icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

paula1234
26. okt 2010

@honeybunny81 odkial si z TN?

froschka
26. okt 2010

@eviitka ani my neoslavujeme meniny....a je to podla mna tiez blby sviatok,no ak mam meniny ja zas ma potesi ked mi priatelia a rodina poslu sms, no zaobisla by som sa aj bez toho....

inak je tu nejaka Zahoracka? Senica, Skalica. Myjava????

jasminka
26. okt 2010

@pami2 no mne prve dieta vyslo podla oboch kalendarov rovnako. teraz to vyzera znova na chalana (podla kalendarov), ale citim, ze by to mohlo byt dievcatko

k menam: super je, ked sa hodia k priezvisku, akurat ma netesi, ze mena, co sa mi pacia su strasne casto pouzivane. na babe sme sa zhodli na sofii, cize ked pojdeme na pieskovisko a zakricime, otocia sa asi naraz styri dievcatka...

sucitim so vsetkymi babami, co im je zle a este aj vracaju, lebo mne je zle neskutocne a neviem si predstavit, ze by som este behala furt na zachod. inak fakt si neviem predstavit, ze by som v takomto stave chodila do roboty. uplne som nepouzitelna,len dufam, ze to coskoro prejde, ved uz som v 12tom

bola som na kontrole, vsetko zatial tak ako ma byt, mame 38mm. vo stvrtok ma caka NT, drzte palce 😉

sedem
26. okt 2010

Ahojte, tak este sem nakuknem aspon na rychlo, aby ste na mna uplne nezabudli 😀
@l.lara moc na teba myslim a drzim palce, nech je vsetko v poriadku a nech si co najskor zase doma, ked sa ti podari, daj nam vediet, ako sa ti dari 😉

Ja idem v piatok na kontrolu, aj krvicku mi budu uz brat, tak som zvedava, ako zvladnem ist nalacno, kedze moje brusko stale strajkuje, ale tak hadam to zvladnem..ale hlavne sa tesim, ze zas uvidim drobatko, dufam, ze sa mi uz konecne podari aj nejaka fotka vybartrovat, nech sa uz mozem aj ja pochvalit 🙂
No utekam uz do postele, rano sa nebezpecne priblizuje, tak bru nocku vsetkym maminkam cakatelkam a ich pokladikom 😉

aaddeell
27. okt 2010

dobre ranko, mne sa zda ze mi odisli vsetky priznaky vcera vecer mi nebolo ani zle
aj vy sa tak sledujete a na sono idem az o 2 tyzdne

saeda
27. okt 2010

@froschka ahoj, ja som v podstate zahoracka...z MA .. chodim si vas citat, dufam, ze nevadi... ved som v podstate tiez majovka 😉

honeybunny81
27. okt 2010

@paula1234 z dolného mesta, bývam na piaristickej (blízko okr.súdu). a ty?

froschka
27. okt 2010

@saeda ahojky, a kde budes rodit?

paula1234
27. okt 2010

@honeybunny81 ja som zo Sihote..))) a akému chodíš gyn., ja idem zajtra do Cegysu na pol jednu na to meranie NT k Dr.Hlaváčikovi, inak chodím k Dr.Hormannovej)

paula1234
27. okt 2010

@jasminka aj ja to mam teraz vo stvrtok to meranie NT 😉 a min.stvrtok sme boli v poradni), 😉

mandy29
27. okt 2010

včera som sa pasovala s holením v sprche a to nemám ani poriadne brucho, už mi bolo teraz zaťažko...čo to bude neskôr si neviem ani predstaviť...ako ste na tom vy s holením, pohodička či už máte aj vy problémy....? ☹

jankaslamka
27. okt 2010

@mandy29 ahoj..ja zatial nemam taketo problemy, ale obcas a mi zle zohyba..musis si najst ako spravny uhol 🙂 myslim, ze zatial by sa ti to mohlo podarit a neskor na to najdeme tiez urcite nejaku fintu 🙂

eviitka
27. okt 2010

zeny dnes mam narodky..kks...neuveritelne,ze este v tomto veku xcem byt matkou..a pritom viem,do coho idem!!!som proste odvaha sama..🙂)

zajo79
27. okt 2010

@eviitka vsetko naj k narodkam.. a nevies do coho ides, pokial nevyskusas 😉 😀

jankaslamka
27. okt 2010

@eviitka vsetko najlepsie 🙂 a ako v tomto veku..ved mas iba 32 rokov.. to vobec nie je vela..ved si este mladuckaaa ja mam kamosku co mala babo v 35tich a povedala, ze si to uzila tak isto ako hoc ktora ina mamicka..v rodine mame pripad, manzelova teta ma babo a rodila ho v 38mich.. je to krasne zdrave dievcatko a uzivaju si to vsetci 🙂 Ked idem k mojej dr. na poradnu, tak sme tam pod 30 mozno dve? ostatne maju daavno po 30tke.. aj dr. mi hovorila, ze je rada, ze ma konecne aj nejaku prvorodicku do 30, ze teraz tam ma prvorodicky hlavne od 30 do 42 rokov... jedoducho teraz je doba taka a zeny rodia neskor.. ja si neviem predstavit, ze by som rodila ako 23 rocna..ved som bola este decko vtedy..

35slavka
27. okt 2010

Ja cakam v maji 20teho a som v 11 t yzdni 🙂

mia_m
27. okt 2010

@eviitka vsetko naj, podla mna mas priemerny vek rodicky v dnesnej dobe, ja som maleho rodila v 31 a porodnik mi povedal idealny vek, este stale mlada ale s viac rozumom ako 20-tky 😀 nic nelutujem, babo prislo v pravy cas

35slavka
27. okt 2010

@mandy29 este zatial v pohodke ale sem tam mam tiez problem ked si kvoknem a mam sa postavit a to tiez nemam velke brucho este

35slavka
27. okt 2010

@eviitka ahoj si v tom istom tyzdni ako ja v 11 tom a aky mas termin

eviitka
27. okt 2010

@35slavka 23.5. ,zial..dufam,ze to vyjde skor,nechcem Bllizenca

motylik136
27. okt 2010

čauko baby, keby ste mali nejaké zdravotné problémy napr. bolesti kĺbov,... tak by ste to riešili cez obvodnú lekárku alebo by ste išli gynekológovi?

bebe87
27. okt 2010

@eviitka ty nechces blizenca, a ja nechcem byka sialeneho :DD ajked urcite budu mat obe znamenia co to do seba

zenusky mne je hrozne, ziadne vracanie a nevolnosti ale nechutenstvo... vsetko by som zozrala ale nic mi nechuti, dokonca ani to co navarim. zakazdym ked to ochutnam ma to inu chut... 😒 nevladzem,,, este len 12tt a ja nevladzem mam strasne hyberstoly, myslim ze mi srdce aj pluca roztrhne.. a ta unava... kto to kedy videl zaspat pri zehlicke 😀 Uz nech ma ta unava prejde...

co sa tyka mien, tak stale neviem... pokial sme boli s ockom mala to byt Sandra alebo Michal R. co pasovalo... ale teraz sme len my, tak budeme asi Karin, alebo Adam L.
😝

aaddeell
27. okt 2010

@eviitka gratulujem a co hovoris na vek??? chces povedat ze si stara na dieta ,ale no 😉

jasminka
27. okt 2010

@eviitka vsetko naj k narodeninam...haha aj ja by som radsej bycka, ale mam vo zvyku prenasat 🙂 ved hlavne nech je zdrave

mia_m
27. okt 2010

@bebe87 Sandra sa aj mne paci, ale muzovi moc nie, este aj moja dobra kamoska sa tak vola
tie chute to poznam, mne to pri malom preslo po 19.tt, potom zacalo vsetko chutit normalne

eviitka
27. okt 2010

@aaddeell presne,hovorim,ze som stara na prve dieta...uz to beriem uplne inak,neviem,ci budm dost trpezliva a na rozpravky fakt nemam nervy uz...no bude to zaujimave

saeda
27. okt 2010

@froschka ahoj, po mojej prvej skusenosti s Antolskou budem teraz rodit radsej v Ruzinove..... 😀

eviitka
27. okt 2010

@jasminka nestras s prenasanim,ja byvam na 12tke,od 6.5. choidm len po schodoch a urcite to do 21.5. dam 🙂)

saeda
27. okt 2010

@eviitka ahoj, uvidis, ze dieta ta zmeni...co sa ti teraz zda ako nemozne, ti bude urcite pripadat ako prirodzene a to uplne bez rozdielu, kolko mas rokov 🙂

eviitka
27. okt 2010

@saeda no dufam,ze sa to zmeni,lebo zatial mam zmiesane pocity a neznasam otazky typu:tesis sa,vsak?nastastie drahy to zdiela so mnou..asi sa to zmeni uz ked poctim pohyby,neviem sa dockat.