Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@l.lara ahoj, tak ja sa mam vcelku dobre, bola som na NT v Martine a dopadlo to dobre, mala som to 1,7, povedali ze je vsetko v poriadku, kontrolovali aj nosovu kost, mechur, chlopnu...babo malo vtedy skoro 7cm, to som bola 18.10. a vraj som podla sono tehotna o dva tyzdne viac, no asi je babo trochu vacsie....sem tam ma picha v slabinach, neviem cim to je, ale inak sa citim zatial dobre, za to NT som platila 20eur a objednal ma znovu v 20tt, co vychadza okolo 15.12. tak som zvedava ci uz bude vidiet co to je....velmi sa tesim,ze to dopadlo dobre, tak snad to bude aj v 20tt dobre, inak robil mi to skoro 45 minut, lebo babo bolo hyperaktivne a stale skakalo, bolo to uzasne, moj manzel ani nedychal a vraj som mu tak silno stlacala ruku....no bala som sa, ale potom som odchadzala stastna, prehupla som sa do druheho trimestra, tak snad to najhorsie mam uz za sebou..ci nie? stale som na pn, uz ani nenastupim do prace, bojim sa aby sa nieco nepokazilo, kvoli veku som velmi opatrna a davam si velky pozor,
a ty sa mas ako? co brusko? mne uz riadne vystupilo, ale je to krasne....kazdy den si velmi vazim
@henika81 Neboj sa, lekari vedia, kedy treba zasiahnut. Ak by to nebolo nutne, prikazu Ti len vylezat to a nebudu Ti zbytocne davat lieky. A s tou bolestou, myslim, ze babo neciti Tvoju bolest, ale napriklad aby sa ono nejak udrelo alebo by mu nieco bolo. Ved to je, ako keby Teba bolel zub a citila by si to aj na nohe, nie?
@jankaslamka my máme presne takú kombináciu krvy ako si spomínala že nie je dobrá ja 0- a manžel 0+, brali mi krv na protilátky a zatiaľ je všetko ok, lekár povedal že mi budú akurát častejšie brať krv na protilátky...
..ahojte babule, vidim, ze sviatkujete 😉 , mam taku otazocku, ktore cakate teraz druhe babo, kedy su asi citit pohyby, vravi sa, ze pri druhom je to skor) pri malom som pocitila asi v 16tt) 😉
@mandy29 ved ano..ti to budu sledovat..lebo tvoje telo si moze vytvarat tie protilatky 🙂 ale teraz uz na to su figle a vsetko bude fajn 🙂 oni si to uz odsleduju 🙂
@paula1234 ano poznám aj ten Cegys, tam je Kaščák, že? len mi o tom nehovorili ľudia až tak často ako o Jankovskom, tak som rada, že to spomínaš. Tak ked sa tam budeš chystať, daj vedieť, ak by si náhodou išla sama, môžeme ísť spolu. Ja som to chcela dať ako vianočný darček, takže chlapa so sebou brať asi nebudem 😀
Ak pôjdeš s mužom, tak mi potom nezabudni referovať aké to bolo a čo sa tam dialo, jasné 😎 ?
@honeybunny81 hej, ja chcem ist Kascakovi, chodila som k nemu aj doteraz, len od zac.tehu ma uz poslal do poradne k mojej dr. a na tie dolezite uzv chcem ist k nemu a potom iba k nemu, ja som k nemu chodila aj s malym pred porodom, aj som u neho rodila))), No a co sa tyka Jankovskeho, svagrina ku nemu chodi a uz nadava, ze tam ma toho vela a nema cas na svoje pacientky, ze aj teraz isla na rocnu prehliadku, a v amb.ju privital nejaky dr., ktoreho nepoznala volal sa Krkoska a ten mu tam robi aj tie 4D uzv cez vikendy..)))
@paula1234 fúha, no hej, aj teraz mi volala kamoška čo je u Jankovského, že bola objednaná na štvrtok a že sestrička ráno vyšla a oznámila, že doktor si zobral dovolenku, a že ho zastupuje ten, čo ho spomínaš, nejaký mladý. No tak to nie, to aj ja pôjdem tam kde ty. Kaščáka poznám, takže fajn, tak mi daj potom vedieť, prosím, že čo a ako a tak, dobre? ďakujem moc 😅
@honeybunny81 jasnacka, ze sa ozvem, ved sme v kontakte, budem mu musiet aj zavolat kedy tam bude, lebo aj teraz tam je az 9.11., takze tie NT merania mi robil ten Hlavacik, ale oki, takze vyzistime a zorganizujeme sa, aj so sestrickou som super, takze nebude problem))) pekny vecer 😉
@lamonika0907 s niektorými pachmi sme na tom rovnako, mäso mi strašne smrdí a obľúbenú aviváž nemôžem ani cítiť, zvláštne ako sa to takto zmení 🙂)
@barborkach ahoj ja mam 0+ a manžel AB-, pri prvom tehotenstve sa ma na manželovú krvnú skupinu nikto nepýtal, neviem či to bola náhoda ale zato sme mali poriadne problémy so žltačkou, teraz pri druhom si na to dám sakra pozor, prepúšťali nás z pôrodnice s klesajúcim bilirubínom no za 4 týždne nám nehorázne stúpol, ešte že nám kontrolne brala krv pediatrička, v momente keď jej prišli výsledky nám hneď volala aby sme momentálne utekali do menocnice, lenže ani tam sa im nedarilo zbiť bilirubím, znížil sa jej toľko čo bola pod lampou, akonáhle ju vybrali hneď stúpal, nakoniec sme si v nemocnici odbili dalšie 3 týždne, a cez infúcie, antibiotiká a už ani neviem čo všetko podarilo pomaly sa tej hnusnej žltačky zbaviť. Teraz si na to už dám poriadny pozor a z pôrodnice neodídem kým si nebudem na 100 % istá že je všetko Ok.
a dva + RH faktory su ok,aj ked krvne skupiny su rozdielne?
@majulienka27 no tak to ste si "uzili"...vela mamiciek mi odpisalo, ze maju moju krvnu skupinu a ze vooobec ziadna zltacka ani ziadny problem, ze nik nezistoval skupinu otca.. a ze nexapu, na co to dr zistuje..dr mi povedal ze kvoli zltacke, tak ako vidim, malo to vyznam..tak nech pri druhom vas to obide!!!
ahojte,
som Vás prišla vsetky pozdraviť a vítam nové tehulky 🙂
@hedka17 ja idem zajtra na USG a krv a mám platiť tých 29 eur,je super že si nič neplatila...bloček si prefotím a pojdem sa opýtať na poistovnu ci to nepreplácaju náhodou,som v Dovere...
čítam ze ste niektoré choré,ja som bola pri malom chorá v prvom trimestri a bola som na bioparoxe/angína/ a teraz pri druhom som bola tiez chorá nedávno ako som písala s horuckami ale bez ATB chvalabohu,no je oslabená imunita tak s tým musíme bojovať...
inak ja som do porodu mavala velmi casté angíny od detstva aj pár krát do roka a od porodu klop,klop ani raz som nemala anginu čo je neskutočné 🙂
@mukky ahoj dik za starost, ale este furt to nevyzera ruzovo, zacalo to herpesom a vyustilo do hnisavej anginy, beriem penicilin a paralen a biopraox, ale ten nic moc nezabral, som pocas teplot brala kazde 4 hodiny lebo som mala uz 38,6, teraz uz teploty ustali ale to hrdlo je strasne boli jak cert, dufam ze ten penicilin zaberie, som myslela ze zdochnem a ze mimi sa vo mne uvari, este nie som v poriadku ale idem dnes na sono, sme volali dr., a povedala ak mi prejdu tepploty ze nech dojdem a skontroluje ci je vsetko ok, tak som zvedava. a jedno co som si este vsimla tak je ze mam stale vysoky tep uz viac ako tyzden, neviem ci aj to moze nejako suvisiet tak uvidim co mi dnes povie. urcite este minimalne tyzden sa budem z toho vylizavat, angina je hnus ☹
ahojte, tie ktore chcete ist na 3D/4D, v ktorom tyzdni pojdete? Chcem ist este tento rok ale vychadza mi to tak na 20 tt a neviem ci to nie je este skoro. Aky je vas nazor?
@ honeybunny1 @ paula1234 a neviete nahodou ake su ceny u Kascaka? Ja ho vobec nepoznam, a viac som pocula o Jankovskom. Obe sa chystate pred Vianocami?

bioparox kupite aj v lekarni, bez predpisu,ten je dobry.