Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?
Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂
@lucia2207 s tym vetrom a dazdom mas pravdu, na to som zabudla, 😅 my mame PP,(uz neplanujem menit za dalsi) a sice sa neda sportova cas dat oproti mojej tvare ale mame na nej taku striesku ktora sa da stiahnut az na tvar dietatka, cele ho zakryje a takto mu nefuka a neprsi do tvare, ale da sa to pouzit len ked babo sedi, v lahu to nejde. 😉
no nas maly bol mini babo, je tiez majovy, vosiel sa mi aj do vanicky s fusakom, aj ked v 7.mesiaci mi uz v kociku pomaly sedel, takze sme to vymakli a vosli sme sa. 😅
tiez som este nepocula, ze vychadzky non stop..ked je zena pn, tak je to logicke.
@motylik136 dakujem aj ja,sa velmi tesim 😀
@alena24 zatial to nebudem hovorit co mi povedala,pockam si este ten mesiac.Sama povedala ze je to skoro,ale ze jej sa to tak zda 😅
@jankaslamka dakujem,ale fotka nieje tak kvalitna tak ako to vyzeralo na sone.
Boli vidiet prsteky na rucickach aj nozickach ,no proste nadhera.A prekrizovalo si stale nozicky.Dokonca aj moja "chladna "dr sa usmievala.... 😉
@pepi_petra fotka nikdy nie je taka kvalitna 🙂 ale to nevadi..hlavne, ze nazivo si to tam super videla..aj ja ked som bola tak som videla ako keby malo disko v brusku 🙂 aj som videla ako sa babo napilo a to bolo uplne uzasne 🙂
@zajo79 ti dam t.c. na kamosku,mala cystu,bola doma a celodenne vychadzky,bola aj tyzden u rodicov a ziadna kontrola nebola..urcite to mozne je,len sa treba pytat,ja som volala aj do socialnej poistovne,je to uplne v kompetencii lekara,cize ked neiktora sedela doma,je to len jej chyba,ze si nepytala vychadzky..
😎 ved v pohode. a tiez som nepocula, zeby tehotnu zenu prisli skontrolovat zo SP.
mna sa to pytal doktor hned, aj pri matovi, aj teraz... je uponahlana doba, lepsie oddychovat doma...viete kolko mame este rokov do dochodku????? 😀
@mmmarta preco by si moju PN mala platit?ja si platim maximalne odvody uz rok,tak nech z nich nieco mam,hadam..okrem toho, uz som raz potratila,mam 32 a do roboty soferujem autom denne 20 km tam a nazad rovnako.To je podla mna rizik dost, hlavne ked ide zima...asi sa ti nepaci,ze niekto rozmysla a vie vyuzit prilezitosti,ktore system ponuka,hm?
co vsetko plati socialna poistovna a hlavne komu..to nerieste.
😔
@eviitka no ja som si na 99%, ze vychadzky su urcene a to bez ohladu na to, ci si tehu, alebo mas zlomenu ruku, alebo inu nemoc pre PN, je to vzdy 2x denne a v rovanku hodinu, aj vcera som brouzdala po internete a potvrdili mi to vsetky clanky s tym spojene, ani jeden dr.ti neda celodenne vychadzky, to zrovna mozes byt doma a nebyt na pn) som zvedava, co ti dnes povedal ten tvoj a ako tidal vychadzky, ak ine a celodenne, tak mi napis odkial si a hned k nemu prestupim, lebo ja som uz parkrat bola dlhodobo pn aj pred pryvm tehu a mala som vzdy iste vychadzky! 😉
Pozri sa na to z inej strany, ja platim odvody 7 rokov, takmer maximum, poniektore este viac, co si ty robila ze si platis odvody len rok a mas 32 rokov? Nechcem na teba nijako utocit, ak citis ze mas pravo PN, v poriadku, ale ak si uz teda rizikovy pripad vysvetli mi prosim preco chces ma vychadzky na cely den? Ja ako aj iny platca odvodov ti samozrejme tvoju marodku platime, funguje system solidarity. Toto nie je o rozmyslani....lebo jednoducha matematika nepusti.
vidim ze sa tu rozputala diskusia ohladom PN 😉 ja som bola PN mesiac a zatial mi staci, pokial sa budem citit zle alebo bude babo ohrozene urcite pojdem zas na PN a ked bude nutne tak aj do porodu. Myslim ze nie je doktorka co by Vam odoprela PN len preto ze Vam nie je dostatocne zle. Sice som o celodennych vychadzkach nepocula, spytam sa urcite svojej lekarky, som fakt zvedava co povie 😉 Ja osobne cestujem do prace viac ako 120 km takze sice je cesta dost riskantna hlavne v zime, uvidim ako vsetko pojde. Super je to ze mozem hocikedy robit z domu, staci mi len notebook. Niekomu vyhovuje pracovat pocas tehu a niekomu nie. Samozrejme priorita je aby babo bolo v poriadku.

@lucia2207 no ved to,tie vanicky su brutal male uz..a deti budu mat 7 mesiacov,ked bude zima,kam ich strcime s fusakom???