávajte na seba pozor
@eviitka ja nedráždim svojou vahou 🙂 🙂 som malá mám 155cm takže aj váhu mám k tomu prispôsobenu 🙂 ja mám taký metabolizmus že jem a jem a nepriberiem. aj ked so svojimi kilami som už teraz spokojná, bolo to aj horšie (nosila som dakedy velkost 34)
ten kremik som chcela poradit je specialne pre tehotne bruška
ešte otázočka pijete presso kávu ??? vraj by sa nemala piť zvyšuje riziko potratu. ja nepijem, ale niekedy mam taku chut ze si spravim slabu nescu, a raz za mesiac jedno presso, alebo latte si dám. naše mamy pili normálne zrnkovu kávu celé tehotenstvo...
@duracelko ja som pijavala Nescaffe Sensazione,ale prestala mi chutit a teraz len 3 in 1 ,ta je slaba.kavu nemozes ,len ked kojis..ja sa neobmedzujem v nicom,jem,co mi chuti,zatial sa nevazim,ale zajtra sa uz musim,aby som sestricke nadiktovala.takze ma netrapi,ci priberam,ci chudnem.hlavne,ze fungujem normalne.
ja som schudla 2 kg a 1 kg mam uz spat, je to jedno, hlavne nech sme zdravi 🙂 pred hodinou som si spravila cigansku mnaaam 😀 😝
váhu neriešme tá nie je vobec podstatná. aj tak po pôrode všetky schudneme 🙂 ja jem teraz pukance. a manžel išiel spať s Biankou. dnes sme výnimočne spali poobede spolu s Biou. ona mi vôbec ináč nespáva, ona je ako na baterky, stále sa chce hrať (lego, alebo spolu varíme 🙂 🙂 som zvedavá ako si s nou potom poradia v škôlke s tým spaním 😒
ked sa kojí tak by sa nemal pit matový čaj, znižuje tvorbu mlieka. ja ten čaj zbožnujem tak si ho popíjam teraz v tehotenstve. ja som kojila bianku 21 mesiacov a to som ju musela už stopnut už mi to vadilo.

@cicci a kedy presne mas termin? ja mam 6.maja, doktroka mi hovorila ze sa mi to moze o nejaky ten tyzden aj zmenit kedze menzes som mala dost neprravidelny, ja som niekde dokonca citala ze deti uz v 12. tyzdni by mali mat cca 6cm, tak je to asi individualne. Ja som dost prve mesiace pochudla tak teraz dufam ze priberiem a ze aj babo pomalicky bude. Ja osobne meriam 179 cm a muz cez 185 cm tak babo nema ani byt po kom malinke 😀 ale som zvedava ako porastieme, na dalsie sono mam ist o mesiac
@aaddeell ja mam s prsiami podobnu situaciu a nikto z toho neni tak nadseny ako manzel 🙂 kremovat som sa uz zacala a pouzivam Dove, je velmi dobry a hlavne je vhodny aj na citlivu pokozku.