icon

Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mia_m
27. okt 2010

@honeybunny81 nie, ja som z NMnV 😉

v.elen
27. okt 2010

Baby, keď tak rátam tak ste tu asi 3 Trenčanky či nie? 🙂 Ja v Trenčíne len pracujem.. Bývam v okrese NMnV. Inak ja som rozmýšľala aj nad tým presť k Mudr. Jankovskému. Ale vraj je drahý. tak neviem.. Myslíte si, že je dobrý nápad prejsť k nemu, keď som už tehotná?
@mia_m ty si s ním asi spokojná, že? A ty si priamo z NMnV?
Inak na 4D sono sa k nemu objednám aj ja 😵 už sa teším ako uvidím drobca 😵

eviitka
27. okt 2010

no zeny zajtra idem konecne na druhe sono,vyfasujem snad aj knizku a urcite vam tu pridam foto,moj gynekolog ich moze tlacit,ma aj 3D. Milujem,ked je vsetko pokope v jednej ambulancii...dnes ma cudne bolelo brucho,akoby pod zaludkom,ci kde..divne

honeybunny81
27. okt 2010

@eviitka Evi, tak sa držte, nech je všetko OK !!! 😀 potom určite pridaj fotku, nech sa kukneme na tvoj malý zázrak 😅

eviitka
27. okt 2010

@honeybunny81 ja tajne dufam,ze budu dva zazraky a ten tajny utvar,co bol na prvom sone v gestacnom vaku sa premeni na druhy plod🙂) zajtra doobeda sem hodim info

honeybunny81
27. okt 2010

@eviitka ozáááááj, som skoro zabudla, že vy ste asi traja!!! 😀 tak to budem nedočkavo čakať!!! určite daj vedieť!!! 😅

lamonika0907
27. okt 2010

ahojte žienky,volam sa Monika a mam 35 rokov,prve dietatko.Malé sa ma narodi 1.maja 2011.Už sme boli na prvom sone a bol to zázrak.Doteraz som neverila ,že som tehotna,a ten obrazok nenahradí žiadnu fotku-to je život.

mandy29
27. okt 2010

@lamonika0907 ja som tiež neverila že som tehu kým som to nevidela na sone...ale teraz aj brucho mi dáva na známosť že sa tam niečo deje...bola si už aj na 3D ultrazvuk?

mia_m
27. okt 2010

@v.elen som priamo z NMnV, ja som k nemu presla tiez nedavno, som spokojna, predtym som u byvaleho dokiho za kazde sono platila a tu napr. neplatim nic, zatial som nepocitila, ze by bol drahsi

saeda
28. okt 2010

@lamonika0907
@mandy29 fiiiha baby, vam vobec nie je zle?

motylik136
28. okt 2010

zostane ten rodičovský príspevok teda po starom? http://hnonline.sk/ekonomika/c1-47132040-rodici...

mandy29
28. okt 2010

@saeda no vôbec nie...nič, ani akokeby som nebola tehotná...fakt keby som to malé nevidela na usg ani neviem že som tehu...a keby sa nezačalo vydúvať bruško xixi 😀 ty sa ako cítiš?

motylik136
28. okt 2010

mne strašne vadia pachy ako prach na pranie a aviváž...neviete poradiť, v čom by som mala prať, aby som to tak necítila???

saeda
28. okt 2010

@mandy29 tak to ti naozaj zavidim....mne pri prvom a teraz aj druhom je zle zo vsetkeho 😖 Nic mi nepomaha...sem tam nejaky torecan cipok....ale tie si nechem davat casto....najhorsie je, ked otvorim chladnicku a samozrejme kazde rano, len co vstanem.... cez den mam problem nieco do seba dostat a vecer mam pocit preplneneho zaludka.... naozaj zavidim vsetkym tehulkam, ktorim nie je zle 😀

eviitka
28. okt 2010

caute zeny, tak uz som po druhom sone a pridavam foto..babo je cule,vrti sa a mavalo na mna vsetkym,cim mohlo..zlate..

eviitka
28. okt 2010
alena24
28. okt 2010

@honeybunny1 nam sa babo moc neschovavalo, len akosi skackalo 🙂 normalne miestami ako lucny konik 😀 no som zvedava co sa nakoniec z toho vykluje. fotku som dala muzovi a ten je ted na dlhsiu chvilku odcestovany takze mne zostalo babo a on ma fotku 😉 Na tej nasej fotke tiez nie je uplne vsetko dobre vidiet, takze som musela vysvetlovat co je co. Ozaj nevies, ci sa treba nejak dopredu objednat na to 4D alebo staci len tak 2 tt pred?

35slavka
28. okt 2010

@eviitka ja mam 20.5 termin preco nie blizenec ?

35slavka
28. okt 2010

@sedem dakujem ti velmi pekne

35slavka
28. okt 2010

@saeda tak to ma mrzi naozaj lebo mne nebyva zle tiez a chodim aj do prace v pohodke zatial

eviitka
28. okt 2010

@35slavka lebo ja si s blizencami nerozumiem..podvedome sa im vyhybam,,na to m nieco bude..no a ekd budem mat este jedneho doma..bude to fuska..

eviitka
28. okt 2010

@honeybunny81 sme len dvaja,zial..

henika81
28. okt 2010

ahojte tehulky, nestiham vas citat, niet kedy, ako sa mavate, ja tiez pridam foto tu som bola v 10tt+3dni, teraz uz mam tyzden viac 🙂 a mam ist az o 3 tyzdne na poradnu neviem ako to ja vydrzim 😀

zajo79
28. okt 2010

@eviitka ako zial? bud rada...vies co je to mat dvojicky? na maslu... a super ze vsetko ok.

eviitka
28. okt 2010

@zajo79 ale prosim ta,zvladlo by sa to,ked som svokra zvladla a 20r cigana v nasom baraku,ja by som tiez...a hlavne by som bola len raz tehotnaaaa..

pitipitipa
Odpoveď bola odstránená
pitipitipa
28. okt 2010

@eviitka jasne, ze by si to zvladla...mozno druhy krat 😉

lamonika0907
28. okt 2010

@mandy29 ahoj bola som ,Počula som srdiečko,zatial je všetko vporiadku.teraz začnu vyšetrenia-genetika,možno aj odber plodovej vody,dufam,že všetko bude OK

zajo79
28. okt 2010

@pitipitipa a ze tak sudis, mas dieta, ked si si ista ze jedno dieta je lavou zadnou??
dvojicky nespia naraz... ze vypnes gombik a hotovo.

pitipitipa
Odpoveď bola odstránená