Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj ale tak určite je všetko v poriadku neboj 🙂 🙂
@emakiki aj ja akurat sedim u dr.prvy x tak som zvedava 😉
Baby tak tehu mam potvrdene,podla posl.ms som6+5 a dr.zatial nic konkretne neukazala len gulicku v maternici 🙂 . Kontrola o 2 tyzdne dufam ze uz bude srdiecko pocut. A je tam zatial len jedno 😉
Baby zajtra ráno na mňa myslíte idem na sono. Menzes mi mešká 12 dni tak hádam uz konečne uvidí tam kde má. Inak vás netahaju vajecniky,raz jeden raz druhy
@martinaj
@simisk
@lenicka2609 baby tak u mna dnes takto, drobec má skoro 1cm 😃 teším sa 😉
@lenicka2609 tak ako?
@cukruska1920 ahoj, ja mám dnes presne týždeň čo mi mešká, a dnes už mudr. videl 🙂 a tiež mám také zvláštne pocity na vaječníkoch a v podbrušku.
@emakiki jeeej krasa a to uz ti aj foto dali? Tesim sa s tebou 🙂
@lenicka2609 nesexovať naplno? no ja by som to pochopila tak, že nech to nedá do teba. ale či to tak myslela aj ona 😀 my sme od oplodnenia sex mali, a bolo to aj ,,naplno"... ale to som ešte nevedela, že som tehotná.
Ahojte, tak už to mám potvrdené aj lekárom. Budeme mať bábo 🙂 🙂 som strašne strašne šťastná, že sa nám to podarilo 🙂 už mám aj prvú fotku, ale zatiaľ je to len taká malá 5milimetrová fazuľka 🙂 ale papám už za dvoch :D
@vandica no ta nevedomost je najkrajsia,potom uz ked zistis ze si tehu tak uz trosku pozor na seba davas,a teraz nemyslim len na sex ale aj co sa jedla tyka,prisunu tektutin a tak..a ak fajcis tak prestanech. Neviem si predstavit ze by som cca do 20 tt nevedela ze som tehotna 😉
@lenicka2609 už minulý týždeň som dostal fotku, keď málo 3 mm 😃
@lenicka2609 ja tiez od vtedy co som tehu tak ani mi moc nechuti.Niektore baby pisali ze mali po sexe aj spinenie/krvacanie,tak ja sa tiez bojim,svagrina mala prisny zakaz sexu celych 9mesiacov,ona mala sice komlikacie krvacala a tak ale mna to tiez moc teraz nelaka,lebo viem ze keby sa teraz nieco porobi a o babo pridem,zial uz dalsia sanca nebude.Takze som opatrnejsia.A tym ze ti povedala doky ze sex s mierou tak asi myslela ze ziadne orgie a krkolomne polohy a nie casto ci furt ako sme boli zvyknute ked sme snazilkovali.
@lenicka2609 my sme tiež ešte nemali, trošku mám aj obavy 😃 no pri malej sme sexovali na plno, ale ja to moc nemám rada a mm nerobí problém dať to von😂 tak my ani na plno sexovat nebudeme... ale citala som že sa môže, ale aj že nie, lebo že spermie rozpúšťajú hlienovu zatku na krčku...
@emakiki takze dostanes s kazdeho ultrazvuku? Ja len 2x za cele tehu,teda ak by som chcela mimo toho tak zaplatit...no a po novom dostanem na usb aj par sekundovy zaznam
@simisk no ani ja nemam chut a ak ti mam pravdu povedat pri prvom tehu som nemala sex celych 9 mes.a po porode az 3 mesiace. Manzel sa hrozne bal a ani som ho do toho nenutila. Asi len raz sme mali a to na zaciatku a vtedy ma tam tak pichlo ze sme to radsej vydrzali 😉
@lenicka2609 no minule som dostala aj dnes, pravdupovediac som to nečakala, ale myslím, ze je to preto, lebo som mala 2x biochemické tehu, tak aby som sa potešila... alebo zabudla že mi dala minule 😂
@emakiki myslim si ze aj zena sama citi ci je to vhodne alebo nie,ja asi radsej pockam do ukonceneho 12 tt a potom sa uvidi 🙂
@emakiki treba tie fotky zaramovat potom,ja ich mam v ramiku aj s naramkami co sme mali na rukach obe. Takze taka spomienka ale je to pekne 😉
no dievcata...dobra tema 😀, minule som tukla na tento clanok 😀
http://eva.cas.sk/clanok/16991/najchulostivejsi...
@sylvine takze hura na sex 😉
@lenicka2609 tak ak chces mat kludne babo, tak sup sup 😀 😀

@renusssska ja praveze celkom mavam fajn ale dva krat do roka to vystreli cca. Podla PM by som mala byt o tyzden popredu 6tt+6 dnes ale podla doktorky som o tyzden neskor...... co by aj podla sexu sedelo asi. Snad to tak je a vsetko je v poriadku 😍💓💞