icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

eviitka
23. okt 2010

@duracelko ty kks,prave som si urobila pepermintovy caj a rozmyslam,aky bude mat na mna vplyv...a ty totu zrazu napises,odpadnem..

mandy29
23. okt 2010

@bebe87 že by si nosila pod srdiečkom dievčatko? ako to cítiš, čo by to mohlo byť?

mandy29
23. okt 2010

@duracelko ja pijem zrnkovú ale bez kofeínu, mám pocit že pijem normálnu kávu..je super...raz za čas si dám nesku ale slabunku...už len pre chuť...ako chutí Caro káva, neviete?

mandy29
23. okt 2010

@duracelko a môže sa mätový čaj v tehu? ja som niekde čítala že sa neodporúča...ja ho tiež mám strašne rada....

eviitka
23. okt 2010

@mandy29 inak na cajoch by malo byt napisane,ci su vhodne,ci nevhodne pre tehotne zeny,uz mi to ide na nervy,ze si to furt musim dohladavat

mandy29
23. okt 2010

no to by mohlo byť tam napísané, ale vieš ako to je aj názory lekárov sa v tomto rozchádzajú, jedni hovoria že sa môže tá a tá bylinka, iný že nie...tak sa z toho vysomár...ale vieš čo si myslím? predtým maminy nemali možnosť behať po informácie na net a riadili sa podľa toho čo im telo hovorilo...a sme tu a zdravé...ja si myslím že keď sa to nepreháňa tak aj ten mätový čaj je v poho. Akurát čo som si všimla tak v medovke sa lekári zhodujú...je to vhodný čaj pre tehulky, ukľudnuje, navodzuje príjemný spánok aj dobre chutí....ja som jeden večer čítala že by sa nemali jesť údené jedlá...a viete čo som pri tom jedla? úžasnú údenú slaninu, mala som proste na ňu chuť....kamoškyna mama počas tehu mala strašnú chuť na rum a pivo, tak si každý deň dala jedno pivo a jeden rum a kamoška je zdravá bez kompilkácii...takže jedzme na čo máme chuť, lebo telo a bábetko samo vie čo potrebuje....

eviitka
23. okt 2010
eviitka
23. okt 2010
aaddeell
24. okt 2010

ahojte, ja som mala vcera brutalne krce ale boli to krce od hladu ,pripisujem to tomu ze mi nic nechuti a slabo jem ale uz to preslo tak som rada, v noci o 2 ma chytil taky hlad ze mi mazel najprv doniesol jogurt myslela som si ze to bude stacit ale nestacilo este mi urobil aj zemlu
este ze mam manzela ja som taka leniva v noci, keby ma nebudil ze nech idem cikat tak sa asi pocikam v spanku (strasne tvrdo spim)

bebe87
24. okt 2010

@mandy29 aj ja si myslim, ze to bude slecna 😎

alan1
24. okt 2010

Čaute kočeny, tak po kratšej pauze som tu znovu. Začíname pozerať po kočíkoch. Baby, čo hovoríte na Mutsy 4 rider? Švagriná ho má a doporučuje. Neviete kde je predajňa s dobrým výberom a ochotným personálom? 😉

eviitka
24. okt 2010

@alan1 mne osobne sa nepaci ta konstrukcia a ani košik dole..mam iny vkus vid fotoblog..ale inak moze byt kvalitny

modra
24. okt 2010

Ahojte mozem sa k vam pridat 🙂 ja mam sice termin zaciatok juna ale kedze cakame dvojky tak to bude asi uz v maji 🙂 🙂

eviitka
24. okt 2010

@modra a to uz vies,ze su dve?kedy ti robil sonon?

modra
24. okt 2010

@eviitka ano v piatok mi robil sono.. pritom predtym tyzden ma pozerali dvaja nezavisi doktori a videli len jedno a sup v piatok tam boli dve 🙂

eviitka
24. okt 2010

@modra dufam,ze aj mna to caka vo stv,idem na druhe sono,11ty tyzden

duracelko
24. okt 2010

@aaddeell 🙂 🙂 🙂 si podarená

duracelko
24. okt 2010

@mandy29 Caro káva chutí dobre. ja si robím bud do mlieka namiesto gramka na ranajky. alebo potom si dam dve lyzicky Caro kávy, cukor trochu vody vymiešam a zalejem vriacou vodou. je to taká detská káva. a je super aj po pôrode pri kojení, mne ju odporučila aj detska lekárka pri Bianke

aaddeell
25. okt 2010

ahojte dnes je tu nejako ticho
baby ja to uz nenavidim v robote , pomooooooooooooooc 😖

eviitka
25. okt 2010

@aaddeell ja robim na polovicny,doobeda pracem doma,chodim so psami,poobede sa idem na 4 hodky nudit do roboty,to sa da..ale ked sa bude dat,idem sa vypisat na rizikove

honeybunny81
25. okt 2010

Ahojte, tak my sme sa práve vrátili zo sona, všetko v poriadku zatiaľ, bábätko sa schovávalo, vykúkalo, nakoniec zamávalo ručičkami a schovalo sa úplne 😀 až mi slzy vyskočili... nádhera!!! ešte že sa nám ju podarilo rýchlo cvaknúť 😀 (asi to bude slečna, ked bola taká hanblivá 😀 ) na fotke je otočená tváričkou a telíčkom smerom ku vám, pre prípad, že by ste to nevedeli rozlúštiť 😀 😀 😀

aaddeell
25. okt 2010

@eviitka to sa mas mne nestaci ani 8 hodin, ale som rozhodnuta koncim

jankaslamka
25. okt 2010

@aaddeell ak citis, ze nevladzes tak sa hod na pn aspon ked uz nic ine..nie je nic horsie, ako sa takto trapit...ja som vo svojej praci umierala a rozhodla som sa, ze to takto dalej nejde a dala som vypoved...stastnou nahodou som si nasla robotu z domu a takto fungujem uplne v pohodicke..ziadne stresy, porobim co mam a mam volno..nikto ma nenahana 🙂 Keby to nevyslo tak som bola rozhodnuta ist na podporu a z podpory na matersku ak by sa inak nedalo... Drzim palce 🙂

mia_m
25. okt 2010

@jankaslamka no to si stastny clovek a co robis ? tipujem ze uctovnictvo 😀

jankaslamka
25. okt 2010

@mia_m fuuuj to nie 🙂 to mi stacilo na strednej 🙂)) na vyske som som studovala andragogiku a vzdy som chcela nejakym sposobom sa tomu venovat 🙂 a cistou nahodou sa mi to podarilo 🙂 takze pracujem pre jednu firmu a robim co je treba okolo vzdelavania dospelych 🙂 projekty, obsahy vzdelavania a priprava a take veci 🙂

mia_m
25. okt 2010

@jankaslamka tak to mas celkom dobru pracicku 😉

jankaslamka
25. okt 2010

@mia_m stazovat sa veru nemozem 🙂 skoro cely den s vylozenymi nohami.. este nech mi prejdu nevolnosti a bude to parada

eviitka
25. okt 2010

no zeny,ja zacinam 11 tyzden s vahou 78,8 kg,cize nasadzujem dietu-po 18ej nic okrem caju a ziadne sladkosti..no otras,som zhnusena zo seba

aaddeell
25. okt 2010

@jankaslamka ja pojdem na PN s tym si starosti nerobim 😉